PS:Da napomenem jedino nasi imaju 3 mjeseca odmora preko zime..Sta radis za ta tri mjeseca,kupas se po hotelskim bazenima i slikas za facebok,puse sise i ostala sranja i nije ni cudo sto se zamaraju..
IvanOsim je napisao/la:Zeljin pdf nikad nije imao vise gluposti napisanih, jednostavno su pojedini forumasi toliko prevrsili mjeru, da to prelazi ukuse zdravog razuma..
Treba uvesti max 2 posta dnevno da moze jedna osoba pisati..
I kad jedan od ovih dosadnjakovica pita drugog, aj nam reci koje je tvoje misljenje o ovom Ibraimiju iz Maribora?
Je.bo te tobe jarabi.. zbog ovakvih idiota ne moze se ni jednom spomenuti izazov od 4 milje clanova, koji usput dva puta nismo ostvarili, al bitno je da on devet puta napise da Memija nece nikad postati igrac, kao on je nekad nesto pogodio il dobro napisao..
I da, fkt je degutantno kad svi koriste floskule "necemo biti ko anamo oni" ili "necemo se igrati pitara" jer ja ne vidim nikakvu razliku, cim smo ispisali prije Slobode u dva dana 100 strana, a nista u vezi trenutnih igraca, navijaca ili ne daj Boze protivnika, pa vaznije je pitati forumase za misljenje Ibraimija.. fuj gadi mi se isto koliko i valjanje tuzlaka po terenu..
Pa dobro...možda ovo fakat kod nekih ljudi izaziva tu asocijaciju. Poodavno sam imao zadnji ispit pa sam zaboravio taj osjećaj.Djulaga_ je napisao/la:Postujem sve sto pises.FKZ1921 je napisao/la:Sinoćnja utakmica nam je u ovom momentu potpuno nebitna. Vezano za nju,ništa se promjeniti ne može. Treba je zaboraviti i razmišljati samo o narednoj,protiv Travnika u subotu. Sad je samo i isključivo ta utakmica bitna.
Ni derbi,ni revanš,niti bilo koja druga...
Nije to floskula. Glave dobivaju i gube utakmice.
Glave naših sinoć nisu bile dobre. Možda i zbog toga što nisu posložili prioritete i nisu se uspjeli fokusirati...To struka mora znati i mora riješiti.
Travnik je ispit za sve u klubu i oko kluba. Naravno i za nas navijače.
Medjutim, iskreno da ti kazem da mi je dosadilo svaku utakmicu citati o nekim ispitima.
Svaka utakmica postaje neki ispit za navijace.
Nije to fakultet, ovo je ljubav.
Ko hoce da dolazi dobrodosao je. Ko nece isto je dobrodasao kad odluci da dode.
Ispiti, polaganja, postaju dosadni. Ne mislim nista lose, sto se tice tvog posta, nego se sve vise potezu takve teze bez potrebe.
Ovo je najveći razlog što zbog čega mi je žao što forum na zvaničnoj nije nikad profunkcionisao kako treba. Fino ime i prezime, pa piši. Onda se može i vidjeti ko šta piše. Ovako svi sve znaju...FKZ1921 je napisao/la: Razumijem i specifičnost ovog medija na kojem,iz anonimnosti možemo sve što u stvarnosti ne možemo....
Ja se sa dijelom tvog posta moram sloziti, samo bez ovoga 'idiot'. Ljudi, ovaj izazov od 4 milje se mora gurati jos vise. Mi imamo jos 7 dana manje vise do derbija, do tada valjda mozemo imati 4000 clanova.baxuz87 je napisao/la:IvanOsim je napisao/la: I kad jedan od ovih dosadnjakovica pita drugog, aj nam reci koje je tvoje misljenje o ovom Ibraimiju iz Maribora?
Je.bo te tobe jarabi.. zbog ovakvih idiota ne moze se ni jednom spomenuti izazov od 4 milje clanova, koji usput dva puta nismo ostvarili, al bitno je da on devet puta napise da Memija nece nikad postati igrac, kao on je nekad nesto pogodio il dobro napisao..
I da, fkt je degutantno kad svi koriste floskule "necemo biti ko anamo oni" ili "necemo se igrati pitara" jer ja ne vidim nikakvu razliku, cim smo ispisali prije Slobode u dva dana 100 strana, a nista u vezi trenutnih igraca, navijaca ili ne daj Boze protivnika, pa vaznije je pitati forumase za misljenje Ibraimija.. fuj gadi mi se isto koliko i valjanje tuzlaka po terenu..
ja upravo na osnovu toga polazem tu neku nadu u prolaz..vecina igraca je odigralo utakmicu na tom nekom nivou kao sto si napisao i hajd neka je svakom timu se to desi. ja ne zelim da vjerujem nitii da pomislim da ce oni to ponovit..golove smo im doslovno poklonili, milion lopti na sredini znaci sve je islo na njihov mlin tako isto sad moze i na nas...znaci prvo aBd pobjeda protiv travnika bez kartona i povreda, sa brazilcima i beganovicem u ekipi nadam se i onda tuzla, neka nam pokazu da imaju taj sampioski smek, zelju i volju za pobjedomChWilla je napisao/la:možemo mi to. ne kažem hoćemo - jer to niko ne može reći. ali realno smo odigrali u srijedu sa nekih 35-40% mogućnosti igrača. možda ni toliko.
Tako ti je to sa forumskim stručnjacima.likusa je napisao/la:Dođe i Bekric na red ..
Ma brate gdje ces ovo napisati znas li koji je sok kad nakon tri mjeseca potrcis po ovim nasim livadama,ispasces pljuvac I mrzitelj zeljine djece nema veze sto taj isti meda nemoze u cvijetu mladosti,mnogo je pametnije da nas dvjesto na ovom forumu pisemo o izazovu 4000 clanova koji smo usput sami vec obavili to nije spamanje temeOkolele je napisao/la:Engleze siluju utakmicama za novu godinu,bozic,uskrs i opet ljudi igraju ubise..Ne zove se dzabe boxing day,ko u ringu ljudi..Kad pocne liga 12 nece niko moci stojati na nogama ako se budu vadili na umor..Jedini kojem mogu povjerovati da se umorio je Lendrić..
PS:Da napomenem jedino nasi imaju 3 mjeseca odmora preko zime..Sta radis za ta tri mjeseca,kupas se po hotelskim bazenima i slikas za facebok,puse sise i ostala sranja i nije ni cudo sto se zamaraju..
Malo nam treba da pljunemo u sve ovo što smo do sada radili i to na osnovu jedne utakmice, nizali smo pobjede sve je bilo ok, ne smije nas poljuljati jedan poraz, Evropa je u igri i preko kupa a bgm i preko lige, imamo vise opcija a mnogi su prije pocetka ovog drugog djela govorili da nam je Kup jedina sansa za evropu,pustimo malo Bekrica pa ljudi Messi u zadnjih 5-6 utakmica nije na nivou jel to znači da ga navijači Barce trebaju popisati...avlami97 je napisao/la:Tako ti je to sa forumskim stručnjacima.likusa je napisao/la:Dođe i Bekric na red ..Tuce je do sada dao 3 gola i ima 5 asistencija. Eto već smo zaboravili zadnju prvenstvenu utakmicu u kojoj smo dali dva gola, a asistent kod oba je bio Bekrić
![]()
U utakmici protiv Slobode su bili svi loši, ali baš svi, osim navijača.
Nadam se da će nam Tuce sa saigračima donijeti Evropu, što je trenutno primarni cilj. U ovoj ligi imamo igrače koji su zimus vrijedili 2 mil.EURA, a na ljeto će vrijediti 4 i igraju cijelo prvenstvo, a već sada imaju lošiju statistiku od Tucea. Pametnom dosta.
Do rijeciexbabilon je napisao/la:A ja ne vidim potrebu da neko nekom drugom objasnjava o cemu treba pisati na forumu. Pisale su se desetine stranica o janjetu, naglabalo danima sta moze biti, sta ce biti, i sta bi na kraju.. sta fali da u danima izmedju utakmica ljudi komentarisu proslu, sta je bilo dobro, sta nije, navijanje, posjetu. Kad je duza pauza "dovode se" igraci, supljira kako bi nam koji dobro dosao i slicno, pa sta? Ne znam o cemu treba da pisemo da bi dezurni kontroleri rekli eh to je dobra tema, nego se na svaku temu nadje razlog. Kad pises kojih 11 bi izveo na teren kazu ti ima Edis, zna bolje od tebe. Kad kazes za pjesme i baklje na tribini, imaju momci, grupa, znaju bolje od tebe. Kazes nesto treba oko stadiona, imamo ljude u upravi koji znaju bolje. Marketnig takodjer, stolice isto, pojacanja ista prica... pa dokle. Ili nek pojedini prestanu citat ili nek prestanu drugima odredjivat o cemu ce pisat. Ako ce postovi na forumu poljuljati samopouzdanje i pobjednicki mentalitet igracima i struncom stabu nek se komotno prestanu baviti fudbalom, bar ovim javnim. Imaju termini, zatvori se lave u balon i igraj, nit te ko gleda nit te ko komentarise. Ima i Olimpic doduse..
Treba izvesti što jači sastav kao što si rekao jako bitna utakmica, nemamo puno prostora za taktiziranje, ne bih ja puno mjesao sastav možda par igrača i to je toterabajt je napisao/la:Imamo sutra jako vaznu utakmicu nimalo manje bitniju od one u tuzli , daj da o tome pricamo.
Nekda smo 5 dana do utakmice o tome pisali ko ce igrati , taktika, povrede a sada kao da nema sutra utakmice.
exbabilon je napisao/la:A ja ne vidim potrebu da neko nekom drugom objasnjava o cemu treba pisati na forumu. Pisale su se desetine stranica o janjetu, naglabalo danima sta moze biti, sta ce biti, i sta bi na kraju.. sta fali da u danima izmedju utakmica ljudi komentarisu proslu, sta je bilo dobro, sta nije, navijanje, posjetu. Kad je duza pauza "dovode se" igraci, supljira kako bi nam koji dobro dosao i slicno, pa sta? Ne znam o cemu treba da pisemo da bi dezurni kontroleri rekli eh to je dobra tema, nego se na svaku temu nadje razlog. Kad pises kojih 11 bi izveo na teren kazu ti ima Edis, zna bolje od tebe. Kad kazes za pjesme i baklje na tribini, imaju momci, grupa, znaju bolje od tebe. Kazes nesto treba oko stadiona, imamo ljude u upravi koji znaju bolje. Marketnig takodjer, stolice isto, pojacanja ista prica... pa dokle. Ili nek pojedini prestanu citat ili nek prestanu drugima odredjivat o cemu ce pisat. Ako ce postovi na forumu poljuljati samopouzdanje i pobjednicki mentalitet igracima i struncom stabu nek se komotno prestanu baviti fudbalom, bar ovim javnim. Imaju termini, zatvori se lave u balon i igraj, nit te ko gleda nit te ko komentarise. Ima i Olimpic doduse..