Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2016 8:11 pm

Ma lik ima par profila sa jednim ude napise nesto pa onda na drugi da komentarise.

Whisperer

čet jun 16, 2016 8:12 pm

mula je napisao/la:Lendric i Stevanovic odlaze iz Želje
Mulane , nema otoga nista sigurno ostaju sad za sad ostace u zelji ne bacaj kocke medju rajom bgt :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 16, 2016 8:12 pm

Ma natakarim ga, izgubih 10 godina života u sekundi
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo

čet jun 16, 2016 8:13 pm

Sta ste se tog trolera prihvatili, niko da mi odgovori na ovo
:kafa:
irfo je napisao/la:Nego ovo sa Cenanom me podsjeti na Pelaka, imali su slicne puteve :ganja: , sta je sa njim danas sta radi, osto mi je u lijepom sjecanju

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 16, 2016 8:13 pm

Odlicna vijest za Cenana, samo jedan od dokaza da se radi na unapredjenju sportskog segmenta. Cenan nije od juce tu, uglavnom poslusajte intervju sto je stavio avlami97. Ja mislim da je to veoma pozitivna stvar za klub i da je samo pocetak u stvaranju jedne fine ekipe koja ce dobro da radi. Definitivno pojacanje.
I ja bih volio da istocna tribina bude porodicna, da tako nazovem, i normalno je sasvim da se dobiju neki sadrzaji za sve uzraste, pa i za djecu. Tesko je malo to uraditi u nasoj drzavi, zbog milion nekih stvari, ali moze se i mislim da ce i to uskoro doci na red. Lijepo je cuti svakakve prijedloge i krivo mi je sto ste napali momka koji je predlozio da se nesto uradi sa onim zidom. On se samo pogresno izrazio oko realizacije. Neki mural nasih legendi, kao sto rios rece, to bi bila fantasticna stvar. Ni to nije jeftino i zahtijeva dosta rada. Na listi prioriteta sigurno nije pri vrhu, ali moze se dosta toga zanimljivog uraditi, i sto je najbitnije, da izgleda maksimalno profesionalno i lijepo.
Sasvim je normalna stvar sto ce neki treninzi biti zatvoreni za javnost. Zasto bi mi imali ekskluzivno pravo da budemo svaki trening tu? Ako zelimo profesionalizam, moraju se poduzimati odredjeni koraci i da se udaljimo od nekih navika koje smo do sada imali. Dosta je jos posla pred ljudima u upravi, strucnom stabu i svima koji su ukljuceni u ovu lijepu pricu, ali svaki dan vidimo neke lijepe pomake. Naravno, najvise nas zanima kako ce ekipa izgledati na terenum ali trebamo biti uz ove ljude i dati podrsku Kosticu i Lesniku, definitivno. Samo polako, hladne glave i sa bezrezervnom podrskom za naseg Zelju.
I odlicna stvar za kadete, dobismo Maribora, jos se kaze da smo bolje puno igrali. Fino, iako smo u tom segmentu, sto se organizacije i infrastrukture omladinskog pogona miljama daleko od Maribora, ipak mozemo mnogo toga postici. Pa prosle godine smo uzeli taj trofej. Idemo sutra se osvetiti za mladje kadete i klepit Zvezdu :titula:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Whisperer

čet jun 16, 2016 8:15 pm

irfo je napisao/la:Sta ste se tog trolera prihvatili, niko da mi odgovori na ovo
:kafa:
irfo je napisao/la:Nego ovo sa Cenanom me podsjeti na Pelaka, imali su slicne puteve :ganja: , sta je sa njim danas sta radi, osto mi je u lijepom sjecanju
Pelak On danas radi u Školi fudbala „Lokom“, bar se bavio e sad nez :)

ChWilla
Kontakt:

imaju li se gdje vidjeti ti golovi omladinaca?
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:imaju li se gdje vidjeti ti golovi omladinaca?
na anamo onoj stranici :ganja:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jun 16, 2016 8:17 pm

Lik rece da nam idu igraci i samo nabaci goste :shisha:
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 16, 2016 8:20 pm

Na početku razgovora za Faktor ističe da je zadovoljan stanjem kojim je zatekao, odnosom igrača prema treninzima i da je upoznat s onim što igrači koje ima na raspolaganju mogu pružiti.

– Moram da pohvalim momke da rade dobro. Pristup je na nivou koji sam priželjkivao, tako da radimo maksimalnim intenzitetom. Vidi se da su neki momci radili tokom pauze, neki su radili malo manje, dok se na nekima vidi da nisu radili ništa. Mislim da će to za 20 dana biti idealno i da ćemo moći, pored fizičkog, raditi i na taktičkom planu – kaže Kostić.

Željo će za vikend odigrati prijateljski meč s Olimpicom, a zatim slijedi odlazak na prvi dio priprema koji će biti održan na Kupresu.

– Do polaska na Kupres imat ćemo 90 ili 95 posto definisan igrački kadar. Već tada će biti jasno sa kakvim snagama raspolažemo za narednu sezonu. Da li će biti eventualno nekih odlazaka ili dolazaka, to je moguće, ali ćemo na Kupresu imati gro ekipe, na koju ćemo računati u narednoj sezoni. Tamo ćemo odigrati i jedan prijateljski meč protiv Mladosti DK – ističe Kostić.

Nakon Kupresa, Plavi će pripreme nastaviti u Sloveniji, a tamo će biti odigrane tri prijateljske utakmice.

– Za pripreme u Sloveniji u planu imamo taktičko uigravanje i tri utakmice. Već smo dogovorili dva pripremna meča. Sa Rudarom iz Velenja igramo 6. jula, a sa ruskim Arsenalom Tula 10. jula. Za 4. ili 5. juli čekamo potvrdu. Imamo dva protivnika u kombinaciji, ali dok ne dogovorimo sve ne bih želio govoriti o imenima – kazao je Kostić.

Dolaskom Kostića na klupu Plavih doći će do promjene formacije u kojoj Željo igra posljednjih osam godina. Novi trener Plavih najavljuje ofanzivniju igru.

fk1921

čet jun 16, 2016 8:25 pm

I amazon tamo na temi fk zeljeznicar prdi da lendra i stevanovic odose haha :?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Whisperer

čet jun 16, 2016 8:27 pm

fk1921 je napisao/la:I amazon tamo na temi fk zeljeznicar prdi da lendra i stevanovic odose haha :?
To bi vecina insajdera zelila koji nisu ne samo zeljini navijaci , al zelja im se nece ostvarit , sad za sad ostaju u zelji provjereno :)

ChWilla
Kontakt:

čet jun 16, 2016 8:27 pm

e onda je garant tako.

sajo10
Kontakt:

čet jun 16, 2016 8:28 pm

ChWilla je napisao/la:e onda je garant tako.
:lol: :lol:

Whisperer

čet jun 16, 2016 8:30 pm

Don Juan je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:I amazon tamo na temi fk zeljeznicar prdi da lendra i stevanovic odose haha :?
To bi vecina insajdera zelila koji nisu ne samo zeljini navijaci , al zelja im se nece ostvarit , sad za sad ostaju u zelji :)

ChWilla
Kontakt:

čet jun 16, 2016 8:30 pm

da ne bude zabune na aldina sam mislio a ne na druga mirsu, mirso je uletio.

Whisperer

čet jun 16, 2016 8:32 pm

ChWilla je napisao/la:da ne bude zabune na aldina sam mislio a ne na druga mirsu, mirso je uletio.
Treba aldina ovog i slicnom njemu banovat ih , neka idu na svom forum neka laprdaju :)

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 16, 2016 8:32 pm

E jest mi onaj živac povukao, i onako sam danas napola lud :lol:

Whisperer

čet jun 16, 2016 8:33 pm

Hurmasica je napisao/la:E jest mi onaj živac povukao, i onako sam danas napola lud :lol:
Neka baci koju jos insajdersku mozda se poveca broj gostiju ha ha :rofl:

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet jun 16, 2016 8:35 pm

Zna li se gdje nam je baza u sLOVEniji?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava