Ćutahija je povrijeđen, ipak je sad četvrtaŠpekac1921 je napisao/la:Enis je i na golu opcija, trenutno peta, al za ne daj Bože..
Ćutahija je povrijeđen, ipak je sad četvrtaŠpekac1921 je napisao/la:Enis je i na golu opcija, trenutno peta, al za ne daj Bože..
Dobro dosao svaki dan nas je sve viseKeepTheBlueFlag je napisao/la:Vozdra raja.
Kako vas tamo nema, sve same gluposti. Tamo je strogo anti-Željo...pile87 je napisao/la:Dobro dosao svaki dan nas je sve viseKeepTheBlueFlag je napisao/la:Vozdra raja.
Pa nego sta je. Pa evo i mene su banovali, a nista zivo nisam napisao.KeepTheBlueFlag je napisao/la:Kako vas tamo nema, sve same gluposti. Tamo je strogo anti-Željo...pile87 je napisao/la:Dobro dosao svaki dan nas je sve viseKeepTheBlueFlag je napisao/la:Vozdra raja.
KeepTheBlueFlag je napisao/la:Kako vas tamo nema, sve same gluposti. Tamo je strogo anti-Željo...pile87 je napisao/la:Dobro dosao svaki dan nas je sve viseKeepTheBlueFlag je napisao/la:Vozdra raja.
Reci sta ti trebablack64 je napisao/la:izvinite na offtopicu, hitno mi treba neko ko zna dobro oko racunara
Sta treba=?black64 je napisao/la:izvinite na offtopicu, hitno mi treba neko ko zna dobro oko racunara
Ne brini, nece bas svi.dell21 je napisao/la:Za koji dan doce oni svi, i oni koji ostanu su ili pitari ili admini foruma.
Ja vjerovatno nisam nista, Zeljo ostavlja dugorocne posljedice.MumeTM je napisao/la:Morao sam bratu Alpasinu šarnut da malo ima sabura.
Znam da je off topic I izvinjavam se ali kad osoba aldo ili jos neki s njim orgijaju po onoj nam bivsoj temi nije trebizalosno **** te lipa, nego najvise mu nedostaje pile cak mu tepa zove ga big chicken
![]()
Sta si ti njemu pile uradio nek ostane tajna ili priznaj, bas te voli aldo,donna itd.
Ono pi.cka jos izbacila nije.
Ima I nasih izvidaca![]()
Pozdrav za njih.