Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ceze
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 14, 2016 4:13 pm

GoodisonPark je napisao/la:
Kako ravno samoubistvu kad smo primili gol svakako u drugoj minuti, zar nije bolje napasti i totalno iznenaditi protivnika ili igrati igru za koju je i sam Musemić govorio da je uvijek ista? Vidio si protiv Olimpica 25 minuta pozicione igre i ništa... A zamalo i tad nismo dobili gol od Hebibovića. Na Grbavici se mora napadati, pritisak sa tribina i totalni presing u prvih 20 minuta = pogubljena zadnja linija protivnika i veliki broj grešaka. Mi sinoć ni jednu loptu nismo oduzeli na polovini protivnika već smo uvijek gradili napade od zadnje linije i ne ide pa ne ide..

"Krila" su također "vezni" igrači i njihovo je da aktivno učestvuju u igri, nema stajanja uz aut liniju, povuci igrača u sredinu pa otvori prostor za beka i to moraš raditi "100" puta na utakmici ako želiš da igra i vezni red liče na nešto.
A da si ih napao i primio gol na kontru bilo bi pa zašto su onako visoko izašli kad su znali da Sloboda ima dobru kontru.
Nisi ti ništa krivo napisao, pogotovo taj drugi dio posta, ali u tvom postu ja osjetim da hoćeš reći da je Mulalić kriv za poraz, možda se i varam. Meni nije, što ne znači da je to tačno.

Igra općenito nije najbolja, ali nije ni toliko loša koliko se sad potencira nakon ovog poraza pa se spominju utakmice sa Drinom, Olimpikom gdje se eto kao vidjelo da igra ne valja.

GoodisonPark
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:22 pm

Leon u pravu si kad kažeš da ne bi smjeli previše kalkulisati ali ovaj sastav što je Minjore naveo izgleda dosta dobar. Trebat će nam Miroslav u derbiju a i radi srijede bi bilo dobro da malo odmori. Što se tiče Bogičevića ja bih svakako Hodžurdi prije dao šansu, stisle su nas bile i povrede ali moramo ići dalje.. Protiv Travnika pružiti maksimalnu podršku i neka nam to bude povratak na pravi kolosijek.

Ceze ako si čitao vidio bi da sam i protiv Olimpica pozivao na juriš a Mulalić je kriv iz razloga što 90 minuta nije ništa promjenio a vidjelo se od početka da igra malo je reći škripi. Prije je na par utakmica znao zarotirati krila ako vidi da su neučinkoviti, na ovoj ni to nije uradio. Preslabo taktički odrađeno i još splet nesretnih okolnosti i dobiješ poraz koji i nije strašan kad se uzme u obzir da je ovo Slobodin recimo maksimum a naš minimum.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

SWRA_1921
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:23 pm

Odjednom svi postali doktori fudbalske igre, kao oni su na vrijeme upozoravali, oni su vidjeli. :? :? :?

ChWilla
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:27 pm

pa dobro, bar je lako izvrtiti ko je šta pisao. ja napamet znam da rodom s mejtaša jeste pisao kako loše igramo i poslije pobjeda.
gradi željo boli te *****

GoodisonPark
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:30 pm

Diskusija, valjda zato forum služi. Svako iz svog ugla obrazlaže igru na način kako je vidio.. Nećemo zabijati glavu u pijesak i govoriti Bekrić je za sve kriv i sve je idealno kad nije. Na greškama se uči i izvlače pouke za ubuduće..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Hrasno1921'

čet apr 14, 2016 4:31 pm

J**** vas ba prica, lako je sad palamuditi i preseravati se, izgubili pa sta !? gubili smo i polufinala i finala protiv Borca i Sirokog pa nikom nista, ako ispadnemo iz KUP-a ostaje nam sve karte da bacimo na ligu, druge nema !!!
Vec sada ovo kolo porazom Sirokog u Tuzli mozemo zasjeti na 4.poziciju sa 3.boda vise od Sirokog, a na Kosevu se sa Torpedom posaketati muski za Evropu pa kud puklo da puklo, druge nam nema, izlazili smo jaci iz mnogo gorih situacija, ja sam uvjeren da cemo igrati Evropu, na ovaj ili onaj nacin.

:zeljeznicar1:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:32 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Sto svi Djenisa izostavljate?
Pa brate prvi ga Edis izostavlja. Bilo je tekmi kada je morao dobiti sansu a nije tako ga ne ocekujem ni u Subotu..

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:32 pm

Igraš protiv Slobode jučer, dobiju te, a za vikend priželjkuješ njihovu pobjedu hm.. čudan li je ovaj fudbal :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cala
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:46 pm

Jesu li bili na klupi jucer Halvadzic i Mailson?

diego1921
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:47 pm

cala je napisao/la:Jesu li bili na klupi jucer Halvadzic i Mailson?
Nisu,Halvadzic je bio na zapadu s Djermanovicem,a Mailson cini mi se kuci :shisha:

neroazzuro
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:48 pm

Igrali smo lose i izgleda da tu ima nesto sto se presucuje, mislim na neandertalcev hint.
Al se i Slobodi poklopilo nekoliko nevjerovatnih stvari koje se nece ponovit iducih 5 godina: nevjerovatna nonsalancija odbrane kod prvog gola, zicer Lendrica (zbog prekasnog Bekricevog pasa, al to je tema za dublju analizu) i nevjerovatna nonsalancija kod drugog gola, nepojmljiva za profesionalni fudbal. Izmjene takođe ponešto govore al otom-potom.
Mi bismo i ono sinoc uzeli 1 ili 2-0 da Bogi nije Krpica pustio kod onog prvog gola, ali bi nam tad pobjeda opet mozda prikrila slabosti koje vucemo od februara.
Zato je ovaj poraz mozda i dobar da se sad desio. I u Tz se jednim golom sve otvara...

ž'21
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:50 pm

diego1921 je napisao/la:
Nisu,Halvadzic je bio na zapadu s Djermanovicem,a Mailson cini mi se kuci :shisha:
Mailson je bio sa Tiagom čini mi se na sjeveru :D

diego1921
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:52 pm

ž'21 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Mailson je bio sa Tiagom čini mi se na sjeveru :D
Nisam ga vidio,al gledam sad na slikama da je bio s Tiagom !!

cala
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:53 pm

A zasto nisu? Ne mogu nigdje da nadjem podatak jesu li bili povrijedjeni ili sta vec. Imaju pravo nastupa, to je sigurno.

ChWilla
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:54 pm

ja bi njih sve gurno bar protiv travnika, a možda i u tuzli (mislim mailsona, tiaga i đermanovića, a možda i halvadžića). možda rasterećeni i željni dokazivanja nešto naprave. a lendrića ostavio za klupi i bar malo odmorio za derbi.
gradi željo boli te *****

diego1921
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:56 pm

cala je napisao/la:A zasto nisu? Ne mogu nigdje da nadjem podatak jesu li bili povrijedjeni ili sta vec. Imaju pravo nastupa, to je sigurno.
Zato sto je Edis tako odlucio,to je logicno !! Volio bi da im se sad pruzi sansa protiv Travnika,kad vidim da Lendrca prebacuju na lijevom krilu,zeludac mi se okrene !!

ž'21
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:56 pm

cala je napisao/la:A zasto nisu? Ne mogu nigdje da nadjem podatak jesu li bili povrijedjeni ili sta vec. Imaju pravo nastupa, to je sigurno.
Pa zato što je tako odlučeno. Da je Edis mislio da mogu pomoći, stavio bi ih barem na klupu. I realno, smatram da nije pogriješio jer Mailson i Halvadžić do sada nisu pokazali neki kvalitet niti bi mogli biti prevaga. Jedino što bi imali više ofanzivaca na klupi i to je sve.

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:58 pm

Idemo dalje...Travnik mora pasti!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

cala
Kontakt:

čet apr 14, 2016 5:00 pm

Onda se nemaju pravo zaliti da nisu imali ofanzivnih rjesenja na klupi kad su sami to odabrali. Nije racunao da ce morati ganjati rezultat i tu je podcijenio Slobodu. Greska i nadam se da ce nauciti nesto iz te greske.

CARSONIO
Kontakt:

čet apr 14, 2016 5:01 pm

Hurmasica je napisao/la:Igraš protiv Slobode jučer, dobiju te, a za vikend priželjkuješ njihovu pobjedu hm.. čudan li je ovaj fudbal :ganja:
i sto je najgore nece pobijediti onda kad ti hoces :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava