Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2016 12:45 am

storm_raider je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Sutra je ovaj turnir, hajmo malo o tome. U 11 sa Mariborom igramo prvu, igrace i ovi novi kadeti, kazu velike nade.
Brane trofej koji osvojise prosle godine? Generacija izgleda koja obecava, dosta ih potpisa na onoj konferenciji. Svidja mi se sto Kostic rece da kod njega igra onaj ko ima kvalitet i ko moze odgovoriti zadatku, ne igra ulogu ko je mlad, star, ima ime iza sebe i slicno. Tako da ako on ostane duze u Zeljeznicaru, a bude dobrog materijala u omladinskom, mozemo ocekivati ih u prvom timu. Na forumu jednom procitah da se Kosticu svidja Halvadzic pravo, ali uzimam s rezervom, milion insajdera nekih, ne znas ko je pravi :D
Ali ako je istina, onda mi je pravo drago, Halvadzica malo sto smo vidjeli, zna s loptom i mogao bi nam biti on pravo pojacanje za ovu sezonu. Najjace ce mi biti ako Enis Sadikovic zacementira poziciju u prvom timu i odusevi igrama, pola foruma ce popadati u nesvijest :rofl: :rofl:
Ja ocekujem od Dade Sadikovica mnogo, a sto se tice Enisa, stvarno spremno izgleda i kapira ove njegove treninge. Vidjet cemo. Valjda i Tuce nesto uradi. Bit ce ovo odlicno, Kostic je dosta temeljit i pravi radnik. Kazu za njega da doslovno spava na stadionu.
Ma Enis nikad nije pravilno iskoristen na terenu uvijek je sve samo krpio i nikad nije odigrao u kontinuitetu par utakmica jer kod nas fudbalski inzinjeri to jeste navijaci ma cim pogledaju jesnu tekmu oni znaju kakav je ko

Sent from my C5303 using Tapatalk

ponosannavas
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2016 12:52 am

Neandertalac je napisao/la:Ponosannavas@

Apsolutno te razumijem, cak ne mogu reci i da nisi u pravu, kada kroz tu prizmu, jednostranu gledas.
Samo si zaboravio nabrojati i njegove uspjesne transfere, i neke od njih koji su direktno ovoj upravi olaksali posao. Bilo bi moralno ispravno da si i to uradio, pa da izvagamo.
A trenutno, nasa djeca u drugom planu, ja ne vidim jos uvijek neke naznake zarade na sadasnjem igrackom kadru, bar onima koji su produkt sadasnjeg rada. Samo minuse.
Sta cemo za godinu, dvije ovim tempom?

Bocacio@ respect.
Izvini danas ti zaboravih odgovoriti pa sam maksuz ušao sad
Ti si baš osjetljiv na Amara. Pričali smo o fulama. Zato nisam spominjao dobre strane. Svi ih imaju. Te fule. Amar je jedini kojeg bi ja volio vidjeti na mjestu SD a da su realne šanse da dodđe. Mislim sad nisu realne jer frajer ima ugovor tamo u Kataru, ali kad je slobodan realno jej da dođe. Na vagi je Amar u omjeru tih fula i pozitivnih stvari daleko ispred svih ali je imao i fula. To je poenta. Svi ih imaju.

Od ostalih koji bi mogli doći u ovu vukojebinu zvanu Bosna ja ne znam nijednog kojem vjerujem više id Senada i Deje. POnovaljam pni samo pregovaraju. Skauting i izbor igrača će raditi Kostić i pomoćnik, a ovi samo pregovaraju. Ponovo ponavljam. Ne vjerujem da bolje pregovaračke moći od Senada ima Barbarez, Stanić i ostali koji se ovdje spominju kao prijedlog za SD. Ostale stvari SD radi Hare. Znači taj dio posla je podjeljen na tri strane. I mislim da je dobro podjeljen tj da je bolje rješenje od svih prijedloga ljudi koji bi preuzeli sve te stvari na sebe.

Molim te da uzevši u obzir sve ovo što sam napisao daš svoj prijedlog za SD. Da čujem tvoje mišljenje.

POšto si počeo da spominješ i menadžere meni je recimo Zuban bio dobra ideja za SD ali frajer je menadžer i to bi bilo veoma loše u vooj situaciji kad se traži svaka mana klubu. Bilo bi rastala ovo ono. Zuban je pokupio kajmak naših mladih igrača i po meni koliko je dao klubu kroz tu prodaju klub je dao njemu još više. Mi menadžere trebamo gledati kroz dobru saradnju, a dovoditi igrače od tih menadžera samo na osnovu igračkih kvaliteta a ne po tome ko mu je menadžer. Naravno kad ssa nekim imaš dobru saradnju ako ti propadne neki npr Husarićev igrač jer je frajer kreten, onda dolaze naredni izbori po kvaliteti. Logično je onda da je najvjerovatnije da ćeš dovesti ove sa čijim menadžerima dobro sarađuejš, ne misleći pri tome na rastalu bilo kakve vrste.
KOliko znam FIFA lagano mijenja pravila menadžerisanja. Mislim da vremenom to ide prema klubovima tj da su menadžeri vezani za klubove ili tako nešto. Objašnjavao mi je to jedan prijatelj. MOžda griješim, ali ne griješim da se mijenjaju pravila. I oni su skontali da tu ima mnogo malverzacija.

Mi se moramo privikavati da naš klub ide ka evropskim trendovima (ovo sad pišem svima ne obraćam se smao tebi) i da će biti sve manje mahalskih. Mi smo ovdje skloni mahalaštini i volimo da sve znamo. Sad imamo sve manje mahalskih a sve više ovih info zvaničnih. Međutim mi ovdje na forumu donosimo zaključke na osnovu samo jedne strane. Npr čuli smo da je Ćuk (ne odnosi se na tebe nego ga spominjaste pa ga iskoristih da kreiram primjer) doveo dva igrača, lupam sad i neko je rekao mislim da nešto vrtimo sa njim, a onda drugi prenese da fakat vrtimo i onda mi iznesemo priču kako u klubu vrte i sl, a nismo uopšte čuli drugu stranu priče. Zato sam govorio da npr LIgata (pošto ima najveća muda) treba na presu pitati Kostića ove stvari koje mi ovdje nagađamo i na osnovu tih nagađanja donosimo zaključke i ljutmo se jedni na druge. Npr pitanje bi bilo ko je tražio da se dovede Lazić vi gosp Kostiću ili neko drugi? Jeste li ga gledali uživo? na osnovu čega ste zaključili da je kvalitet za Želju?
Zahirvoić jemožda doveden na pola sezone uz uslov da ostane ako izborimo Evropu. MOžda je tako dogovoreno. Jel iko na to pomislio? Nama je valjao privukli smo publiku i doveli kvalitet da ostvarimo Evropu, a njemu da bude u takmičarskoj formi jer je ostao bez kluba u nezgodnom momentu. Možda je to prevagnulo da dođe nama. Sve su to cake koje mi ne znamo. Detalji. Međutim mi ipak nagađamo. Nekad vas neki detalj može navesti da potpuno promijenite mišljenje o nekome ili nečemu, a mi se ovdje nekad držimo svog stava jer nam je neki mahalac rekao neku fol insajdersku i mi više vjerujemo njemu nego zdravoj logici.

Neandertalac

čet jun 16, 2016 12:53 am

IvanOsim je napisao/la:Pa sam si rekao da je i Mailson imao veliku platu, ne samo njegovi igraci... znaci svi dovedeni su imali velike plate... pogotovo Bekric i Zahirovic.... jel on kriv sto je Zeljo angazovao njegove igrace i sto je Edis trazio mrtvog Djermanovica... jel on kriv sto Edis vise voli igraca koji je prije 5 god igrao za repku, od tad i u Bjelorusiji klupu zagrijavao, nego da je obisao nase terene i nasao mladjeg i boljeg Besirevica, pa ga usput i prodao... i dalje nisi rekao cime je ostetio Zelju....a da ne pricamo o tvom nacinu pisanja...
Pa jeste, rekao sam za Mailsona, jer je istina, a to je druga tema.
Ali nisam rekao da je Cuk ostetio Zelju, to si mi ti imputirao, imas post pa provjeri.
Rekao sam cime je to on zasluzio da bude tu a jedan Zuban da ne bude.
A sta pricati dalje nakon ovoga da je Edis trazio Djermanovica, pa mu onda nikako nije dao da igra.
Sve si mi rekao.
A Besirevic bi bio Buskets, ali eto Edis gotivio Zahirovica, valjda i njega doveo.
Sto se tice nacina pisanja, da me nisi nazvao glupim, ne bih ti ni replicirao. Trebao sam te pohvaliti.

Pile@ Pa nismo djeca haveru, ima malo vise od Djermanovica, direktno i indirektno.
Željeznicar za život cijeli!

ponosannavas
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:01 am

Neandertalac je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Pa sam si rekao da je i Mailson imao veliku platu, ne samo njegovi igraci... znaci svi dovedeni su imali velike plate... pogotovo Bekric i Zahirovic.... jel on kriv sto je Zeljo angazovao njegove igrace i sto je Edis trazio mrtvog Djermanovica... jel on kriv sto Edis vise voli igraca koji je prije 5 god igrao za repku, od tad i u Bjelorusiji klupu zagrijavao, nego da je obisao nase terene i nasao mladjeg i boljeg Besirevica, pa ga usput i prodao... i dalje nisi rekao cime je ostetio Zelju....a da ne pricamo o tvom nacinu pisanja...
Ali nisam rekao da je Cuk ostetio Zelju, to si mi ti imputirao, imas post pa provjeri.
A sta pricati dalje nakon ovoga da je Edis trazio Djermanovica, pa mu onda nikako nije dao da igra.
Sve si mi rekao.
A Besirevic bi bio Buskets, ali eto Edis gotivio Zahirovica, valjda i njega doveo.
Sto se tice nacina pisanja, da me nisi nazvao glupim, ne bih ti ni replicirao. Trebao sam te pohvaliti.

Pile@ Pa nismo djeca haveru, ima malo vise od Djermanovica, direktno i indirektno.
Izvini što te stalno citiram, ali interesantan si mi. Ne slažemo se u mišljenjima ali volim raspravljati sa takvima. Samo bi te molio da konkretnije pišeš. KO su ti pored Đermanovića koji su njegovi igrači direktno i indirektkno?
Na osnovu čega Zuban nije tu? Kako mmisliš nije tu? U koejm smislu?

sofronije
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:03 am

Ne kontam @nenadertalac , nisam dugo na ovom forumu pa nisam upoznat tvojim likom i djelom, pa sam malo citao tvoje postove i kontradiktoran si. Govorio si sreca pa se forum nista ne pita jer ti je Djermanovic ok. Pa si imao ovaj post "Zaboravili ste se, zaboravili proljece, transfere jug i sve ostalo.
Na zemlju, budi sretan sto se pozitiva vrti i uzivaj. Podrzi, pomozi.
A bice jos dobrih vijesti naravno, ali sve u svoje vrijeme. Ima ih nekoliko... sta se brzo promjenilo u tvojoj glavi, ili je samo nek se piše? Necu se uplitati s tobom u raspravu jer ja nista ne znam sta se desava iza paravana ili ti ga kamera, nazovi kako hoces.
:zeljeznicar1:

IvanOsim
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:04 am

Sve si mi rekao.

Nisi rekao da je ostetio sad sam vidio... ugl napisao si tako da se moze pomisliti da ga je uprava dovela i rekla evo nasih mladica, potpisi kojeg zelis da zastupas, a ne da su doveli njegovog igraca/dva/tri...

Mislim da je moguce da je trazio Djermanovica, al je Lendric explodiro i nije mogao igrati vise, a koliko se i sjecam Edis je izjavljivao da ako sredi papire u Olimpiji da cemo ga dovesti...

Ugl sa nekim stvarima se slazem sa tobom opcenito, al se nikako ne slazem sa nacinom pisanja i tvojom interpretacijom...

I da, mislim da ponekad pises po nahodjenju nekog, u necijem interesu, al tebi na dusu..

Laku noc

delinjo
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:05 am

sofronije je napisao/la:Ne kontam @nenadertalac , nisam dugo na ovom forumu pa nisam upoznat tvojim likom i djelom, pa sam malo citao tvoje postove i kontradiktoran si. Govorio si sreca pa se forum nista ne pita jer ti je Djermanovic ok. Pa si imao ovaj post "Zaboravili ste se, zaboravili proljece, transfere jug i sve ostalo.
Na zemlju, budi sretan sto se pozitiva vrti i uzivaj. Podrzi, pomozi.
A bice jos dobrih vijesti naravno, ali sve u svoje vrijeme. Ima ih nekoliko... sta se brzo promjenilo u tvojoj glavi, ili je samo nek se piše? Necu se uplitati s tobom u raspravu jer ja nista ne znam sta se desava iza paravana ili ti ga kamera, nazovi kako hoces.
najgore od svega sto je za vecinu stvari on upravu ,ili ajd da ne pretjerujemo bar pola stvari je tacno sto napise,ali ih on tako cudno napise da djeluje da pljuje po svemu zivom a nije tako,ali frajer je ters i to je to...ne treba mu zamjerati :shisha: :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

hardwell
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:08 am

Momci, pobjeđuje kolektiv, a ne kvalitet pojedinca. Sjetite se da smo onako neuigrani uvezali desetak pobjeda, bez taktike. Sada, nadam se, uigrani možemo očekivati titulu. Imamo dobar igrački kadar i kada se posložimo, kada svaki igrač ima svoju ulogu na terenu, kada komplet ekipa zna svoj cilj, za nas neće biti zime. Dobili smo napokon trenera koji igrača ne gleda po plati i prethodnim klubovima. Kod Edisa se znalo ko će igrati :) Strpimo se i uz lijevo krilo, dva kvalitetna štopera i Šubića mi u ovo doba sljedeće godine razmišljamo o protivniku u drugom pretkolu Lige Prvaka :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Whisperer

čet jun 16, 2016 1:11 am

hardwell je napisao/la:Momci, pobjeđuje kolektiv, a ne kvalitet pojedinca. Sjetite se da smo onako neuigrani uvezali desetak pobjeda, bez taktike. Sada, nadam se, uigrani možemo očekivati titulu. Imamo dobar igrački kadar i kada se posložimo, kada svaki igrač ima svoju ulogu na terenu, kada komplet ekipa zna svoj cilj, za nas neće biti zime. Dobili smo napokon trenera koji igrača ne gleda po plati i prethodnim klubovima. Kod Edisa se znalo ko će igrati :) Strpimo se i uz lijevo krilo, dva kvalitetna štopera i Šubića mi u ovo doba sljedeće godine razmišljamo o protivniku u drugom pretkolu Lige Prvaka :)
Iz tvojih usta u bozije usii :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:12 am

Sve dok se postujete, uvazavate i pisanje nije maliciozno dobrodosli ste uvijek. Meni je drago da ima diskusije, to i jeste smisao foruma - izazivanje tudjeg misljenja. Bavite se misljenjima, a ne jedni drugima. Normalno je da se necete uvijek sloziti.

Shodno tome iznad, ne zaboravite da je nedavno bilo napada na ovaj portal i prijetnji mail-om, iskljucivo zbog toga sto smeta ujedinjena armija Manijaka ispred ove Uprave. Rezultiralo je osnivanjem one grupe na Facebook-u. Takodjer bilo je raznih spinovanja i malicioznih upada protiv Uprave, bez ikakvih dokaza. E za to ce nakon prvog slova ici ban. Niko nije budala, ova Uprava smeta pojedincima iz njihovih razloga. Po kratkom postupku, bez sudjenja.

Podrska Upravi i Milose, nastavi ih unistavati na treningu!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Neandertalac

čet jun 16, 2016 1:14 am

Ivan Osim@

Znaci nisam rekao, a onda opet inputiras mi i dalje da sam navodio na misljenje neko.
Pa onda mislis da je mozda trazio Djermanovica.
Pa tvrdis da mi je pisanje onako ili ovako, imas naravno to pravo ali je to subjektvno misljenje.
Pa onda opet mislis da pisem po nalogu ili nahodjenju necijem.

Puno razmisljas, aferim.

Sofronije@ Haveru bas sam danas govorio o tome. Ima vrijeme kada se treba ovako pisati, a to je pocetak sezone. U sezoni, sta da radis? Da pljujemo po igracima, da tjeramo sve redom?
Ja nisam takaav, kada dodju utakmice bit cu tu da dam podrsku, kako god igrali. X puta sam se posvadjao pa i tukao na stadionu radi toga a takodje i na forumu dolazio u konfrontaciju verbalnu. Nista se desilo nije, ja vazda isti. Pisem jer mislim da je tako ispravno, da se kazu i te stvari koje nisu bas najidealnije.
Moj stil pisanja u mnogome zavisi od sugovornika. Evo vidis, tebi se obracan, odmjereno, sa postovanjem jer si mi se fino obratio, uputio uput zasto je nesto takvo.
Dok sa drugima, padobrancima i indijancima moram glasnije jer tako funkcionisem, jednostavno upali mi se lampica. Pa i meni se ne svidja kada nesto neko napise ali ga ne zaskacem, a pogotovu u coporu. Ovde je to trend, misle boji se neko, a vecina tih, na ulici, pet puta, a ne dva puta bi razmislili da li da mi se obrate, agresivnijim, povisenim tonom.
Sve najbolje.
Edit. Mislim da si to pisanje oko Djermanivica izvukao nako one utakmice koju je igrao, pa sam sta u odbranu jer se mnogima nije svidio. To nikako ne utice na ovo o cemu pisemo sada a samo potvrdjuje ovo kako oisem u sezoni i van nje. Eto provjeri ali sam skoro sto posto siguran da je to.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u čet jun 16, 2016 1:26 am, ukupno mijenjano 1 put.

IvanOsim
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:19 am

ponosannavas je napisao/la:
Sve si mi rekao.

Izvini što te stalno citiram, ali interesantan si mi. Ne slažemo se u mišljenjima ali volim raspravljati sa takvima. Samo bi te molio da konkretnije pišeš. KO su ti pored Đermanovića koji su njegovi igrači direktno i indirektkno?
Na osnovu čega Zuban nije tu? Kako mmisliš nije tu? U koejm smislu?
Dobro pitanje... Zuban ima par igraca u Zelji, Cuk ima jednog ili po njemu dva, tri, ali Zuban nije tu, a Cuk jest... ne kontam ni ja... valjda nije tu jer mu omladinci vise nisu na izvolite, pa treba za nekoga lobirati, pisati...
A prvi je on pisao prije, pisite konkretno, imenom i prezimenom, a sad lafo nismo djeca...

Objasnjava sve to psihologija, mnogo se digne ega kad ovoliko citiranja dobije, pa se kompleksi malo povuku iza tog ega, i tad navedeni bude sretniji, jer kompleksi nisu na prvom mjestu... tako kaze nauka zvana psihologija prevedeno jednostavnim jezikom...

I da nista ne mogu tvrdit kao ti, jer sve pisem na osnovu misljenja, a ne nekih informacija koje ti kako kazes znas veoma dobro, zato napisem mozda, jer ne mogu napisati sigurno kad ne znam sigurno...al ne sumnjam da ti znas sigurno jel on trazio kojeg igraca ili nije...

ž'21
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:22 am

A ne kontam ove sto napadaju Neandertalca. 70 posto ljudi ovdje misli kao i on samo ce oni poslije pljuvati kada to bude trend dok sad pljuju po njemu jer je to trend. Ne treba glavu zabijati u pjesak. Lose stvari treba uvijek kritikovati i to kritikovati ih sada, kasno ce biti kasnije da se kritikuje, samo naprijed @Neandertalac.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

SWRA_1921
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:25 am

Daj ti nama napokon napisi pravi razlog toga sto se ovdje svaki dan vrtis kao pokvarena ploca i pricas jedno te isto, blatis ljude non stop, a i ne pokusavas diskutovati sa ljudima koji ti argumentovano odgovore. Cije misljenje uvazavas i ko ti je utuvio u glavu da je u zadnjih pola godine ova uprava napravila lose poteze sa transferima, ili da nemaju pojma o tome sto rade, da to rade jednostrano bez dogovora sa strucnim ljudima, itd.? Puno ti smeta Cuk, a puno branis Zubanovica, da li ti je on jaran, ili Hrapovic, koji je tvoj interes tu? Hvala

rios
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:30 am

...a na kraju svake price u fudbalu stoji zeleni travnjak,jedanaest igraca naspram jedanaest,lopta i 90 minuta... Nakon toga ili jesi ili nisi uspio,sredine nema..Laku noc braco :)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ajzea
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:31 am

Rahmet ti dusi Mirza !

Ponovo out sa teme..

delinjo
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:32 am

[quote="rios"]...a na kraju svake price u fudbalu stoji zeleni travnjak,jedanaest igraca naspram jedanaest,lopta i 90 minuta... Nakon toga ili jesi ili nisi uspio,sredine nema..Laku noc braco :)[/quo
tacno tako ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

IvanOsim
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:33 am

ž'21 je napisao/la:A ne kontam ove sto napadaju Neandertalca. 70 posto ljudi ovdje misli kao i on samo ce oni poslije pljuvati kada to bude trend dok sad pljuju po njemu jer je to trend. Ne treba glavu zabijati u pjesak. Lose stvari treba uvijek kritikovati i to kritikovati ih sada, kasno ce biti kasnije da se kritikuje, samo naprijed @Neandertalac.

Kojih 70% posto...ko je to brojo... e svasta

Ko sto on kaze, moje misljenje je subjektivno, a njegovo objektivno...

Kao sto sam vec spomenuo, sve to jedna nauka objasnjava, psihologija se zove..

Neandertalac

čet jun 16, 2016 1:34 am

SWRA_1921 je napisao/la:Daj ti nama napokon napisi pravi razlog toga sto se ovdje svaki dan vrtis kao pokvarena ploca i pricas jedno te isto, blatis ljude non stop, a i ne pokusavas diskutovati sa ljudima koji ti argumentovano odgovore. Cije misljenje uvazavas i ko ti je utuvio u glavu da je u zadnjih pola godine ova uprava napravila lose poteze sa transferima, ili da nemaju pojma o tome sto rade, da to rade jednostrano bez dogovora sa strucnim ljudima, itd.? Puno ti smeta Cuk, a puno branis Zubanovica, da li ti je on jaran, ili Hrapovic, koji je tvoj interes tu? Hvala
A hajde ti meni orvo napisi na koji nacin blatim i koga.
Navedi sta sve konkretno i ja cu ti odgovoriti, za jedno pola sata, imam neki poslic sada.
Je li ok?

Cekam. Daj ta konkretna pitanja, pa da se legne.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u čet jun 16, 2016 1:59 am, ukupno mijenjano 1 put.

ž'21
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:34 am

Ova Uprava je napravila katastrofalne stvari sto se tice transfera. Uzmimo samo prošlu sezonu. Dosli su Livaja, Mladenovic, Diata, Blagojevic, Tiago i Stokic, na zimu su dosli Mailson, Djermanovic, Sinisa, Bogičević, Miroslav, Kramaric, Fejzic, Bekric, Zahirovic, Lendric, Stanic i Halvadzic. U nas klub u proteklu godinu dana je doslo 18 igraca. Devet ih je vec napustilo klub, znaci polovica njih. Nezadovoljni smo sa Bekricem i Stanicem, Kramaric je na izlaznim vratima, Fejzic je golman, Sinisa, Lendric i Miroslav su top pojacanja kao i Blagojevic sto govori da smo od 18 igraca pogodili sa cetvericom, pola nas je napustilo, jedan je na izlaznim vratima a sa dvojicom smo nezadovoljni. Za mene je ovo katastrofalno. Ne znam do kada cemo ovako jer se ovo vjerovatno u jednom trenutku nece moci izdrzati financijski.

Zadnja izmjena: ž'21, dana/u čet jun 16, 2016 1:34 am, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava