Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 14, 2016 11:33 pm

Dosta vise spustanja lopte i nekih prica..Odsad sve deremo do kraja..Idemo u Tuzlu dobijamo 3:0 i cao Tuzla cao Sloboda ..Travnik deremo 4:0..Jbt vise smirivanje situacije..Kaze obit ce nam se o glavu sto furamo nesta na forumu hahaha.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:35 pm

rodrigo87 je napisao/la:Ma znam da ima, al ybg.. Neke shvatam, neke ne, ali eto. Mi da smo jucer izgubili 0:10, ja bih opet vjerovato da cemo u Tuzli dobit 0:11 :D Treba prestat o njima razmisljat, okrenut se Travniku, pa cemo opet o njima
Travnik i samo Travnik! Ne znam sta treba covjek uraditi da bi bio podrzan od ljudi?! :r Nije dosta to sto je statisticki vec prekucao "najboljeg" igraca lige?!

Od koga nam je najveca prijetnja iz Travnika?! Onaj Zec najavio nastavak golgeterskog niza :rofl1:

rodrigo87
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:38 pm

Leon_Professional je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Ma znam da ima, al ybg.. Neke shvatam, neke ne, ali eto. Mi da smo jucer izgubili 0:10, ja bih opet vjerovato da cemo u Tuzli dobit 0:11 :D Treba prestat o njima razmisljat, okrenut se Travniku, pa cemo opet o njima
Travnik i samo Travnik! Ne znam sta treba covjek uraditi da bi bio podrzan od ljudi?! :r Nije dosta to sto je statisticki vec prekucao "najboljeg" igraca lige?!

Od koga nam je najveca prijetnja iz Travnika?! Onaj Zec najavio nastavak golgeterskog niza :rofl1:
Ma dobro, uvijek ce biti ljudi koji ce biti nezadovoljni. Opet kazem, neki iznose normalnu kritiku, neki pljuju. Sto se tice Travnika, najveca opasnost po nas je njihov stil igre :ganja:

Elegant
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:40 pm

Ja ne znam sta je sad gore, sto se protiv Travnika mora odigrti ozbiljno a da se ne misli o revansu kupa a opet nakon toga derbi pa Zrinski.

Imamo li mi psihologa u klubu ima posla ovih dana za njega.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:42 pm

Elegant je napisao/la:Ja ne znam sta je sad gore, sto se protiv Travnika mora odigrti ozbiljno a da se ne misli o revansu kupa a opet nakon toga derbi pa Zrinski.

Imamo li mi psihologa u klubu ima posla ovih dana za njega.
Kod nas se sve zakuhalo od dolaska psihologa, čovjek poslije 15 dana zatrazio stručnu pomoć psihijatra.

Elegant
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:45 pm

Odveli ga Lendric i Sinisa na nargilu, sipali mu drogu u kokain. :shisha:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fk1921

čet apr 14, 2016 11:47 pm

Evo nema me citav dan na forumu, jer o jebenom porazu pricate, ne mogu da pratim forum jer je tako dosadno pricati o tome, i vi idalje o slobodi i kupu...smijemol mi ijednom izgubit momci?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Jaozinho22

čet apr 14, 2016 11:47 pm

Minjore je napisao/la:
    Plava Porodica je napisao/la:
    Jaozinho22 je napisao/la: Ako prodam xbox u četvrtom sam ako ne onda sam na HD-u :ganja: :ganja:
    Ti ostade bez xboxa,ja bez posla :ganja:
    A ja bez nane :lol:
    :rofl: Prošla penzija jarane davno :ganja:
    KLUB NAJVEĆI,
    NAVIJAČI NAJBOLJI,
    Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
    Amar Osim.

plavi kanarinac
    Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:55 pm

fk1921 je napisao/la:Evo nema me citav dan na forumu, jer o jebenom porazu pricate, ne mogu da pratim forum jer je tako dosadno pricati o tome, i vi idalje o slobodi i kupu...smijemol mi ijednom izgubit momci?

Neki su ovdje umislili da smo Real, Barca, šta već..
    Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

jovanmaksimovic
    Moderator
    Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:57 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
    fk1921 je napisao/la:Evo nema me citav dan na forumu, jer o jebenom porazu pricate, ne mogu da pratim forum jer je tako dosadno pricati o tome, i vi idalje o slobodi i kupu...smijemol mi ijednom izgubit momci?

Neki su ovdje umislili da smo Real, Barca, šta već..
    ili si real i barca pomislili da su zeljo... :palacgore:
    100/94/37/34 - i to je to!

delinjo
    Kontakt:

pet apr 15, 2016 12:01 am

**** poluspiceve ....ima li na forumu lijevo krilo :rofl: :rofl: :rofl:
    GOO ROGER!!!
    peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
    Kontakt:

pet apr 15, 2016 12:14 am

Jaozinho22 je napisao/la:
      Minjore je napisao/la:
      Plava Porodica je napisao/la: Ti ostade bez xboxa,ja bez posla :ganja:
      A ja bez nane :lol:
      :rofl: Prošla penzija jarane davno :ganja:
      Ima nana vazda u šteku :rofl:
      Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

neda_TM87
      Kontakt:

pet apr 15, 2016 12:18 am

Mene fakat zanima cemu izjava da nismo mogli napraviti trecu izmjenu, nemamo ofanzivnih igraca, Dzenis vec nezz koju utakmicu zaredom ne dobiva ni minute, msm da je protiv Mladosti zadnji put dobio 3-4 minute, zar neko moze biti toliko los da ni u ovakvoj situaciji kad ganjamo rezultati posto poto, kad nemamo nikakvo drugo rjesenje, ne moze dobiti priliku? cemu onda on na klupi uopste, bolje onda stavit mailsona na klupu, mozda i dobije koju minutu, a ne ovaj na klupi zadnjih 8 utakmcia upisao 10 minuta sve ukupno (banalizujem, ali sigurno da nije daleko od istine)

Plavi orkestar
      Kontakt:

pet apr 15, 2016 12:19 am

Samo bih prokomentarisao ovo oko umora.Vidim dosta raje piše umor ih stigao,treba ih odmoriti itd.Zapitate li se kako rudar radi svaki dan 8 sati u rudniku i opet kad dodje kuci drmne dvije pive pa onda drmne zenu i tek onda odmara.Koji ba umor,pa ako nema tekme imao bi trening.Nije šah,ovo je fudbal.
      "Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

sofronije
      Kontakt:

pet apr 15, 2016 12:21 am

Plavi orkestar je napisao/la:Samo bih prokomentarisao ovo oko umora.Vidim dosta raje piše umor ih stigao,treba ih odmoriti itd.Zapitate li se kako rudar radi svaki dan 8 sati u rudniku i opet kad dodje kuci drmne dvije pive pa onda drmne zenu i tek onda odmara.Koji ba umor,pa ako nema tekme imao bi trening.Nije šah,ovo je fudbal.
      :rofl: :rofl: :rofl:
      :zeljeznicar1:

pintol_TM87
      Kontakt:

pet apr 15, 2016 12:24 am

sutra tekma protiv travnika a vi o tucetovoj kilazi.. ima 75 kilograma, ja ga vago samo za forumase..koliko god on je kriv mogao je ispasti i junak da se onaj golman nije ispruzio koliko je mogao da izvadi onaj sut lijevom nogom..nigdje ne vidjeh tu sansu na videu, uzivo je bilo umalo..
      znaci subota 18:00 borba i samo borba

Plava Porodica
      Kontakt:

pet apr 15, 2016 12:26 am

sofronije je napisao/la:
      Plavi orkestar je napisao/la:Samo bih prokomentarisao ovo oko umora.Vidim dosta raje piše umor ih stigao,treba ih odmoriti itd.Zapitate li se kako rudar radi svaki dan 8 sati u rudniku i opet kad dodje kuci drmne dvije pive pa onda drmne zenu i tek onda odmara.Koji ba umor,pa ako nema tekme imao bi trening.Nije šah,ovo je fudbal.
      :rofl: :rofl: :rofl:
      Slikovito i detaljno objašnjeno :rofl: :rofl: :klanjase2: :klanjase2:
      Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
      Kontakt:

pet apr 15, 2016 12:30 am

pa to samo kod nas ima i nigdje vise na svijetu,igrac odigra 8 utakmica i kazu ne moze da stoji na nogama preumoran ....zato nasi rrijetko kad uspiju vani...previse su umorni :D :ganja:
      GOO ROGER!!!
      peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Djulaga_
      Kontakt:

pet apr 15, 2016 1:32 am

FKZ1921 je napisao/la:Sinoćnja utakmica nam je u ovom momentu potpuno nebitna. Vezano za nju,ništa se promjeniti ne može. Treba je zaboraviti i razmišljati samo o narednoj,protiv Travnika u subotu. Sad je samo i isključivo ta utakmica bitna.
      Ni derbi,ni revanš,niti bilo koja druga...
      Nije to floskula. Glave dobivaju i gube utakmice.
      Glave naših sinoć nisu bile dobre. Možda i zbog toga što nisu posložili prioritete i nisu se uspjeli fokusirati...To struka mora znati i mora riješiti.
      Travnik je ispit za sve u klubu i oko kluba. Naravno i za nas navijače.
      Postujem sve sto pises.
      Medjutim, iskreno da ti kazem da mi je dosadilo svaku utakmicu citati o nekim ispitima.
      Svaka utakmica postaje neki ispit za navijace.
      Nije to fakultet, ovo je ljubav.
      Ko hoce da dolazi dobrodosao je. Ko nece isto je dobrodasao kad odluci da dode.
      Ispiti, polaganja, postaju dosadni. Ne mislim nista lose, sto se tice tvog posta, nego se sve vise potezu takve teze bez potrebe.
      "Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Djulaga_
      Kontakt:

pet apr 15, 2016 1:34 am

:palacgore: :palacgore:
      "Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava