Neka ih više. Volio bi da dođe jedan pravi manager pa da rastjera te amaterčiće...onda bi i mi bolje prolazili i više zarađivali...Neandertalac je napisao/la:Pa naravno da im je interes, to je normalno.pile87 je napisao/la:Ne kazem da je Cuk valjao nego da svi menadzeri imaju isti cilj zaraditi na nasim igracima zvao se Zuban ili Cuk i istini za volju Zuban je imao povlasten status i vjeruj da je meni i tebi interes Zelje na vecem mjestu nego njima dvojici iz jednostavno razloga njima je to posao a nama ljubav.Neandertalac je napisao/la:
Opet kazem, nije problem, menageri me ne zanimaju. Ali kada saberem sve, Zuban je jedan extra momak koji je Zelji `itekako` valjao.
A sta je Cuk uradio? Prosvijetlite me, a jos recite koliku ulogu ima u poljednjih god dana. Nisam nesto upucen pa ako nije tajna.
A ovi pametni, oa hajde eto vi prodajte igraca. Bujrum zaradite, uzmite novce. Pametnjakovici, samo bace isaret fol taldzija, nije htio ovo ono. Fuj.
Nego nisi mi odgovorio, u kojoj mjeri Cuk ucestvuje zadnjih godinu oko svega?
A glede Zubana, pa zar nije bolje on, koji se dokazao da nema samo namjeru da zaradi nego gleda da klub uzme maximum, da on bude tu nego neko drugi?
Ne znam ne vjerujem da ima puno njega tu doveo dva igraca od kojih jedan ide... ne mislim ni da je gori ni bolji od Zubana.Neandertalac je napisao/la:Pa naravno da im je interes, to je normalno.pile87 je napisao/la:Ne kazem da je Cuk valjao nego da svi menadzeri imaju isti cilj zaraditi na nasim igracima zvao se Zuban ili Cuk i istini za volju Zuban je imao povlasten status i vjeruj da je meni i tebi interes Zelje na vecem mjestu nego njima dvojici iz jednostavno razloga njima je to posao a nama ljubav.Neandertalac je napisao/la:
Opet kazem, nije problem, menageri me ne zanimaju. Ali kada saberem sve, Zuban je jedan extra momak koji je Zelji `itekako` valjao.
A sta je Cuk uradio? Prosvijetlite me, a jos recite koliku ulogu ima u poljednjih god dana. Nisam nesto upucen pa ako nije tajna.
A ovi pametni, oa hajde eto vi prodajte igraca. Bujrum zaradite, uzmite novce. Pametnjakovici, samo bace isaret fol taldzija, nije htio ovo ono. Fuj.
A glede Zubana, pa zar nije bolje on, koji se dokazao da nema samo namjeru da zaradi nego gleda da klub uzme maximum, da on bude tu nego neko drugi?
Ako je tako , bujrum nek ko Zahovič uloži lovu pa da hajruju i on iklubNeandertalac je napisao/la:Pa naravno da im je interes, to je normalno.pile87 je napisao/la:Ne kazem da je Cuk valjao nego da svi menadzeri imaju isti cilj zaraditi na nasim igracima zvao se Zuban ili Cuk i istini za volju Zuban je imao povlasten status i vjeruj da je meni i tebi interes Zelje na vecem mjestu nego njima dvojici iz jednostavno razloga njima je to posao a nama ljubav.Neandertalac je napisao/la:
Krips jel mislis na Halvadzica ? Ja sam bas suprotno cuo za njega , da ga bas Kostic gotivi , ovo mi je rekao jedan nas igrac.Nemoj iznositi neke informacije ako ne znas sigurno . Sto se tice stopera, jedan forumas mi je prije par dana rekao da dolazi 19 !Krips je napisao/la:Čuo sam i da na njega ne računa Kostić.
Naravno da ce ga gotiviti. Mali je zvijer i ekstra igracdiego1921 je napisao/la:Krips jel mislis na Halvadzica ? Ja sam bas suprotno cuo za njega , da ga bas Kostic gotivi , ovo mi je rekao jedan nas igrac.Nemoj iznositi neke informacije ako ne znas sigurno . Sto se tice stopera, jedan forumas mi je prije par dana rekao da dolazi 19 !Krips je napisao/la:Čuo sam i da na njega ne računa Kostić.
Plava Porodica je napisao/la:I OVA SE PRIČA VEĆ PROVLAČILA RANIJE?
BOLJE NIKAKO DISKUTOVAT,NEGO O PROŽVAKANIM PRIČAMA..
NEVJEROVATNO JE KOLIKO STE DANAS SJE.BALI TEMU.FUJ.
19.06 stoper dolazi i tad ce izgleda i dresove prestavitdiego1921 je napisao/la:Krips jel mislis na Halvadzica ? Ja sam bas suprotno cuo za njega , da ga bas Kostic gotivi , ovo mi je rekao jedan nas igrac.Nemoj iznositi neke informacije ako ne znas sigurno . Sto se tice stopera, jedan forumas mi je prije par dana rekao da dolazi 19 !Krips je napisao/la:Čuo sam i da na njega ne računa Kostić.
Ispravka krivog navoda, ista priča ide opet kroz par sati. Pojedinci se vrte kao pokvarene ploce.SWRA_1921 je napisao/la:Omar500 je napisao/la:A ljudi kao sto su neandertalac, okej, postujem kritike, ali imam osjecaj da taj covjek ima samo kritike za uputiti, i ot na malo ruzan i nezgrapan nacin, ispadne kao napad. Moze se to iznijeti i ljepse, a mislim da ima i lijepih stvari koje ne smijemo tek tako ignorisati. I daleko od toga da treba i mora vladati jednoumlje, ali ne znam zasto se neko osjeti prozvanim ako ja kazem da se ne slazem s tim, kao da forum ne moze biti mjesto normalne konverzacije i rasprave.Sve za 5, ali opet ti to đaba pišeš, prekosutra ide ponovo ista priča kad Kostić ocijeni za još nekog da nam nije potreban.
Baš u nedelju?Don Juan je napisao/la:19.06 stoper dolazi i tad ce izgleda i dresove prestavitdiego1921 je napisao/la:Krips jel mislis na Halvadzica ? Ja sam bas suprotno cuo za njega , da ga bas Kostic gotivi , ovo mi je rekao jedan nas igrac.Nemoj iznositi neke informacije ako ne znas sigurno . Sto se tice stopera, jedan forumas mi je prije par dana rekao da dolazi 19 !Krips je napisao/la:Čuo sam i da na njega ne računa Kostić.![]()
Koji igrac koji je potpisao za njih gore smatras pojacanjem ? Invalida debelog koji ne zna kad je zadnji put istrcao na teren, lafo reprezentativca CG koji mjesecima nije igrao, napadaca koji u PL cijelu polusezonu nije zabio go itd.. Meni je jedino Dusan Hodzic dobar od igraca koji su potpisali za njih..Don Juan je napisao/la:ocekivanoo kako je doso dao je ja msm dva gola kup takmicenje i slavija , bio najavljen ko dobro pojacanje u napadu , Hajd zadovoljan sam sa Spancem, Husicem, ugljesom i Pozderom, al ovo poslije mi je tanko..Elegant je napisao/la:Djermanovic bivsi !
sto se tice kona fino pojacavaju, ali to me ne cudi jer znam da imaju para i da mogu, mada sam mislio da cemo im parirati. Ali izgleda nema se para jer nismo izasli u Evropu tako da se sad Zaha otpusta zbog para, dovode se neki anonimusi.. Bgm tesko cemo mi do titule ako ovako ostane, a kod Sarajeva mi je jedino drago sto im je trener Hurtic, to im je najslabija karika..
P.S. da ne mislite da pljujem , samo dajem svoje misljenje , valjda ce bit sve puno bolje
Cinjenica je da mali broj ljudi trazi dlaku u jajetu a da ogromna vecina jako cjeni ono što sadašnji ljudi u upravi rade.Da ko ne pomisli da imam neki licni razlog što cijelo vrijeme hvalim ovu upravu pa bih da kazem da je jedini razlog taj što znam kako se nekad radilo a znam i vidim kako se sad radi.Cini mi se da su neki zaboravili rad mnogobrojnih uprava u poslijeratnom periodu.Veteran je napisao/la:Polako, nadoći će i na to. Sve sa vremenom i skupljanjem iskustva dolazi. Iskreno ne zaslužujemo mi ovakvu transparentnost....Plavi orkestar je napisao/la:Blueworld21 je napisao/la:Pa to je to, kao dobrocinitelj mogao Amir za manje para da ode da nije njega bilo, pa ko je ucjenio klub da se takav ugovor sklopi? Igrače kao što je Višca Baja i Amir bi ja prodao za iste pare jer su dobri igrači. Al mi volimo praviti heroje od nekih ljudi a druge da pljujemo to je čudo jedno. Najbolje bi bilo kad ne bi ni znao ko je u upravi koji se manager motaju već da dodjem i navijam za svoj klub...Ja bih predlozio upravi,ako neko od njih cita,da u narednom periodu prestanu sa objavljivanjem svega što se dešava u klubu i što treba da se desi i razloge zbog cega se nešto desilo.Nije se rodio ko je narodu ugodio.
![]()
![]()
tako rekose, jos super to rece @superModel1964 je napisao/la:Baš u nedelju?Don Juan je napisao/la:19.06 stoper dolazi i tad ce izgleda i dresove prestavitdiego1921 je napisao/la: Krips jel mislis na Halvadzica ? Ja sam bas suprotno cuo za njega , da ga bas Kostic gotivi , ovo mi je rekao jedan nas igrac.Nemoj iznositi neke informacije ako ne znas sigurno . Sto se tice stopera, jedan forumas mi je prije par dana rekao da dolazi 19 !![]()
Odgovor je EU tržištekvalitet je napisao/la:Kada pričamo o menadžerima, meni samo nije jasno kako je moguće da ne mogu prodati naše igrače (ili iz cijele lige) barem u Austriju, Njemačku (drugi rang), Italiju (možda ne bi bilo loše da se povežemo sa Slovencima i ovdje, jer je baš puno igrača iz te lige otišlo u Seriju A) itd. uglavnom na zapad ne na istok.... Jedini primjer je Zola koji je opet imao nesreću da dođe u ekipu koja će ubrzo igrati Ligu prvaka, gdje on realno nije imao mjesta. Ali eto, mi gledamo samo kratkoročne ciljeve kluba (zaradu), a ne da Evropi ostavljamo dojam kluba koji ima talente za koje vrijedi izdvojiti novac (primjer Dinama). Tursku tu ne pikam, jer ona je bukvalno nepoznanica zapadu, pogotovo manji timovi.
daiggy2377 je napisao/la:Je li definitivna odluka donesena da se utakmica protiv olimpika igra bez publike?