sahmat je napisao/la: ↑ned jan 14, 2018 12:33 am
Ljudi spustite loptu, momak ima 18. godina i mora i može još toga da nauči. Ja vjerujem da će za koju godinu biti prvi golman. Opisuju ga raspon ruku, pa trenira fudbal ne boks jeboo ga ti, dečko je dokazao kako se penali brane..
Raspon ruku, visina, odraz itd su sve stvari koje su vazne za jednog golmana. Fudbal toliko napreduje da se danas od golmana trazi i da ucestvuje u igri. Pogledaj kako Poljak na golu Juventusa, kad je pod pritiskom, hladnokrvno nogom poput Pjanica dijeli lopte svojim saigracima..
Da se vratim na Dujmovica. On jeste odbranio penal u Zagrebu, jako vazan penal, u jako vaznom trenutku ali treba pogledati na miru i tekme protiv Bugara gdje je krivac za oba gola, kod prvog lose postavio zivi zid i jedan mlak sut je zavrsio u nasoj mrezi. Drugi gol Bugara centarsut na 5 metara on stoji na liniji i primamo gol. Skoro svaki centarsut protivnika u tekmama sa Bugarima i Lokomotivom je bila neka opasnost za nas, hladne glave pregledaj ove tekme pa ces da vidis da sam u pravu za sve sto sam napisao.
Ja bih svim srcem volio da Filip Dujmovic napravi uspjeh u fudbalu, da i Zeljo ima korist od toga ali je on trenutno strasno limitiran golman, to je cinjenica..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš!