Dino, Mirza i Dzenis s klupe ako rijesimo brzo utakmicu kao sto predviđamrodrigo87 je napisao/la:E yebi ga, ja bih bas volio Dinu vidjeti u prvih 11
Da je nastavio trenirati i ponasati se kao tad garantujem da bi napredovao i sigurno igrao u prvoj postavi. Ne mozes cuclat nargilu, konzumirat alkohol i onda ocekivati neki napredak..LARSSON je napisao/la:Da li je Beganović novi Džeko: Biser s Grbavice živi svoj dječački san!
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=10357" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko te skautira haha, izlijeces ko iz pastetepintol_TM87 je napisao/la:ko ima 2 zuta ?
@larsone samo me skautiras hahaha
I to dvije frljoke da ulete i onda nabijat loptu do Zivinica pa nek ga duvajuPlava Porodica je napisao/la:Mi ćemo u Tuzli ko večeras Borusija,utrpat 2 komada u prvih 10 minuta i nek ga puše
sumnjiv si mi haha..zivio ti meni..hoce bit stream u nedjelju za tenis ? hahaLARSSON je napisao/la:Ko te skautira haha, izlijeces ko iz pastetepintol_TM87 je napisao/la:ko ima 2 zuta ?
Oce brate, viskovic komentarise. Da ne idemo u offtopicpintol_TM87 je napisao/la:sumnjiv si mi haha..zivio ti meni..hoce bit stream u nedjelju za tenis ? hahaLARSSON je napisao/la:Ko te skautira haha, izlijeces ko iz pastetepintol_TM87 je napisao/la:ko ima 2 zuta ?
Jarane jel pričamo o onoj ćelavoj mijanmarskoj varalici ili o jednom od najboljih igrača lige!?Model1964 je napisao/la:@salle86
Analizirao si Bekriju pa da ti odgovorim komtra argumentom.
Bekrija je debeo i nema kondicije. Zato proba individalno, na foru. Fali mu kisika u plučim ai u mozgu zato kasni sa reakcijama. U fazi napada ne ne nudi nego čeka da mu se cijela ekipa prilagodi.Opet sve zbog kondicije. U svakoj iole ozbiljnijo ekipi on bi leto van. Sablja ga tolerira i trpi igra, trpi rezultat.
Ma vala iskreno što im ga ne bi zabiberili odma u startu,i dalje stojim iza toga da smo jači..Nego u koji ćemo bus?Jaozinho22 je napisao/la:
I to dvije frljoke da ulete i onda nabijat loptu do Zivinica pa nek ga duvajuPlava Porodica je napisao/la:Mi ćemo u Tuzli ko večeras Borusija,utrpat 2 komada u prvih 10 minuta i nek ga puše