Naravno, ranije prepoznati i dovesti, kao sto je ovaj mali Kurtovic na probi. Mozda i upali s njim. Mada, posto smo mi klub sa najvecim ambicijama, nama jeste teze 'trpiti' takve igrace dok se ne iskristalisu i ne dokazu.LeBlue je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 11:50 amJa licno neznam koliko je to i pametno i da imamo. Mozda samo za igraca koji bas odskace, ali smatram da mi trebamo igrace kao sto su Jasarevic ranije prepoznati. Nije isplatljivo davati tolike pare, tako je samo mislim. Naravno mozda i grijesim.
Znam druze, mene su tako napadali proslo proljece kada sam kritikovao Slavku, pa se na ljeto promjeni prica za 180 stepeni.MATORI je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 11:51 amIde mi na k' što se svaka i najmanja kritika makar bila 100 puta argumentovana dočekuje na nož.teatrale36 je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 11:33 amI uvijek isti napadaju i to u grupi rade mora se priznati, pustite covjeka da iznese svoje misljenje vidjenje i sl. Nemamo svi 20 i nesto godina i nismo "insajderi".
Odmah je šta ti znaš, nisi se naspavo', hoćeš da se svađaš...
Neću pisati e-mail jer znam da se vodi više računa o parama nego o bilo čijem stavu - primjedbi.
I to je uredu - do neke mjere.
Znam (za istok) iz prve ruke ono što sam napisao - vjerujte mi.
I NEMAM LOŠIH NAMJERA !
To što vi KONSTRUKTIVNU kritiku doživljavate kao zlu namjeru i atak na vas i klub, j.bi ga
Nazalost, ko zna kada ce to biti moguce. U-23 liga bi bila odlicna, ali posto mnogi klubovi jedva finansiraju A tim, onda za ovo i tesko da ima nekih sansi.
Evo majke mi moje ja vas pitam obojicu da mi navedete gdje sam vas napao. Prvo @matorog jer je na moj post koji je bio korektan odmah rekao evo ga prvi napadač ili tako nešto. POkušao mu odgovoriti na pitanje i iznijeti neka svoja razmišljanja i prenijeti šta je momak napisao koji je stručnjak. Bar tako kaže. I onda se ljudi nakačili na njegov način komunikacije a niko mu nije ništa rekao za teme i pitanja koja je postavio. Eto i ja bi ih volio znati ali ne znam jebg nego razmišljam ovako, pa mi je taj @kikirikikospice objasnio malo.teatrale36 je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 12:11 pmZnam druze, mene su tako napadali proslo proljece kada sam kritikovao Slavku, pa se na ljeto promjeni prica za 180 stepeni.MATORI je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 11:51 amIde mi na k' što se svaka i najmanja kritika makar bila 100 puta argumentovana dočekuje na nož.teatrale36 je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 11:33 amI uvijek isti napadaju i to u grupi rade mora se priznati, pustite covjeka da iznese svoje misljenje vidjenje i sl. Nemamo svi 20 i nesto godina i nismo "insajderi".
Odmah je šta ti znaš, nisi se naspavo', hoćeš da se svađaš...
Neću pisati e-mail jer znam da se vodi više računa o parama nego o bilo čijem stavu - primjedbi.
I to je uredu - do neke mjere.
Znam (za istok) iz prve ruke ono što sam napisao - vjerujte mi.
I NEMAM LOŠIH NAMJERA !
To što vi KONSTRUKTIVNU kritiku doživljavate kao zlu namjeru i atak na vas i klub, j.bi ga
Moraju shvatiti pojedini da smo mi navijači Želje i da volimo Želju a ne neke uprave, igrace,direktore,trenere koji su prolazni kao i sve ostalo.
Ma razumjeli su te i ostali, pogotovo @ponosannavas, on je prvi i reagovao na tu recenicu. Moj ti je savjet da probas bez te recenice, svi mi ovdje volimo Zelju samo i samo nam je to u interesu.
Mislim da je na godinu potpisao, neosiguran ugovor. Znaci, mozemo raskinuti na njegovu stetu. Ne vjerujem da ce do toga doci, Zajmovic je korektan decko.heisenberg je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 12:39 pmKada je potpisao na ljeto, bila je opcija pola godine + 2,5 ako zadovolji, tako da vjerovatno do ljeta 2020.
E kud nisu doveli jedno 17 igraca da se smiri raja na forumuPlava Porodica je napisao/la:Ovo je sve posljedica mirnog prelaznog roka.
Očekujem i ja kad ću radi nedostatka boomova eksplodirati.
Ovo ovako više ne može.
#ĆenaneVratiSe
Ja se nadam da ce uspjeti. Pokazao je u odredjenim trenucima da zna i moze. Mislim da je samo pitanje vremena adaptacije.storm_raider je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 12:41 pmMislim da je na godinu potpisao, neosiguran ugovor. Znaci, mozemo raskinuti na njegovu stetu. Ne vjerujem da ce do toga doci, Zajmovic je korektan decko.heisenberg je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 12:39 pmKada je potpisao na ljeto, bila je opcija pola godine + 2,5 ako zadovolji, tako da vjerovatno do ljeta 2020.
Hvala na odgovoru!storm_raider je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 12:41 pmMislim da je na godinu potpisao, neosiguran ugovor. Znaci, mozemo raskinuti na njegovu stetu. Ne vjerujem da ce do toga doci, Zajmovic je korektan decko.heisenberg je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 12:39 pmKada je potpisao na ljeto, bila je opcija pola godine + 2,5 ako zadovolji, tako da vjerovatno do ljeta 2020.