IvanOsim je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 4:16 pm
Ti si mene prvi citirao i napisao da je Bogicevic jedan od najboljih stopera lige.
Ja sam napisao da je Kemo bolji od njega i da ima ogroman prostor za napredak, te sam napisao svoje misljenje ko je bolji od Bogicevica u nasoj ligi.
Zatim si ti napisao da ne trebamo pisati o tudjim igracima nego o nasim. Pa sam ja napisao da trebamo pisati o nasim, ali ne uvijek o Bogicevicu, Sinisi, Crnovu vec o Vedranu, Kemi, Ajdinu..
Zatim si ti napisao da su ti svi jednaki. A ja sam te pitao kako mogu biti svi jednaki, valjda je neko bolji i veci potencijal, a neko slabiji.
Ti si na kraju napisao da je Kemo manji potencijal od Anela i Harisa, iako se uopste to ne treba porediti vec Kemo i Bogicevic.
Jos si dodao da ti nisi rekao da je Kemi max nasa liga, a ja nisam napisao da si to ti rekao, vec je vise forumasa to napisalo, a malo ko je osporio takvo misljenje.
Jos si napisao da bi bio najsretniji da Kemo bude prva postava ispred Bogicevica (po tebi medju najboljim stoperima lige). Npr ako ja navijam za Barcelonu i smatram da je Pique medju najboljim stoperima lige, ali bi bio najsretniji da ga zamjeni jedan Mina, mladji izdanak skole !?!?
Nema bas logike u tome da budes sretan, il na silu falis Bogicevica samo zato sto je prva postava a volio bi da je Kemo, il si to napisao reda radi jer je nas mladic, nema trece.
1. Pa jeste
2. Ja ne znam je li Kemo bolji od Bogicevica, da je veci potencijal, jeste, logicno.. Te sto si nabrojao nisu bolji od Bogicevica.
3. Pise se o svakome, svi su oni dio kolektiva FK Zeljeznicar
4. Svi su jednaki u smislu da su oni svi nasi i ne treba ih razdvajati.
5. Potencijal Keme i Bogicevica se ne moze porediti, jer Bogicevic nije potencijal.
6. Nezz za to
7. Kemo Bogicevica moze zamijeniti samo ako je bolji i naravno da bi u tom trenutku bio sretan da ga zamijeni.
8. Interesantan zakljucak