Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 15, 2016 11:46 pm

Hurmasica je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Moze li neko postaviti onaj raspored ovog u16 turnira? Jel to sutra pocinje?
Postavio sam ja na prošloj stranici, počinje sutra i naši igraju u 11 sati sa Mariborom na Grbavici.
Evo sad vidjeh.. Hvala..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sri jun 15, 2016 11:49 pm

8-) 8-) 8-)

slika

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

exbabilon
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:51 pm

Presjek danasnjeg dana..
Djermanovic bivsi.. ustedili jos jednu dobru platu, ali isto tako dokazali da se ne snalazimo jos u sportskom dijelu kako treba. Za jednu kalendarsku godinu previse igraca dodje i prodje kroz klub, ovakvih i onakvih... tipujem da ce na zimskom prelaznom roku ili u najgorem slucaju iduce ljeto biti vijest da je Milivoje Lazic raskinuo ugovor sa Zeljom, a do tad ce jos bar 4-5 igraca to uraditi... ne bi smijelo biti toliko turbulentno...

Kosticev intervju...simpatican trener, dobar lik...nek mu je sretno, i njemu s nama, a i nama s njim.

Bez gledalaca protiv Olimpica? zasto? kako? zbog cega? A toliko sam se radovao da malo pogledam Zelju, pa taman tu bilo i 5 igraca na probi..

delinjo
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:57 pm

pustio sam vas malo da kukate,nadam se da ste zavrsili :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

IvanOsim
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:59 pm

Neandertalac je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Cuj sta je Cuk valjo Zelji, pa kako ce valjati kad nije dosao kod nas u podmladak i kaparisao Baju, Amira, Zeru, Vecu u biti sve sto valja u 95+ godistima, nego Zuban.. opet hvala Zubanu sto je ispao korektan, a i on treba reci hvala klubu na max korektnosti, al svakako da je bolje da klub vodi racuna o igracima, poslije je lako da se unajmi neko kao posrednik po potrebi...

Al zaista ovo spominjanje imena na ovaj nacin, cuj sta je Cuk valjo Zelji, tacno se lik pravi glup, zasto kojim slucajem nije napisao "cime je Cuk ostetio Zelju", eh pa to nekom nije u interesu...
Jesi ti onaj sto nam je po sezone trubio da trebamo igrace iz Radnika dovoditi, te ima ovaj dobar, te ovaj odlican, te na ovog trebamo obratiti paznju? Jesi ti taj?
Da jesi.

Super, nervira vas moja prica, meni se vasa gadi.

Evo sada onaj Swra@ dusa draga diskreditira nekim slikama, a danas iznosi lazi, namjerno ili slucajno da je Mailson skoro dzaba igrao.
Da ne citoram redom svakoga od vas sta sve se covjek naslusa, namjerno ili slucajno, kao ti za te igrace Radnika.
Pa nikome nisam rekao, glup, placenik, poslusnik, po nalogu, bla bla itd itd...
Pa sta ne valja u tome sto sam u po sezone trubio da su Besirevic i Memisevic dobri igraci, jesam li to nesto lose reko, jesam li pogrijesio..mada ne sumnjam da je to tebi nebitno....

Bar ne pisem po necijim nalozima i nahodjenjima, pisem samo ono sto smatram dobrim za Zelju, za razliku od nekih...

A ne rece sto nisi napiso "cime je Cuk ostetio Zelju"... mada ne sumnjam da je to tebi nebitno...

ISB87
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:00 am

exbabilon je napisao/la:
Bez gledalaca protiv Olimpica? zasto? kako? zbog cega? A toliko sam se radovao da malo pogledam Zelju, pa taman tu bilo i 5 igraca na probi..
Neka Kosticeva fora, mozda da jos vise pozelimo utakmice? Mozda da nametne autoritet i navijacima? Joj kad nam zatvori sve tekme, pocetak sezone protiv Krupe 10 milja :mrgreen:
MIRZA RASCIC

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:01 am

shzna je napisao/la:@Leon
@Jaozinho

Familijo, kakav je ovo pokušaj destrukcije kvalitetnih rasprava na ovoj temi? Dosta trollanja!
Zasluzili Ban bar na 7 dana.

amelaga
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:09 am

ISB87 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Neka Kosticeva fora, mozda da jos vise pozelimo utakmice? Mozda da nametne autoritet i navijacima? Joj kad nam zatvori sve tekme, pocetak sezone protiv Krupe 10 milja :mrgreen:
Da hoce i ovaj forum da zatvori. Nametne autoritet. haha :pljesak:

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:14 am

ISB87 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Vjeruj da mi je to jedna od najvecih zelja, da na 'bezveze' utakmicu dodje tek onako 10 milja, navijaci u dresovima, sa salovima, vijore se zastave, grmi sa svih strana, pa i sa novog istoka, na poluvremenu javlja spiker da Zeljeznicar ima rekordnih 10 hiljada clanova, gleda se lijep fudbal, ne razbija se glava oko toga koliko je kome plata i oko slicnih gluposti, prava fudbalska atmosfera, protiv jedne Krupe :) :titula:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Neandertalac

čet jun 16, 2016 12:19 am

IvanOsim je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Cuj sta je Cuk valjo Zelji, pa kako ce valjati kad nije dosao kod nas u podmladak i kaparisao Baju, Amira, Zeru, Vecu u biti sve sto valja u 95+ godistima, nego Zuban.. opet hvala Zubanu sto je ispao korektan, a i on treba reci hvala klubu na max korektnosti, al svakako da je bolje da klub vodi racuna o igracima, poslije je lako da se unajmi neko kao posrednik po potrebi...

Al zaista ovo spominjanje imena na ovaj nacin, cuj sta je Cuk valjo Zelji, tacno se lik pravi glup, zasto kojim slucajem nije napisao "cime je Cuk ostetio Zelju", eh pa to nekom nije u interesu...
Jesi ti onaj sto nam je po sezone trubio da trebamo igrace iz Radnika dovoditi, te ima ovaj dobar, te ovaj odlican, te na ovog trebamo obratiti paznju? Jesi ti taj?
Da jesi.

Evo sada onaj Swra@ dusa draga diskreditira nekim slikama, a danas iznosi lazi, namjerno ili slucajno da je Mailson skoro dzaba igrao.
Da ne citoram redom svakoga od vas sta sve se covjek naslusa, namjerno ili slucajno, kao ti za te igrace Radnika.
Pa sta ne valja u tome sto sam u po sezone trubio da su Besirevic i Memisevic dobri igraci, jesam li to nesto lose reko, jesam li pogrijesio..mada ne sumnjam da je to tebi nebitno....

Bar ne pisem po necijim nalozima i nahodjenjima, pisem samo ono sto smatram dobrim za Zelju, za razliku od nekih...

A ne rece sto nisi napiso "cime je Cuk ostetio Zelju"... mada ne sumnjam da je to tebi nebitno...
Cime je doprinio? Kakve su plate imali njegovi igraci? Jel znas? Ogromne. Kakav su ucinak imali? Nikakav.
Demantuj me.
Da ne idem dalje, a bit ce vremena.
Željeznicar za život cijeli!

diego1921
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:22 am

Jel trenirao danas Lazic ?

storm_raider
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:26 am

Sutra je ovaj turnir, hajmo malo o tome. U 11 sa Mariborom igramo prvu, igrace i ovi novi kadeti, kazu velike nade.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

čet jun 16, 2016 12:27 am

Šta je s Lazićem,jel se prikljiučio ? Nema puno informacija....
@Neandertalac koji su to još Sašini igrači ?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

pile87
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:29 am

IvanOsim je napisao/la:
Da jesi.

Cime je doprinio? Kakve su plate imali njegovi igraci? Jel znas? Ogromne. Kakav su ucinak imali? Nikakav.
Demantuj me.
Da ne idem dalje, a bit ce vremena.
Nema njegovih igraca samo je Djermanovic njegov igrac.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

IvanOsim
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:29 am

Pa sam si rekao da je i Mailson imao veliku platu, ne samo njegovi igraci... znaci svi dovedeni su imali velike plate... pogotovo Bekric i Zahirovic.... jel on kriv sto je Zeljo angazovao njegove igrace i sto je Edis trazio mrtvog Djermanovica... jel on kriv sto Edis vise voli igraca koji je prije 5 god igrao za repku, od tad i u Bjelorusiji klupu zagrijavao, nego da je obisao nase terene i nasao mladjeg i boljeg Besirevica, pa ga usput i prodao... i dalje nisi rekao cime je ostetio Zelju....a da ne pricamo o tvom nacinu pisanja...

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:32 am

storm_raider je napisao/la:Sutra je ovaj turnir, hajmo malo o tome. U 11 sa Mariborom igramo prvu, igrace i ovi novi kadeti, kazu velike nade.
Brane trofej koji osvojise prosle godine? Generacija izgleda koja obecava, dosta ih potpisa na onoj konferenciji. Svidja mi se sto Kostic rece da kod njega igra onaj ko ima kvalitet i ko moze odgovoriti zadatku, ne igra ulogu ko je mlad, star, ima ime iza sebe i slicno. Tako da ako on ostane duze u Zeljeznicaru, a bude dobrog materijala u omladinskom, mozemo ocekivati ih u prvom timu. Na forumu jednom procitah da se Kosticu svidja Halvadzic pravo, ali uzimam s rezervom, milion insajdera nekih, ne znas ko je pravi :D
Ali ako je istina, onda mi je pravo drago, Halvadzica malo sto smo vidjeli, zna s loptom i mogao bi nam biti on pravo pojacanje za ovu sezonu. Najjace ce mi biti ako Enis Sadikovic zacementira poziciju u prvom timu i odusevi igrama, pola foruma ce popadati u nesvijest :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:35 am

Omar500 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Sutra je ovaj turnir, hajmo malo o tome. U 11 sa Mariborom igramo prvu, igrace i ovi novi kadeti, kazu velike nade.
Brane trofej koji osvojise prosle godine? Generacija izgleda koja obecava, dosta ih potpisa na onoj konferenciji. Svidja mi se sto Kostic rece da kod njega igra onaj ko ima kvalitet i ko moze odgovoriti zadatku, ne igra ulogu ko je mlad, star, ima ime iza sebe i slicno. Tako da ako on ostane duze u Zeljeznicaru, a bude dobrog materijala u omladinskom, mozemo ocekivati ih u prvom timu. Na forumu jednom procitah da se Kosticu svidja Halvadzic pravo, ali uzimam s rezervom, milion insajdera nekih, ne znas ko je pravi :D
Ali ako je istina, onda mi je pravo drago, Halvadzica malo sto smo vidjeli, zna s loptom i mogao bi nam biti on pravo pojacanje za ovu sezonu. Najjace ce mi biti ako Enis Sadikovic zacementira poziciju u prvom timu i odusevi igrama, pola foruma ce popadati u nesvijest :rofl: :rofl:
Ja ocekujem od Dade Sadikovica mnogo, a sto se tice Enisa, stvarno spremno izgleda i kapira ove njegove treninge. Vidjet cemo. Valjda i Tuce nesto uradi. Bit ce ovo odlicno, Kostic je dosta temeljit i pravi radnik. Kazu za njega da doslovno spava na stadionu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MrRiccoli
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:36 am

exbabilon je napisao/la:Presjek danasnjeg dana..
Djermanovic bivsi.. ustedili jos jednu dobru platu, ali isto tako dokazali da se ne snalazimo jos u sportskom dijelu kako treba. Za jednu kalendarsku godinu previse igraca dodje i prodje kroz klub, ovakvih i onakvih... tipujem da ce na zimskom prelaznom roku ili u najgorem slucaju iduce ljeto biti vijest da je Milivoje Lazic raskinuo ugovor sa Zeljom, a do tad ce jos bar 4-5 igraca to uraditi... ne bi smijelo biti toliko turbulentno...

Kosticev intervju...simpatican trener, dobar lik...nek mu je sretno, i njemu s nama, a i nama s njim.

Mozda da kad Kostic odluci koji mu ne trebaju da ne bi mi se pravili pametni pa govorili pa sto njega bio je dobar pa sto ovo sto ono

Sent from my C5303 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:37 am

14. mjeseci... :cry:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ž'21
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:42 am

IvanOsim je napisao/la:Pa sam si rekao da je i Mailson imao veliku platu, ne samo njegovi igraci... znaci svi dovedeni su imali velike plate... pogotovo Bekric i Zahirovic.... jel on kriv sto je Zeljo angazovao njegove igrace i sto je Edis trazio mrtvog Djermanovica... jel on kriv sto Edis vise voli igraca koji je prije 5 god igrao za repku, od tad i u Bjelorusiji klupu zagrijavao, nego da je obisao nase terene i nasao mladjeg i boljeg Besirevica, pa ga usput i prodao... i dalje nisi rekao cime je ostetio Zelju....a da ne pricamo o tvom nacinu pisanja...
Ako sam skont'o govoris o Zahiroviću koji samo u Bochumu nije bio standardan u svojoj karijeri... To sto nije uspio kod nas je drugi par cipela.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava