Miske je to na neki nacin nagovjestio..mislim da se o tome razmislja uveliko samo sto je problem taj regulacioni plan koji se treba izmjeniti a tu na scenu stupa dzoKol koji ce gledati da se ogradi na neki nacin..
Klub da se strpi nepune dvije godine do novih opcinskih izbora, taj lik i njegova stranka idu u historiju u novembru ove godine a tek ce da stradaju na opcinskom nivou. Samo im je grad Sarajevo preostao trenutno.BlueSide je napisao/la: ↑čet jan 18, 2018 12:14 amMiske je to na neki nacin nagovjestio..mislim da se o tome razmislja uveliko samo sto je problem taj regulacioni plan koji se treba izmjeniti a tu na scenu stupa dzoKol koji ce gledati da se ogradi na neki nacin..
Inace sam misljenja da to treba uraditi
Prvo nismo 100 mil u dugu da bi nesto prodavali. Dug se servisira polako, al se servisira.kikirikikospice je napisao/la: ↑čet jan 18, 2018 2:03 amKada klub kaska sa infrastrukturom, kada nema nikakav kamp, kada vuce dugove iz proslih vremena, kada je momentum da se prekuca ova liga, zar ne mislite da je suludo trenirati na placu vrijednom 5-10-15 miliona maraka?
Kvalitetan stadion sa pratecim sadrzajem,teren i kamp su zalog za buducnost, ostalo nas nista ne zanima. Ko ima racunicu nek gradi silose za zito bas me briga.
Definitivno treba preduzeti radnje da se pomocni teren pokusa prodati.
Malo te ponijelo.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑čet jan 18, 2018 1:57 amSDA + Koldzo +SD= primjer nepismene mafije koja nas je unazadila pedeset godina u svakom segmentu.Nevjerovatno je da ta frajer glat uzima izbore.Sad ide kampanja,grupa se treba aktivirat i parolama i pjesmama unistit levate,pa cemo vidjet kako se tresu gace.Malo vise mentaliteta i obrazovanja, a manje selfija i sabanizma.
U pravu si druze,prodas tibri pa oni onde na pomocnom umjesto jedne naprave 5 zgrada ili neki novi geto. Pa kad ti zatreba za Zapad neces imati gdje šibicu staviti.stila je napisao/la: ↑čet jan 18, 2018 2:44 amPrvo nismo 100 mil u dugu da bi nesto prodavali. Dug se servisira polako, al se servisira.kikirikikospice je napisao/la: ↑čet jan 18, 2018 2:03 amKada klub kaska sa infrastrukturom, kada nema nikakav kamp, kada vuce dugove iz proslih vremena, kada je momentum da se prekuca ova liga, zar ne mislite da je suludo trenirati na placu vrijednom 5-10-15 miliona maraka?
Kvalitetan stadion sa pratecim sadrzajem,teren i kamp su zalog za buducnost, ostalo nas nista ne zanima. Ko ima racunicu nek gradi silose za zito bas me briga.
Definitivno treba preduzeti radnje da se pomocni teren pokusa prodati.
Klub iz dana u dan sve vise raste. Druga stvar potrebno je izmjeniti K.C. i svasta nesto da bi se sutra nesto gradilo.
Druga stvar u nekoj blizoj buducnosti gradice se zapad i vjerovatno cemo morati imati i veci parking i bolje prilaze stadionu.
Tako da bi se vjerovatno islo na ustrb sadasnjeg pomocno terena.
Tako da bi veoma glupo bilo prodavati pomocni teren,
pa da sutra ne mozemo imati stadion koji ispunjava uslove jer nemamo dovolljno prostora oko stadiona za druge popratne stvari,
koje su potrebene za ispunjavanje uslova koje zahtjeva UEFA.