Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

zubanovic89
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 15, 2016 9:50 pm

Alipasino je napisao/la:Ja nevidim zamjenu za Lendrica i Stevanovic.Molit boga da se ne povrjede.Ko me ubjedi da imamo svaka mu cast.Jos nesto na osnovu cega trener najavljuje titulu dakle koji su aduti.Puno se prica o stadionu prostorijama a dajte da vidimo kojih 11 je najbolje sastavit sta ocekivat kako reagovat u slucaju povreda kartona.Koja CE se igra forsirat napadacka puno otvorenih pitanja malo odgovora.
Koji si ti troll to je nemoguce.

Hurmasica
Kontakt:

Igrači koji su bili u drugom planu prošle sezone dobiće priliku protiv Olimpica + omladinci + igrači na probi. Nakon utakmice stručni štab će imati još 4,5 dana do odlaska na Kupres da još jednom analizira te igrače i njihovu igru te da na osnovu treninga, te utakmice kao i ranijih igara odluče ko će ići na drugi dio priprema, a ko na posudbe itd. Ne vidim razloga da se mi bavimo trenerskim poslom pored živog stručnog štaba.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

Jesi čuo šta za Spahića? Treba nam jedan u odbrani

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 9:56 pm

LARS1921 je napisao/la:Jesi čuo šta za Spahića? Treba nam jedan u odbrani
Zar nisi znao da je Dejo otputovao u Dojčland da porazgovaraju?!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cala
Kontakt:

sri jun 15, 2016 9:57 pm

Krips je napisao/la:Čuo sam i da na njega ne računa Kostić.
E jebi ga, ispade Kostic ne racuna na pola ekipe i opet cemo promijeniti 7,8 prvotimaca.

Charlie Sheen
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:01 pm

Meni se cini da sa obzirom na njegovu visinu Pozder vise nego dobro barata sa loptom

Krips
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:01 pm

Stvarno sam ja veća budala što pokušavam.

Model1964

sri jun 15, 2016 10:04 pm

Malo sam procitao tvoje postove(15) :)
Imam utisak da si negativac, žešci. Kao sve nešto čuo,nešto znaš.
Kad vec znaš za Mirzu...reci nam kako znaš
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Whisperer

sri jun 15, 2016 10:04 pm

Elegant je napisao/la:Djermanovic bivsi !
ocekivanoo kako je doso dao je ja msm dva gola kup takmicenje i slavija , bio najavljen ko dobro pojacanje u napadu , Hajd zadovoljan sam sa Spancem, Husicem, ugljesom i Pozderom, al ovo poslije mi je tanko..
sto se tice kona fino pojacavaju, ali to me ne cudi jer znam da imaju para i da mogu, mada sam mislio da cemo im parirati. Ali izgleda nema se para jer nismo izasli u Evropu tako da se sad Zaha otpusta zbog para, dovode se neki anonimusi.. Bgm tesko cemo mi do titule ako ovako ostane, a kod Sarajeva mi je jedino drago sto im je trener Hurtic, to im je najslabija karika.. :)
P.S. da ne mislite da pljujem , samo dajem svoje misljenje , valjda ce bit sve puno bolje :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Jaozinho22

sri jun 15, 2016 10:05 pm

Plava Porodica je napisao/la:
:lol:
Mene i @Leona za SD kad nam se već klub igra FM-a nek ima stručnjake u tom polju. Predočit ćemo sav potreban materijal i usout je @Leon tražio neku ukrajinku niskog morala,o tom ne znam puno,njega pitajte. :kafa:
@shzna će Kosti biti stručni savjetnik za taktiku a @delinjo i :Plava Porodica su još uvijek regeni :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Neandertalac

sri jun 15, 2016 10:05 pm

cala je napisao/la:
E jebi ga, ispade Kostic ne racuna na pola ekipe i opet cemo promijeniti 7,8 prvotimaca.
Malo Kostic, malo visoka primanja i pokusaj smanjenja, malo promasaji, mozda i koja prodaja.

Nije ba poenta da nama treba Sd bas po cijenu zivota, nego nam sada tu funkciju vrse, kako ja ono kazem, FM igraci.
Nikad Izvini@ Vidim znas sta je i kako je. Menager strasni, savjetodavac. A Zubanu skoro pa zatvorena vrata.
Željeznicar za život cijeli!

pile87
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:07 pm

Djermanovic je sam trazio da ide i niko ga nije otjerao niti prekrizio.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

sofronije
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:07 pm

Mene zanima, a mozda i neko zna. Postoji li i jedan igrac npr da ostane poslije treninga da npr trenira slobodne udarce kao sto u evropi mnogo igraca to praktikuje ili su kao vecna ucenika u srednjoj skoli , jedva cekaju da zvoni i trk da zauzmu mjesto u bašti :)
:zeljeznicar1:

KrajPrice
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:08 pm

Sta je danaa sa ovom zvanicnom, pa nista da objavi, mozda najbolje cekaju za kraj. :DD:
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

GoodisonPark
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:09 pm

Krips je napisao/la:Mailson, Tiago, Livaja, Diatta, Zhirović, Bogicevic, Đermanović, Mladenović igrači koji su kroz klub prodefilovali zadnjih godinu dana a više nisu u klubu. Samo još jedan dokaz koliko lutamo u sportskom segmentu. Ima tu i igrača koji su dovedeni a nismo imali nikakve koristi od njih(Mirza, Kramarić).Na stranu što organizacijski rade dobar posao ali mi moramo da se fokusiramo na sportski segment kluba jer smo najtrofejniji bili i prije Misimovića a bit ćemo i poslije njega.
Sve što si napisao je poznato svakom navijaču Želje koji aktivno prati klub. Imaš li možda kakvih konkretnih rješenja ili tek tako konstatuješ da treba raditi bolje? Čuj vamo rade dobro a vamo ne rade... Sve to što si napisao je priča za poslije zadnjeg sudijskog zvižduka u Lukavici. ne znam zašto sada postavljaš takva pitanja? Ako bi već želio da znaš prva adresa za sva ta pitanja je trener, zašto su igrači prošli probe a nisu dobili skoro ni minut aktivne igre. Zašto se nije izvukao maksimum iz svih tih igrača? Kada postaviš 10 takvih sličnih pitanja odgovor se sam nudi, trener je bio pogubljen u vremenu i prostoru, igrali su mu haveri a ostali su bili tu samo da popune mjesta u autobusu.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Jaozinho22

sri jun 15, 2016 10:09 pm

Vas dvojica mislite na Sasu Cuka? @nikadizvini i @Neandertalac?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Jaozinho22

sri jun 15, 2016 10:11 pm

KrajPrice je napisao/la:Sta je danaa sa ovom zvanicnom, pa nista da objavi, mozda najbolje cekaju za kraj. :DD:
@super Rekao 19. Možda je to druga kocka a danas ide prva....Lazic sigurno nije kocka a pogotovo ne bacena :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:12 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
:lol:
Mene i @Leona za SD kad nam se već klub igra FM-a nek ima stručnjake u tom polju. Predočit ćemo sav potreban materijal i usout je @Leon tražio neku ukrajinku niskog morala,o tom ne znam puno,njega pitajte. :kafa:
@shzna će Kosti biti stručni savjetnik za takt :roll: :cigara: iku a @delinjo i :Plava Porodica su još uvijek regeni :DD:
Kaže mi Dejo da mu je Spahić na FM-u odgovorio da nije zainteresovan igrati na ovom nivou.
Eno Deje na aerodromu sa Šiljkom..pretpostavi šta se desilo kad je Šiljak započeo razgovor sa Spahom :roll: :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

staaarinavijac
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:12 pm

U zadnjih nekoliko stranica većina forumaša je secirala i protabirila sve aktuelne teme vezane na Želju . pa je bilo za očekivati da se nađe solidan broj rezonskih postova.Na stranu što su malo emocije zasjenile , smatram, dobre namjere onih dobronamjernih forumaša.Uprava , čini mi se, još uvijek drži tempo podizanja funkcionisanja kluba na viši nivo.Ako se griješi , recimo , u sportskom segmentu , to može biti i ,da se tako izrazim , izvjestan limit uprave kluba po tom pitanju , al' šta se može.Svako bio volio prave stručnjake na svim pozicijama u klubu.Minimum za svaku takvu poziciju je znanje i nekakvo iskustvo, al' je to opet uslovljeno finansijama i krug se zatvara.
Dakle , uprava se odlučila za ovakav SŠ, pa mi možemo samo da se nadamo da će isti pokazati da će podići igru i kondiciju igrača na zavidan nivo.Koliko su svi navijači spremni da čekaju na rezultate sistemskog rada ostaje da se vidi,Znajući naše ljude nisam veliki optimista.
Volio bih da osvajamo titule često , naravno, ali je po meni minumum minimuma učestvovanje u Evropi svake godine.
Trebaće strpljenja ...

Whisperer

sri jun 15, 2016 10:15 pm

KrajPrice je napisao/la:Sta je danaa sa ovom zvanicnom, pa nista da objavi, mozda najbolje cekaju za kraj. :DD:
pa 19.06 ce objavit za stopera i dresove , neg jel u igri jos kriloo ljevoo :?:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava