Cenan = skautModel1964 je napisao/la:Hajde upuceniJaozinho22 je napisao/la:Ugostitelj.Kapiten je napisao/la:Cime se bavio Cenan nakon igracke karijere zna li ko ?
Imali materijala u Cenanu? Morel on to? Samo realno, bez velikih rijeci?
Pa valja da prati i dojavljuje o mladim i za Želju zanimljivim igracima.Hurmasica je napisao/la:Haj' nek nam neko definiše prvo koje su mu funkcije pa ćemo pričati može li ili ne
za njih besplatno pranje glave truleksomHurmasica je napisao/la:Ovo se ne odnosi na Javija i BlagojuKapiten je napisao/la:Vlasnik frizerskog salona Headline, Elvedin Polutak, postao je prijatelj FK Željezničar. Našim fudbalerima je ponudio besplatne frizerske usluge. Zahvaljujemo se fizerskom salonu Headline i pozivamo naše navijače da s punim povjerenjem posjete ovaj frizerski salon.
Eto vam frizure, jebale vas frizure
Neandertalac je napisao/la:Evo jedan prijedlog.
Cemu je okrenut fudbal vani?
Profitu, profitu, i samo profitu.
Kako kazu Englezi na kraju dana sve se svodi na pare.
Eh sada, oni to cine na razne nacine. Sami stadioni vani nisu samo igralista, nego su ogromni centri, masine za pravljenje para. Ciljana grupe su razne pa tako razni sadrzaji imaju svoje korisnike.
Jedna od najprofitabilnijih grupa su porodicni i stariji ljudi. Vec situirani sa novcem koji su spremni `uloziti` u svoj klub troseci ga na stadionu, ljudi sa osjecajem pripadnosti i ljudi cija se ljubav sa ponosom prenosi na mladje narastaje.
Poenta je da mi nikakvu ponudu na stadionu skoro da nemamo za mladju raju, za djecu. Da otac povede svog malog, da bez ikakvog straha ili osjecaja nelagode pogledaju utakmicu i da se dijete zabavi.
Jednostavan trik je unajmljivanje nekih zabavljaca, madjionicara ili maskote, klovna ili tete koja ce dijeliti balone.
Znaci ponuda se siri, kao otac znam sta znaci da te dijete ne pegla i da je sretno na stadionu a meni nije zao dati extra dinar za njegovu srecu.
Stadion puniji, vise para, siri se baza konzumenata.
Ovu ideju moze neko kompetentniji od vas razraditi pa nam ovde malo detaljnije i ljepse prezentirati.
Sram te bilo, zar i ti sine BaruteChWilla je napisao/la:za njih besplatno pranje glave truleksomHurmasica je napisao/la:Ovo se ne odnosi na Javija i BlagojuKapiten je napisao/la:Vlasnik frizerskog salona Headline, Elvedin Polutak, postao je prijatelj FK Željezničar. Našim fudbalerima je ponudio besplatne frizerske usluge. Zahvaljujemo se fizerskom salonu Headline i pozivamo naše navijače da s punim povjerenjem posjete ovaj frizerski salon.
Eto vam frizure, jebale vas frizure
Da repliciram ako smijemNeandertalac je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Evo jedan prijedlog.
Eh sada, oni to cine na razne nacine. Sami stadioni vani nisu samo igralista, nego su ogromni centri, masine za pravljenje para. Ciljana grupe su razne pa tako razni sadrzaji imaju svoje korisnike.
Jedna od najprofitabilnijih grupa su porodicni i stariji ljudi. Vec situirani sa novcem koji su spremni `uloziti` u svoj klub troseci ga na stadionu, ljudi sa osjecajem pripadnosti i ljudi cija se ljubav sa ponosom prenosi na mladje narastaje.
Poenta je da mi nikakvu ponudu na stadionu skoro da nemamo za mladju raju, za djecu. Da otac povede svog malog, da bez ikakvog straha ili osjecaja nelagode pogledaju utakmicu i da se dijete zabavi.
Jednostavan trik je unajmljivanje nekih zabavljaca, madjionicara ili maskote, klovna ili tete koja ce dijeliti balone.
Znaci ponuda se siri, kao otac znam sta znaci da te dijete ne pegla i da je sretno na stadionu a meni nije zao dati extra dinar za njegovu srecu.
Ovu ideju moze neko kompetentniji od vas razraditi pa nam ovde malo detaljnije i ljepse prezentirati.
Interesantno.
Kada se napise jedan normalan post sa solidnom idejom, lako izvodivom, nista novo, inovativno tek osvrt na mogucnosti, samo jedan forumas ga prepozna i pokusa na tu temu razgovarati.
Sa druge strane na neke `teske` teme skoro automatski, po defaultu zakaci se deset, dvadeset korisnika, jako naostrenih za žučnu raspravu.
I onda kasnije kazu ja agresivan, ti isti.
Stani maloNeandertalac je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Evo jedan prijedlog.
Interesantno.
Kada se napise jedan normalan post sa solidnom idejom, lako izvodivom, nista novo, inovativno tek osvrt na mogucnosti, samo jedan forumas ga prepozna i pokusa na tu temu razgovarati.
Sa druge strane na neke `teske` teme skoro automatski, po defaultu zakaci se deset, dvadeset korisnika, jako naostrenih za žučnu raspravu.
I onda kasnije kazu ja agresivan, ti isti.
A šta da ti kažem, po nekoj logici, bavio se fudbalom trebao bi da zna prepoznati talenat u nekim dječacima. Što se tiče tih mlađih igrača trebali bismo imati i neke "naše" ljude u ostalim krajevima BiH koji bi bili u komunikaciji sa Čenanom. E sad njegovo je da pripremi teren za to, javi dalje Alihodžiću, Lešniku, Kostiću ili kome već da bi oni aminovali za eventualnu probu, dolazak itd.. barem ja to tako kontamModel1964 je napisao/la:Pa valja da prati i dojavljuje o mladim i za Želju zanimljivim igracima.Hurmasica je napisao/la:Haj' nek nam neko definiše prvo koje su mu funkcije pa ćemo pričati može li ili ne
na tranzitu blizu mene drzi lokal jedan msm kafic ima basta zove se libertyKapiten je napisao/la:Cime se bavio Cenan nakon igracke karijere zna li ko ?
Šećerović je rekao da su mu on i Rahimić savjetovali da pređe u Želju.salemprolic je napisao/la:Jel Cenan ucestvovao u dovodjenju Secerovica ili sam ja to nesto pogresno cuo/procitao? Lijepo je da smo dobili i ovu funkciju u klubu. Aldin je bivsi fudbaler, redovan je na nasim utakmicama, prati ligu sigurno, mogao bi valjati. Sretno mu svakako!
Upravo to ti pricam. Vidis ti sam si sada egzaktan primjer.Model1964 je napisao/la:Stani maloNeandertalac je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Evo jedan prijedlog.
Interesantno.
I onda kasnije kazu ja agresivan, ti isti.![]()
![]()
Evo ja sam prepoznao, samo sam morao prije mladog gospodina naružitijer ne priliči to akademskom građaninu.
Super dva posta i upravo sam se pitao *Đta bi cojku?![]()
Za sve pozitivne stvari treba vrijeme. Vjerujem da se ova tvoja ideja, i druge slične bilježe kao korisne za klub.
Ugostitelj na trnazitu blizu mene drzi jedan lokal zove se liberty.Don Juan je napisao/la:Kapiten je napisao/la:Cime se bavio Cenan nakon igracke karijere zna li ko ?
Da, da, dobro si...znam da se nesto pominjao u vezi Secerovica, al nisam znao sta tacno.Hurmasica je napisao/la:Šećerović je rekao da su mu on i Rahimić savjetovali da pređe u Želju.salemprolic je napisao/la:Jel Cenan ucestvovao u dovodjenju Secerovica ili sam ja to nesto pogresno cuo/procitao? Lijepo je da smo dobili i ovu funkciju u klubu. Aldin je bivsi fudbaler, redovan je na nasim utakmicama, prati ligu sigurno, mogao bi valjati. Sretno mu svakako!