Ja sam i pred Drinu imao neku šuhvu da ćemo kiksati a taj neki crnjak osjećaj sam imao i pred ovu tekmu.. Zato nisam ni pisao ništa o ovim tekmama.. Ja Edisu ne zamjeram ništa u vezi pripreme utakmice.. Svaki dogovor i bilo kakva taktika pada u vodu kad primiš gol u prvim minutama.. Taj gol je okrenuo tok utakmice i ona je bila kakva jeste.. Ja Edisu zamjeram izmjenu našeg ponajboljeg igrača, Blagojevića.. Nije mi jasno njegovo vadjenje u momentu kada je on najbolji na terenu, bar kada su naši veznjaci u pitanju.. Meni djavo neda mira i ja odmah iskonstruišem u glavi da Edis možda i ne smije izvaditi Zahirovića i Bekrića u ovakvim situacijama već linijom lakšeg otpora vadi Jovana.. Taj potez je totalno nelogičan i posle toga je naša i onako loša igra još više pala..
Danas su svi naši zakazali i nije u redu izdvajati pojedince ali ću morati.. Zadnja linija na čelu sa Acom i Bogijem je danas odigrala najlošiju utakmicu od kako su zajedno.. Onaj drugi gol Slobode je za zatvora.. Dok naši serendaju izmedju sebe u šesnestercu Sloboda se neometano šetka i šutira kako ni na treninzima ne može.
Treba iz ove tekme izvući pouke i što prije je zaboraviti te se odmah okrenuti Travniku.. Kup je završena priča i sve snage već od sutra okrenuti prvenstvu..
Poraz je sastavni dio sporta i nadam se da neće uzdrmati naše igrače već da će ih dodatno motivisati da u sljedeće tekme ulaze još jače..
Idemo dalje..