I evo sad preslušah Kostića,dobar intervju

Novost jePlava Porodica je napisao/la:Nisam čitao temu,samo da pitam ima li kakvih novosti za tog Grka? Je li sletio više?
A ko si ti da zaključuješ ko jeste, a ko nije dorastao funciji u klubu ? Ono što si ti napisao su želje i pozdravi, pa ko biva ako ga ne možemo ispuniti koji će nam SD.Model1964 je napisao/la:Oda je gospodin ali to nije dovoljno da neko bude SD. Puno je još stvari potrebno. Danas smo pisali o tomenikad_izvini je napisao/la:Više ljudi je pitalo ima li prijedlog za SD-a, što govori da se ne čita napisano. Odović. Naš vojnik dokazano, zna procijeniti igrača ( ako mi se neko javi i kaže da je on doveo Livaju, Mladenovića i Diattu - pljunuću ga kroz monitor )gospodin. Jednim udracem si ubio dvije muhe, legenda ti u klubu + zna posao. Kako vrijeme prolazi, kako napredujemo tako možemo tražiti kvalitetnije SD-ove.
Trenutno, mnogo bolja opcija od ove koju sada imamo.
Druga je priča što smo ga, prelako, otpustili nakon svega što je uradio, sa prilično limitiranim sredstvima i igračkim fondom.![]()
Model1964 je napisao/la:Novost jePlava Porodica je napisao/la:Nisam čitao temu,samo da pitam ima li kakvih novosti za tog Grka? Je li sletio više?
1 Rasema nije oprala prozore
2 Kostić ceka seciju
3 Meni prijeti odkaz jer još nisam završio sa pisanjem planiranog jer se zajebavam na forumu
Trenira neki klub u Kini, sa još nekim likom našim...Vrag je napisao/la:Sta je sa Cvikom ? Jesu li njega pokusali?
Vrag je napisao/la:Sta je sa Cvikom ? Jesu li njega pokusali?
Tako je Hajduk sad uradio, sportski direktor Portugalac, Mario Brancoirfo je napisao/la:Ma istrpit jos godinu dvije dok je amar dole pa njemu dati SD, ako ne to onda pokusati naci kakvog stranca , nema niko odavdje da bi mogao biti SD nazalost
Šta binikad_izvini je napisao/la:A ko si ti da zaključuješ ko jeste, a ko nije dorastao funciji u klubu ? Ono što si ti napisao su želje i pozdravi, pa ko biva ako ga ne možemo ispuniti koji će nam SD.Model1964 je napisao/la:Oda je gospodin ali to nije dovoljno da neko bude SD. Puno je još stvari potrebno. Danas smo pisali o tomenikad_izvini je napisao/la:Više ljudi je pitalo ima li prijedlog za SD-a, što govori da se ne čita napisano. Odović. Naš vojnik dokazano, zna procijeniti igrača ( ako mi se neko javi i kaže da je on doveo Livaju, Mladenovića i Diattu - pljunuću ga kroz monitor )gospodin. Jednim udracem si ubio dvije muhe, legenda ti u klubu + zna posao. Kako vrijeme prolazi, kako napredujemo tako možemo tražiti kvalitetnije SD-ove.
Trenutno, mnogo bolja opcija od ove koju sada imamo.
Druga je priča što smo ga, prelako, otpustili nakon svega što je uradio, sa prilično limitiranim sredstvima i igračkim fondom.![]()
Odović je unapređenje u odnosu na Deju. Ili nije ?
Puno znaš, puno pričaš i filozofiraš, asocijacija na slovenca je Ćuk. Poznato
Ne mora neko imati osobni interes ili zle namjere da bude iskorišten od strane menadžera. Idealna osoba, ako taj neko ne živi od fudbala,a sve u najboljoj namjeri, za Željezničar ( mislim na Deju ). Ovi ostali gledaju svoj džep.
Ma ni to nije garant. Sad kad im dovede neke portugalce sto su dali 100 golova u nižim ligama.Hurmasica je napisao/la:Tako je Hajduk sad uradio, sportski direktor Portugalac, Mario Brancoirfo je napisao/la:Ma istrpit jos godinu dvije dok je amar dole pa njemu dati SD, ako ne to onda pokusati naci kakvog stranca , nema niko odavdje da bi mogao biti SD nazalost
tako je i nama najpametnije uradit, moja zelja je bio plisek ali nazalost on je preuzeo omladinski pogon hajduka, trebalo bi naci nekog stranca tako ko je bio zaduzen za omladinsku skolu u nekom klubu iz evrope i pokusat ko dovest ovdjeHurmasica je napisao/la:Tako je Hajduk sad uradio, sportski direktor Portugalac, Mario Brancoirfo je napisao/la:Ma istrpit jos godinu dvije dok je amar dole pa njemu dati SD, ako ne to onda pokusati naci kakvog stranca , nema niko odavdje da bi mogao biti SD nazalost
Ma uglavnom pozicija koja zahtjeva ozbiljnog čovjeka, finansijski neovisnog i koji će isključivo gledati svoj posao sa fudbalske strane. Da li trenutno postoji takav čovjek kod nas u BiH? Ja ga ne znam. Da li postoji takav u inostranstvu? Sigurno da postoji, ali to zahtjeva velike analize i dobru procjenu, jer ta pozicija nije baš za svakoga.irfo je napisao/la:tako je i nama najpametnije uradit, moja zelja je bio plisek ali nazalost on je preuzeo omladinski pogon hajduka, trebalo bi naci nekog stranca tako ko je bio zaduzen za omladinsku skolu u nekom klubu iz evrope i pokusat ko dovest ovdjeHurmasica je napisao/la:Tako je Hajduk sad uradio, sportski direktor Portugalac, Mario Brancoirfo je napisao/la:Ma istrpit jos godinu dvije dok je amar dole pa njemu dati SD, ako ne to onda pokusati naci kakvog stranca , nema niko odavdje da bi mogao biti SD nazalost