Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mula
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2016 10:30 am

Hadzijalagic je napisao/la:
mula je napisao/la:Od dovedenih igraca najjbolje se pokazuje Husic, ovo ostalo tu i tamo, niti sam zadovoljan niti nezadovoljan, nekako mi isto.
Da se prijetiti da će se morati pojačati lijeva strana za jos jednog igraca, stoperska pozicija i Bgm mozda smijesno zvuci ali i sredina.
Ne znam koja je formacija u glavi Kostica, da li će to biti sa dva spica, ali ako bude formacija od proslih sezona sigurno je da će i u sredini faliti ona 10tka.
Naravno ne moze se uvidjeti situacija nakon dva odradena treninga, ali ono sto sam do sada kao laik mogao primjetit, nema onog igraca koji uzme loptu i visak napravi.
Po meni je dobar i Secerovic na osnovu ovih par treninga..
Nije los slicna mu je igra kao kod Blagojevica, covjek ne srlja i vidi se da igra mozgom, takoder ima dobro kretanje, Sad da li nam je on pojacanje, ako znamo da su proslu polusezonu na toj poziciji igrali Zaha i Zola. To gledam sa stanovista da li ce nam unaprijediti igru, pa sam uzeo njih za primjer.
Takoder me raduje Sadikovic sto se vraca u formu, puno smo izgubili onom njegovom povredom, tvrdim da je momak extra igrac i kada prode pripreme mislim da ce napraviti veliki pomak u igri, zato sto je momak talenat, ima dobre fizicke predispozicije i stekao je iskustva. Ne bih volio da ga kojm slucajem prodaju, moze puno pokazati
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2016 10:31 am

...kad ih ne budemo gledali, pa kad ih još više poželimo.. Pa kad izađu na teren, pa preoru sve... :karanje: :karanje:

Previse smo razmazeni, ako je trazio tako onda vjerovanto i zna sto je trazio tako.. Svakako nece dugo biti tu u Sarajevu, treba istrpiti.. :palacgore:
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

exbabilon
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:32 am

A najjace od svega mi je kako par likova proba opravdavati sve sto se desi u Zelji, da to ima smisla i da je dobar potez. Od uprave, igraca, struke...da je Kostic rekao treniramo na glavnom, pustite navijace na zapad da nas prate, bilo bi jesi vidio ljudine, kakav lik, hoce dobar odnos sa navijacima, svaka cast, Milose oplodi nas...ovako je isto sve super, profesionalnost, evropski klubovi imaju zatvorene treninge, Fata odaje taktiku i slicno... sto bi uvazeni FKZ1921 rekao malo mjere nadjite.

Kapiten
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:33 am

Joj nekad si mogo na stadionu sjedit cijeli dan, sad ni trening neces moc gledat :mrgreen: :(

Evo ovaj Cirkovic napusta Partizan. Stoper, 192 visok, 23 godne, igrao je dosta za njih :D treba to vidjet.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

mula
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:37 am

Ako smo doveli čovjeka trebamo pokusati da mu udovoljimo na svaki moguci nacin koliko je to u nasoj moci i naravno podrzati ga u svemu sto radi. Tokom prvenstva ćemo vidjeti da li to povjerenje on opravdao ili nije. Mislim da je bezveze sada čovjeka na prvu kritikovati zbog stvari koje radi.

salemprolic
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:44 am

Kostic je sef strucnog staba. On dobija platu za to sto radi. On ce isto tako i da odgovara ako ekipa ne bude igrala dobro i ne ostvari zeljeni rezultat. Ako on kaze da zeli zatvorene treninge, onda tako i treba da bude. I ja odem kad sam u prilici da pogledam. Bio sam u ova tri dana na tri treninga. Zanimalo me iskreno da vidim kako se radi, kakvi su novi igraci, majice, sve...prije sam na jugozapad dolazio zapalit joint, popit pivu, sad ne dolazim jer se vise ne moze tek tako ulaziti. Necu ni na treninge ako je takva odluka. Sefe radi kako mislis da treba, svakako ces ti odgovarati za sve na kraju i dobro i lose, nece ni Fata, ni 10 penzionera, ni ja ni bilo ko.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Mirek11
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:46 am

Ne trebamo mi svaku odluku kluba ocjenivati je li dobra ili nije, neka svako radi svoj posao a rezultati ce reci je li to dobro ili nije.
Gledao sam pres Hajduka i novog trenera slovenca :rofl:, koji je otovreno rekao da klub nema viziju, ne zna se ko sta radi, nema sistema, legende hoce uvijek da se pitaju, imaju neku funkciju itd. Poredio je to sve sa malo ozbiljnijim klubovima.
Mislim da je takva situacija u vecini klubova na ovim prostorima, ne racunam Sloveniju i mozda Dinamo. Profesionalnosti nema ni 10% od onog sto je standard u evropi. Doduse ni uslova.
Generalno nas problem je mentalitet, nismo realni, imamo prevelika ocekivanja, mislimo da smo najbolji, novitete tesko prihvatamo itd. a kada nas neko spusti na zemlju odnosno gdje nam je mjesto, veliko razocarenje padamo u depresiju.
Klub ide u pravom smjeru, nastoji se sve podici na visi, profesionalniji nivo u skladu sa mogucnostima iako je to sve minimalno u poredenju sa ozbiljnim klubovima ( primjer, svi smo odusevljeni sa novom opremom za trening a licno sam to sve vidio prije 20 godina u njemackom klubu njihove regionalne lige). Zatvoreni trening, ograda pa sta nece valjda 20-50 navijaca zbog toga biti nezadovoljni upravom, trenerom ili prestati navijati. Bice i otvorenih treninga.
Zato budimo kao navijaci strpljivi i radimo ono sto je nas posao, dolazak na utakmice u sto vecem broju, navijanje 90 min., kupujmo clanske, karte, dresove itd..Tako jedino mozemo pomoci klubu. :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Mirek11, dana/u čet jun 16, 2016 10:56 am, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

mula
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:49 am

salemprolic je napisao/la:Kostic je sef strucnog staba. On dobija platu za to sto radi. On ce isto tako i da odgovara ako ekipa ne bude igrala dobro i ne ostvari zeljeni rezultat. Ako on kaze da zeli zatvorene treninge, onda tako i treba da bude. I ja odem kad sam u prilici da pogledam. Bio sam u ova tri dana na tri treninga. Zanimalo me iskreno da vidim kako se radi, kakvi su novi igraci, majice, sve...prije sam na jugozapad dolazio zapalit joint, popit pivu, sad ne dolazim jer se vise ne moze tek tako ulaziti. Necu ni na treninge ako je takva odluka. Sefe radi kako mislis da treba, svakako ces ti odgovarati za sve na kraju i dobro i lose, nece ni Fata, ni 10 penzionera, ni ja ni bilo ko.
Apsoltuno sam istog stava kao i ti (samo što ne pušim joint i ne pijem pivu :ne: ). :kafa:

cikazubo
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:52 am

exbabilon je napisao/la:A najjace od svega mi je kako par likova proba opravdavati sve sto se desi u Zelji, da to ima smisla i da je dobar potez. Od uprave, igraca, struke...da je Kostic rekao treniramo na glavnom, pustite navijace na zapad da nas prate, bilo bi jesi vidio ljudine, kakav lik, hoce dobar odnos sa navijacima, svaka cast, Milose oplodi nas...ovako je isto sve super, profesionalnost, evropski klubovi imaju zatvorene treninge, Fata odaje taktiku i slicno... sto bi uvazeni FKZ1921 rekao malo mjere nadjite.
Mozemo se mi s tim odlukama slagati ili ne, ali je cinjenica da je to praksa u Evropi u klubovima sa vise navijaca i vise radnika koji bi gledali te treninge, zato se i prave kampovi van grada da se moze u potpunom miru i izolaciji raditi..

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:52 am

Prvo nek navijači skontaju šta hoće. Hoće li da prate klub koji se takmiči i poredi sa Đerzelezom, Vratnikom, Pofalićkim i sličnim kantonalcima ili hoće klub koji se takmiči na evropskoj sceni sa Atletikom, Borusijom, Interom i sličnim klubovima. Ako hoće kantonalni nivo neka fino napišu pismo i pošalju u klub da se zna. Da se ljudi ne troše i bezveze ne ulažu svoje vrijeme koje će neko popi*ati i popljuvati.
イビチャ・オシム

salemprolic
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:54 am

mula je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:Kostic je sef strucnog staba. On dobija platu za to sto radi. On ce isto tako i da odgovara ako ekipa ne bude igrala dobro i ne ostvari zeljeni rezultat. Ako on kaze da zeli zatvorene treninge, onda tako i treba da bude. I ja odem kad sam u prilici da pogledam. Bio sam u ova tri dana na tri treninga. Zanimalo me iskreno da vidim kako se radi, kakvi su novi igraci, majice, sve...prije sam na jugozapad dolazio zapalit joint, popit pivu, sad ne dolazim jer se vise ne moze tek tako ulaziti. Necu ni na treninge ako je takva odluka. Sefe radi kako mislis da treba, svakako ces ti odgovarati za sve na kraju i dobro i lose, nece ni Fata, ni 10 penzionera, ni ja ni bilo ko.
Apsoltuno sam istog stava kao i ti (samo što ne pušim joint i ne pijem pivu :ne: ). :kafa:
Bitno je da se oko ovog vezano za Zelju slazemo
:mrgreen:
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

teteac8684
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:55 am

Polako ljudi, tek je krenulo... :skoljka:

ChWilla
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:56 am

exbabilon je napisao/la:A najjace od svega mi je kako par likova proba opravdavati sve sto se desi u Zelji, da to ima smisla i da je dobar potez. Od uprave, igraca, struke...da je Kostic rekao treniramo na glavnom, pustite navijace na zapad da nas prate, bilo bi jesi vidio ljudine, kakav lik, hoce dobar odnos sa navijacima, svaka cast, Milose oplodi nas...ovako je isto sve super, profesionalnost, evropski klubovi imaju zatvorene treninge, Fata odaje taktiku i slicno... sto bi uvazeni FKZ1921 rekao malo mjere nadjite.
mene samo čudi da niko još nije rekao da su mu to senad i dejo napakovali, a da je on marioneta.

čovjek tako tražio, i zdravo. ni manje ni više. gurati osjećaje neke u tu priču stvarno mislim da je izlišno. ja znam da fata i penzioneri vole klub, ali ne odgovaraju oni za rezultat, nego onaj ko je tražio da se treninzi zatvore...
gradi željo boli te *****

MATORI
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:59 am

[quote="salemprolic"][quote="mula"][quote="salemprolic"]...prije sam na jugozapad dolazio zapalit joint, popit pivu, sad ne dolazim jer se vise ne moze tek tako ulaziti.

Pa Saleme zar je moguće tolike kile dobiti samo od jointa i pive ?
Ili je zafalilo "janjećih" brigada?

exbabilon
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:01 am

Ma haj normala, njegova odluka, on odgovara za rezultate pa cemo vidjeti dokle i kako. Moj post se odnosio na forumase koji uvijek lete da pohvale i opravdaju i kad su neke odluke neutralne, ni + ni -, ali eto takmicenje "ko je najveci Zeljovac" pocne cim neko pomisli da baci neku kritiku. Zato nam forum svako malo postane sprdancija, chat i slicno, svako ko pomisli nesto da kritikuje naleti na negodovanje sirokih narodnih masa, pri tome cesto ga jos nazovu pljuvacem, tersom, i sl. Opusteno samo, svi volimo Zelju, pa ne bi raja ni zalila sto vise nema treninga da ne vole, realno.

mirzza
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:07 am

Jel moze neko od ekipe koja prati trening reci kako se snalazi Kemo?
Ima li sanse da on dobije neke vece minute u ekipi.
Drago mi je da se Dado vraca, sa njim i Dzenisom u ekipi cemo imati sirinu. Dado je dobar igrac, kad se sjetim tekme protiv Madjara ili kuci protiv Celika kada je prekuco.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2016 11:07 am

Hadzijalagic je napisao/la:Haj dobro ako ih ometamo.. Trebali su ranije reci da su navijaci koji citav zivot prate klub smetnja i da se igraci ne mogu usredotociti i opustiti radi Fate i manje grupe Zeljinih bolesnika..
Mislim da se to ne radi radi navijaca pogotovo ne radi Fate i onih koji su tu svaki trening tako da...

Sent from my C5303 using Tapatalk

irfo

čet jun 16, 2016 11:08 am

jesul poceli mladi protiv maribora?

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:13 am

exbabilon je napisao/la:Ma haj normala, njegova odluka, on odgovara za rezultate pa cemo vidjeti dokle i kako. Moj post se odnosio na forumase koji uvijek lete da pohvale i opravdaju i kad su neke odluke neutralne, ni + ni -, ali eto takmicenje "ko je najveci Zeljovac" pocne cim neko pomisli da baci neku kritiku. Zato nam forum svako malo postane sprdancija, chat i slicno, svako ko pomisli nesto da kritikuje naleti na negodovanje sirokih narodnih masa, pri tome cesto ga jos nazovu pljuvacem, tersom, i sl. Opusteno samo, svi volimo Zelju, pa ne bi raja ni zalila sto vise nema treninga da ne vole, realno.
Argumentovana rasprava između dva ili više sugovornika nesmije smetati nikome. Ako smatraš da se nešto pogrešno radi niko ti nije zabranio da objasniš zašto smatraš da si u pravu samo nemoj kao neki reći "ja znam" i staviti tačku.
イビチャ・オシム

dell21
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:13 am

Nek zatvore par treninga potreban je mir radi boljeg rada koncentracije i svega.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava