A da si ih napao i primio gol na kontru bilo bi pa zašto su onako visoko izašli kad su znali da Sloboda ima dobru kontru.GoodisonPark je napisao/la:
Kako ravno samoubistvu kad smo primili gol svakako u drugoj minuti, zar nije bolje napasti i totalno iznenaditi protivnika ili igrati igru za koju je i sam Musemić govorio da je uvijek ista? Vidio si protiv Olimpica 25 minuta pozicione igre i ništa... A zamalo i tad nismo dobili gol od Hebibovića. Na Grbavici se mora napadati, pritisak sa tribina i totalni presing u prvih 20 minuta = pogubljena zadnja linija protivnika i veliki broj grešaka. Mi sinoć ni jednu loptu nismo oduzeli na polovini protivnika već smo uvijek gradili napade od zadnje linije i ne ide pa ne ide..
"Krila" su također "vezni" igrači i njihovo je da aktivno učestvuju u igri, nema stajanja uz aut liniju, povuci igrača u sredinu pa otvori prostor za beka i to moraš raditi "100" puta na utakmici ako želiš da igra i vezni red liče na nešto.
Nisi ti ništa krivo napisao, pogotovo taj drugi dio posta, ali u tvom postu ja osjetim da hoćeš reći da je Mulalić kriv za poraz, možda se i varam. Meni nije, što ne znači da je to tačno.
Igra općenito nije najbolja, ali nije ni toliko loša koliko se sad potencira nakon ovog poraza pa se spominju utakmice sa Drinom, Olimpikom gdje se eto kao vidjelo da igra ne valja.