Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2016 3:40 pm

Kostic spomenu kako su se svidja kompaktnost Italije, sve vise imam osjecaj da cemo igrati 5-3-2 formaciju.
Nesto ovako aBd :karanje: :karanje:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=R_y4aQ8kSEY[/video]

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2016 3:42 pm

AsharaK je napisao/la:Cuj da obrazlozis zatvaranje treninga. Kome, cemu? Malo smo se umislili previse.
Bogami si upravu 100%

Sent from my C5303 using Tapatalk

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 16, 2016 3:44 pm

LARS1921 je napisao/la:Znači sad trebamo otjerati Kostića jer su naši omladinci dobili omladince Maribora?
Ne, nego Lesnika, posto je bio sef omladinskog pogona Maribora :ganja:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Grbavica
Kontakt:

čet jun 16, 2016 3:45 pm

Ajzea je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:pa nisu bolji od nas, a imaju bolje rezultate. shvataš? :mrgreen:
Ma to je samo splet nesretnih okolnosti.
Eh da oni imaju Radnik ili neugodnu Mladost iz Doboja kod Kaknja u ligi, vidjeli bi oni...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

diego1921
Kontakt:

čet jun 16, 2016 3:46 pm

http://source.ba/clanak/Haris/407338/No ... a-sa-njima" target="_blank
Sef na source.ba ! :kafa:
Zadnja izmjena: diego1921, dana/u čet jun 16, 2016 3:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

čet jun 16, 2016 3:47 pm

Grbavica je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:pa nisu bolji od nas, a imaju bolje rezultate. shvataš? :mrgreen:
Ma to je samo splet nesretnih okolnosti.
Eh da oni imaju Radnik ili neugodnu Mladost iz Doboja kod Kaknja u ligi, vidjeli bi oni...
Sta oni znaju sta je golgota travnicke Pirote.

fk1921

čet jun 16, 2016 3:47 pm

Kasnis kasnis :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Elegant
Kontakt:

čet jun 16, 2016 3:51 pm

Zna li se o koja dva igraca se radi, pozicije ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FKZ1921
Kontakt:

čet jun 16, 2016 3:52 pm

Mi smo cudo od navijaca...Cudo od naroda,nacije.
Daj nam covjeka sa strane i samo je bitno da je sa strane...Apriori je daobar,sve sto kaze i radi nema potrebe dovoditi u pitanje,a kamoli osporavati. I svi smo u pet deka...Mi,pitari...Sad kad citam nase komentare o novom treneru,ko prepisani komentari pitara o Jesicu...General,red,rad,disciplina,treninzi,vjezbe,svlacionica provjetrena,cista,ni po babu ni po stricevima...I uvijek iznova,i uvijek ko ovce i nikad da naucimo nesta,da sazrijevamo,da rastemo...
Nas novi trener...Klub ga je izabrao i trebamo ga podrzati. Prema informacijama koje imamo,prema onom kako prica i kako se ponasa od kako je nas trener,imamo nekih osnova biti optimisticni...Realno,mozemo ocekivati odredjeni napredak u odnosu na predhodnih par sezona,a posebno u odnosu na predhodnu. I to je to,za sad,dok ne pocne igra na terenu. Sve vise od toga je nepotrebno, neozbiljno,nezrelo...Sve manje od toga je nekorektno prema klubu,prema covjeku koji je izabran za trenera,prema onima koji su ga izabrali.
Ali,mi smo cudo...nasa duhovna hrana je nesta sasvim drugo...Prejudicirati,mistificirati,mastati,lagati,konstruisati,...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 16, 2016 3:52 pm

Leon_Professional je napisao/la:Kostic spomenu kako su se svidja kompaktnost Italije, sve vise imam osjecaj da cemo igrati 5-3-2 formaciju.
Ma znam ali onda bi morao jednog na desnu stranu a tu imas 4 opcije. M Stevanovic, Sinisa, Memija, Stanic. Stavis jednog, trojica griju klupu. To se isplati kad bi imao samo dvojicu ili trojicu pa rotirati ih.

Ajzea
Kontakt:

čet jun 16, 2016 3:54 pm

FKZ1921 je napisao/la:Mi smo cudo od navijaca...Cudo od naroda,nacije.
Daj nam covjeka sa strane i samo je bitno da je sa strane...Apriori je daobar,sve sto kaze i radi nema potrebe dovoditi u pitanje,a kamoli osporavati. I svi smo u pet deka...Mi,pitari...Sad kad citam nase komentare o novom treneru,ko prepisani komentari pitara o Jesicu...General,red,rad,disciplina,treninzi,vjezbe,svlacionica provjetrena,cista,ni po babu ni po stricevima...I uvijek iznova,i uvijek ko ovce i nikad da naucimo nesta,da sazrijevamo,da rastemo...
Nas novi trener...Klub ga je izabrao i trebamo ga podrzati. Prema informacijama koje imamo,prema onom kako prica i kako se ponasa od kako je nas trener,imamo nekih osnova biti optimisticni...Realno,mozemo ocekivati odredjeni napredak u odnosu na predhodnih par sezona,a posebno u odnosu na predhodnu. I to je to,za sad,dok ne pocne igra na terenu. Sve vise od toga je nepotrebno, neozbiljno,nezrelo...Sve manje od toga je nekorektno prema klubu,prema covjeku koji je izabran za trenera,prema onima koji su ga izabrali.
Ali,mi smo cudo...nasa duhovna hrana je nesta sasvim drugo...Prejudicirati,mistificirati,mastati,lagati,konstruisati,...
Volis ti nas naruziti. :mrgreen:
Sala, daleko najrealniji forumas. Tvoje postove je zaista uzitak citati. Odmjereno, mudro, u srz.. Bez razloga se vinemo u visine, a pad nam bude jos brzi i bolniji..

slika

Ovo bih volio vidjeti ako vec moramo igrati sa dva napadaca.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 16, 2016 3:57 pm

Ajzea je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Mi smo cudo od navijaca...Cudo od naroda,nacije.
Volis ti nas naruziti. :mrgreen:
Sala, daleko najrealniji forumas. Tvoje postove je zaista uzitak citati. Odmjereno, mudro, u srz.. Bez razloga se vinemo u visine, a pad nam bude jos brzi i bolniji..

slika

Ovo bih volio vidjeti ako vec moramo igrati sa dva napadaca.
A golmana ko j.ebe :D :ganja:
Odlicna formacija za razvaljivanje bunkera na Grbavici, ako budem opet gledao izbijanje lopte, pa sta bude gore, pozlit ce mi
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 16, 2016 3:59 pm

Leon_Professional je napisao/la:Kostic spomenu kako su se svidja kompaktnost Italije, sve vise imam osjecaj da cemo igrati 5-3-2 formaciju.
Ma daj ovako nesto :mrgreen:
slika
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

čet jun 16, 2016 4:01 pm

3-6-1 sa četiri desetke. svaki pas je zadnji pas :ganja:
gradi željo boli te *****

sajo10
Kontakt:

čet jun 16, 2016 4:02 pm

Nesto kontam pa ako cemo stvarno igrati sa tri stopera onda mozda i ima istine da "pregovaramo" sa Subicem. Jer bi to bio igrac ko krojen za lijevu stranu u toj formaciji. A na drugoj Miro. Hm...

hardwell
Kontakt:

čet jun 16, 2016 4:03 pm

Zašto forsirate formacije sa prednjim veznim? Meni je želja da igramo 433 sa zadnjim veznim i dva centralna ispred. Btw. Hervas, a ni Blagojević nisu prednji vezni. Bekrić i Sadiković jesu.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

LARSSON
Kontakt:

čet jun 16, 2016 4:04 pm

Vecina stavlja Hervasa u prvu, kao sto su kone Cesara pa covjek nije meča odigrao kako treba :D

Ajzea
Kontakt:

čet jun 16, 2016 4:05 pm

hardwell je napisao/la:Zašto forsirate formacije sa prednjim veznim? Meni je želja da igramo 433 sa zadnjim veznim i dva centralna ispred. Btw. Hervas, a ni Blagojević nisu prednji vezni. Bekrić i Sadiković jesu.
Meni je zelja vidjeti 4-3-3 formaciju na Grbavici, sa krilima koja ulaze u sredinu te cesto sutiraju ka golu, ali je u intervjuu jednom prilikom rečeno da ćemo, obzirom da nam je zbroj postignutih golova bio blago rečeno katastrofalan, igrati sa dva napadača.
U formaciji 4-3-3, u sredini igraju tri vezna igrača koji su dobri tehničari i koji igraju u oba pravca. Desetke tu nema, svi u vezi igraju sve, i zbog toga su nam neophodni fizički prespremni igrači.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jun 16, 2016 4:06 pm

Radinovica na zadnjeg veznog, a ja bi pokusao napad Lendric i Pozder.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 16, 2016 4:07 pm

Evo moze i ovako :mrgreen: Radije bih ja stavio Bekrica ali se ugojio :mrgreen:
slika
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava