Eto zamalo da Mesa bude trener Zelje ili sportski direktor.
A u 2018 ce Mesa biti svakako vise u klubu koliko ja znam, kao konsultant prvobitno.
Super stvarstorm_raider je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 2:37 pmEto zamalo da Mesa bude trener Zelje ili sportski direktor.
A u 2018 ce Mesa biti svakako vise u klubu koliko ja znam, kao konsultant prvobitno.
Sutra, prekostura ljekarski, jadna mu majka ko ga nema. (DNK)
Nemoj prijatelju, poginut ćeš.
F5*5Plava Porodica je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 2:21 pmZnači teren "gotov", reklamni paneli na sjeveru "gotovi" , "ježevi" ili brojači ulaznica "gotovi" , u prvom dijelu ove godine se radi idejni projekat za zapadnu tribinu, sa južnu već imamo, za istočnu tribinu ganjamo se sa dozvolama sa opštinom oko izgradnje trga, tražimo najeftiniju moguću varijantu za plac na kojem će biti građen kamp u kojem će novac biti usmjeren od partnera ali uslov je taj plac.
Jesam li ja sve ovo dobro shvatio ili da zveknem šamarčinu da se probudim?
Jel' tebi šta ostalo?gavran je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 2:57 pmF5*5Plava Porodica je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 2:21 pmZnači teren "gotov", reklamni paneli na sjeveru "gotovi" , "ježevi" ili brojači ulaznica "gotovi" , u prvom dijelu ove godine se radi idejni projekat za zapadnu tribinu, sa južnu već imamo, za istočnu tribinu ganjamo se sa dozvolama sa opštinom oko izgradnje trga, tražimo najeftiniju moguću varijantu za plac na kojem će biti građen kamp u kojem će novac biti usmjeren od partnera ali uslov je taj plac.
Jesam li ja sve ovo dobro shvatio ili da zveknem šamarčinu da se probudim?
Jooj..jest mu digao pritisak pričom o pritisku..Vrbanjuša je opasno živio par minuta
Sranje, necemo vise moci uzimat kite po losem terenu, samljet ce nas na zelenoj povrsini