Nedim Kurtović novo ime na treningu Željezničara
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/novo ... ara/106051
Zna li neko nesto vise o ovom momku?
Zar Ćeman nije bio u Iskri ?Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 2:33 pmOdlično..
Mlad momak, ima dosta utakmica odigranih na probi koji dan.
Znači iz Goražda nam se vratio golman + ovaj vezni![]()
Jestebogi je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 2:38 pmZar Ćeman nije bio u Iskri ?Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 2:33 pmOdlično..
Ovu polusezonu u Iskri, proslu u Gorazdubogi je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 2:38 pmZar Ćeman nije bio u Iskri ?Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 2:33 pmOdlično..
Pricao meni jaran sto je igrao u juniorima zrinjskog kad je on dosao i trenirao s juniorima (dok nije papire dobio il nesto tako) kladio se sa njima da moze vise sklekova uradit od njih... uradio 120exdomorocki je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 3:00 pmA sto Graovac danas na testiranju (Beep Test) zakuca masinu,to nista![]()
![]()
Trcis 20m ja mislim tamo amo, a krenes svaki put kada cujes "beep" na zvucnik.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 3:33 pmSta mu dodje taj bip test? Vidim neku stolicu instalirali i neki kao zvucnik a na sebe nakacili neke spravice... nemam blage u cemu je fazon