Sta je problem sa jugom? Budite ponosni na momke koji su prosli kroz horor, a opet konsolidovali redove da bi pruzili podrsku Zelji.
Jug je Zeljo !
Gledam drugi gol naseg omladinca i ibretu se ibretim. Bravo, momcino !
U stilu IbrahimovicaAjzea je napisao/la:Sta je problem sa jugom? Budite ponosni na momke koji su prosli kroz horor, a opet konsolidovali redove da bi pruzili podrsku Zelji.
Jug je Zeljo !
danas ugljasa izbaci na instagramu slikuirfo je napisao/la:valjalo je ici na shishe i bacat fotkice na instagram ,a fizicka sprema boze moj .....
Nisu ni svjesni kako ce im Kostic to izbiti iz glave.phily je napisao/la:danas ugljasa izbaci na instagramu slikuirfo je napisao/la:valjalo je ici na shishe i bacat fotkice na instagram ,a fizicka sprema boze moj ....., i nakon nekoliko minuta je obrisa
dao Bog da se toga rijese...storm_raider je napisao/la:Nisu ni svjesni kako ce im Kostic to izbiti iz glave.phily je napisao/la:danas ugljasa izbaci na instagramu slikuirfo je napisao/la:valjalo je ici na shishe i bacat fotkice na instagram ,a fizicka sprema boze moj ....., i nakon nekoliko minuta je obrisa
jos fale samo DZeko i Stilic.storm_raider je napisao/la:Danas ekipe na tribinama.. Zeric, Joldic, Buki, Zubanovic sa bratom, Adzem i Zolotic. Cak je i Zukanovic bio u njihovom drustvu.
znal se storme koja su to dva igraca koje je spominjo kosta za koje kaze da su blizu jel krilo i stoper ili su oba stoperastorm_raider je napisao/la:Nisu ni svjesni kako ce im Kostic to izbiti iz glave.phily je napisao/la:danas ugljasa izbaci na instagramu slikuirfo je napisao/la:valjalo je ici na shishe i bacat fotkice na instagram ,a fizicka sprema boze moj ....., i nakon nekoliko minuta je obrisa
covjek nema ig, obrisaophily je napisao/la:danas ugljasa izbaci na instagramu slikuirfo je napisao/la:valjalo je ici na shishe i bacat fotkice na instagram ,a fizicka sprema boze moj ....., i nakon nekoliko minuta je obrisa
phily je napisao/la:danas ugljasa izbaci na instagramu slikuirfo je napisao/la:valjalo je ici na shishe i bacat fotkice na instagram ,a fizicka sprema boze moj ....., i nakon nekoliko minuta je obrisa
Nadgleda danas nesto ispred SD-a. Izlili plocu i armaturu stavili.Plavo - Bijeli je napisao/la:Gdje nam je naturna laz... nesto se usutila?
Odmah ga kazniti, poceti sa njim. Ostali neka uce na tudjim greskama kao svaki mudar insan, ili neka dokazu zasto ih bije glas velikih idiota. O fudbalerima opcenito govorim.phily je napisao/la:danas ugljasa izbaci na instagramu slikuirfo je napisao/la:valjalo je ici na shishe i bacat fotkice na instagram ,a fizicka sprema boze moj ....., i nakon nekoliko minuta je obrisa
I za prvi i za drugi dioAjzea je napisao/la:Sta je problem sa jugom? Budite ponosni na momke koji su prosli kroz horor, a opet konsolidovali redove da bi pruzili podrsku Zelji.
Jug je Zeljo !
fk1921 je napisao/la:covjek nema ig, obrisaophily je napisao/la:danas ugljasa izbaci na instagramu slikuirfo je napisao/la:valjalo je ici na shishe i bacat fotkice na instagram ,a fizicka sprema boze moj ....., i nakon nekoliko minuta je obrisa
ako ima de zalijepi link, mozda je novi prof napravio
I tebistorm_raider je napisao/la:Inace, ko god napise nesto protiv Juga ovdje ekspresnu ce kartu dobiti za Banovice. Slazem se da treba jos dosta da se radi, edukuje i popravlja i oni to znaju sigurno, ali bez Juga ujedinjenog fali i pola Zelje. Kraj price!
Kako li oni na kraj izlaze sa birokratijom i zezancijama oko urbanističke i gradjevinske dozvolestorm_raider je napisao/la:Nadgleda danas nesto ispred SD-a. Izlili plocu i armaturu stavili.Plavo - Bijeli je napisao/la:Gdje nam je naturna laz... nesto se usutila?
@Mirso, oba su stopera koliko znam.
Nemam pojma i ja se danas pitam. Radnici stoje, nadgledaju onu armaturu i dogovaraju se. Bezveze srusise covjeku restoran.11plavih'92 je napisao/la:Kako li oni na kraj izlaze sa birokratijom i zezancijama oko urbanističke i gradjevinske dozvolestorm_raider je napisao/la:Nadgleda danas nesto ispred SD-a. Izlili plocu i armaturu stavili.Plavo - Bijeli je napisao/la:Gdje nam je naturna laz... nesto se usutila?
@Mirso, oba su stopera koliko znam.
Nakon nasih peripetija po tom pitanju tacno saosjecam sa njima