Izlija Golubovic hiljade i hiljade banovastorm_raider je napisao/la:Izlija: "Aj sad sto si bezobrazan skini tog roleksa, daj kljuceve od mercedesa..."
Evo castim kafom u subotu ujutro samo se javi.Da vidim tog ko je mene banovao.Izlija je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 9:21 pmRaja se ovdje bezveze natakari jedni na druge a okruženi su Željovcima 100%, hiljade i hiljade sati je moderacija sa Stormom na čelu provela obezbjeđujući otvorenu zajednicu navijača Želje, sve činimo da raji obezbjedimo sigurno okruženje gdje mogu raspravljati o klubu i svemu što nas kao zajednicu interesuje. Kad kažem sigurnu mislim da smo uspjeli da eliminišemo sve uljeze koji pokušavaju oblikovati mišljenje navijača kako bi neki uspjeli ostvariti ličnu korist, korist ove zajednice i svih članova je jak Željo i sve nas samo to interesuje. Sve radimo volonterski i nikad nas niko nije počastio ni žvakom za ovo, čak šta više nekada smo ugrožavali lična primanja za dobrobit ovog foruma i njegove zajednice. Nećete se svi uvijek u nečemu složiti i to je ok ali će svaki član imati prostora da iznese svoje mišljenje.
Sad je forum cist ja sam napisao da nema vise F5 boom jagnje a Bogami ni asocijacijachile je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 9:34 pmA mozda i taj stav koji imate vas par je uzrok toga. Evo banovao si ovog paraglajdera i vec preko 2h se sprda na osnovu toga. A veoma cesto sto matori rece upada se klizeci i sprdnjom na neki pokusaj kritike da li na ovo podjebavanje ili nesto sto se nekome (ne)svidi u klubu.
Sve u svemu sto bi se reklo istina je negdje izmedju a vecini Zeljovaca koji ovdje ulete uz kafu i nisu non stop za tastaturom je dopizdilo citati o boomovima, jaganjcima i f petacama, kao i doskocicama koje razumije 10-tak forumasa. A opet najtuznije je sto vecina ne cita vec izmedju redova nesto cupa i vadi te je tanko na zivcima pa vidi ono sto nebi trebalo u skoro svakom postu.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
steta sto nema lajk na komentarchile je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 9:34 pmA mozda i taj stav koji imate vas par je uzrok toga. Evo banovao si ovog paraglajdera i vec preko 2h se sprda na osnovu toga. A veoma cesto sto matori rece upada se klizeci i sprdnjom na neki pokusaj kritike da li na ovo podjebavanje ili nesto sto se nekome (ne)svidi u klubu.
Sve u svemu sto bi se reklo istina je negdje izmedju a vecini Zeljovaca koji ovdje ulete uz kafu i nisu non stop za tastaturom je dopizdilo citati o boomovima, jaganjcima i f petacama, kao i doskocicama koje razumije 10-tak forumasa. A opet najtuznije je sto vecina ne cita vec izmedju redova nesto cupa i vadi te je tanko na zivcima pa vidi ono sto nebi trebalo u skoro svakom postu.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Da
Znas li slucajno u koliko sati??storm_raider je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 9:49 pmZa manje od 3 dana igramo prvu pripremnu, protiv U19.
Neko rece 13NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 10:03 pmZnas li slucajno u koliko sati??storm_raider je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 9:49 pmZa manje od 3 dana igramo prvu pripremnu, protiv U19.