Kospicar je napisao/la: ↑pon jan 08, 2018 9:47 pm
Golman: Kjosevski, Fejzic, Ceman,
Karavdic
Desni bek: Stevanovic,
Kurtovic, Sehic
Lijevi bek: Mehremic, Projic
Stoper: Graovac, Bogicevic,
Cubara, Osmankovic
Zadnji vezni: Blagojevic, Sabanadzovic, Hajdarevic, Hasanovic
Lijevo krilo: Zec, Zajmovic,
Jusufi
Desno krilo: Zakaric, Crnov
Ofanzivni vezni: Ramovic, Zeba, Zeric
Napad: Ubiparip, Kajkut, Mujagic,
Subo
Kad pogledas ovako spisak, sve full, al opet treba igrac il dva sigurno..
Boldirano su juniori, mustafi i cubara su nasi juniori koji su igrali u dr klubovima
Hvala @kospicar

što si me skratio muka da sam ovo pišem

E ovako iz prvih 16 koji su iznijeli prvu polusezonu otišao je samo Stana. Nađite mi klub koji čak i na polusezoni ne ostane bez bar jednog igrača iz prvih 16. Uvijek ode jedan. baš baš rijetko rijetko se desi nijedan. U našoj ligi ne možeš to naći od početka lige ni kod jednog kluba. Čak i da su samo dvojica otišla je rijetkost. Ipak u ovoj polusezoni i kod konkurenata je slično, ali npr pitari će ostati bez dva, Široki i Zrinjski nisam analizrao ali i oni su ili na jednom ili na dva. To je dobro za našu ligu.
Nama realno trebaju još dva minimalno igrača da na oba fronta guramo. To su taj vezni i Desni bek ili bar neko ko može to dobro odigrati tog desnog beka, a da može irati i na drugim pozicijama kao ovaj Livančić. To je po meni minimum. OStalo je ako ispadne što kaže Papac.
Sve ostalo je baš po mom ukusu i što se tiče odlazaka. Samo mi donekle žao Stane i Hrvanovića (volio bi prije da je ostao Hrvanović nego Jusufi što je došao ali eto) i da još ode Bekrija i sve pet.
Ovaj mali novi Kurtović ne znam kkav je, ali definitivno nama svaki prelazni treba da dođe nego takav iz manjih sredina za kojeg procjenimo da je talenat.
PO meni Šubo, Jusufi (ako uopšte ostane) i jedan od dvojca desnih bekova Šehić B. - Kurtović isto trebaju na kaljenje ovu polusezonu.
Juniori ovi preavi što mogu igrati juniorsko i što ih nema na spisku su tu i uključivati ih treba lagano ali ozbiljan rad sa prvim timom treba očekivati nakon ove polusezone. Ima tamo još desetak njih koje možemo priključiti postepeno.