exbabilon je napisao/la:Ovdje se Ligata kritikuje i kad je kriv i kad nije. Realno da njega nema niko ne bi ni pitao prava pitanja, sve bi se svodilo na ocekujemo tesku utakmicu, protivnik je kvalitetan, mi smo proteklu sedmicu dobro trenirali, dacemo svoj maskimum i uz podrsku navijaca probati stici do pobjede. To ti je ukratko 90% presica svih klubova. Ovo sto mi pricamo, zasto izmjena, zasto ovaj na krilu, zasto ovo, zasto ono...samo Ligata pita takva pitanja i nek pita i neka uvijek ima neko ko nece samo pitati sta ocekujete od sutrasnje utakmice. A da je znao popljuvat i pisat svasta sto i nije trebao, to stoji.
Slazem se s tobom, danas su Ligatina pitanja bila na mjestu, mi smo to isto ovdje dva dana naglabali. Odgovori su ocekivani od Mulalica koji je poznat kako tvrdoglav i nisam ni ocekivao da ce priznati greske kod izmjena, taktike i sl, koje smo vecina vidjeli.
Ali da se ne vracamo vise na to, sutra svi na Grbavicu podrzati prije svega igrace, pomoci Mirzinoj porodici (iako njihov gubitak nista ne moze nadoknaditi) , dostojanstveno se sjetiti brata i na kraju pozdraviti rad uprave koja dokazuje iz dana u dan da smo im mi navijaci visoko u prioriteta.

ABD pobjeda i 3 nova nece izostati!