Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

forum1312
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2016 12:59 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la: Desni bek Sehic probio, zavrno i desetks zakucala sa nekoliko metara.. Inace ovaj Sehic najbolji..

Sad fulismo tri zicera za redom..
Mislim da smo i penal izborili nakon odlicnog prodora doticnog. Ispravi me ako grijesim.
U pravu si.. On je i na proslom turniru bio najbolji uz Zerica..

Ne znam je li on potpisao..
jeste , Šabanadžović , Velić , Delić , Mujarić , Šehić , Dacić , Beširević...

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2016 1:17 pm

Vazna i impresivna pobjeda nasih omladinaca! Bravo djeco!
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

dell21
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:31 pm

Čestitke na pobjedi našim omladincima.

Roberto Baggio
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:36 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Ljudi moji što možete pisati :o Ja mislim da na ovim prostorima nema plodonosnijih navijača ni blizu kad je pisanje u pitanju. Evo sad ne mogu da nađem ovu satnicu turnira, a sad je bila tu negdje.
:lol:
FK Željezničar 1921

Neandertalac

čet jun 16, 2016 1:38 pm

Roberto Baggio je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Ljudi moji što možete pisati :o Ja mislim da na ovim prostorima nema plodonosnijih navijača ni blizu kad je pisanje u pitanju. Evo sad ne mogu da nađem ovu satnicu turnira, a sad je bila tu negdje.
:lol:
:-)
Željeznicar za život cijeli!

Model1964

čet jun 16, 2016 2:12 pm

forum1312 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Kad uporedis kakve uslove imaju nasa djeca i ovi iz maribora, onda ovo kako mi igramo je u rangu nemoguceg :klanjase2: , svaka cast ovoj djeci
:palacgore: :palacgore: Baš tako jedino što imaju su Lopta i terene realno. U skladu sa mogućnostima rezultati su i više nego dobri...
Imamo talenta, motorike, zdravlja....vise od Slo. Sem radnih navika. Za uslove treniranja i lose radne navike nisu kriva djeca vec puno stariji.
Djeco svaka cast!
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

fk1921

čet jun 16, 2016 2:15 pm

Jesam li ja jedini koji misli da cemo vidjeti 10x boljeg Enisa Sadikovica ove sezone? :ganja:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ChWilla
Kontakt:

čet jun 16, 2016 2:19 pm

nama bi nešto najkorisnije bio pravi dado sadiković, kad bi on konačno mogao početi konstantno pokazivati ono što znamo da umije. dado iz evrope od prošle godine bi bio veće pojačanje od nekih prerenomiranih i preskupih igrača...
gradi željo boli te *****

fk1921

čet jun 16, 2016 2:25 pm

Btw jel iko spomenuo da istoka vise nema? :klanjase2: kad ce pocet beton izljevat?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Whisperer

čet jun 16, 2016 2:25 pm

fk1921 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da cemo vidjeti 10x boljeg Enisa Sadikovica ove sezone? :ganja:
Ma ja enisa ne vidim medju ni rezervama , misljenja sam da nema on kapacitet za zelju, najradije bi ga posudio, a zeru malog forsiro da ga istpimo, jer na njemu se moze fino da zaradi.. ;)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

čet jun 16, 2016 2:28 pm

Enis nije za sampionskog Zelje, i tu sva prica zavrsava. Ne zaboravite da polahko ulazi u 27. godinu.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet jun 16, 2016 2:35 pm, ukupno mijenjano 3 puta.

fk1921

čet jun 16, 2016 2:28 pm

Don Juan je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da cemo vidjeti 10x boljeg Enisa Sadikovica ove sezone? :ganja:
Ma ja enisa ne vidim medju ni rezervama , misljenja sam da nema on kapacitet za zelju, najradije bi ga posudio, a zeru malog forsiro da ga istpimo, jer na njemu se moze fino da zaradi.. ;)
Dobar je na treninzima, trener ga hvali pa cemo vidjeti
04.03.2015

Whisperer

čet jun 16, 2016 2:32 pm

Ajzea je napisao/la:Enis nije za sampionskog Zelje, i tu sva prica zavrsava. Ne zaboravite da polahko ulazu u 27. godinu.
Potpis brate , misljenja sam da treba dat sansu nekom mladjem , al opet Kosta ce da odluci jel on za zelje ili ne :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 16, 2016 2:34 pm

Vidim dobili smo Maribor, svaka čast kadetima, biće tu finih igrača za prvi tim samo uz pravi razvoj :palacgore: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2016 2:39 pm

ChWilla je napisao/la:nama bi nešto najkorisnije bio pravi dado sadiković, kad bi on konačno mogao početi konstantno pokazivati ono što znamo da umije. dado iz evrope od prošle godine bi bio veće pojačanje od nekih prerenomiranih i preskupih igrača...
Potpuno si upravu. Samo koliko je tacna prica da Kostic ne racuna na njega sto se neki dan pricalo ovdje?!
Takodjer, kako rece Don Juan, malog Zeru treba u vatru gurnuti, vakat je.

ChWilla
Kontakt:

čet jun 16, 2016 2:45 pm

ne znam koliko su tačne, ali glupo mi djeluje. standardni mladi reprezentativac, pod ugovorom još dvije godine.
gradi željo boli te *****

Whisperer

čet jun 16, 2016 2:49 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nama bi nešto najkorisnije bio pravi dado sadiković, kad bi on konačno mogao početi konstantno pokazivati ono što znamo da umije. dado iz evrope od prošle godine bi bio veće pojačanje od nekih prerenomiranih i preskupih igrača...
Potpuno si upravu. Samo koliko je tacna prica da Kostic ne racuna na njega sto se neki dan pricalo ovdje?!
Takodjer, kako rece Don Juan, malog Zeru treba u vatru gurnuti, vakat je.
Ma brate sem zere malog koji je dobar talenat ima njih jos , kojim se u skorije vrijeme treba dat sansa da se dokazu , nez jesmol svjesni da imamo najacu skolu fudbala u bosni , treba ih gurat na svojim igracima zaradjivat , primjer je baja, ara , amir, samo da beganovic skine malo kila bio bi top , pa i dado koji je u dzep stavio Zoltanu geru , treba ih podrzat pogotove ove mladje nase .. :)

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 16, 2016 2:52 pm

Ma mene Dado podsjeca na Hamsika. Zna zasrati, ali zna i zabiti golcinu a Boga mi i asistenciju podvaliti..

mula
Kontakt:

čet jun 16, 2016 2:55 pm

fk1921 je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:
Dobar je na treninzima, trener ga hvali pa cemo vidjeti
Ne može niko osporiti njegovu borbenost i zalaganje na terenu. Ono što je kod njega najslabija karika je upravo psiha, on zna da je isprozivan od strane navijaca i da nema njhovu podrsku. Kada bi odigrao dobro par bitnih i vezanih utakmica, mislim da bi dobio veliko samopuzdanje.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

south side
Kontakt:

čet jun 16, 2016 3:03 pm

evo interviju sa kosticem ako nije bilo.
http://source.ba/clanak/Haris/407338/No ... a-sa-njima" target="_blank
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava