čet apr 14, 2016 11:12 am
malo ce posjeta protiv travnik patiti od jucerasnjeg rezultata sigurno, ali ocekujem 4500-5000 ljudi za vikend na grbavici, to cemo lagano rijesiti, nadam se. za uzvrat u tuzli, cemo sigurno imati vise motiva i zelje da se dokazemo, znaci ocekujem apsolutno drugi prisput igri nego jucer, a to znaci da cemo morati pritisnuti slobodu i igrati onako kako umijemo i znamo... rani gol bi mnogo toga zakomplikovao tamo, ali u nasu korist... sloboda je nervozna, nikad nisu nista osvojili i sad imaju priliku da osvoje napokon nakon 100 i kusur godina postojanja neki trofej, znaci nemaju iskustva u tome dok mi znamo igrati takve utakmice... sjetite se polufinala 2011. protiv sirokog tamo, kad je zeba dao gol u 90. minuti za prolaz, kad smo dvije godine kasnije na istom mjestu zamalo uzeli kup onim golom pehilja... trebamo igrati strpljivo i graditi igru postepeno prema njihovom golu, a onda kad dodjemo do prve velike sanse, pritisnuti ih do krajnjih granica... ja sam optimista sto se tice kupa...
100/94/37/34 - i to je to!