Sto si nadrndan druze? Niko ti nista nije reko, ne kontam te nikako.MATORI je napisao/la:Evo još koja rečenica i to je to.
Ja sam taj post napisao nebi li to sve doprlo do nekog ko se pita - a ne šta kaže forum i da li se to ovdje kome sviđa.
Ovdje se sviđaš samo i isključivo ako:
1. Ako privatno znaš sa foruma jedno 4-5 likova...
2. Onda sa njma respredaš privatno ko s'kim pije, putuje, hoda, g.uzi, ....
3. Ko je veći insajder mahalskih...
U protivnom - na.****' si, džaba argumenti, džaba sve...
Izraz "lobotomija" mi je dugo bio pravo smiješan.
Pa malo manje smiješan...
Danas mi nije nimalo smiješan.
Bogami se i ne prazni tako brzo kako sam ocekivao s obzirom da je nova tribina i da se radi po ovim nekim novim standardima, vidi se da je Sjever bio ispred svog vremena po svemu s obzirom da je napravljen prije 30 i kusur godina. Ja isto mislim da je trebalo biti jos poneko stepeniste za silazak sa galerije ali.....ponosannavas je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 10:37 amzašto odmah kod svega treba da bude neka prepucavanja pa ih i ti sam odmah nagovještavaš. Objasnio je čovjek koji to zna neki dan ovdje na forumu. Pronađi post. Tern se može uraditi sa grijačima i sa drenažom. Kad idu grijači ide neka manja drenaža ako sam dobro skontao. U suprotnom bez grijača ide neka drugačija i jača drenaža. Oba su efektna za naše uslove, pa sad ne znam koja je varijanta efektnija i jeftinija. TO znaju stručnjaci. I neko je rekao da su te varijante samo sa drenažom sad i rasprostranjenije u inozrmstvu.MATORI je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 10:28 amOvdje se spominje varijanta ponude sa i bez grijača.LARS1921 je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 5:11 pmFK Željezničar raspisuje međunarodni javni poziv za dostavljanje ponuda u svrhu rekonstrukcije glavnog terena Stadiona Grbavica
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ica/30195/
Pošto sam "malo" upućen - neće valjda napraviti (još jednu) kardinalnu grešku da makar ne postave grijače.
O pustanju istih u rad otom potom...
Kao npr:
Revident (pa i projektant) projekta istoka je TRAŽIO više od 2 silaza (čitaj stubišta) sa galerije istočne tribine, klub nije prihvatio, rekli da je skupo, mada su trebala još 2 stepeništa...
Danas vidimo koliko vremana treba da siđeš sa ove galerije - kad je istok ispunjen skroz...
Nedo' bog kakvog belaja da se mora brzo napustiti tribina - tako da će se to štemati kad-tad.
Kritičari ovog posta - bujrum - opletite...samo bez onog "eto onda je najbolje da se ništa ne radi i to"...
A o kkavim stepeništima pričaš ne znam. Ja mislim da se istok može dosta brže isprazniti nego sjever recimo. Ali eto ne znam opet nisam stručnjak. Meni djeluje da se na istok pravo brzo i ulazi i izlazi.
Ja nisam to tako skontao i ne vjerujem da stadioni svi na kojima se igra to imaju grijače. Fakat ne znam. CItirao sam samo momka koji je to ovdje objasnio a tako sam skontao i MIsketa.
teatrale36 je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 11:26 am
Bogami se i ne prazni tako brzo kako sam ocekivao s obzirom da je nova tribina i da se radi po ovim nekim novim standardima, vidi se da je Sjever bio ispred svog vremena po svemu s obzirom da je napravljen prije 30 i kusur godina. Ja isto mislim da je trebalo biti jos poneko stepeniste za silazak sa galerije ali.....
U ovom trenutku da. Ali recimo za godinu dvije, ovim ritmom ce se moci to raditi. Pogotovo ako se bude ispravno vrsila selekcija igraca u sto ne sumnjam.
Eto de ti onda objasni sta je htio reci s ova 2-3 posta. I je li mu iko ista rekao lose, covjek htio s njim normalno da komunicira ali on trazi kavgu.teatrale36 je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 11:33 amI uvijek isti napadaju i to u grupi rade mora se priznati, pustite covjeka da iznese svoje misljenje vidjenje i sl. Nemamo svi 20 i nesto godina i nismo "insajderi".
Pa onda si trebao poslati na klub mail. Ne znam šta je problem to uraditi. Svako ko zna ili ko se boji da se nešto ne desi i da može spriječiti može poslati upit na klub. Ovdje mi raspravljamo. Ja ti pokušao odgovoriti na bazi onoga što je čovjek koji reče da je stručan napisao. Evo nek Lars provjeri jel to obaveezno taj grijač po UEFI i to je to. Ja dalje ne znam. Nadam se da ljudi u klubu nisu glupi da naprave takvu fulu.Nisu glupi sto posto a fula se može desiti svim akoji rade, ali to je baš preveliko. Miske reče da su se oko stadiona sve konsultovali sa stručnjacima koji su za infrastrukturu po UEFI tako da sa tim izlazima ne vjerujem da imamo problem. Imaju dva izlaza i koja su dole i ne moraš izlaziti na platformu da bi izašao sa stidona. Sad što ih raja možda ne koristi dovoljno to je drugo. Ovo je opet moje mišljenje. Tribina Istok prima i manje gledalaca. Možda je plan da se spoji sa sjeverom tj da se skine ona ograda i da se na jedan izaz od sjevera usmjeravaju ljudi pa isto tako i na jgu jer fali kifla sa južne strane, pa će sve biti cakum pakum. Onaj tamo izlaz na istoku sjevera ne koristi se puno pa i kad su pitari tu veoma mali broj gledalaca tamo izadje. MOžda će se sve to spojiti.MATORI je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 11:05 amEvo još koja rečenica i to je to.
Ja sam taj post napisao nebi li to sve doprlo do nekog ko se pita - a ne šta kaže forum i da li se to ovdje kome sviđa.
Ovdje se sviđaš samo i isključivo ako:
1. Ako privatno znaš sa foruma jedno 4-5 likova...
2. Onda sa njma respredaš privatno ko s'kim pije, putuje, hoda, g.uzi, ....
3. Ko je veći insajder mahalskih...
U protivnom - na.****' si, džaba argumenti, džaba sve...
Izraz "lobotomija" mi je dugo bio pravo smiješan.
Pa malo manje smiješan...
Danas mi nije nimalo smiješan.
Nije ga niko napo. Pa majku mu valjda forum sluzi da se diskutuje. Ili cemo glumiti uvrijedjene mlade?teatrale36 je napisao/la:I uvijek isti napadaju i to u grupi rade mora se priznati, pustite covjeka da iznese svoje misljenje vidjenje i sl. Nemamo svi 20 i nesto godina i nismo "insajderi".
Evo odgovorio sam njemu pa neki i tebi bude upućeno. ja stvarno ne znam gdje ga ja napadoh. Ostali se čude baš tome što je on mene napao a ja njega nisam. Niko mu nije prigovarao za pitanja koja je postavio. I još jedna stvar za njega. Ja nikog lično ne poznajem sa ovog foruma. MOžda i poznajem ali ne znam da je to taj. @danan je otkrio jednom svoj identitet i ne znam čovjeka fakat. Ostalo ne poznajem. Tako da je glupa priča ta kako neko staje u neku odbranu.teatrale36 je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 11:33 amI uvijek isti napadaju i to u grupi rade mora se priznati, pustite covjeka da iznese svoje misljenje vidjenje i sl. Nemamo svi 20 i nesto godina i nismo "insajderi".
Ja licno neznam koliko je to i pametno i da imamo. Mozda samo za igraca koji bas odskace, ali smatram da mi trebamo igrace kao sto su Jasarevic ranije prepoznati. Nije isplatljivo davati tolike pare, tako je samo mislim. Naravno mozda i grijesim.
Ide mi na k' što se svaka i najmanja kritika makar bila 100 puta argumentovana dočekuje na nož.teatrale36 je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 11:33 amI uvijek isti napadaju i to u grupi rade mora se priznati, pustite covjeka da iznese svoje misljenje vidjenje i sl. Nemamo svi 20 i nesto godina i nismo "insajderi".
Prijatelju, svako konstruktivno misljenje je dobrodoslo, a tvoje jeste konstruktivno. Ono sto je ljudima zasmetalo, to je da si postavio konstrukciju da ce te neko napasti zbog toga. I na to se ljudi jeze i reaguju. Samim tim si skrenuo paznju sa konstruktivnog dijela, na taj - destruktivni, ili ako hoces, manje konstruktivni. Nece te niko napasti jer ims drugacije misljenje, ali si napisao u prvom postuMATORI je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 11:51 amIde mi na k' što se svaka i najmanja kritika makar bila 100 puta argumentovana dočekuje na nož.teatrale36 je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 11:33 amI uvijek isti napadaju i to u grupi rade mora se priznati, pustite covjeka da iznese svoje misljenje vidjenje i sl. Nemamo svi 20 i nesto godina i nismo "insajderi".
Odmah je šta ti znaš, nisi se naspavo', hoćeš da se svađaš...
Neću pisati e-mail jer znam da se vodi više računa o parama nego o bilo čijem stavu - primjedbi.
I to je uredu - do neke mjere.
Znam (za istok) iz prve ruke ono što sam napisao - vjerujte mi.
I NEMAM LOŠIH NAMJERA !
To što vi KONSTRUKTIVNU kritiku doživljavate kao zlu namjeru i atak na vas i klub, j.bi ga
Pa zasto odmah ovakvo konstruisanje...? Ima ovdje decko koji dobro poznaje materiju, @kikirikikospice mu je nick. Nadam se da ce ti se javiti i da cete diskutovati, pa da i mi nesto naucimo, jer sam ja apsolutni tokmak kada je u pitanju teren. I sve sto ide uz njega.Kritičari ovog posta - bujrum - opletite...samo bez onog "eto onda je najbolje da se ništa ne radi i to"...