Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

plavi kanarinac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 14, 2016 8:19 am

joj forumasa kvazi treneera i direktora :lol:
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:28 am

Idemo dalje :palacgore: :zeljeznicar1:

Nove utakmice nas čekaju, ništa manje bitne nego ova jučer, svi uz Želju uz poruku

phpBB [video]

:zeljeznicar1:

Nikada ne otpisuj srce šampiona!!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

vrbanjusa
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:36 am

Jedino što se pametno poslije ovog poraza može reći je da tek sad moramo dati podršku. Bezrezervnu podršku našim igračima. O krivcima za poraz ima ko će da razmišlja. Ne treba zbog ovog jednog poraza padati u očaj niti pljuvati ljude u klubu, puno su toga dobrog uradili da bi nas ovo poremetilo.
Zato svi na Grbavicu u subotu i podržimo naše momke.
Nema očajavanja, idemo dalje!
21 10 4

Petrović Slavko

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:41 am

vrbanjusa je napisao/la:Jedino što se pametno poslije ovog poraza može reći je da tek sad moramo dati podršku. Bezrezervnu podršku našim igračima. O krivcima za poraz ima ko će da razmišlja. Ne treba zbog ovog jednog poraza padati u očaj niti pljuvati ljude u klubu, puno su toga dobrog uradili da bi nas ovo poremetilo.
Baš tako. Sve mogu podnijeti, i da smo nezadovoljni igrom, da je moglo bolje jeste ali ne mogu podnijeti jednu stvar a to je crnjačenje. Odjednom "ha ne valja, ha ponovo", nema budućnosti, teorije zavjere itd.. Naši preci da su crnjačili ovoliko kao mi ne bi bilo ni Želje. Izvući pouke iz jučerašnje utakmice i idemo u nove pobjede, svi zajedno. Što se mene tiče odoh danas još 2 stolice da uplatim :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

vrbanjusa
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:44 am

Hurmasica je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Jedino što se pametno poslije ovog poraza može reći je da tek sad moramo dati podršku. Bezrezervnu podršku našim igračima. O krivcima za poraz ima ko će da razmišlja. Ne treba zbog ovog jednog poraza padati u očaj niti pljuvati ljude u klubu, puno su toga dobrog uradili da bi nas ovo poremetilo.
Baš tako. Sve mogu podnijeti, i da smo nezadovoljni igrom, da je moglo bolje jeste ali ne mogu podnijeti jednu stvar a to je crnjačenje. Odjednom "ha ne valja, ha ponovo", nema budućnosti, teorije zavjere itd.. Naši preci da su crnjačili ovoliko kao mi ne bi bilo ni Želje. Izvući pouke iz jučerašnje utakmice i idemo u nove pobjede, svi zajedno. Što se mene tiče odoh danas još 2 stolice da uplatim :zeljeznicar1:
Jesam nezadovoljan igrom, jesam nezadovoljan nekim potezima Edisa ALI to je fudbal, to se dešava svima i najvećim. Mora i nama.
Moramo još jače i još bolje u narednom periodu. Nema crnačenja i očajavanja. Velika pozitivna priča se dešava i ako budemo pametni i damo podršku našim momcima, neće nas niko moći zaustaviti u narednom periodu.
Samo jako i hrabro!
21 10 4

Petrović Slavko

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:57 am

Alipasino je napisao/la:Necemo srat ali hocemo odgovor zasto je zamjenjen Blagojevic zasto je Bekric odigro katastrofalno zasto nisu usli Zolotic i Tiago.Eto ne serem samo pitam ako neko zna odgovor a po meni to su kljucni potezi radi cega smo izgubili.I dalje sam ostalim prezadovoljan samo hocu ove odgovore.
I sta ako ih dobijes.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

dell21
Kontakt:

čet apr 14, 2016 9:01 am

Pa greska trenera mislio je da ce sa ovom izmjenom nesto postici ali nije i to je to. Kakav odgovor ocekujes.

MATORI
Kontakt:

čet apr 14, 2016 9:06 am

Bio, gledo', tanko vala.
Neću pojedinačno, otprilike bih ponavljao ono što su i drugi rekli.
Nešto drugo sam primijetio – nismo brate grizli ni 60% od našeg standarda ovog proljeća.
Ako trener i igrači moraju po službenoj dužnosti biti optimisti – kad je kup u pitanju ,
ja vala ne moram – pogotovo nakon onog sinoć viđenog.
Bilo bi dobro da neko npr. jovan.m malo statistički analizira dalji tok prvenstva,
a što se „Europe“ tiče, jer smo sa kupom ja mislim za ovu sezonu završili.
Volio bih baš da pogriješim pa da me za 8 dana prozivate ,
u tom slučaju plaćam pive, kahve ili što god....
I još nešto:
Ko ima kontakte sa nekim ko radi oko semafora (možda „vrbanjuša“ ili...)
da brate programiraju da isti u prvom poluvremenu pokazuje vrijeme i poslije 45 minute.
Pa ljudi i prije 30 ili 40 godina kad je onaj čiko nosao kazaljku od onog semafora –
pa i taj je mogao pokazivati vrijeme 45+.
Da tada, „poslije tada“ i vazda VTŽ

godrina
Kontakt:

čet apr 14, 2016 9:13 am

slika
predaje nema :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet apr 14, 2016 9:20 am

Nasa prica stati ne smije, 1921 razlog imamo da u Subotu bodrimo Zeljeznicar !

nookey
Kontakt:

čet apr 14, 2016 9:36 am

DANAN je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Necemo srat ali hocemo odgovor zasto je zamjenjen Blagojevic zasto je Bekric odigro katastrofalno zasto nisu usli Zolotic i Tiago.Eto ne serem samo pitam ako neko zna odgovor a po meni to su kljucni potezi radi cega smo izgubili.I dalje sam ostalim prezadovoljan samo hocu ove odgovore.
I sta ako ih dobijes.
ma brate Tiago, Nedo i Đermanović su trenirali na pomoćnom po posebnom programu sat prije utakmice, znači nisu bili spremni, a valjali bi nam prvi i treći sinoć pravo...

USCFLOW
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:03 am

E'o Husrefa u Parizu na Ciglanama.

Elegant
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:04 am

LARSSON je napisao/la:Da mi uzmemo travnika, a sloboda nek riješi širokog, a poslije kako znamo i umijemo da riješimo kone zrinjskog i celik.

Širokom neće igrati neki igrači, bar da se malo odvojimo na četvrtoj poziciji
:palacgore:

Ne treba odustati od kupa - kako cemo i sta ne znam jer treba ganjati rezultat, ali nakon Tranvika naredne dvije utakmice su nam prevazne, prije toga kone idu Vitezu ako tu izgube bodove mi imamo jednistvenu sansu da na derbiju otvorimo vrata europe, kasnije na Grbavici ne mozemo odigradi dvije vezane lose utakmice Zrinski mora pasti.

Sloboda ce sigurno uzeti Sirokog i na korak su do titule, a opet nasom pobjedom nad Zrinskim sve im je otvoreno.

:r
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:06 am

http://fkzeljeznicar.ba/prihod-od-ulazn ... -km/19571/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:06 am

Sreca slavilo se sinoc, zapilo, pa se i zaboravilo na rezultat ... Klimavo braco
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:13 am

Ono što je bilo sinoć,bilo je,tu se ne može rezultatski ništa promjenit,dok nas već prekosutra čeka lagana utakmica,ali samo na papiru.Sigurno da se ni oni neće predat i doći na izlet na Grbavicu,a mi smo poljuljani sad.Okrenimo.se prekosutrašnjoj utakmici molim vas.Šta očekujete,koju postavu,rezultat,posjetu?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:14 am

https://m.facebook.com/fkzeljeznicar/ph ... 8091678939" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

smurf_
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:15 am

Ima li gdje snimak navijanja od jucer, posebno onaj dio kad smo dali gol? Ne mogu nigdje da nadjem, pa reko da vidim da nije ko od vas naletio

Elegant
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:18 am

Plava Porodica je napisao/la:Ono što je bilo sinoć,bilo je,tu se ne može rezultatski ništa promjenit,dok nas već prekosutra čeka lagana utakmica,ali samo na papiru.Sigurno da se ni oni neće predat i doći na izlet na Grbavicu,a mi smo poljuljani sad.Okrenimo.se prekosutrašnjoj utakmici molim vas.Šta očekujete,koju postavu,rezultat,posjetu?
Posjeta ne bi treba izostati, Tiago i Đerma se vrcaju, meni licno 1:0 dosta.

Ovo nas je bas poljuljalo, ne shvatiljivo losa utakmica jucer.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hardwell
Kontakt:

čet apr 14, 2016 10:21 am

Bravo momci, idemo dalje :)

Mi imamo tamo više šansi jer nismo favoriti, moramo svjesno prepustiti igru Slobodi jer mi sa ovom uigranošću, znanjem Edisa i ovom formacijom NIKAD nećemo dati gol iz jedne izgrađene akcije. Jedino greškom Slobode :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava