Sadiković je desetkaza_zivot_cijeli je napisao/la:s obzirom da trenutno nemamo drugu "desetku" na klupi koja bi zamjenila Bekrica u situacijama u kojima on nije raspolozen, ja bi probao sa izmjenom u kojoj bi Zola s klupe preuzeo Jovanovo, a Jovan Bekricevo mjesto. takvu rotaciju nismo jos nikako vidjeli....
volio bi vidjeti kako bi to izgledalo.
Sta bi trebala biti poenta tu ?zubanovic89 je napisao/la:Eno Barcelona gubi de sad malo u TV se derite Mesiju kako veze nema i da je Enrique sablonski trener uvijek ista formacija se fura procitana igra.
Messi mora igrat jer menadzeri ucjenjuj, Neymar prespor, prespor i prespor nije za fudbala, Neymar i Sarez se bore za poziciju alfa muzijaka u ekipi, zbog ovog poraza ima opadaju clanske, posjeta, prilozi za dogradnj camp nou, katastrofa..zubanovic89 je napisao/la:Eno Barcelona gubi de sad malo u TV se derite Mesiju kako veze nema i da je Enrique sablonski trener uvijek ista formacija se fura procitana igra.
Nije bilo odlicno, bilo je ocajno, najgora utakmica u zadnjih pola godine, nista nam nije islo i svaka dobronamjerna i konstruktivna kritika je dobrodosla. Medjutim ljigavci od ljudi koji mijenaju svoje misljenje kako vjetar puse pa im je juce Edis novi Murinjo a danas limitiran trener koji veze nema, mi idu na neku stvar i pun mi je vise k tog seljackog mentaliteta i razmisljanja krezavih debila koji kuci ne guze pa dodju na forum da prosipaju pamet i sire negativnu energiju.sergejevic je napisao/la:Sta bi trebala biti poenta tu ?zubanovic89 je napisao/la:Eno Barcelona gubi de sad malo u TV se derite Mesiju kako veze nema i da je Enrique sablonski trener uvijek ista formacija se fura procitana igra.
Da svi pisemo kako je bilo odicno i bez greske ?
Upravo sam to pošao napisati. Pošto smo mi ž liga jer samo se u nas kuka kad se igraju utakmice svaka 3-4 dana, onda "preskočiti" Tuzlu da se džaba ne umaramo i napeti se za derbi. Mada mi nikad neće biti jasno da igrači u najboljim godinama ne mogu igrati svaka 3-4 dana u ligi koja ima skoro pa najslabiji tempo u Evropi, u ligi u kojoj čim neko povede, počne se valjati, u ligi gdje pola faulova koji se sviraju nisu faulovi (danas nam je sudija sviro 3-4 faula ko je ne bih ni ja nam sviro). Dakle, u ligi kojoj se ne može pet minuta igrati u cugu u jakom tempu. Jarane ako ne možeš ovdje igrati dvaput sedmično, mijenjaj profesiju, ranije liježi, mani se kafane itd.amerosm je napisao/la:Zakon brojeva kao sto bi rekao Amar Osim...
Danas svi zakazali prvo Mulalic, pa onda igraci. Nadajmo se da ce strucni stab i igaci iz ove utakmice izvuci pouke i sada jedino sto nam preostaje jeste da se okrenemo ligi.
Po meni bi bila velika greska ukoliko bi u Tuzli igrali u punom sastavu i mislim da je bolje da se vecina kljucnih igraca odmara u toj utakmici i da se paznja usmjeri ka derbiju gdje nam pobjeda skoro pa sigurno donosi Evropu, jer mislim da ce Sloboda uzeti kup.
PS: Ko je zakazao kod drugog gola tj. nije pokrio njihovog igraca koji je ostao sam ? Pitam iz razloga sto se sa sjevera nije bas najbolje vidijelo i vecina tvrdi da je Bekric koji je po meni vec na poluvremenu trebao biti zamjenjen.
Plus godisnje plus djabne. Bilo je tu negdje, ja bih rekao 7500dell21 je napisao/la:Nekako mi malo ovih 5773 imao sam osjecaj da je bilo blizu 8 000.
Potpuno se slažem. Samo mi nije jasno kako to Mulalićnije vidio znači čim su Stevanović ili Memija krenuli u sredinu napravili smo akciju.barbarez je napisao/la:Velika steta za ovaj poraz zbog atmosfere, znajuci nasu raju protiv Travnika nece bit 3 milje. Sto se utakmice tice. Takticko -seljacko - fakinska pobijeda. Utrpaju ti gol u 2 minuti. Zatvore se, prave pritisak. Izjednacis, opet te sjebu prekidom.
Ako cemo zaista traziti kljuc poraza, onda je to takticki losa postavka
Husref je igrao na kontre a nabio je igraca u sredinu mali milion. Jednostavno u takvoj postavci, ne mozes se desavati da onako siroko stojimo, da su Miroslav i Kerim bukvalno zaheftani za liniju, i u sredini imas Lendrica i Bekrica koji danas nije mogao da da se sastavi sa loptom. Ne moze jednostavno, previse prostora za samo 2 igraca. Zaista mi nije jasno kako to nije vidio, krila su morala ici vise u sredinu . Ovako su Lendrica i Bekrica ganjala po 3 igraca Slobode.
Zao mi je zaista samo zbog onog pickastog valjanja jer smo izgubili ko kakvi naivni sminkercici, koje mahalci naguze na prvu.
Od čega odmarati? Pa ne idu u rudnik.Elegant je napisao/la:Dilema da li u Tuzli igrati sa full sastavom i boriti se ganjati dva gola ili odmarati igrace za derbi na kojem nam pobjeda otvara vrata europe ?!
Nevjerovatno... uh...krajisnik87 je napisao/la:https://m.youtube.com/watch?v=A1ClaFPLL ... e=youtu.be
Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
Mislim da smo svi na ovome mjestu iz istog razloga. A to je razmjena misljenja, da svako napise kako je on vidio utakmicu, sta mu se dopalo, a sta nije i tako dalje. Milion puta se desi da pobjedimo pa deset ljudi razlicito vidi utakmicu, tako je i kada izgubis i to se napise. Drugo je sto smo svi malo potreseni i krivo nam je zbog poraza pa nemamo tolerancije. Samo se bezveze stvaraju tenzije i kvari tema prigovaranjem nekome ko pise drugacije. Jednostavno odgovoris argumentima ili jednostavno preskocis ono sto ti se ne svidja. Ovako ti nekome napises ne seri, ovaj tebi, pa ovaj ovome i ode tema u neku stvar. Vjerujem da bi svi mi voljeli da smo dobili 3-0 i da svi pisemo samo lijepe stvari, ali nazalost nismo i raja jednostavno iznosi misljenje zasto se to desilo.zubanovic89 je napisao/la:Nije bilo odlicno, bilo je ocajno, najgora utakmica u zadnjih pola godine, nista nam nije islo i svaka dobronamjerna i konstruktivna kritika je dobrodosla. Medjutim ljigavci od ljudi koji mijenaju svoje misljenje kako vjetar puse pa im je juce Edis novi Murinjo a danas limitiran trener koji veze nema, mi idu na neku stvar i pun mi je vise k tog seljackog mentaliteta i razmisljanja krezavih debila koji kuci ne guze pa dodju na forum da prosipaju pamet i sire negativnu energiju.sergejevic je napisao/la:Sta bi trebala biti poenta tu ?zubanovic89 je napisao/la:Eno Barcelona gubi de sad malo u TV se derite Mesiju kako veze nema i da je Enrique sablonski trener uvijek ista formacija se fura procitana igra.
Da svi pisemo kako je bilo odicno i bez greske ?
Nema razloga za bilo kakav odmor.Elegant je napisao/la:Dilema da li u Tuzli igrati sa full sastavom i boriti se ganjati dva gola ili odmarati igrace za derbi na kojem nam pobjeda otvara vrata europe ?!