Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 15, 2016 2:42 pm

Ajzea je napisao/la:sta se desava, nisam kuci..
Edis objasnio sve bukvalno, sto se tice tekme sa Slobodom, od izjave Karica do izmjene Blagojevica, da sto se tice kupa nismo odustali i da mozemo proci u finale. Rekao je da sutra igramo za Mirzu, itd..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

pet apr 15, 2016 2:44 pm

starigrad je napisao/la:kako niko do ovih novinara da upita sta je sa mailsonom i halvadzicem? moze li se i hoce li se na njih racunati u buducnosti? na kraju, i mi po forumu cesto postavljamo to pitanje. vidi se da ne ide sa memijom na lijevom krilu, a ove dvojice ni na mapi. sad se veaca tiago, ali je upitno koliko je rovit i spreman da pocne utakmicu, a nije bio siguran u prvih 11 ni prije ove povrede.
ne zanima ih. oni koji su trenutno "dobri" sa nama neće ništa neugodno da pitaju, a oni koji su trenutno "loši" pitaju samo da "šuknu". pravog novinarstva ovdje i nema.
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

pet apr 15, 2016 2:46 pm

Ovdje se Ligata kritikuje i kad je kriv i kad nije. Realno da njega nema niko ne bi ni pitao prava pitanja, sve bi se svodilo na ocekujemo tesku utakmicu, protivnik je kvalitetan, mi smo proteklu sedmicu dobro trenirali, dacemo svoj maskimum i uz podrsku navijaca probati stici do pobjede. To ti je ukratko 90% presica svih klubova. Ovo sto mi pricamo, zasto izmjena, zasto ovaj na krilu, zasto ovo, zasto ono...samo Ligata pita takva pitanja i nek pita i neka uvijek ima neko ko nece samo pitati sta ocekujete od sutrasnje utakmice. A da je znao popljuvat i pisat svasta sto i nije trebao, to stoji.

Vrag

pet apr 15, 2016 2:57 pm

Izgleda da Memija mora igrati pa mu se izmislja pozicija. Sa Tiagom smo naprijed opasniji za tih 30% sto govoris.

ChWilla
Kontakt:

pet apr 15, 2016 3:00 pm

meni je padalo na pamet npr. stanić na lijevom beku i kramarić ispred, koji djeluje odlično sa šutem i centaršutem lijevom nogom (tj. zamijeniti ih u odnosu na početnu postavku protiv širokog). ili zamijeniti memiju i m. stevanovića i tako malo izbalansirati strane, ako već jednog zavaljujemo ovaj drugi je sigurno bolji sa lijevom nogom.

Plava Porodica
Kontakt:

pet apr 15, 2016 3:07 pm

Ma ništa ne balansirati,probati izgurat do kraja i proći u Evropu.A na ljeto,sa jasnim ciljom dovesti komplet lijevu stranu,i desetku,eventualno štopera ako Bogdanović ne produži.Ne polovnjake,nego kvalitetne i provjere igrače,pogovo po lijevoj strani,i ako je moguće ljevake.Ne pitati koliko košta,a kad smo mogli ono za Dulju poslati,sigurno da za te pare možemo dovesti makar vrhunsko lijevo krilo,čak možda i dva dobra igrača.E onda bi imali kompletan tim,sa glavom i repom,i tim koji bi mogao igrati na veće domete.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pet apr 15, 2016 3:13 pm

uz sve defanzivne nedostatke tiago će sigurno opet dosta igrati čim se oporavi. prema naprijed on daje kvalitet više, i protiv najboljih odbrana kod nas.

Mirek11
Kontakt:

pet apr 15, 2016 3:31 pm

exbabilon je napisao/la:Ovdje se Ligata kritikuje i kad je kriv i kad nije. Realno da njega nema niko ne bi ni pitao prava pitanja, sve bi se svodilo na ocekujemo tesku utakmicu, protivnik je kvalitetan, mi smo proteklu sedmicu dobro trenirali, dacemo svoj maskimum i uz podrsku navijaca probati stici do pobjede. To ti je ukratko 90% presica svih klubova. Ovo sto mi pricamo, zasto izmjena, zasto ovaj na krilu, zasto ovo, zasto ono...samo Ligata pita takva pitanja i nek pita i neka uvijek ima neko ko nece samo pitati sta ocekujete od sutrasnje utakmice. A da je znao popljuvat i pisat svasta sto i nije trebao, to stoji.
Slazem se s tobom, danas su Ligatina pitanja bila na mjestu, mi smo to isto ovdje dva dana naglabali. Odgovori su ocekivani od Mulalica koji je poznat kako tvrdoglav i nisam ni ocekivao da ce priznati greske kod izmjena, taktike i sl, koje smo vecina vidjeli.
Ali da se ne vracamo vise na to, sutra svi na Grbavicu podrzati prije svega igrace, pomoci Mirzinoj porodici (iako njihov gubitak nista ne moze nadoknaditi) , dostojanstveno se sjetiti brata i na kraju pozdraviti rad uprave koja dokazuje iz dana u dan da smo im mi navijaci visoko u prioriteta. :pljesak: ABD pobjeda i 3 nova nece izostati! :zeljeznicar1:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

damirfile
Kontakt:

pet apr 15, 2016 3:35 pm

U meču protiv tuzlaka najvise polazem nade u tiaga i lendrica da svojom trkom umore i vrse presing na zadnju liniju. Tiago ce sig biti bar 5-6 puta u ofsajdu ali jedna ce sig proci.

addyno1
Kontakt:

pet apr 15, 2016 3:38 pm

starigrad je napisao/la:kako niko do ovih novinara da upita sta je sa mailsonom i halvadzicem? moze li se i hoce li se na njih racunati u buducnosti? na kraju, i mi po forumu cesto postavljamo to pitanje. vidi se da ne ide sa memijom na lijevom krilu, a ove dvojice ni na mapi. sad se veaca tiago, ali je upitno koliko je rovit i spreman da pocne utakmicu, a nije bio siguran u prvih 11 ni prije ove povrede.
da se racuna ne bi vec trazili kompletnu lijevu stranu da dovedemo...znaci tu i stana visi, i mailson i halvadzic

addyno1
Kontakt:

pet apr 15, 2016 3:40 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ma ništa ne balansirati,probati izgurat do kraja i proći u Evropu.A na ljeto,sa jasnim ciljom dovesti komplet lijevu stranu,i desetku,eventualno štopera ako Bogdanović ne produži.Ne polovnjake,nego kvalitetne i provjere igrače,pogovo po lijevoj strani,i ako je moguće ljevake.Ne pitati koliko košta,a kad smo mogli ono za Dulju poslati,sigurno da za te pare možemo dovesti makar vrhunsko lijevo krilo,čak možda i dva dobra igrača.E onda bi imali kompletan tim,sa glavom i repom,i tim koji bi mogao igrati na veće domete.
opcija za lijevu stranu, i to ozbiljna opcija, je povratak kvesica. trazi se lijevo krilo i stoper...to je minimum minimuma sto zeli mulalic

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 15, 2016 3:44 pm

Bogme Kvesa nam je nešto šuhveli u Turskoj, eno jučer izađe u 6. minuti utakmice..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet apr 15, 2016 3:56 pm

Sretan dan ŽELJEZNIČARA! Hvala mojoj majci što me rodila na ovako lijep dan! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
phpBB [video]
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 15, 2016 3:59 pm

slika

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Jaozinho22

pet apr 15, 2016 4:44 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Djulaga_ je napisao/la:
Znas sta meni samo nije jasno?
Kako covjek sam ne shvati da vise nema sta pametno pitati, pa da na jedan press dode bez glupih pitanja.
To ti je isto brate ko kad @Jaozinho22 krene u grad. Prici ce svakoj curi iako zna da ce ga svaka odbiti :ganja:
#prayforJoazinho #JeSuisJoazinho
Što širite lažne informacije ? Ja uopće i ne smijem prići curi. :ganja:
Nego ima li gdje da se pogleda press ?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

mirzza
Kontakt:

pet apr 15, 2016 4:44 pm

Šta je rekao za Jovana i izmjenu?

HanibalTM
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 15, 2016 4:48 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ma ništa ne balansirati,probati izgurat do kraja i proći u Evropu.A na ljeto,sa jasnim ciljom dovesti komplet lijevu stranu,i desetku,eventualno štopera ako Bogdanović ne produži.Ne polovnjake,nego kvalitetne i provjere igrače,pogovo po lijevoj strani,i ako je moguće ljevake.Ne pitati koliko košta,a kad smo mogli ono za Dulju poslati,sigurno da za te pare možemo dovesti makar vrhunsko lijevo krilo,čak možda i dva dobra igrača.E onda bi imali kompletan tim,sa glavom i repom,i tim koji bi mogao igrati na veće domete.
Goran Zakaric je rješenje, :)
Željezničar über alles! :zeljeznicar1:

addyno1
Kontakt:

pet apr 15, 2016 4:51 pm

ChWilla je napisao/la:meni je padalo na pamet npr. stanić na lijevom beku i kramarić ispred, koji djeluje odlično sa šutem i centaršutem lijevom nogom (tj. zamijeniti ih u odnosu na početnu postavku protiv širokog). ili zamijeniti memiju i m. stevanovića i tako malo izbalansirati strane, ako već jednog zavaljujemo ovaj drugi je sigurno bolji sa lijevom nogom.
ja se cudim da tokom utakmice se to ne radi kad vidis da neko ne moze probiti...isto kao sto svi sad igraju kontra krila, ljevak na desnoj i obrnuto...lakse se otvaraju za sut tako, plus ulaze unutra i otvaraju prostor bekovima za ubacivanje....

Okolele
Kontakt:

pet apr 15, 2016 4:53 pm

Sutra ocekujem fino atmosferu uz popunjen Jug i laganu pobjedu 3:0..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Tryg
Kontakt:

pet apr 15, 2016 4:55 pm

Imal ko od ovih iz sport1 da postavi pitanje, sta je sa Mailsonom i Halvadzicem.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava