Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

tm8782
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 16, 2016 3:31 pm

Ma doticni ako je pametan uzece par ovaca i lagano u Bugojno(molim nek se ostali iz tog kraja ne nadju uvrijedjeni, poenta je sasvim druga)... Pa nek pise poezuju sa njima...

Elegant
Kontakt:

uto feb 16, 2016 3:40 pm

Bice zanimljivo sta ce SS i ostali pitarski mediji da pisu u nastavku sezone, jos ako Sarajevo izgubi protiv Zrinjskog pa im europa dođe u pitanje a ne titula. Samo me raduje sto je ove sezone druga prica, niko se nece prodati ili pustit bodove od ovih ekipa iz dna, pa im badava sve pare amiđe.

tm8782
Kontakt:

uto feb 16, 2016 3:42 pm

Elegant je napisao/la:Bice zanimljivo sta ce SS i ostali pitarski mediji da pisu u nastavku sezone, jos ako Sarajevo izgubi protiv Zrinjskog pa im europa dođe u pitanje a ne titula. Samo me raduje sto je ove sezone druga prica, niko se nece prodati ili pustit bodove od ovih ekipa iz dna, pa im badava sve pare amiđe.
Ma samo nek pišu. Iskreno ja očekujem puno više ovakvih i sličnih tekstova, iz više razloga. Ali kad tad će se 'pojesti' za svaku riječ koju su napisali...

boccaccio
Kontakt:

uto feb 16, 2016 3:45 pm

CARSONIO je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:skont'o :mrgreen:
Tek sad vidim kome sam najvise falio :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: ,jedva sam se uspio prijaviti ja ti se ne snalazim najbolje i na onom forumu sam druge muntao da me prijave
Nedostajao si svima i dobro nam došao !

Špekac1921
Kontakt:

uto feb 16, 2016 3:46 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Imamo sve što nam je potrebno - igrače, trenera kome je stalo, dobru upravu, navijače (nadam se da će ta saga biti uspješno okončana). Jedino što je ostalo je VRIJEME. Ekipa se ne može uigrati u manje od dva mjeseca, ali vremenom i to će dpći na svoje. Za ligu 12 imamo vremena na pretek, a nijedan navijač Želje neće i ne može halaliti ovu sezonu unaprijed. Možemo imati prijateljskih još 10, još 3 mjeseca priprema, ali ekipa će se prekaliti na takmičarskim utakmicama. Zato nam treba strpljenja. Loš pokazatelj će biti jedino ako ponovimo uspjehe iz prošle polusezone.
Da ne radimo dobre stvari, ovi članci ne bi bili ni napisani. Razloga za osmijeh imamo!
:palacgore:
Sistematski rad i dobro isplanirana budućnost su ono što raduje.
Ne možemo prežaliti sezonu, borit ćemo se sve dok postoji i najmanja mogućnost za nešto, tako smo i naučili, ali ovaj plan za Ligu12 i poslije nje je ono zbog čega trebamo imati lagani osmijeh.
Članci ko članci, uvijek se o onim najboljim piše nešto što bi ocrnilo sve dobre stvari, a ima ih. :karanje:

Republika
Kontakt:

uto feb 16, 2016 3:48 pm

Denis Žerić zna sve ono što mu je i oca krasilo plus sve to radi puno brže u trku i to ga odvaja od ostalih.

Realno je da trenutno nem mjesta u prvom timu pogotovo ako se uzme u obzir da će proljeće biti trka za rezultatom od prvog dana.

Tekst napisan u ovom tariguzu je smješan i ako malo bolje pogledate prozvan je Halvadžić na čiji angažman se žale dva tri menadžerčića, a onda se najlakše bilo sakriti iza Žerića da bi se napao taj momak.

Čudan je svijet novinarski jedan feslija čuda čini. Kod pojedinaca

Hadzijalagic
Kontakt:

uto feb 16, 2016 3:49 pm

Na stranu zlonamjerni i nestrucni tekstovi, mi ne smijemo odustati od forsiranja omladinaca u buducnosti.. Nadam se da ce se do kraja ove sezone iskristalisati neki kvalitetan kostur ekipe kojem ce se moci ozbiljno pridodati Hasanovic, Mujagic i Osmankovic.. Sva trojica su potencijal koji nikad nece biti ostvaren ako ne budu imali kontinuitet igranja.. Svakom od njih fali po nesto ali to nesto mogu dobiti samo igrajuci.. Ova sezona je specificna ali bila je i prosla samo sto tada nismo imali love za pojacanja pa smo gurnuli Amira u vatru sto nam se visestruko isplatilo.. Em je odigrao bollje nego sto bi bilo kakvo pojacanje, em smo na njemu uzeli milion maraka.. Da smo i tada imali lovu nesto sumnjam da bi Amir postao ovo sto jeste i da bi nam donio rekordnu zaradu od direktnog transfera.. Ni prema Memiji ne treba biti strog previse.. I on je medju zasluznijima za proslosezonski rezultat kao i za rezultate u Evropi koji su jedan od razloga koji su pomogli stabilizaciji kluba i ostvarivanja ovog prelaznog roka. I sada je vjerovatno nas najskuplji igrac i treba ga se posmatrati malo drugacije nego ove koji su tek dosli, bar po mom misljenju.. Siguran sam da su ljudi u klubu svjesni ovog sto sam napisao i da tu nece bitti problema.. Moraju biti hrabri, rizikovati i vjerovati tim mladim momcima..

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto feb 16, 2016 4:03 pm

novinarstvo u cijeloj regiji je odavno dotaklo dno, posebno kod nas.
informaciju su sveli na "sponzorirani clanak" i bez obzira na to koliko su placeni, svaki je na nivou pismenog rada prosjecnog osnovnoskolca.

Bio je lijep i suncan dan......

nookey
Kontakt:

uto feb 16, 2016 4:06 pm

Ja se sjećam članka iz avazovog sporta Senad Žerić u Ajaksu tako da... uvijek je toga bilo :ganja:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto feb 16, 2016 4:11 pm

ne vidim problem u postojanju takvih clanaka i medija. problem vidim u tome sto veliki broj njih, u prvom redu printanih medija naplacuje svoj sadrzaj a pri tome mi citamo reklamni katalog. to je vec bezobrazluk. ako je od ukupnog sadrzaja 80% onoga koji spada pod "sponzorirani clanak", bilo politicki, sportski, ekonomski ili kakav vec, onda neka budu fer pa novinu dijele besplatno, kao npr. Bingo svoje kataloge.

pile87
Kontakt:

uto feb 16, 2016 4:22 pm

DANAN je napisao/la:Ss propade ko kauč......
Cudi li te to, jel se Aldin raspravlja sam sa sobom jos uvijek ?

sergejevic

uto feb 16, 2016 4:31 pm

Koliko god djeci godilo igranje u prvom timu, isto tako ih moze okrenuti i na drugu stranu. Jednostavno nisu svi isti. Ne moze se svako nositi s pritiskom kao npr. Amir. On je i djelovao onako sigurno u sebe, kao da ga ne zanima mnogo sta neko misli, uvijek je igrao na svoj nacin, cesto grijesio, ali se isto tako borio da ispravi te greske. Neki drugi klinac moze biti potpuno drugaciji, mozda poput Dade, koji iako ima ogroman potencijal pritisak ga sputava totalno da u kontinuitetu odigra kako zna. Zato Dado odradi 45 minuta protiv Celika kao ponajbolji igraci njegovih godina u Evropi, a vec sljedecu utakmicu, kada se ocekuje od njega da igra, on podbaci.

Zbog toga je meni jako drago da je upravo Edis trener prvog tima, on najbolje poznaje vecinu ovih djecaka i zna kako koji dise. Odlucio je da isforsira Amira i nije pogrijesio, dao je mnogo prostora Dzenisu i opet nije pogresio, dao priliku Mujagicu, a ovaj mu vratio nekim golovima. Zbog toga sam siguran da Edis nece pogrijesiti ako Memiju malo preseli na klupu, on ga dobro poznaje i vjerujem da je to samo vid motivacije za mladog igraca. Ubjedjen sam da ce Memija, kada dobije priliku, gristi jos vise nego kad je tek dobio priliku. On mi onako djeluje kao osoba koja ce uraditi sve da se ponovo dokaze i nije neka placipicka(nemam bolji izraz) koja ce samo reci mene trener mrzi i ne dopusta mi da igram. Od Memije i Dine stvarno mnogo ocekujem jer imaju tu crtu koju je i sablja imao i pravi su fajteri od kojih ce on izvuci maksimum.

Nadam se da cemo i od Dade u buducnosti vidjeti neki kontinuitet dobrih igara. Dado ima taj smek i viziju na terenu, a bas nam je potreban takav igrac. Spominjao sam vec to poluvrijeme protiv Celika, mozda i najbolje nase od Evrope, a bas iz razloga sto je Dado bio na nivou. Bekric je vec u godinama, ali on je imao bolju motoriku, a nesto losiju kreaciju, tako da ostaje prostor za Dadu na njegovom mjestu. Ja cu uvijek najvise kritikovati bas njega jer mi je stvarno van pameti da propadne zbog nekog straha. Znamo svi koliko moze i koliko nam dobroga moze donjeti kada je u elementu. Molim Boga da ne krene Jamakovim putem.

Whisperer

uto feb 16, 2016 4:38 pm

zeka_tm87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Nista od Burekovica.
ma nema veze neka se spremi do ljeta i bice nas kao i ugljesa sada nam ostaje uigrati ove novopridosle a sto se tice danasnje utakmice nema veze bice bolje protiv uskog siguran sam pobjedicemo uz pun jug i Tifu,kao onda protiv bojca ja mislim.
ni ugljesa nece doci , kao sto rekoh burekovic je osto vjeran celiku

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto feb 16, 2016 4:58 pm

mirsadmekic je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Nista od Burekovica.
ma nema veze neka se spremi do ljeta i bice nas kao i ugljesa sada nam ostaje uigrati ove novopridosle a sto se tice danasnje utakmice nema veze bice bolje protiv uskog siguran sam pobjedicemo uz pun jug i Tifu,kao onda protiv bojca ja mislim.
ni ugljesa nece doci , kao sto rekoh burekovic je osto vjeran celiku
Kako si mi ti gdine Gasprom danas...

Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

uto feb 16, 2016 4:59 pm

Svi novinari,vi ste lažovi, za istinu vas ku.rac zaboli.. (sa posvetom)

godrina
Kontakt:

uto feb 16, 2016 5:07 pm

Ma neka pišu sta hoće, nisu ga mogli dovest sebi pa se sad ujedaju za damu.
Sto se tiče memije dade i ostalih nasih omladinaca ja se ne brinem bas. Tu je Edis koji im je kao otac, a tu su i ovi kvalitetni dovedeni igrači koji ce imati ulogu da sto bolje sazriju. Ove sezone kup, derbi i slanci a sledece Abd čuda pravimo živi bili pa vidjeli :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

uto feb 16, 2016 5:14 pm

i kao da su halvadžić i žerić i duraković konkurencija jedni drugima.

Republika
Kontakt:

uto feb 16, 2016 5:16 pm

ChWilla je napisao/la:i kao da su halvadžić i žerić i duraković konkurencija jedni drugima.
Pa zato sam napisao gore da nije Žerić problem nego ovaj dečko Halvadžić, zbog kojeg su neki menadžerčići uvrijeđeni jer su njihovi igrači sklonjeni. Imena će prepoznati ko prati

Dzezvar
Kontakt:

uto feb 16, 2016 5:18 pm

pile87 je napisao/la:
DANAN je napisao/la:Ss propade ko kauč......
Cudi li te to, jel se Aldin raspravlja sam sa sobom jos uvijek ?
Ne cudi me....
Ako ces posteno meni drago,a drago mi zbog toga sto je raja koliko god imali u nekim situacijama suprotna misljenja skontala u cemu je.kvaka i sto je ovako zdusno stala jedni iza drugih.
Dokaz za to i ovaj forum ovdje.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto feb 16, 2016 5:21 pm

Evo trajno me banovali, bas ste me syebali :lol:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava