Kospicar je napisao/la: ↑pon jan 08, 2018 9:47 pm
Golman: Kjosevski, Fejzic, Ceman,
Karavdic
Desni bek: Stevanovic,
Kurtovic, Sehic
Lijevi bek: Mehremic, Projic
Stoper: Graovac, Bogicevic,
Cubara, Osmankovic
Zadnji vezni: Blagojevic, Sabanadzovic, Hajdarevic, Hasanovic
Lijevo krilo: Zec, Zajmovic,
Jusufi
Desno krilo: Zakaric, Crnov
Ofanzivni vezni: Ramovic, Zeba, Zeric
Napad: Ubiparip, Kajkut, Mujagic,
Subo
Kad pogledas ovako spisak, sve full, al opet treba igrac il dva sigurno..
Boldirano su juniori, mustafi i cubara su nasi juniori koji su igrali u dr klubovima
Lijepo.
Po svemu sudeci za ovu polusezonu se nece racunati ni na koga ko ima pravo igrati za juniore, osim ovih sto su bili juce.
Dobro, nije to ni lose, imaju Ligu prvaka, neka pokusaju nadoknaditi 6 bodova zaostatka i da odbrane titulu, nek im se da do znanja da tako otvaraju vrata prvog tima.
Sto se tice pojacanja, moja bi zelja bila da se dovedu 3-4 igraca godise 1999 i 2000+, recimo juniorima bi dobro pravo dosao napadac i vezni, i da se pripremi sljedeca godina za juniore sa par kadeta, a sljedeca sezona u juniorima bi mogla biti Ahmeda Hasanovica 2000g, strasan potencijal.
Recimo on je medju prvim mladjim igracima koje bi ja prikljucio prvom timu.
Sto se tice prvog tima, najgora pozicija nam je desni bek, nadam se sansi za Benju Sehica, a kad bi negdje pojacanje dolazilo, to bi bilo najbolje ovdje.
Ja ne ocekujem puno od Crnova, daj Boze da me iznenadi.
Jos jednom svaka cast Adzemu na ovim nasim momcima sto ih je vratio, samo jos nekih ih istpi, ne samo on, vec i mi, svi ce biti na dobitku, a Adzem ce biti heroj.
Graovac i Zakaric pozvani kao sto se moglo pretpostaviti, vec su nasi malo zakasnili. Svako dalje cekanje i ne potpisivanje je sve skuplje i skuplje.
Bice Zeljo opet sampion.