Hadzijalagic je napisao/la:Evo moze i ovakoRadije bih ja stavio Bekrica ali se ugojio
![]()
Ma subic bi bio sam dovoljan za komplet lijevu stranu ..black64 je napisao/la:zamislite lijevu stranu husić - subić
Pa ofanzivnija je formacija sa centarforom i dva krilna napadača nego li sa dva napadača. Al pod uslovom da krila budu onakva kakva si ti naveo. Prodorna, brza i da šutiraju. A ne kao do sada što su bila (sem Tiaga, on je jedini to radio). I uz krila naravno da se naprijed priključuju bekovi i izlaze visoko.Ajzea je napisao/la:Meni je zelja vidjeti 4-3-3 formaciju na Grbavici, sa krilima koja ulaze u sredinu te cesto sutiraju ka golu, ali je u intervjuu jednom prilikom rečeno da ćemo, obzirom da nam je zbroj postignutih golova bio blago rečeno katastrofalan, igrati sa dva napadača.hardwell je napisao/la:Zašto forsirate formacije sa prednjim veznim? Meni je želja da igramo 433 sa zadnjim veznim i dva centralna ispred. Btw. Hervas, a ni Blagojević nisu prednji vezni. Bekrić i Sadiković jesu.
U formaciji 4-3-3, u sredini igraju tri vezna igrača koji su dobri tehničari i koji igraju u oba pravca. Desetke tu nema, svi u vezi igraju sve, i zbog toga su nam neophodni fizički prespremni igrači.
Ja vjerujem da ce i Husic biti dovoljan.Hadzijalagic je napisao/la:Ma subic bi bio sam dovoljan za komplet lijevu stranu ..black64 je napisao/la:zamislite lijevu stranu husić - subić
Tesko da Halvadzic moze odraditi ovu poziju. Imamo Husica koji je brz, odgovoran nazad, dobar ubacaj i prodor (govorim po onom sto sam vidio).Ajzea je napisao/la:
Ovo bih volio vidjeti ako vec moramo igrati sa dva napadaca.
Mislim da i Italija ovako igra, tj. Lendra polu špic. Samo previse si gurnuo ove Bekove/krila.Hadzijalagic je napisao/la:Evo moze i ovakoRadije bih ja stavio Bekrica ali se ugojio
![]()
Model1964 je napisao/la:Sirina igrackog kadra da naslutiti na puno vecu rotaciju. Tako nece, po men, biti prvih 11 vec 18. Satav ce se prilagodavati protivniku. Ljeljak baci analizu protivnika pa se radi sastav. Pozder i lendic kad razbijamo bunker i karamo utrpane. Kad Zrinjski drzimo na distanci i cekamo kontre da ih dotucemo bez Pozdera a sa brzim krilima i pokretljivom sredinom. Ima toga jos![]()
Prosla su vremena prvih 11
aBdKapiten je napisao/la:Bravo kadeti![]()
Samo da napomenem da sam ja za tog Sehica rekao da ce bit igracinaNa cehri mu se vidi...