Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 15, 2016 8:14 pm

Nisam čitao temu,samo da pitam ima li kakvih novosti za tog Grka? Je li sletio više?
I evo sad preslušah Kostića,dobar intervju :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sri jun 15, 2016 8:16 pm

@jovane, daj nam molim te sve sto imas o Bukalu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

sri jun 15, 2016 8:17 pm

Plava Porodica je napisao/la:Nisam čitao temu,samo da pitam ima li kakvih novosti za tog Grka? Je li sletio više?
Novost je
1 Rasema nije oprala prozore
2 Kostić ceka seciju
3 Meni prijeti odkaz jer još nisam završio sa pisanjem planiranog jer se zajebavam na forumu :rofl:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

nikad_izvini
Kontakt:

sri jun 15, 2016 8:19 pm

Model1964 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Više ljudi je pitalo ima li prijedlog za SD-a, što govori da se ne čita napisano. Odović. Naš vojnik dokazano, zna procijeniti igrača ( ako mi se neko javi i kaže da je on doveo Livaju, Mladenovića i Diattu - pljunuću ga kroz monitor ) :mrgreen: gospodin. Jednim udracem si ubio dvije muhe, legenda ti u klubu + zna posao. Kako vrijeme prolazi, kako napredujemo tako možemo tražiti kvalitetnije SD-ove.

Trenutno, mnogo bolja opcija od ove koju sada imamo.

Druga je priča što smo ga, prelako, otpustili nakon svega što je uradio, sa prilično limitiranim sredstvima i igračkim fondom.
Oda je gospodin ali to nije dovoljno da neko bude SD. Puno je još stvari potrebno. Danas smo pisali o tome ;)
A ko si ti da zaključuješ ko jeste, a ko nije dorastao funciji u klubu ? Ono što si ti napisao su želje i pozdravi, pa ko biva ako ga ne možemo ispuniti koji će nam SD.

Odović je unapređenje u odnosu na Deju. Ili nije ?

Puno znaš, puno pričaš i filozofiraš, asocijacija na slovenca je Ćuk. Poznato ;)

Ne mora neko imati osobni interes ili zle namjere da bude iskorišten od strane menadžera. Idealna osoba, ako taj neko ne živi od fudbala,a sve u najboljoj namjeri, za Željezničar ( mislim na Deju ). Ovi ostali gledaju svoj džep.

Vrag

sri jun 15, 2016 8:23 pm

Sta je sa Cvikom ? Jesu li njega pokusali?

Jaozinho22

sri jun 15, 2016 8:23 pm

Model1964 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Nisam čitao temu,samo da pitam ima li kakvih novosti za tog Grka? Je li sletio više?
Novost je
1 Rasema nije oprala prozore
2 Kostić ceka seciju
3 Meni prijeti odkaz jer još nisam završio sa pisanjem planiranog jer se zajebavam na forumu :rofl:
:lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 8:24 pm

Vrag je napisao/la:Sta je sa Cvikom ? Jesu li njega pokusali?
Trenira neki klub u Kini, sa još nekim likom našim...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

zeka_tm87
Kontakt:

sri jun 15, 2016 8:24 pm

Vrag je napisao/la:Sta je sa Cvikom ? Jesu li njega pokusali?

rusmir cviko je sada trener s slovnecem siljkom negdje u drugoj ligi kine.

irfo

sri jun 15, 2016 8:25 pm

Ma istrpit jos godinu dvije dok je amar dole pa njemu dati SD, ako ne to onda pokusati naci kakvog stranca , nema niko odavdje da bi mogao biti SD nazalost

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 8:27 pm

irfo je napisao/la:Ma istrpit jos godinu dvije dok je amar dole pa njemu dati SD, ako ne to onda pokusati naci kakvog stranca , nema niko odavdje da bi mogao biti SD nazalost
Tako je Hajduk sad uradio, sportski direktor Portugalac, Mario Branco :)

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 8:28 pm

Što nam fanatikosi klepiše pjesmu :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

sri jun 15, 2016 8:29 pm

nikad_izvini je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Više ljudi je pitalo ima li prijedlog za SD-a, što govori da se ne čita napisano. Odović. Naš vojnik dokazano, zna procijeniti igrača ( ako mi se neko javi i kaže da je on doveo Livaju, Mladenovića i Diattu - pljunuću ga kroz monitor ) :mrgreen: gospodin. Jednim udracem si ubio dvije muhe, legenda ti u klubu + zna posao. Kako vrijeme prolazi, kako napredujemo tako možemo tražiti kvalitetnije SD-ove.

Trenutno, mnogo bolja opcija od ove koju sada imamo.

Druga je priča što smo ga, prelako, otpustili nakon svega što je uradio, sa prilično limitiranim sredstvima i igračkim fondom.
Oda je gospodin ali to nije dovoljno da neko bude SD. Puno je još stvari potrebno. Danas smo pisali o tome ;)
A ko si ti da zaključuješ ko jeste, a ko nije dorastao funciji u klubu ? Ono što si ti napisao su želje i pozdravi, pa ko biva ako ga ne možemo ispuniti koji će nam SD.

Odović je unapređenje u odnosu na Deju. Ili nije ?

Puno znaš, puno pričaš i filozofiraš, asocijacija na slovenca je Ćuk. Poznato ;)

Ne mora neko imati osobni interes ili zle namjere da bude iskorišten od strane menadžera. Idealna osoba, ako taj neko ne živi od fudbala,a sve u najboljoj namjeri, za Željezničar ( mislim na Deju ). Ovi ostali gledaju svoj džep.
Šta bi :) ?
Evo redom
Ništa ne zakljucujem, vec kao ti iznosim svoje mišljenje.
Dali je bolji od Deje? Niti ti niti ja to nemeremo tvrditi ;)
Napisao sam primjer kako funkcionira u MB. Nisu to moje želje. Danas smo pisali o SD i niko nije napisao da nam nije potrban, naprotiv. Pročitaj današnju raspravu ;)
Ovo podebljano :)... ako su ti ovo argumenti mojne ševi ;)
Ostaj u miru :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Jaozinho22

sri jun 15, 2016 8:29 pm

Hurmasica je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ma istrpit jos godinu dvije dok je amar dole pa njemu dati SD, ako ne to onda pokusati naci kakvog stranca , nema niko odavdje da bi mogao biti SD nazalost
Ma ni to nije garant. Sad kad im dovede neke portugalce sto su dali 100 golova u nižim ligama.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

irfo

sri jun 15, 2016 8:30 pm

Hurmasica je napisao/la:
tako je i nama najpametnije uradit, moja zelja je bio plisek ali nazalost on je preuzeo omladinski pogon hajduka, trebalo bi naci nekog stranca tako ko je bio zaduzen za omladinsku skolu u nekom klubu iz evrope i pokusat ko dovest ovdje

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 8:34 pm

irfo je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
tako je i nama najpametnije uradit, moja zelja je bio plisek ali nazalost on je preuzeo omladinski pogon hajduka, trebalo bi naci nekog stranca tako ko je bio zaduzen za omladinsku skolu u nekom klubu iz evrope i pokusat ko dovest ovdje
Ma uglavnom pozicija koja zahtjeva ozbiljnog čovjeka, finansijski neovisnog i koji će isključivo gledati svoj posao sa fudbalske strane. Da li trenutno postoji takav čovjek kod nas u BiH? Ja ga ne znam. Da li postoji takav u inostranstvu? Sigurno da postoji, ali to zahtjeva velike analize i dobru procjenu, jer ta pozicija nije baš za svakoga. :D

GoodisonPark
Kontakt:

sri jun 15, 2016 8:56 pm

SD će riješiti sve naše probleme, ima da dovodi sve same provjerene igrače koji su džaba i slobodni ali će kod nas garantujem eksplodirati već nakon odrađenih priprema i nema teorije da se desi poneki kiks, tako je inače i u velikim evropskim klubovima i njihovi menadžeri nikad ne bace niz vodu 20-30m eura.

Ovoj upravi se može zamjeriti samo izbor trenera, ali tu ne možeš biti pametan jer u vrijeme kad je bio Adžem 30 % foruma je spominjalo da bi Edis bio bolje rješenje. Jbg to je greška iz najbolje namjere, zar treba sad upirati prstom u nekoga zbog toga. Loša procjena ali je važno da su naučili iz tih grešaka i sada su se okrenuli ljudima koji mnogo bolje poznaju fudbalsku igru. Opet niko iz kluba nije zabranio našim trenerima da se edukuju i da prate moderne trendove u fudbalu, taman je neko iz kluba kriv što nam prošli trener skautira Stanića i Bogičevića, a novi u zadnje vrijeme najviše prati Ancelottija ;)

Sabura samo, nakon nekoliko promjena tek sad možemo reći da imamo Šefa a Bgm i od Lešnika bi mnogi u ligi mogli mnogo naučiti. Dobro je neko naveo u kakvom smo mi mulju bili, skoro 20 godina nerada i javašluka su ovi ljudi krenuli da čiste a realno ne može preko noći sve jbg, važno je da smo na pravom putu a rezultati će doći. :palacgore:

Josip Jozo Bukal - Legenda!!!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Elegant
Kontakt:

sri jun 15, 2016 8:58 pm

Djermanovic bivsi !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

IvanOsim
Kontakt:

sri jun 15, 2016 8:59 pm

Evo izgleda Kerla trenirao sa Olimpikom i njegovim Hadzicima...jes nas dva puta zajebo, a i skup je vjetovatno... a i nije dobar ko Bogdanovic... al eto... joj jest mi zao Bogdanovica, upravo pokusajte ga vratiti, nije jos naso klub...nije smak svijeta sto je odbio produzenje, evo abumejang odbio produziti sa borusijom koja mu je sve u zivotu dala, pa nije smak svijeta, svako ko prati fudbal zna da se to cesto desava, mi trebamo max izvuci nasu korist, a Bogdanovic je bio nasa korist... a i ne moze mi niko reci da ce grk ili italijan biti jeftiniji, pogotovo ne pretjerano jeftiniji.. znaci da je do tog da smo se osjecali ko uvrijedjena mlada, jer je odbio produziti...

Format
Kontakt:

sri jun 15, 2016 8:59 pm

Ljudi kakav je Pozder jel ga neko upratio?

chile
Kontakt:

sri jun 15, 2016 9:01 pm

Vjerovatno i ne shvatam najbolje koja je funkcija SD ali tu bih volio od svih nasih mladjih Besliju.
Mozda sam u krivu ali ako se ne moze dovesti neko provjereno ime treba se okrenuti svojim snagama.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava