Nije los slicna mu je igra kao kod Blagojevica, covjek ne srlja i vidi se da igra mozgom, takoder ima dobro kretanje, Sad da li nam je on pojacanje, ako znamo da su proslu polusezonu na toj poziciji igrali Zaha i Zola. To gledam sa stanovista da li ce nam unaprijediti igru, pa sam uzeo njih za primjer.Hadzijalagic je napisao/la:Po meni je dobar i Secerovic na osnovu ovih par treninga..mula je napisao/la:Od dovedenih igraca najjbolje se pokazuje Husic, ovo ostalo tu i tamo, niti sam zadovoljan niti nezadovoljan, nekako mi isto.
Da se prijetiti da će se morati pojačati lijeva strana za jos jednog igraca, stoperska pozicija i Bgm mozda smijesno zvuci ali i sredina.
Ne znam koja je formacija u glavi Kostica, da li će to biti sa dva spica, ali ako bude formacija od proslih sezona sigurno je da će i u sredini faliti ona 10tka.
Naravno ne moze se uvidjeti situacija nakon dva odradena treninga, ali ono sto sam do sada kao laik mogao primjetit, nema onog igraca koji uzme loptu i visak napravi.
Takoder me raduje Sadikovic sto se vraca u formu, puno smo izgubili onom njegovom povredom, tvrdim da je momak extra igrac i kada prode pripreme mislim da ce napraviti veliki pomak u igri, zato sto je momak talenat, ima dobre fizicke predispozicije i stekao je iskustva. Ne bih volio da ga kojm slucajem prodaju, moze puno pokazati