Stvar je u tome sto hvalimo strance polovnjake a nasu djecu ne hvalimo. Uredu, Sinan, Daniel, Goran, Asim odlicni su... Ali Bogicevica dizati u nebesa a za Kemu pisati da mu je max nasa liga, e to nije uredu.Ajzea je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 3:05 pmNaravno da cu hvaliti i spominjati kada god to zasluze.IvanOsim je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 2:51 pmA zamisli tek Vedran, koliko bi se spominjao da negdje drugo igra. Ovako je klosar u sekundi.Ajzea je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 2:33 pmSvi su oni bolji od Bogicevica, samo sto je doticni najkonstantniji u najboljoj odbrani lige.
To ti je ono sto @pile jednom napisa kada se hrakao Ivan Lendric. Da je on tada bio igrac Krupe, spomenuli bi ga mali milion puta i insisitirali na davanju silnog novca da se isti dovede. Da Anel Sabanadzovic ili Haris Hajdarevic igraju u Radniku, daleko vise bi bilo pisano o njima nego sada.
Vidjeno, barem bezbroj puta.
A tek Kemo, da je u Radniku punu minutazu bi imao, mozda u Groningenu zavrsio, po forumu mu je max nasa liga.
A Mujagic, sa 17 god bio u prvom timu, da je u Radniku do sad bi imao 100 utakmica, kod nas pomalo, mlad je jos tek 20 god, polako.
Al sta cemo njih spominjati, ajmo Bogicevica, Sinisu, Crnova, Kajkuta, to sto vise hvaliti i spominjati.
Kunem se u Anela i Harisa jer igrama to zasluzuju, a ne zato jer su djeca Zeljeznicara. Moze on biti mali milion puta dijete Zeljeznicara, kakve to koristi ima ako nema kvalitet. Kada ima kvalitet, a dijete Zeljeznicara je, iz prvih jedanaest mi ga ne bi izbacilo stotinu pojacanja.
Isto tako se kunem u Gorana, Sinana, Daniela, etc. Zasto? Zasto da ne? Svi oni to zasluzuju kako kvalitetom tako i odnosom prema dresu. Svi su oni igraci Zeljeznicara, a ti ocigledno to zaboravljas. Ja ih necu dijeliti na ove ili one, svi su mi jednaki dok god su ovo sto trenutno jesu. Jedno...
Kako da ne spominjem Bogicevica kada to zasluzuje jer je odigrao fenomenalnu polusezonu i bio najkonstantniji u najboljoj odbrani lige. Ne, hajmo spominjati kojekakve Mehmedagice i Isakovice. Kako da ne spominjem Kajkuta kada je nevjerovatno vazne golove do sada dao. Zeljeznicar je svaki preokret napravio nakon njegovog pogotka. On je igrac Zeljeznicara, zasto da se tome ne radujem i zasto da ga ne spominjem u pozitivnom kontekstu?
Crnov je igrac Zeljeznicara, znamo koliko zna.. Zasto da se ne nadam da ce se vratiti u staru formu i pomoci Zeljeznicaru da osvoji duplu krunu? Sta zelis, da kao anamo oni pojedinci ocekujem da ne zna potrcati kako bi mu mogao dati nadimak, primjera radi, "Vakufski Neymar" a sve iz jednog razloga, da mogu isprozivati Upravu da su napravili promasaj te da se napravim pametniji od drugih.
Ili za Sinisu reci da je najbolji bek, koji uopste ne dodje u priliku da centrira u cijeloj utakmici, a Memija nije valjao zbog loseg centarsuta, e to nije uredu.
Nisam pisao protiv uprave, tako da je smjesno to spominjati, al eto to je moderno dodati ako neko ima svoje misljenje.
Samo mi jedno nije jasno, ako su ti svi jednaki, jesu li ti jednaki Kemo i Bogicevic ?
I ne razmumijem to za jednaki, valjda je neko bolji i veci potencijal, a neko manji.