Odlicna vijest za Cenana, samo jedan od dokaza da se radi na unapredjenju sportskog segmenta. Cenan nije od juce tu, uglavnom poslusajte intervju sto je stavio avlami97. Ja mislim da je to veoma pozitivna stvar za klub i da je samo pocetak u stvaranju jedne fine ekipe koja ce dobro da radi. Definitivno pojacanje.
I ja bih volio da istocna tribina bude porodicna, da tako nazovem, i normalno je sasvim da se dobiju neki sadrzaji za sve uzraste, pa i za djecu. Tesko je malo to uraditi u nasoj drzavi, zbog milion nekih stvari, ali moze se i mislim da ce i to uskoro doci na red. Lijepo je cuti svakakve prijedloge i krivo mi je sto ste napali momka koji je predlozio da se nesto uradi sa onim zidom. On se samo pogresno izrazio oko realizacije. Neki mural nasih legendi, kao sto rios rece, to bi bila fantasticna stvar. Ni to nije jeftino i zahtijeva dosta rada. Na listi prioriteta sigurno nije pri vrhu, ali moze se dosta toga zanimljivog uraditi, i sto je najbitnije, da izgleda maksimalno profesionalno i lijepo.
Sasvim je normalna stvar sto ce neki treninzi biti zatvoreni za javnost. Zasto bi mi imali ekskluzivno pravo da budemo svaki trening tu? Ako zelimo profesionalizam, moraju se poduzimati odredjeni koraci i da se udaljimo od nekih navika koje smo do sada imali. Dosta je jos posla pred ljudima u upravi, strucnom stabu i svima koji su ukljuceni u ovu lijepu pricu, ali svaki dan vidimo neke lijepe pomake. Naravno, najvise nas zanima kako ce ekipa izgledati na terenum ali trebamo biti uz ove ljude i dati podrsku Kosticu i Lesniku, definitivno. Samo polako, hladne glave i sa bezrezervnom podrskom za naseg Zelju.
I odlicna stvar za kadete, dobismo Maribora, jos se kaze da smo bolje puno igrali. Fino, iako smo u tom segmentu, sto se organizacije i infrastrukture omladinskog pogona miljama daleko od Maribora, ipak mozemo mnogo toga postici. Pa prosle godine smo uzeli taj trofej. Idemo sutra se osvetiti za mladje kadete i klepit Zvezdu