Travnik i samo Travnik! Ne znam sta treba covjek uraditi da bi bio podrzan od ljudi?!rodrigo87 je napisao/la:Ma znam da ima, al ybg.. Neke shvatam, neke ne, ali eto. Mi da smo jucer izgubili 0:10, ja bih opet vjerovato da cemo u Tuzli dobit 0:11Treba prestat o njima razmisljat, okrenut se Travniku, pa cemo opet o njima
Ma dobro, uvijek ce biti ljudi koji ce biti nezadovoljni. Opet kazem, neki iznose normalnu kritiku, neki pljuju. Sto se tice Travnika, najveca opasnost po nas je njihov stil igreLeon_Professional je napisao/la:Travnik i samo Travnik! Ne znam sta treba covjek uraditi da bi bio podrzan od ljudi?!rodrigo87 je napisao/la:Ma znam da ima, al ybg.. Neke shvatam, neke ne, ali eto. Mi da smo jucer izgubili 0:10, ja bih opet vjerovato da cemo u Tuzli dobit 0:11Treba prestat o njima razmisljat, okrenut se Travniku, pa cemo opet o njima
Nije dosta to sto je statisticki vec prekucao "najboljeg" igraca lige?!
Od koga nam je najveca prijetnja iz Travnika?! Onaj Zec najavio nastavak golgeterskog niza
Kod nas se sve zakuhalo od dolaska psihologa, čovjek poslije 15 dana zatrazio stručnu pomoć psihijatra.Elegant je napisao/la:Ja ne znam sta je sad gore, sto se protiv Travnika mora odigrti ozbiljno a da se ne misli o revansu kupa a opet nakon toga derbi pa Zrinski.
Imamo li mi psihologa u klubu ima posla ovih dana za njega.
Minjore je napisao/la:A ja bez nanePlava Porodica je napisao/la:Ti ostade bez xboxa,ja bez poslaJaozinho22 je napisao/la: Ako prodam xbox u četvrtom sam ako ne onda sam na HD-u![]()
fk1921 je napisao/la:Evo nema me citav dan na forumu, jer o jebenom porazu pricate, ne mogu da pratim forum jer je tako dosadno pricati o tome, i vi idalje o slobodi i kupu...smijemol mi ijednom izgubit momci?
ili si real i barca pomislili da su zeljo...plavi kanarinac je napisao/la:fk1921 je napisao/la:Evo nema me citav dan na forumu, jer o jebenom porazu pricate, ne mogu da pratim forum jer je tako dosadno pricati o tome, i vi idalje o slobodi i kupu...smijemol mi ijednom izgubit momci?
Neki su ovdje umislili da smo Real, Barca, šta već..
Ima nana vazda u štekuJaozinho22 je napisao/la:Minjore je napisao/la:A ja bez nanePlava Porodica je napisao/la: Ti ostade bez xboxa,ja bez poslaProšla penzija jarane davno
Plavi orkestar je napisao/la:Samo bih prokomentarisao ovo oko umora.Vidim dosta raje piše umor ih stigao,treba ih odmoriti itd.Zapitate li se kako rudar radi svaki dan 8 sati u rudniku i opet kad dodje kuci drmne dvije pive pa onda drmne zenu i tek onda odmara.Koji ba umor,pa ako nema tekme imao bi trening.Nije šah,ovo je fudbal.
Slikovito i detaljno objašnjenosofronije je napisao/la:Plavi orkestar je napisao/la:Samo bih prokomentarisao ovo oko umora.Vidim dosta raje piše umor ih stigao,treba ih odmoriti itd.Zapitate li se kako rudar radi svaki dan 8 sati u rudniku i opet kad dodje kuci drmne dvije pive pa onda drmne zenu i tek onda odmara.Koji ba umor,pa ako nema tekme imao bi trening.Nije šah,ovo je fudbal.![]()
![]()
pa to samo kod nas ima i nigdje vise na svijetu,igrac odigra 8 utakmica i kazu ne moze da stoji na nogama preumoran ....zato nasi rrijetko kad uspiju vani...previse su umorniPlavi orkestar je napisao/la:Samo bih prokomentarisao ovo oko umora.Vidim dosta raje piše umor ih stigao,treba ih odmoriti itd.Zapitate li se kako rudar radi svaki dan 8 sati u rudniku i opet kad dodje kuci drmne dvije pive pa onda drmne zenu i tek onda odmara.Koji ba umor,pa ako nema tekme imao bi trening.Nije šah,ovo je fudbal.
Postujem sve sto pises.FKZ1921 je napisao/la:Sinoćnja utakmica nam je u ovom momentu potpuno nebitna. Vezano za nju,ništa se promjeniti ne može. Treba je zaboraviti i razmišljati samo o narednoj,protiv Travnika u subotu. Sad je samo i isključivo ta utakmica bitna.
Ni derbi,ni revanš,niti bilo koja druga...
Nije to floskula. Glave dobivaju i gube utakmice.
Glave naših sinoć nisu bile dobre. Možda i zbog toga što nisu posložili prioritete i nisu se uspjeli fokusirati...To struka mora znati i mora riješiti.
Travnik je ispit za sve u klubu i oko kluba. Naravno i za nas navijače.
Plavi orkestar je napisao/la:Samo bih prokomentarisao ovo oko umora.Vidim dosta raje piše umor ih stigao,treba ih odmoriti itd.Zapitate li se kako rudar radi svaki dan 8 sati u rudniku i opet kad dodje kuci drmne dvije pive pa onda drmne zenu i tek onda odmara.Koji ba umor,pa ako nema tekme imao bi trening.Nije šah,ovo je fudbal.