S obzirom na trenutnu cijenu zemljista na slicnim mjestima, tacno 15 mil. KM.
Sa tendencijom rasta, kad stadion Grbavica i cesta se srede..
Da nam neko ponudi za pomocni teren minimalno 15 miliona KM odmah bih ga sad prodao i ulozio u to sto si ti nabrojao. Otprilike je to i neka realna cijena, sa tendencijom rasta..
Dovedemo Dzeku i onda imamo onaj procenat
Samo Ibraimi istina jeLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 07, 2016 12:33 pmTreba malo radi kurcenja![]()
Za te pare mozemo dovesti Stilica i Ibraimija i biti mnogo bolji nego kad bi samo Sejo dosao.
Hajde Memiš zabij vcrs autogol pa šarni za nas.![]()
Nije tebi bilo upuceno uopce, ne znam sto si se pronasao.Brkoo je napisao/la: ↑sri jan 17, 2018 11:23 pmSamo Ibraimi istina jeLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 07, 2016 12:33 pmTreba malo radi kurcenja![]()
Za te pare mozemo dovesti Stilica i Ibraimija i biti mnogo bolji nego kad bi samo Sejo dosao.
![]()
Omar500 je napisao/la: ↑sri jan 17, 2018 11:30 pmNe mozemo od opstine izganjati dozvole za poslovne prostore ispod istocne tribine, a da prodajemo zemljiste...jos kad vidis da ti isti ti povecavaju cijenu za koristenje pomocnog s umjetnom travom, vidis s kim imas posla.
Ali, naravno, za nekad u blizoj, daljoj buducnosti, zasto da ne. Truditi se i stvarati preduslove da bi se to nekad moglo uraditi.
Sto se zapadne tribine, ja bi tezio da se napravi moderno zdanje sa svim sadrzajima koji ispunjavaju sve uslove UEFA-e, ali sa manjim kapacitetom. Mislim da je 2500 hiljade i vise nego dovoljno, da nam ne treba kapacitet istocne tribine. Tu bi se dovoljno ustedilo.Ako nadjem sliku jednog stadiona koji ima slicnu tribinu, postavit cu. Pa moze se dati primjer i Rujevice i njihove natkrivene tribine, ono je odlicno. Naravno, i dalje zara skupo, ali sto se kapaciteta tice, mislim da bi bilo dovoljno. A jug ostaviti onakav kako se planira, ono je odlicno.
@heisenberg
![]()
Ma zezam se maloLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 17, 2018 11:33 pmNije tebi bilo upuceno uopce, ne znam sto si se pronasao.Brkoo je napisao/la: ↑sri jan 17, 2018 11:23 pmSamo Ibraimi istina jeLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 07, 2016 12:33 pmTreba malo radi kurcenja![]()
![]()
Ne znam sta si htio reci s ovim.