Baš tako. Sve mogu podnijeti, i da smo nezadovoljni igrom, da je moglo bolje jeste ali ne mogu podnijeti jednu stvar a to je crnjačenje. Odjednom "ha ne valja, ha ponovo", nema budućnosti, teorije zavjere itd.. Naši preci da su crnjačili ovoliko kao mi ne bi bilo ni Želje. Izvući pouke iz jučerašnje utakmice i idemo u nove pobjede, svi zajedno. Što se mene tiče odoh danas još 2 stolice da uplatimvrbanjusa je napisao/la:Jedino što se pametno poslije ovog poraza može reći je da tek sad moramo dati podršku. Bezrezervnu podršku našim igračima. O krivcima za poraz ima ko će da razmišlja. Ne treba zbog ovog jednog poraza padati u očaj niti pljuvati ljude u klubu, puno su toga dobrog uradili da bi nas ovo poremetilo.
Zato svi na Grbavicu u subotu i podržimo naše momke.
Nema očajavanja, idemo dalje!
Jesam nezadovoljan igrom, jesam nezadovoljan nekim potezima Edisa ALI to je fudbal, to se dešava svima i najvećim. Mora i nama.Hurmasica je napisao/la:Baš tako. Sve mogu podnijeti, i da smo nezadovoljni igrom, da je moglo bolje jeste ali ne mogu podnijeti jednu stvar a to je crnjačenje. Odjednom "ha ne valja, ha ponovo", nema budućnosti, teorije zavjere itd.. Naši preci da su crnjačili ovoliko kao mi ne bi bilo ni Želje. Izvući pouke iz jučerašnje utakmice i idemo u nove pobjede, svi zajedno. Što se mene tiče odoh danas još 2 stolice da uplatimvrbanjusa je napisao/la:Jedino što se pametno poslije ovog poraza može reći je da tek sad moramo dati podršku. Bezrezervnu podršku našim igračima. O krivcima za poraz ima ko će da razmišlja. Ne treba zbog ovog jednog poraza padati u očaj niti pljuvati ljude u klubu, puno su toga dobrog uradili da bi nas ovo poremetilo.
Zato svi na Grbavicu u subotu i podržimo naše momke.
Nema očajavanja, idemo dalje!
I sta ako ih dobijes.Alipasino je napisao/la:Necemo srat ali hocemo odgovor zasto je zamjenjen Blagojevic zasto je Bekric odigro katastrofalno zasto nisu usli Zolotic i Tiago.Eto ne serem samo pitam ako neko zna odgovor a po meni to su kljucni potezi radi cega smo izgubili.I dalje sam ostalim prezadovoljan samo hocu ove odgovore.
ma brate Tiago, Nedo i Đermanović su trenirali na pomoćnom po posebnom programu sat prije utakmice, znači nisu bili spremni, a valjali bi nam prvi i treći sinoć pravo...DANAN je napisao/la:I sta ako ih dobijes.Alipasino je napisao/la:Necemo srat ali hocemo odgovor zasto je zamjenjen Blagojevic zasto je Bekric odigro katastrofalno zasto nisu usli Zolotic i Tiago.Eto ne serem samo pitam ako neko zna odgovor a po meni to su kljucni potezi radi cega smo izgubili.I dalje sam ostalim prezadovoljan samo hocu ove odgovore.
LARSSON je napisao/la:Da mi uzmemo travnika, a sloboda nek riješi širokog, a poslije kako znamo i umijemo da riješimo kone zrinjskog i celik.
Širokom neće igrati neki igrači, bar da se malo odvojimo na četvrtoj poziciji
Posjeta ne bi treba izostati, Tiago i Đerma se vrcaju, meni licno 1:0 dosta.Plava Porodica je napisao/la:Ono što je bilo sinoć,bilo je,tu se ne može rezultatski ništa promjenit,dok nas već prekosutra čeka lagana utakmica,ali samo na papiru.Sigurno da se ni oni neće predat i doći na izlet na Grbavicu,a mi smo poljuljani sad.Okrenimo.se prekosutrašnjoj utakmici molim vas.Šta očekujete,koju postavu,rezultat,posjetu?