Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 14, 2016 9:49 pm

Brkoo je napisao/la:Bekric ima 31 godinu, uskoro puni 32. Kad citam postove u kojima se pise da ga stizu godine pomislim da ima 38 a ne 31 godinu..
Da, ali ne moze biti spreman kao da ima 24-5 godina.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Model1964

čet apr 14, 2016 9:52 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:@salle86
Analizirao si Bekriju pa da ti odgovorim komtra argumentom.
Bekrija je debeo i nema kondicije. Zato proba individalno, na foru. Fali mu kisika u plučim ai u mozgu zato kasni sa reakcijama. U fazi napada ne ne nudi nego čeka da mu se cijela ekipa prilagodi.Opet sve zbog kondicije. U svakoj iole ozbiljnijo ekipi on bi leto van. Sablja ga tolerira i trpi igra, trpi rezultat.
Jarane jel pričamo o onoj ćelavoj mijanmarskoj varalici ili o jednom od najboljih igrača lige!? :ganja:
Molim te navedi mi kriterije, parametre :) .....na osnovu kojih si došao do o jednom od najboljih igrača lige
Od svih novo pridošlih igrača on je največa ubleha. Nisam tip koji pljuje po igračima ali njegove igre mi je pun kofer. Od ŠB on solira, ne trči...
Šta imamo od toga što ima muda uzeti lopu i krenuti prema golu? Moderni nogomet ne trpi 5 min igre i 85 šetanja. On je trebao biti ključ naše igre, a vidimo kakva nam jew igra
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

BHDragons
Kontakt:

čet apr 14, 2016 9:56 pm

Loš je bio Tuce u par zadnjih utakmica, ali da je ubleha sigurno nije. Nadam se da će i on biti sve bolji i bolji.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Model1964

čet apr 14, 2016 9:58 pm

Kapiten je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Bekric ima 31 godinu, uskoro puni 32. Kad citam postove u kojima se pise da ga stizu godine pomislim da ima 38 a ne 31 godinu..
O kojem umoru pričate. Nije odigro 81 tekmu . Pa on je profi, nije Željo GEPEK. Hoš neš Bangladeš makar bio Maradona.
Kada nisu htjeli ili nisu mogli Nikola I Škoro ili koji drugi, Švabo ih je hladno mjenjo i držo na klupi.
Znate onu Nikolinu priču ŠEFE RAJA ME HOČE :lol:

Jaozinho22

čet apr 14, 2016 9:59 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la::skoljka:
Plava Porodica je napisao/la:Mi ćemo u Tuzli ko večeras Borusija,utrpat 2 komada u prvih 10 minuta i nek ga puše :ganja:
I to dvije frljoke da ulete i onda nabijat loptu do Zivinica pa nek ga duvaju :ganja:
Ma vala iskreno što im ga ne bi zabiberili odma u startu,i dalje stojim iza toga da smo jači..Nego u koji ćemo bus? :cigara: :ganja:
Ako prodam xbox u četvrtom sam ako ne onda sam na HD-u :ganja: :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Veteran1965
Kontakt:

čet apr 14, 2016 9:59 pm

Elegant je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Ono što je bilo sinoć,bilo je,tu se ne može rezultatski ništa promjenit,dok nas već prekosutra čeka lagana utakmica,ali samo na papiru.Sigurno da se ni oni neće predat i doći na izlet na Grbavicu,a mi smo poljuljani sad.Okrenimo.se prekosutrašnjoj utakmici molim vas.Šta očekujete,koju postavu,rezultat,posjetu?
Posjeta ne bi treba izostati, Tiago i Đerma se vrcaju, meni licno 1:0 dosta.

Ovo nas je bas poljuljalo, ne shvatiljivo losa utakmica jucer.
Ja bi samo o rezultatu...očekujem da ih ubijemo 5-0 sve ispod toga bi debelo kaznio igrače. Dakle u ovoj tekmi se MORA vratiti samopouzdanje, igra, timski duh i angažovanje mora biti kao ni na jednoj utakmici ovog proljeća. Pun mi je racku priče pobjeda bilo kakva...vjerujemo li mi u sebe???? Zgaziti Travnik sve ispod toga sam debelo nezadovoljan. Mi ako hoćemo iskorake, dižimo sebi kriterije, ne spuštajmo ih....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

salle86
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:06 pm

@Model1964
Jesi drug stariji ali ti na ove tvoje rečenice moram reći da sereš.
Ni Zidan nije trčao bez lopte, pa ni sa njom ali je njegov tim od njega imao koristi više od onih koji su trčali konstantno. Njegova jedna asistencija vrijedi ko nečijih 10 pretrčanih km.
Da se razumijemo ne poredim ga sa Zidanom ali za našu ligu on to jeste. Zahirović je doveden da trči, Tuce je tu da asistira, šutira gdje će nakon odbica Lendrić pospremati lopte u mrežu ko protiv Drine i sl.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Brkoo
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:08 pm

Kapiten je napisao/la:
Fizicki moze biti spreman i on je fizicki spreman. Ako cemo biti iskreni Tuce je u sezoni kad se Amar vratio razvalio, nakon toga nikad vise nije bio ni blizu toga, donio je klubu solidne pare i to je to. Volim Samira i on je dobar igrac za ove lige a za nesto vise nije. Na utakmici protiv Slobode je bio zatvoren i nije nista mogao uraditi, da je Lendric pogodio onu sansu kad mu je Bekric asistirao sad bi svrsavali na Samira. Uz Zebu i Wagnera jedini igrac u ligi koji jednim potezom moze rijesiti utakmicu, to vise govori o kvalitetu same lige. Edis ga je trebao mijenjati protiv Slobode ali koga ubaciti umjesto njega, Sadikovica vjecitog talenta, Beganovica kojem to nije primarna pozicija..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:11 pm

Jaozinho22 je napisao/la::skoljka:
I to dvije frljoke da ulete i onda nabijat loptu do Zivinica pa nek ga duvaju :ganja:
Ma vala iskreno što im ga ne bi zabiberili odma u startu,i dalje stojim iza toga da smo jači..Nego u koji ćemo bus? :cigara: :ganja:
Ti ostade bez xboxa,ja bez posla :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

pile87
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:13 pm

Veteran je napisao/la:Ja bi samo o rezultatu...očekujem da ih ubijemo 5-0 sve ispod toga bi debelo kaznio igrače. Dakle u ovoj tekmi se MORA vratiti samopouzdanje, igra, timski duh i angažovanje mora biti kao ni na jednoj utakmici ovog proljeća. Pun mi je racku priče pobjeda bilo kakva...vjerujemo li mi u sebe???? Zgaziti Travnik sve ispod toga sam debelo nezadovoljan. Mi ako hoćemo iskorake, dižimo sebi kriterije, ne spuštajmo ih....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
ili ovako receno
slika
Zadnja izmjena: pile87, dana/u čet apr 14, 2016 10:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Model1964

čet apr 14, 2016 10:13 pm

salle86 je napisao/la:@Model1964
Ni Zidan nije trčao bez lopte, pa ni sa njom ali je njegov tim od njega imao koristi više od onih koji su trčali konstantno. Njegova jedna asistencija vrijedi ko nečijih 10 pretrčanih km.
Da se razumijemo ne poredim ga sa Zidanom ali za našu ligu on to jeste. Zahirović je doveden da trči, Tuce je tu da asistira, šutira gdje će nakon odbica Lendrić pospremati lopte u mrežu ko protiv Drine i sl.
Ne ljutim se :)
Zidan je odlučivao velike tekme, nudio se, nije bio brz ali je imao brzu loptu, bio je u top formi, spreman poginuti za tim, igrao je za ekipu. Šta od toga radi sada Bekrija? On nam nije potreban protiv Drine, to može i mali Žera ili neko drugi. Protiv ŠB slab, protiv Slobode slab. To su jače tekme. Ne smijem ni pomisliti kada budemo igrali Evropu da bi bio u ovoj formi. Ja ne kažem da je on slab kao igrač, naprotiv. Njegova forma, želja je ubleha.

Jaozinho22

čet apr 14, 2016 10:15 pm

Plava Porodica je napisao/la: Ma vala iskreno što im ga ne bi zabiberili odma u startu,i dalje stojim iza toga da smo jači..Nego u koji ćemo bus? :cigara: :ganja:
Ti ostade bez xboxa,ja bez posla :ganja:
Izgibosmo :ganja:
HAJDE SUBOTO DA SE POPRAVIMO :ganja: :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:17 pm

nažalost jesenas sa onima koji su tada igrali nismo mogli ni travnik i rudar u gostima, ni slaviju kod kuće...zbog tih "malih" mi sad ganjamo evropu. a da smo mogli, imali bi je već u ruci.

elem, i bekrić i većina ostalih može i mora neuporedivo bolje nego što je to bilo juče. bukvalno svi su podbacili i sad njega nešto izdvajati i nije fer. da smo one frljoke onako primali dosad ne bi bili ni dovde.
gradi željo boli te *****

salle86
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:21 pm

Model1964 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:@Model1964
Ne ljutim se :)
Zidan je odlučivao velike tekme, nudio se, nije bio brz ali je imao brzu loptu, bio je u top formi, spreman poginuti za tim, igrao je za ekipu. Šta od toga radi sada Bekrija? On nam nije potreban protiv Drine, to može i mali Žera ili neko drugi. Protiv ŠB slab, protiv Slobode slab. To su jače tekme. Ne smijem ni pomisliti kada budemo igrali Evropu da bi bio u ovoj formi. Ja ne kažem da je on slab kao igrač, naprotiv. Njegova forma, želja je ubleha.
Ne bih se složio da može Žera, Hiroš ili recimo Dado. To se vidjelo u prvom dijelu sezone. Možda sad "kad nam je guzica zinula" za Tuce ne valja ali nedo Bog da se vratimo na period od prije samo par mjeseci kad njega nije bilo.
U ovoj ligi mislim da je jedino Zeba bolji igrač od njega na toj poziciji a pošto smo se njega odrekli imamo šta imamo...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:34 pm

Po meni Tuce do sad odigrao dobro, ono jucer nije valjalo i ne treba sad blatiti covjeka. U ovoj ligi je jedan od boljih na svojoj poziciji, da ima boljih igraca ima, ali za razliku od jesenas mnogo je bolje.

Protiv Travnika ja bi volio ovaj sastav : Veca - Lepi, Aco, Hole, Stana - Zola, Dado, Beganovic - Tiago, Mailson, Djerma. ali da sam trener ovo ne bi smio izvesti :ganja:

Ajzea
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:41 pm

Obavezno organizovati kolektivno gledanje reprize utakmice Liverpoola i BVB našim pulenima.
SVE SE MOZE, JURIS !

ChWilla
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:45 pm

strašna utakmica. strašna.
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:51 pm

Kakva greška igrača Borusije, trebali su lijepo čim su gol dali odugovlačiti, ležati po terenu a ne ovo sebi dozvoliti. Amateri :mrgreen: :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:52 pm

Hurmasica je napisao/la:Kakva greška igrača Borusije, trebali su lijepo čim su gol dali odugovlačiti, ležati po terenu a ne ovo sebi dozvoliti. Amateri :mrgreen: :mrgreen:
Ovo se dešava kad imaš namjeru igrati fudbal, idioti. :lol:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ČUDA SU MOGUĆA, JEBAT ĆEMO SLOBODUUUUUUUUUUUUUUUUU
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet apr 14, 2016 10:53 pm, ukupno mijenjano 1 put.

rios
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:52 pm

A jbt stvarno se pretjeruju oko Bekrica :roll: Odigrao je tanko jucer,ali nema potrebe stvarno sad sipati drvlje i kamenje na njega jer toliko los ipak nije bio po meni,niti je iskljucivi krivac za poraz.Mi smo kao kolektiv jucer podbacili i to je to.
Bekric je apsolutno potreban ovoj ekipi,vidjelo se to i u dosta meceva ove polusezone,skoro pa jedini igrac u rosteru koji zna stati na loptu,zagraditi se a da to ne zavrsi izgubljenom loptom.To je nesto sto je potrebno svakoj ekipi u ovoj ligi.Ne znam sto je problem sto se ponasa kao vodja ovog tima,realno po meni on to i jeste i valjda je zato i doveden.A svaki vodja zna ponekad biti samo sebican,nista novo..
Siguran sam da ce i njemu jucerasnja tekma biti skola da neke stvari izbaci iz svoje igre i da poradi na fizickoj spremi jer je valjda vidio da ga jaci protivnici mogu zatvoriti relativno lahko.
Dajte da malo spustimo loptu konacno ;) :zeljeznicar1:

P.S. Kakva je ovo utakmica u Liverpoolu,sta je ovo jbt :o :o :o
Zadnja izmjena: rios, dana/u čet apr 14, 2016 11:28 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava