Da, ali ne moze biti spreman kao da ima 24-5 godina.Brkoo je napisao/la:Bekric ima 31 godinu, uskoro puni 32. Kad citam postove u kojima se pise da ga stizu godine pomislim da ima 38 a ne 31 godinu..
Da, ali ne moze biti spreman kao da ima 24-5 godina.Brkoo je napisao/la:Bekric ima 31 godinu, uskoro puni 32. Kad citam postove u kojima se pise da ga stizu godine pomislim da ima 38 a ne 31 godinu..
Molim te navedi mi kriterije, parametreJaozinho22 je napisao/la:Jarane jel pričamo o onoj ćelavoj mijanmarskoj varalici ili o jednom od najboljih igrača lige!?Model1964 je napisao/la:@salle86
Analizirao si Bekriju pa da ti odgovorim komtra argumentom.
Bekrija je debeo i nema kondicije. Zato proba individalno, na foru. Fali mu kisika u plučim ai u mozgu zato kasni sa reakcijama. U fazi napada ne ne nudi nego čeka da mu se cijela ekipa prilagodi.Opet sve zbog kondicije. U svakoj iole ozbiljnijo ekipi on bi leto van. Sablja ga tolerira i trpi igra, trpi rezultat.
O kojem umoru pričate. Nije odigro 81 tekmu . Pa on je profi, nije Željo GEPEK. Hoš neš Bangladeš makar bio Maradona.Kapiten je napisao/la:Da, ali ne moze biti spreman kao da ima 24-5 godina.Brkoo je napisao/la:Bekric ima 31 godinu, uskoro puni 32. Kad citam postove u kojima se pise da ga stizu godine pomislim da ima 38 a ne 31 godinu..
Ako prodam xbox u četvrtom sam ako ne onda sam na HD-uPlava Porodica je napisao/la:Ma vala iskreno što im ga ne bi zabiberili odma u startu,i dalje stojim iza toga da smo jači..Nego u koji ćemo bus?Jaozinho22 je napisao/la:
I to dvije frljoke da ulete i onda nabijat loptu do Zivinica pa nek ga duvajuPlava Porodica je napisao/la:Mi ćemo u Tuzli ko večeras Borusija,utrpat 2 komada u prvih 10 minuta i nek ga puše![]()
Ja bi samo o rezultatu...očekujem da ih ubijemo 5-0 sve ispod toga bi debelo kaznio igrače. Dakle u ovoj tekmi se MORA vratiti samopouzdanje, igra, timski duh i angažovanje mora biti kao ni na jednoj utakmici ovog proljeća. Pun mi je racku priče pobjeda bilo kakva...vjerujemo li mi u sebe???? Zgaziti Travnik sve ispod toga sam debelo nezadovoljan. Mi ako hoćemo iskorake, dižimo sebi kriterije, ne spuštajmo ih....Elegant je napisao/la:Posjeta ne bi treba izostati, Tiago i Đerma se vrcaju, meni licno 1:0 dosta.Plava Porodica je napisao/la:Ono što je bilo sinoć,bilo je,tu se ne može rezultatski ništa promjenit,dok nas već prekosutra čeka lagana utakmica,ali samo na papiru.Sigurno da se ni oni neće predat i doći na izlet na Grbavicu,a mi smo poljuljani sad.Okrenimo.se prekosutrašnjoj utakmici molim vas.Šta očekujete,koju postavu,rezultat,posjetu?
Ovo nas je bas poljuljalo, ne shvatiljivo losa utakmica jucer.
Fizicki moze biti spreman i on je fizicki spreman. Ako cemo biti iskreni Tuce je u sezoni kad se Amar vratio razvalio, nakon toga nikad vise nije bio ni blizu toga, donio je klubu solidne pare i to je to. Volim Samira i on je dobar igrac za ove lige a za nesto vise nije. Na utakmici protiv Slobode je bio zatvoren i nije nista mogao uraditi, da je Lendric pogodio onu sansu kad mu je Bekric asistirao sad bi svrsavali na Samira. Uz Zebu i Wagnera jedini igrac u ligi koji jednim potezom moze rijesiti utakmicu, to vise govori o kvalitetu same lige. Edis ga je trebao mijenjati protiv Slobode ali koga ubaciti umjesto njega, Sadikovica vjecitog talenta, Beganovica kojem to nije primarna pozicija..Kapiten je napisao/la:Da, ali ne moze biti spreman kao da ima 24-5 godina.Brkoo je napisao/la:Bekric ima 31 godinu, uskoro puni 32. Kad citam postove u kojima se pise da ga stizu godine pomislim da ima 38 a ne 31 godinu..
Ti ostade bez xboxa,ja bez poslaJaozinho22 je napisao/la:Ako prodam xbox u četvrtom sam ako ne onda sam na HD-uPlava Porodica je napisao/la:Ma vala iskreno što im ga ne bi zabiberili odma u startu,i dalje stojim iza toga da smo jači..Nego u koji ćemo bus?Jaozinho22 je napisao/la:![]()
I to dvije frljoke da ulete i onda nabijat loptu do Zivinica pa nek ga duvaju![]()
![]()
Veteran je napisao/la:Ja bi samo o rezultatu...očekujem da ih ubijemo 5-0 sve ispod toga bi debelo kaznio igrače. Dakle u ovoj tekmi se MORA vratiti samopouzdanje, igra, timski duh i angažovanje mora biti kao ni na jednoj utakmici ovog proljeća. Pun mi je racku priče pobjeda bilo kakva...vjerujemo li mi u sebe???? Zgaziti Travnik sve ispod toga sam debelo nezadovoljan. Mi ako hoćemo iskorake, dižimo sebi kriterije, ne spuštajmo ih....
![]()
![]()
Ne ljutim sesalle86 je napisao/la:@Model1964
Jesi drug stariji ali ti na ove tvoje rečenice moram reći da sereš.
Ni Zidan nije trčao bez lopte, pa ni sa njom ali je njegov tim od njega imao koristi više od onih koji su trčali konstantno. Njegova jedna asistencija vrijedi ko nečijih 10 pretrčanih km.
Da se razumijemo ne poredim ga sa Zidanom ali za našu ligu on to jeste. Zahirović je doveden da trči, Tuce je tu da asistira, šutira gdje će nakon odbica Lendrić pospremati lopte u mrežu ko protiv Drine i sl.
IzgibosmoPlava Porodica je napisao/la:Ti ostade bez xboxa,ja bez poslaJaozinho22 je napisao/la:Ako prodam xbox u četvrtom sam ako ne onda sam na HD-uPlava Porodica je napisao/la: Ma vala iskreno što im ga ne bi zabiberili odma u startu,i dalje stojim iza toga da smo jači..Nego u koji ćemo bus?![]()
![]()
Ne bih se složio da može Žera, Hiroš ili recimo Dado. To se vidjelo u prvom dijelu sezone. Možda sad "kad nam je guzica zinula" za Tuce ne valja ali nedo Bog da se vratimo na period od prije samo par mjeseci kad njega nije bilo.Model1964 je napisao/la:Ne ljutim sesalle86 je napisao/la:@Model1964
Jesi drug stariji ali ti na ove tvoje rečenice moram reći da sereš.
Ni Zidan nije trčao bez lopte, pa ni sa njom ali je njegov tim od njega imao koristi više od onih koji su trčali konstantno. Njegova jedna asistencija vrijedi ko nečijih 10 pretrčanih km.
Da se razumijemo ne poredim ga sa Zidanom ali za našu ligu on to jeste. Zahirović je doveden da trči, Tuce je tu da asistira, šutira gdje će nakon odbica Lendrić pospremati lopte u mrežu ko protiv Drine i sl.![]()
Zidan je odlučivao velike tekme, nudio se, nije bio brz ali je imao brzu loptu, bio je u top formi, spreman poginuti za tim, igrao je za ekipu. Šta od toga radi sada Bekrija? On nam nije potreban protiv Drine, to može i mali Žera ili neko drugi. Protiv ŠB slab, protiv Slobode slab. To su jače tekme. Ne smijem ni pomisliti kada budemo igrali Evropu da bi bio u ovoj formi. Ja ne kažem da je on slab kao igrač, naprotiv. Njegova forma, želja je ubleha.
Ovo se dešava kad imaš namjeru igrati fudbal, idioti.Hurmasica je napisao/la:Kakva greška igrača Borusije, trebali su lijepo čim su gol dali odugovlačiti, ležati po terenu a ne ovo sebi dozvoliti. Amateri![]()