Nesto ovako aBd

[video]https://www.youtube.com/watch?v=R_y4aQ8kSEY[/video]
Bogami si upravu 100%AsharaK je napisao/la:Cuj da obrazlozis zatvaranje treninga. Kome, cemu? Malo smo se umislili previse.
Ne, nego Lesnika, posto je bio sef omladinskog pogona MariboraLARS1921 je napisao/la:Znači sad trebamo otjerati Kostića jer su naši omladinci dobili omladince Maribora?
Eh da oni imaju Radnik ili neugodnu Mladost iz Doboja kod Kaknja u ligi, vidjeli bi oni...Ajzea je napisao/la:Ma to je samo splet nesretnih okolnosti.ChWilla je napisao/la:pa nisu bolji od nas, a imaju bolje rezultate. shvataš?
Sta oni znaju sta je golgota travnicke Pirote.Grbavica je napisao/la:Eh da oni imaju Radnik ili neugodnu Mladost iz Doboja kod Kaknja u ligi, vidjeli bi oni...Ajzea je napisao/la:Ma to je samo splet nesretnih okolnosti.ChWilla je napisao/la:pa nisu bolji od nas, a imaju bolje rezultate. shvataš?
Kasnis kasnisdiego1921 je napisao/la:http://source.ba/clanak/Haris/407338/No ... a-sa-njima
Ma znam ali onda bi morao jednog na desnu stranu a tu imas 4 opcije. M Stevanovic, Sinisa, Memija, Stanic. Stavis jednog, trojica griju klupu. To se isplati kad bi imao samo dvojicu ili trojicu pa rotirati ih.Leon_Professional je napisao/la:Kostic spomenu kako su se svidja kompaktnost Italije, sve vise imam osjecaj da cemo igrati 5-3-2 formaciju.
Nesto ovako aBd![]()
![]()
Volis ti nas naruziti.FKZ1921 je napisao/la:Mi smo cudo od navijaca...Cudo od naroda,nacije.
Daj nam covjeka sa strane i samo je bitno da je sa strane...Apriori je daobar,sve sto kaze i radi nema potrebe dovoditi u pitanje,a kamoli osporavati. I svi smo u pet deka...Mi,pitari...Sad kad citam nase komentare o novom treneru,ko prepisani komentari pitara o Jesicu...General,red,rad,disciplina,treninzi,vjezbe,svlacionica provjetrena,cista,ni po babu ni po stricevima...I uvijek iznova,i uvijek ko ovce i nikad da naucimo nesta,da sazrijevamo,da rastemo...
Nas novi trener...Klub ga je izabrao i trebamo ga podrzati. Prema informacijama koje imamo,prema onom kako prica i kako se ponasa od kako je nas trener,imamo nekih osnova biti optimisticni...Realno,mozemo ocekivati odredjeni napredak u odnosu na predhodnih par sezona,a posebno u odnosu na predhodnu. I to je to,za sad,dok ne pocne igra na terenu. Sve vise od toga je nepotrebno, neozbiljno,nezrelo...Sve manje od toga je nekorektno prema klubu,prema covjeku koji je izabran za trenera,prema onima koji su ga izabrali.
Ali,mi smo cudo...nasa duhovna hrana je nesta sasvim drugo...Prejudicirati,mistificirati,mastati,lagati,konstruisati,...
A golmana ko j.ebeAjzea je napisao/la:Volis ti nas naruziti.FKZ1921 je napisao/la:Mi smo cudo od navijaca...Cudo od naroda,nacije.
Daj nam covjeka sa strane i samo je bitno da je sa strane...Apriori je daobar,sve sto kaze i radi nema potrebe dovoditi u pitanje,a kamoli osporavati. I svi smo u pet deka...Mi,pitari...Sad kad citam nase komentare o novom treneru,ko prepisani komentari pitara o Jesicu...General,red,rad,disciplina,treninzi,vjezbe,svlacionica provjetrena,cista,ni po babu ni po stricevima...I uvijek iznova,i uvijek ko ovce i nikad da naucimo nesta,da sazrijevamo,da rastemo...
Nas novi trener...Klub ga je izabrao i trebamo ga podrzati. Prema informacijama koje imamo,prema onom kako prica i kako se ponasa od kako je nas trener,imamo nekih osnova biti optimisticni...Realno,mozemo ocekivati odredjeni napredak u odnosu na predhodnih par sezona,a posebno u odnosu na predhodnu. I to je to,za sad,dok ne pocne igra na terenu. Sve vise od toga je nepotrebno, neozbiljno,nezrelo...Sve manje od toga je nekorektno prema klubu,prema covjeku koji je izabran za trenera,prema onima koji su ga izabrali.
Ali,mi smo cudo...nasa duhovna hrana je nesta sasvim drugo...Prejudicirati,mistificirati,mastati,lagati,konstruisati,...![]()
Sala, daleko najrealniji forumas. Tvoje postove je zaista uzitak citati. Odmjereno, mudro, u srz.. Bez razloga se vinemo u visine, a pad nam bude jos brzi i bolniji..
Ovo bih volio vidjeti ako vec moramo igrati sa dva napadaca.
Ma daj ovako nestoLeon_Professional je napisao/la:Kostic spomenu kako su se svidja kompaktnost Italije, sve vise imam osjecaj da cemo igrati 5-3-2 formaciju.
Nesto ovako aBd![]()
![]()
Meni je zelja vidjeti 4-3-3 formaciju na Grbavici, sa krilima koja ulaze u sredinu te cesto sutiraju ka golu, ali je u intervjuu jednom prilikom rečeno da ćemo, obzirom da nam je zbroj postignutih golova bio blago rečeno katastrofalan, igrati sa dva napadača.hardwell je napisao/la:Zašto forsirate formacije sa prednjim veznim? Meni je želja da igramo 433 sa zadnjim veznim i dva centralna ispred. Btw. Hervas, a ni Blagojević nisu prednji vezni. Bekrić i Sadiković jesu.