Bezveze primljen gol, Hadžić je ovako i u istri vraćao lopte, ima na onom klipu što sam pravio, al niko mu ne reče da ne vraća njihovim

čak je mogao sačekati pola sekunde i vratiti mu loptu na skroz prazan gol, jer se izvlačio iz ofsajda i otvarao upravo za to. nevjerovatan osjećaj za igru i prostor kod tako mladog igrača.
Bas to.
Upravo tako, satrali smo ih. Imam osjecaj da smo mogli i vise. Isto tako si upravu sto se tice realiacije, to smo i ranije pisali. Ekipa nam postize najmanje golove od vodecih, nemoramo ni davati najvise. ali kad bi to nesto poboljsali onda bi imali vise bodova na kontu. Imam osjecaj da ce Vojo prije dati gol iz 20 metara udaljenosti, nego iz neke ciste situacije, jer nam je takva igra. Vise se treba ocekivati golovi od Zeca, Ramovica, Zakarica/Crnova. Steta za Mujagu, zna da se nadje u situaciji kao pravi golgeter, ali mu fali ono zadnje barem do sada.sajo10 je napisao/la: ↑sub jan 27, 2018 10:06 pmJoj Vranjesa i lopte za 1-1 prema Voji. Klasa igrac za nasu ligu! Bice ovo dobro. Pa ovi bugari nisu imali absolutno nista osim onog suta u prvom poluvremenu. Imamo problema sa realizacijom jer gledajuci snimak komotno smo trebali slaviti sa minimum 2-3 gola. Sve u svemu dobro je. Idemo dalje!
Da. Plus igrali smo bez tri najbolja nasa igraca! Nije lahko nadoknaditi praznocu Ramovica, Graovca i Zakarica! Samo naprijed ljudi!LeBlue je napisao/la: ↑sub jan 27, 2018 10:11 pmUpravo tako, satrali smo ih. Imam osjecaj da smo mogli i vise. Isto tako si upravu sto se tice realiacije, to smo i ranije pisali. Ekipa nam postize najmanje golove od vodecih, nemoramo ni davati najvise. ali kad bi to nesto poboljsali onda bi imali vise bodova na kontu. Imam osjecaj da ce Vojo prije dati gol iz 20 metara udaljenosti, nego iz neke ciste situacije, jer nam je takva igra. Vise se treba ocekivati golovi od Zeca, Ramovica, Zakarica/Crnova. Steta za Mujagu, zna da se nadje u situaciji kao pravi golgeter, ali mu fali ono zadnje barem do sada.sajo10 je napisao/la: ↑sub jan 27, 2018 10:06 pmJoj Vranjesa i lopte za 1-1 prema Voji. Klasa igrac za nasu ligu! Bice ovo dobro. Pa ovi bugari nisu imali absolutno nista osim onog suta u prvom poluvremenu. Imamo problema sa realizacijom jer gledajuci snimak komotno smo trebali slaviti sa minimum 2-3 gola. Sve u svemu dobro je. Idemo dalje!