Mislim da je Cubara okej potez na stoperu. Ako ce potpisati ugovor uopste momak. Ima dosta vrijednog iskustva iz zahtjevne prve lige, tako da uvijek moze uskociti. Tu je i Velic koji se dokazao u Bijeljini. Naravno, nije isto igrati protiv Radnika, i u ligi 6 protiv jednog Zrinjskog ili Sirokog, ali je zato tu i Mehremic koji moze uletit na stopersku poziciju. Tako da su pozicije lijevog beka i stopera najvjerovatnije okej.
Zdrav Crnov je nama veliko pojacanje. Puno ocekujem od njega na proljece. Veznjak nam treba, jer od Hasanovica nema nista. Sa trojicom ne mozemo na dva fronta, od toga dvojica ispod 20 godina sa obavezama u reprezentaciji. Volio bi Kurtovic zadovolji na probi. Onda bi po meni trebalo dovesti jos nekog univerzalca (Livancic ftw

) i mislim da bi to bilo okej. Covjek moze igrati beka, u vezi, na krilnim pozicijama, a jos mlad, donedavno nosioc igre Viteza.
Graovca i Zakarica nece biti jace od deset dana sa ekipom zbog obaveza u reprezentaciji, ali brzo ce se oni uklopiti kada se vrate. Malo losa stvar sto se nece uigravati Graovac sa Bogijem, ali sta je tu je. Taman da se neki drugi igraci istaknu u pripremnim utakmicama. Sto se Jusufija tice, ne znam, cisto sumnjam da ce ostati kod nas. Koliko vidim, i u Olimpiku je slabo igrao. Ali, Adzem najbolje zna, svaki dan je sa momcima na treningu.
Imamo dosta potencijala. Dobro ce nam doci pripreme, ali trebat ce mnogo snage, volje i srece da izguramo na dva fronta. Sreca, pa su 'slabije' ekipe u kupu. Nadam se da cemo izvuci Zvijezdu u polufinalu, a neka se Krupa i Sloboda krpe i izmore.