Veca-Hadžić-Bogi-Graovac-Mehremić-Šaban-Ćelo-Zaka-Rama-Zec-Vojo
Veca-Hadžić-Bogi-Graovac-Mehremić-Šaban-Ćelo-Zaka-Rama-Zec-Vojo
Max 1-2 promjena. Nema tu se sta mjenjati. Mehremic na beku i najvjerovatnije Hadzic umjesto Sinise. To je to.
bio jedan, žalio se što projović ima veću platumamba21 je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:07 pmPo ovim treninzima od danas, najvise sam zapazio crnova i njegove ubacaje, koji su me pozitivno iznenadili. Mislim da ce on takodjer biti dobro pojacanje za ovaj dio sezone. Modic je par puta dobro ufati, mislim da mu nece trebati puno vremena da se navikne.
Najbitinije, cini mi se da je ovo jedna zdrava ekipa, bez ljubomora, svi su kao tim, svaki trening zezancije i smijeh e to je stvarno najbitnije
Kup uzima sirokiGrbavica je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:08 pmjoš jedna jako bitna stvar. svi igrači koji su dovedeni imaju pravo igrati i u kup utakmicama. ordagić, vukotić, beširević i sve ostale plbih želje forumaša nam nikako ne bi mogle pomoći u kupu a tu smo 4 utakmica od trofeja. evo recimo našem mogućem protivniku krupi galešić ne može igrati u kupu, slobodi ivetić. a znači to dosta.
Siroki nema sta traziti pored strasnog Sarajeva. Ja cito bila bordo rapsodija u Antalyi danas protiv Qarabaga.gavran je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:09 pmKup uzima sirokiGrbavica je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:08 pmjoš jedna jako bitna stvar. svi igrači koji su dovedeni imaju pravo igrati i u kup utakmicama. ordagić, vukotić, beširević i sve ostale plbih želje forumaša nam nikako ne bi mogle pomoći u kupu a tu smo 4 utakmica od trofeja. evo recimo našem mogućem protivniku krupi galešić ne može igrati u kupu, slobodi ivetić. a znači to dosta.
Jel to nas ratnik bio ili neko drugiAsharaK je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:09 pmbio jedan, žalio se što projović ima veću platumamba21 je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:07 pmPo ovim treninzima od danas, najvise sam zapazio crnova i njegove ubacaje, koji su me pozitivno iznenadili. Mislim da ce on takodjer biti dobro pojacanje za ovaj dio sezone. Modic je par puta dobro ufati, mislim da mu nece trebati puno vremena da se navikne.
Najbitinije, cini mi se da je ovo jedna zdrava ekipa, bez ljubomora, svi su kao tim, svaki trening zezancije i smijeh e to je stvarno najbitnije