To je za ljigatuMrRiccoli je napisao/la:ali ko bude sjedio iza ovih stubova na zapadu jadna mu majka nece nista vidjeti
Bacanje para po meniSWRA_1921 je napisao/la:Moj prijedlog udruzenju navijaca, nek probaju u suradnji sa klubom (uz prijedlog plana kako ce to izgledati) srediti sponzorstvo sa nekom firmom u vidu donacije spreja, farbe i sl. u zamjenu za bilboard na stadionu (kako to vec ide) i da se na zidu iznad juga cijelom duzinom urade Željini grafiti, ili neki ogroman preko cijelog juga (MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS), naravno prije toga malo srediti zid. Taj zid ce ostati i kad se napravi aBd juzna tribina.
Čijihfk1921 je napisao/la: Bacanje para po meni
Bolje da taj sponzor sto bude dao farbu da se preusmjeri na stubove ionako jedan kosta 22k KMSWRA_1921 je napisao/la:Čijihfk1921 je napisao/la: Bacanje para po meni
Sa ovim bi bzvze tovarili upravu bezpotrebnim stvarima a toliko bitnih stvari imamoSWRA_1921 je napisao/la:Ne mozes ama bas ni blizu porediti ova 2 posla. To nije bacanje pare, jer nisu tvoje, ako uspijes izganjati, uspijes, ako ne ebga.
I ti ne znas citatinikad_izvini je napisao/la:Čuj ideje, da TM traži od kluba pare za grafit. Imaš li još kakvu genijalnu ideju
Stana je desni bek nije lijevi.. Lijevog je igrao silom prilika i nikad nije odograo kako treba.. Najbolje sto je odigrao u karijeri je na desnom beku..Kospicar je napisao/la:U rosteru imamo malo vise od 30 igraca +golmani, a Kostic je rekao da su mu potrebna 24 igraca + 3 golmana, jos je najavio dolazaka tako da ce bit prometno i ove sezone.![]()
Ja se samo nadam da nam nece igrati istih 11 tokom cijele sezone, kao sto nam se desilo prosle polusezone.![]()
Sto se tice Subica, odlican bek ali na tom poziciji za sad imamo Kramarica, Stanica i Husica.
Lijevo krilo za sad Lazic, Halvadzic i ne znam sta je s Midzicem da li ostaje u prvom timu.
Memija ce sigurno sad na desnog beka gdje ce imati konkurenciju, Sinisu. Mogli bi mi ocekivati i desno krilo kao neku dobru zamjenu za Mikija.
Sto se tice Dzeke i transfera da li imamo procenat od navodnog sljedeceg transfera? Koliko ja znam imamo za 3 transfera procenat tj. Teplice-Wolsburg, Wolsfburg-Man. City, Man.City-Roma.
E jebiga...Covjek predlaze nesta vrlo lijepo,posebno sto bi se cijeli taj prostor od tribine do zida trebao fino poravnati i posijati trava.fk1921 je napisao/la:Bolje da taj sponzor sto bude dao farbu da se preusmjeri na stubove ionako jedan kosta 22k KMSWRA_1921 je napisao/la:Čijihfk1921 je napisao/la: Bacanje para po meni
ma dobro ovo je malo neplanski bilo jer se mozda nije odma predvidjelo da ce se prosirivati ovako tribina al stvarno zamisli da das 15-20 KM za kartu i sjednes iza ovih subova. Da se od pocetka radilo na tom principu sigurno je da se mogao i krov uraditi bez stubova jer ovo je malo nije velika tribinaModel1964 je napisao/la:To je za ljigatuMrRiccoli je napisao/la:ali ko bude sjedio iza ovih stubova na zapadu jadna mu majka nece nista vidjetii njemu slicne
Imamo dvije opcije.LARS1921 je napisao/la:Vecina stavlja Hervasa u prvu, kao sto su kone Cesara pa covjek nije meča odigrao kako treba
U sustini il cemo dobiti novog Zahirovica ili novog Miroslava.Neandertalac je napisao/la:Imamo dvije opcije.LARS1921 je napisao/la:Vecina stavlja Hervasa u prvu, kao sto su kone Cesara pa covjek nije meča odigrao kako treba
Da cemo svi prisustvovati jednoj novoj dimenziji fudbala na nasim stadionima. Igrac koji, ako dostigne nekih 70_80 % svoje forme iz vremena kada su ga pratili velikani Spanskog fudbala, mi cemo dobiti igraca ciji bi nam potezi oduzimali dah.
Dominirat ce ligom kao najbolji veznjak.
Druga opcija je da on nije u bas najboljoj formi i kako nema motiva da se trudi. Tada bi dobili igraca koji ne pokazuje ocekivano, nije timski nastrojen, nase strpljenje zbog petioda adaptacije ce se iduziti a on nece uspjevati da se adaptira i pomogne timu.
Vrlo brzo bi zbog visine primanja ugovor bio raskinut i mi dobili jedan skupi promasaj.
Vecina ce igraca naravno, odgovarati slicnom uzorku ali ce on kao najskuplji u istoriji biti pod posebnom lupom.