Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

zubanovic89
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 10:15 pm

Eno Barcelona gubi de sad malo u TV se derite Mesiju kako veze nema i da je Enrique sablonski trener uvijek ista formacija se fura procitana igra.

hardwell
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:16 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:s obzirom da trenutno nemamo drugu "desetku" na klupi koja bi zamjenila Bekrica u situacijama u kojima on nije raspolozen, ja bi probao sa izmjenom u kojoj bi Zola s klupe preuzeo Jovanovo, a Jovan Bekricevo mjesto. takvu rotaciju nismo jos nikako vidjeli....
volio bi vidjeti kako bi to izgledalo.
Sadiković je desetka :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

sergejevic

sri apr 13, 2016 10:18 pm

zubanovic89 je napisao/la:Eno Barcelona gubi de sad malo u TV se derite Mesiju kako veze nema i da je Enrique sablonski trener uvijek ista formacija se fura procitana igra.
Sta bi trebala biti poenta tu ?
Da svi pisemo kako je bilo odicno i bez greske ?

barbarez
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:21 pm

Velika steta za ovaj poraz zbog atmosfere, znajuci nasu raju protiv Travnika nece bit 3 milje. Sto se utakmice tice. Takticko -seljacko - fakinska pobijeda. Utrpaju ti gol u 2 minuti. Zatvore se, prave pritisak. Izjednacis, opet te sjebu prekidom.
Ako cemo zaista traziti kljuc poraza, onda je to takticki losa postavka
Husref je igrao na kontre a nabio je igraca u sredinu mali milion. Jednostavno u takvoj postavci, ne mozes se desavati da onako siroko stojimo, da su Miroslav i Kerim bukvalno zaheftani za liniju, i u sredini imas Lendrica i Bekrica koji danas nije mogao da da se sastavi sa loptom. Ne moze jednostavno, previse prostora za samo 2 igraca. Zaista mi nije jasno kako to nije vidio, krila su morala ici vise u sredinu . Ovako su Lendrica i Bekrica ganjala po 3 igraca Slobode.
Zao mi je zaista samo zbog onog pickastog valjanja jer smo izgubili ko kakvi naivni sminkercici, koje mahalci naguze na prvu.

cikazubo
Kontakt:

zubanovic89 je napisao/la:Eno Barcelona gubi de sad malo u TV se derite Mesiju kako veze nema i da je Enrique sablonski trener uvijek ista formacija se fura procitana igra.
Messi mora igrat jer menadzeri ucjenjuj, Neymar prespor, prespor i prespor nije za fudbala, Neymar i Sarez se bore za poziciju alfa muzijaka u ekipi, zbog ovog poraza ima opadaju clanske, posjeta, prilozi za dogradnj camp nou, katastrofa.. :cry:

zubanovic89
Kontakt:

sergejevic je napisao/la:
Nije bilo odlicno, bilo je ocajno, najgora utakmica u zadnjih pola godine, nista nam nije islo i svaka dobronamjerna i konstruktivna kritika je dobrodosla. Medjutim ljigavci od ljudi koji mijenaju svoje misljenje kako vjetar puse pa im je juce Edis novi Murinjo a danas limitiran trener koji veze nema, mi idu na neku stvar i pun mi je vise k tog seljackog mentaliteta i razmisljanja krezavih debila koji kuci ne guze pa dodju na forum da prosipaju pamet i sire negativnu energiju.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

amerosm je napisao/la:Zakon brojeva kao sto bi rekao Amar Osim...

Danas svi zakazali prvo Mulalic, pa onda igraci. Nadajmo se da ce strucni stab i igaci iz ove utakmice izvuci pouke i sada jedino sto nam preostaje jeste da se okrenemo ligi.

Po meni bi bila velika greska ukoliko bi u Tuzli igrali u punom sastavu i mislim da je bolje da se vecina kljucnih igraca odmara u toj utakmici i da se paznja usmjeri ka derbiju gdje nam pobjeda skoro pa sigurno donosi Evropu, jer mislim da ce Sloboda uzeti kup.

PS: Ko je zakazao kod drugog gola tj. nije pokrio njihovog igraca koji je ostao sam ? Pitam iz razloga sto se sa sjevera nije bas najbolje vidijelo i vecina tvrdi da je Bekric koji je po meni vec na poluvremenu trebao biti zamjenjen.
Upravo sam to pošao napisati. Pošto smo mi ž liga jer samo se u nas kuka kad se igraju utakmice svaka 3-4 dana, onda "preskočiti" Tuzlu da se džaba ne umaramo i napeti se za derbi. Mada mi nikad neće biti jasno da igrači u najboljim godinama ne mogu igrati svaka 3-4 dana u ligi koja ima skoro pa najslabiji tempo u Evropi, u ligi u kojoj čim neko povede, počne se valjati, u ligi gdje pola faulova koji se sviraju nisu faulovi (danas nam je sudija sviro 3-4 faula ko je ne bih ni ja nam sviro). Dakle, u ligi kojoj se ne može pet minuta igrati u cugu u jakom tempu. Jarane ako ne možeš ovdje igrati dvaput sedmično, mijenjaj profesiju, ranije liježi, mani se kafane itd.
Sloboda se jest valjala, ali sreća da se valjala jer da im je trebalo i da su krenuli kako umiju tek bi nas satrali.
Od Edisa sam očekivao totalni fudbal jer je i on takav bio, a ne neku svemirsku taktiku i to mi je krivo što ne igramo brzo, dinamično, da svi trče ko Lendrić, da protivniku ne daju oka otvoritiu, a ne da nam onakve amaterske golove daje. Doduše za takvu igru treba imati zvijeri od igrača kao što ih Simeone ima, naravno za naše prilike. Idemo dalje, nadati se happy end-u.
Zadnja izmjena: Rodom s mejtaša, dana/u sri apr 13, 2016 10:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.

dell21
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:23 pm

Nekako mi malo ovih 5773 imao sam osjecaj da je bilo blizu 8 000.

krajisnik87
Kontakt:

https://m.youtube.com/watch?v=A1ClaFPLL ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

zubanovic89
Kontakt:

dell21 je napisao/la:Nekako mi malo ovih 5773 imao sam osjecaj da je bilo blizu 8 000.
Plus godisnje plus djabne. Bilo je tu negdje, ja bih rekao 7500

Elegant
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:24 pm

Dilema da li u Tuzli igrati sa full sastavom i boriti se ganjati dva gola ili odmarati igrace za derbi na kojem nam pobjeda otvara vrata europe ?!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zvaka72
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:25 pm

barbarez je napisao/la:Velika steta za ovaj poraz zbog atmosfere, znajuci nasu raju protiv Travnika nece bit 3 milje. Sto se utakmice tice. Takticko -seljacko - fakinska pobijeda. Utrpaju ti gol u 2 minuti. Zatvore se, prave pritisak. Izjednacis, opet te sjebu prekidom.
Ako cemo zaista traziti kljuc poraza, onda je to takticki losa postavka
Husref je igrao na kontre a nabio je igraca u sredinu mali milion. Jednostavno u takvoj postavci, ne mozes se desavati da onako siroko stojimo, da su Miroslav i Kerim bukvalno zaheftani za liniju, i u sredini imas Lendrica i Bekrica koji danas nije mogao da da se sastavi sa loptom. Ne moze jednostavno, previse prostora za samo 2 igraca. Zaista mi nije jasno kako to nije vidio, krila su morala ici vise u sredinu . Ovako su Lendrica i Bekrica ganjala po 3 igraca Slobode.
Zao mi je zaista samo zbog onog pickastog valjanja jer smo izgubili ko kakvi naivni sminkercici, koje mahalci naguze na prvu.
Potpuno se slažem. Samo mi nije jasno kako to Mulalićnije vidio znači čim su Stevanović ili Memija krenuli u sredinu napravili smo akciju.
Plava porodica me ubi u pojam.

Grbavica
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:26 pm

Elegant je napisao/la:Dilema da li u Tuzli igrati sa full sastavom i boriti se ganjati dva gola ili odmarati igrace za derbi na kojem nam pobjeda otvara vrata europe ?!
Od čega odmarati? Pa ne idu u rudnik.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:27 pm

krajisnik87 je napisao/la:https://m.youtube.com/watch?v=A1ClaFPLL ... e=youtu.be

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
Nevjerovatno... uh...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sergejevic

sri apr 13, 2016 10:28 pm

zubanovic89 je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:
Nije bilo odlicno, bilo je ocajno, najgora utakmica u zadnjih pola godine, nista nam nije islo i svaka dobronamjerna i konstruktivna kritika je dobrodosla. Medjutim ljigavci od ljudi koji mijenaju svoje misljenje kako vjetar puse pa im je juce Edis novi Murinjo a danas limitiran trener koji veze nema, mi idu na neku stvar i pun mi je vise k tog seljackog mentaliteta i razmisljanja krezavih debila koji kuci ne guze pa dodju na forum da prosipaju pamet i sire negativnu energiju.
Mislim da smo svi na ovome mjestu iz istog razloga. A to je razmjena misljenja, da svako napise kako je on vidio utakmicu, sta mu se dopalo, a sta nije i tako dalje. Milion puta se desi da pobjedimo pa deset ljudi razlicito vidi utakmicu, tako je i kada izgubis i to se napise. Drugo je sto smo svi malo potreseni i krivo nam je zbog poraza pa nemamo tolerancije. Samo se bezveze stvaraju tenzije i kvari tema prigovaranjem nekome ko pise drugacije. Jednostavno odgovoris argumentima ili jednostavno preskocis ono sto ti se ne svidja. Ovako ti nekome napises ne seri, ovaj tebi, pa ovaj ovome i ode tema u neku stvar. Vjerujem da bi svi mi voljeli da smo dobili 3-0 i da svi pisemo samo lijepe stvari, ali nazalost nismo i raja jednostavno iznosi misljenje zasto se to desilo.
Pozdrav.

HanibalTM
Kontakt:

Igrat ce naš Željezničar kao Atletiko aBd, doci ce sve na svoje.
Željezničar über alles! :zeljeznicar1:

Djulaga_
Kontakt:

Elegant je napisao/la:Dilema da li u Tuzli igrati sa full sastavom i boriti se ganjati dva gola ili odmarati igrace za derbi na kojem nam pobjeda otvara vrata europe ?!
Nema razloga za bilo kakav odmor.
To sto nece igrati jednu utakmicu ne znaci apsolutno nista.
Jos malo je do kraja, i nema puno kola.
Igrati u punom sastavu, a nikako se odreci kup, ni slucajno.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:31 pm

Pa igra i Sloboda sa Širokim za vikend, tu jedan karton sve mjenja.
イビチャ・オシム

terabajt
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:33 pm

Utakmicu smo odigrali loše, losa taktika izmjene itd.. Ovoj seriji je morao doci kraj a dosao je od mozda ponajbolje ekipe u ligi . Nista nije izgubljeno oni igraju tesku utakmicu za par dana i nama bi tu odgovarala njihova pobjeda i sto veci umor pa onda krenuti pametno pa sta nam bog da.

baxuz87
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:36 pm

Važno se tagovat u argeliniju na šiši. :palacgore:
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava