Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

FKZ1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 14, 2016 10:47 am

Dolina je napisao/la:U nedjelju lijepo vrijeme, Radnik uzima Zrinjskog, Sloboda uzima Široki, Vitez uzima Sarajeva a pošto Varupe više nema mi uzimamo Travnik i eto nas u vrhu. Sve je u našim rukama :-)
Gledam raspored, dan prije 1. maja igramo sa Zrinjskim, tada bi moglo dosta raje otputovati jer se praznik prenosi na pon i utorak a do sada već imamo kontinuitet tako da ne sumnjam popunjenom stadionu protiv Travnika.
Utakmica sa Zrinjskim će se igrati u petak 29.04.

Tryg
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:48 am

LARSSON je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Ne znam al meni Lendric nije dao ni 50 posto od onog sto smo navikli u prijasnjim tekmama. A onda se i utopio u sivilo taktike sa klupe na lijevog beka i jos gori je bio.
Borio se, na kraju se vraćao, uzimao lopte, trudio se, ne moze mu se puno zamjerit, jedino sto maši ono prvo, ali nije ni toliko kriv
Ono prvo je Bekric kriv. A Lendric i kao onakav je bio medju boljima.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Okolele
Kontakt:
Status: Online

čet apr 14, 2016 10:49 am

Ma treba utakmice pocinjati sa dva napadaca..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hrasno1921'

čet apr 14, 2016 10:49 am

Sta ova budala od menadzera tvrdi da je Piric namjerno otrovan u Sarajevu, samo kako nebi igrao tekmu !?
Ima covjek dokaze, poziva MUP itd. :lol:

Budala do budale ocm ..
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Dolina
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:52 am

FKZ1921 je napisao/la:
Dolina je napisao/la:U nedjelju lijepo vrijeme, Radnik uzima Zrinjskog, Sloboda uzima Široki, Vitez uzima Sarajeva a pošto Varupe više nema mi uzimamo Travnik i eto nas u vrhu. Sve je u našim rukama :-)
Gledam raspored, dan prije 1. maja igramo sa Zrinjskim, tada bi moglo dosta raje otputovati jer se praznik prenosi na pon i utorak a do sada već imamo kontinuitet tako da ne sumnjam popunjenom stadionu protiv Travnika.
Utakmica sa Zrinjskim će se igrati u petak 29.04.
Super, još samo da bude noćni termi. :palacgore:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

LARSSONN
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:53 am

Sudi nam Darko Obradović, što je nedavno spasio onog momka.

Lendrić :klanjase2:

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:56 am

Lendrić je i sinoć odigrao vrhunski.Trčao je kao navijen,ganjao loptu od štipera do štopera,ali nije imao podršku ostalih igrača.
Ali rekoh maloprije dosta o utakmici.
Ponovo pitam,koji sastav,rezultat,i posjetu očekujete protiv Travnika?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:
Status: Online

čet apr 14, 2016 11:00 am

Pa da smo dobili Slobodu sinoc ocekivao bih izmjenjen sastav a ovako se ne smije puno riskirati sa nekim odmaranjem..Odmorio bih samo Bogija i Miroslava zbog kartona a ostalo sve isto kao sinoc..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:01 am

Protiv Travnika očekujem barem 6,5-7 hiljada navijača, kombinovani sastav i pobjedu od 3:1.
イビチャ・オシム

Hrasno1921'

čet apr 14, 2016 11:01 am

Jbg tekma za vikend, tekma u srijedu, pa tekma opet za vikend, za ocekivati je da cemo uci sa izmijenjenim sastavom protiv Travnika, trebao bi Mailsonu dati vise tu sansu da vidimo kakav je, a i Tiago bi trebao biti spreman, posjeta relano ne vise od 5k
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

sofronije
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:02 am

Jesu nas razmazili :). Ja garantujem da većina igraća računajući i Edisa da su jedva zaspali sinoć. Ovo je forum , svi mi se igramo trenera, ali igrajmo se kako dolikuje forumu tj koga bi voljeli u prvom timu, koja fromacija....a ne kad pogodimo za nekog igrača da se proglašavamo da smo Cholo i potencirati jesam rekao jesam rekao...tipa Jovan bolji na stakama od Dade, možda je bolji a možda i ne ali takve rečenice su mi besmislene. Pa u fudbalu ti nekad jedan aut moze poremetit koncepciju. Niko ne govori da smo i mi zakazali na tribinama, bilo nas je jucer ali nije bio to taj huk. Idemo dalje , nadam se da ce se ekipa oporavit psihicki za Travnik. :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 14, 2016 11:02 am

Plava Porodica je napisao/la:Lendrić je i sinoć odigrao vrhunski.Trčao je kao navijen,ganjao loptu od štipera do štopera,ali nije imao podršku ostalih igrača.
Malo Djermanovica ubaciti , Tiago ako bude spreman i jos par igraca isprobati volio bih vidjeti i Mailsona malo
Rezultat 2:0
Posjeta:5000-5500

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:03 am

Okolele je napisao/la:Pa da smo dobili Slobodu sinoc ocekivao bih izmjenjen sastav a ovako se ne smije puno riskirati sa nekim odmaranjem..Odmorio bih samo Bogija i Miroslava zbog kartona a ostalo sve isto kao sinoc..
Hmm,onda Hodzurdu na Bogijevo mjesto,Tiaga umjesto Sevilje,samo Memiju premjestiti na desno krilo,a Tiaga lijevo staviti.

P.s. SRETNO DAMIRE!!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Tryg
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:04 am

Hajmo Damke!
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:07 am

Plava Porodica je napisao/la:Lendrić je i sinoć odigrao vrhunski.Trčao je kao navijen,ganjao loptu od štipera do štopera,ali nije imao podršku ostalih igrača.
Da se pitam ja bih ovako protiv Travnika.. Jos mozda Hodzurdu umjesto Bogicevica.. Par igraca odmoriti malo a i dalje dosta dobar sastav..
slika
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ž'21
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:10 am

Hadzijalagic je napisao/la:
Da se pitam ja bih ovako protiv Travnika.. Jos mozda Hodzurdu umjesto Bogicevica.. Par igraca odmoriti malo a i dalje dosta dobar sastav..
slika
Ne igra Memija zbog kartona.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:12 am

malo ce posjeta protiv travnik patiti od jucerasnjeg rezultata sigurno, ali ocekujem 4500-5000 ljudi za vikend na grbavici, to cemo lagano rijesiti, nadam se. za uzvrat u tuzli, cemo sigurno imati vise motiva i zelje da se dokazemo, znaci ocekujem apsolutno drugi prisput igri nego jucer, a to znaci da cemo morati pritisnuti slobodu i igrati onako kako umijemo i znamo... rani gol bi mnogo toga zakomplikovao tamo, ali u nasu korist... sloboda je nervozna, nikad nisu nista osvojili i sad imaju priliku da osvoje napokon nakon 100 i kusur godina postojanja neki trofej, znaci nemaju iskustva u tome dok mi znamo igrati takve utakmice... sjetite se polufinala 2011. protiv sirokog tamo, kad je zeba dao gol u 90. minuti za prolaz, kad smo dvije godine kasnije na istom mjestu zamalo uzeli kup onim golom pehilja... trebamo igrati strpljivo i graditi igru postepeno prema njihovom golu, a onda kad dodjemo do prve velike sanse, pritisnuti ih do krajnjih granica... ja sam optimista sto se tice kupa...
100/94/37/34 - i to je to!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:12 am

Onda samo Stanu na desno krilo a Kramarica na beka..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Velahalve
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:16 am

Hadzijalagic je napisao/la:Al meni fakat nije jasno sta su naši stoperi radili kod prvog gola a i kompletna odbrana kod drugog.. Nevjerovatne reakcije..
Po meni Bogicevic kriv za prvi gol, nedopustivo je da primimo onakav gol, kod drugog gola Bekric ne pokriva igrača, kasni reakcija odbrane i to je to.
Teško mi je pao ovaj poraz :cry:

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet apr 14, 2016 11:18 am

Ma mi gore nesmijemo puno taktizirati, ova Sloboda se može uzeti samo na mišiće uz maksimalno zalaganje svih igrača. Odigrati svih 90 minuta ne trčeći već leteći po terenu u oba pravca i prolaz je zagarantovan. Ako im je Husić dao premiju od 20.000 KM za utakmicu na Grbavici moraće im dati 100.000 KM premiju da nas pobjede gore. Samo jako i u "kost", nema predaje nema povlačenja. Jednu bitku smo izgubili a vodi se rat, cilj je u konačnici pobjediti.
イビチャ・オシム

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava