Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 9:40 pm

Ja sam i pred Drinu imao neku šuhvu da ćemo kiksati a taj neki crnjak osjećaj sam imao i pred ovu tekmu.. Zato nisam ni pisao ništa o ovim tekmama.. Ja Edisu ne zamjeram ništa u vezi pripreme utakmice.. Svaki dogovor i bilo kakva taktika pada u vodu kad primiš gol u prvim minutama.. Taj gol je okrenuo tok utakmice i ona je bila kakva jeste.. Ja Edisu zamjeram izmjenu našeg ponajboljeg igrača, Blagojevića.. Nije mi jasno njegovo vadjenje u momentu kada je on najbolji na terenu, bar kada su naši veznjaci u pitanju.. Meni djavo neda mira i ja odmah iskonstruišem u glavi da Edis možda i ne smije izvaditi Zahirovića i Bekrića u ovakvim situacijama već linijom lakšeg otpora vadi Jovana.. Taj potez je totalno nelogičan i posle toga je naša i onako loša igra još više pala..

Danas su svi naši zakazali i nije u redu izdvajati pojedince ali ću morati.. Zadnja linija na čelu sa Acom i Bogijem je danas odigrala najlošiju utakmicu od kako su zajedno.. Onaj drugi gol Slobode je za zatvora.. Dok naši serendaju izmedju sebe u šesnestercu Sloboda se neometano šetka i šutira kako ni na treninzima ne može.

Treba iz ove tekme izvući pouke i što prije je zaboraviti te se odmah okrenuti Travniku.. Kup je završena priča i sve snage već od sutra okrenuti prvenstvu..

Poraz je sastavni dio sporta i nadam se da neće uzdrmati naše igrače već da će ih dodatno motivisati da u sljedeće tekme ulaze još jače..

Idemo dalje..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri apr 13, 2016 9:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Alipasino
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:40 pm

Necemo srat ali hocemo odgovor zasto je zamjenjen Blagojevic zasto je Bekric odigro katastrofalno zasto nisu usli Zolotic i Tiago.Eto ne serem samo pitam ako neko zna odgovor a po meni to su kljucni potezi radi cega smo izgubili.I dalje sam ostalim prezadovoljan samo hocu ove odgovore.

storm_raider
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:41 pm

Ove price o menadjerima i mogucim ucjenama ce biti kaznjavane. Jedno je kritikovati konstruktivno, jedno je bacati kosku. Ko god da je u pitanju. Necemo od ovog foruma praviti onaj anamo.

Sama Kariceva izjava da Bekric nije onaj pravi i da je podbacio govori da Semir nije zasticen.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

amerosm
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:42 pm

Zakon brojeva kao sto bi rekao Amar Osim...

Danas svi zakazali prvo Mulalic, pa onda igraci. Nadajmo se da ce strucni stab i igaci iz ove utakmice izvuci pouke i sada jedino sto nam preostaje jeste da se okrenemo ligi.

Po meni bi bila velika greska ukoliko bi u Tuzli igrali u punom sastavu i mislim da je bolje da se vecina kljucnih igraca odmara u toj utakmici i da se paznja usmjeri ka derbiju gdje nam pobjeda skoro pa sigurno donosi Evropu, jer mislim da ce Sloboda uzeti kup.

PS: Ko je zakazao kod drugog gola tj. nije pokrio njihovog igraca koji je ostao sam ? Pitam iz razloga sto se sa sjevera nije bas najbolje vidijelo i vecina tvrdi da je Bekric koji je po meni vec na poluvremenu trebao biti zamjenjen.

BHDragons
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:43 pm

Zašto ovo zašto ono.... Puna podrška Edisu i nadam se prolasku dalje. Toliko lijepih stvari se dešava i vi možete srati zbog jednog poraza. Jeste da je bitna utakmica za Evropu ali imamo i drugih 90 min. pa ćemo vidjeti jesmo li za Evrope ili ne
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

LARSSONN
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:43 pm

amerosm je napisao/la:Zakon brojeva kao sto bi rekao Amar Osim...

Danas svi zakazali prvo Mulalic, pa onda igraci. Nadajmo se da ce strucni stab i igaci iz ove utakmice izvuci pouke i sada jedino sto nam preostaje jeste da se okrenemo ligi.

Po meni bi bila velika greska ukoliko bi u Tuzli igrali u punom sastavu i mislim da je bolje da se vecina kljucnih igraca odmara u toj utakmici i da se paznja usmjeri ka derbiju gdje nam pobjeda skoro pa sigurno donosi Evropu, jer mislim da ce Sloboda uzeti kup.

PS: Ko je zakazao kod drugog gola tj. nije pokrio njihovog igraca koji je ostao sam ? Pitam iz razloga sto se sa sjevera nije bas najbolje vidijelo i vecina tvrdi da je Bekric koji je po meni vec na poluvremenu trebao biti zamjenjen.
Bekrić je zakasnio, poletio kad se ovaj namjestio već

Kad je protiv travnika?

ChWilla
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:44 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ja sam i pred Drinu imao neku šuhvu da ćemo kiksati a taj neki crnjak osjećaj sam imao i pred ovu tekmu.. Zato nisam ni pisao ništa o ovim tekmama.. Ja Edisu ne zamjeram ništa u vezi pripreme utakmice.. Svaki dogovor i bilo kakva taktika pada u vodu kad primiš gol u prvim minutama.. Taj gol je okrenuo tok utakmice i ona je bila kakva jeste.. Ja Edisu zamjeram izmjenu našeg ponajboljeg igrača, Blagojevića.. Nije mi jasno njegovo vadjenje u momentu kada je on najbolji na terenu, bar kada su naši veznjaci u pitanju.. Meni djavo neda mira i ja odmah iskonstruišem u glavi da Edis možda i ne smije izvaditi Zahirovića i Bekrića u ovakvim situacijama već linijom lakšeg otpora vadi Jovana.. Taj potez je totalno nelogičan i posle toga je naša i onako loša igra još više pala..

Danas su svi naši zakazali i nije u redu izdvajati pojedince ali ću morati.. Zadnja linija na čelu sa Acom i Bogijem je danas odigrala najlošiju utakmicu od kako su zajedno.. Onaj drugi gol Slobode je za zatvora.. Dok naši serendaju izmedju sebe u šesnestercu Sloboda se neometano šetka i šutira kako ni na treninzima ne može.

Treba iz ove tekme izvući pouke i što prije je zaboraviti te se odmah okrenuti Travniku.. Kup je završena priča i sve snage već od sutra okrenuti prvenstvu..

Poraz je sastavni dio sporta i nadam se da neće uzdrmati naše igrače već da će ih dodatno motivisati da u sljedeće tekme ulaze još jače..

Idemo dalje..
pa evo lako kompromisno rješenje, nemoj ni jovana onda vaditi. nemoj vaditi samo da vadiš.

a jeste vadio bekrića skoro svaku dosad prije kraja...o danas nevidljivom memiji da ne govorim. ni m. stevanović nije danas bio van pameti.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:44 pm

Tiago nije bio u konkurenciji za današnju tekmu koja je pokazala koliko je naša lijeva strana ofanzivno mrtva bez njega..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

dino lj
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:45 pm

CARSONIO je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Slobodi cestitke na zasluzenoj pobjedi,a nama samar otreznjenja u pravo vrijeme.Poraz boli ali morao se nekada desiti i treba sada izvuci pouke iz njega.Nema razloga za ocaj i pljuvanje jer licno mislim da imamo ekipu koja moze izboriti prolaz u Tuzli,ovako losu igru tesko mozemo ponoviti.Po meni najvece razocarenje proljetnog dijela je onaj od koga smo svi najvise ocekivali i koji je trebao biti nasa najaca karika,a to je Samir Bekric.
buraz sve se slazem al cuj poraz u pravo vrijeme :rofl1: :rofl1:
Ma drug pod pravo vrijeme mislim to sto se sve jos moze itekako nadoknaditi.

mamaSmurf
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:47 pm

Jest' da me stomak zabolio od nervoze, al' šta je, tu je.
Ekipa izgledala skroz raštimano, kao da su se prvi put sastali. Kretanje bez lopte nula bodova, dok se lopta prenese preko centra svoj svoga zaboravi.
Nadam se da se ova grozota ne može dva puta desiti.
Ko kaže da tamo ne možemo dobiti, recimo, 3:2 :). Kako bi to slatko bilo.
Dok ima i promil šanse, ja vjerujem.
Dolazite na utakmice, jer nema ništa ljepše od pogleda na pune tribine.
Mi smo Željini, Željo je naš! [BLUE HEART]

Jer stojimo, prkosimo,
u srcima te našim nosimo! [BLUE HEART]
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

manijak_do_kraja
Kontakt:

Sad ce doci svakakva bagra i poceti neke teorije zavjere i suplje. Idemo u Evropu u imat dusmanima!!
Mi smo Željini, Željo je naš!

Hrasno1921'

storm_raider je napisao/la:Ove price o menadjerima i mogucim ucjenama ce biti kaznjavane. Jedno je kritikovati konstruktivno, jedno je bacati kosku. Ko god da je u pitanju. Necemo od ovog foruma praviti onaj anamo.

Sama Kariceva izjava da Bekric nije onaj pravi i da je podbacio govori da Semir nije zasticen.
Stovana moderacio :mrgreen:
Lijepo bi bilo kada bi isto vazilo i za pricu oko dovodjenja igraca (prica oko mendazera, Pozdera i sl.)

S postovanjem, vas forumas ... :ganja:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

ChWilla
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:49 pm

ni ta priča nije sankcionisana, već su ljudi argumentovali da nije tako. nije to isto.

Elegant
Kontakt:

Veliko razocarenje ... Ali idemo dalje Travnik za nova vrlo vazna tri boda.

Za revans sta treba i kako sad je tesko bilo sta reci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

storm_raider je napisao/la:Ove price o menadjerima i mogucim ucjenama ce biti kaznjavane. Jedno je kritikovati konstruktivno, jedno je bacati kosku. Ko god da je u pitanju. Necemo od ovog foruma praviti onaj anamo.

Hajde odjednom nekakvih nikova nisu pisali ne pamtim nijedan post njihov sad se sjatili malo to storme dotjeraj. Izgubiti smo morali kad tad al ovo jr u najgorem mogucem trenutku da je barem ostalo 1:1 pa hajde ovako je tesko al jbg nema predaje razumite da se NE SMIJEMO predati

Sent from my C5303 using Tapatalk

Tryg
Kontakt:

Ne moze vazda sablonski salji lopte na desnu stranu pa nek ona dvojica sta iskombinuju, pa nije Husref budala, vidio da ova dvojica na lijevoj pojma nemaju, pa je memija trcao bespotrebno tamo vamo, slomio se jadan, a Kramaric nije presao centar vise od 2 puta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:51 pm

ChWilla je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la: takodjer smo vidjeli kroz nesuglasice na relaciji Bekric-Zahirovic da imamo borbu unutar ekipe za poziciju alfa muzjaka.
da izvineš, neka jedu govna obojica. još bih donekle razumio da je situacija kao prije četiri godine u ova doba, gdje bekrić dolazi, a zeba je već tu etablirana desetka godinu i po. ali u situaciji gdje imaju potpuno i apsolutno različite zadatke...znaš gdje će oživjeti reprezentativnu karijeru ako se bude svađao sa nekim ko nikad nije ni bio u kombinacijama za istu...
nadam se da ce i jedan i drugi spustiti loptu na zemlju i skontati neke stvari, u protivnom, nista se dobro nece izroditi iz te "borbe".
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

dino lj
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:52 pm

Pomoćni trener Plavih Elvis Karić je istakao.

"Izgubli smo utakmicu naivno. Koštali su nas prekidi, moralo je i ovo doći. Idemo se vaditi dole. Zašto i mi ne bismo dali dva gola u Tuzli", istakao je Karić.

"Izmjena Blagojevića je vjerovatno naša greška. Dešava se i to je do nas. Pokušali smo preko Mujagića da preskačemo igru. Bekrić je razočarao danas. Valjda ćemo se izvaditi negdje"

Ova Kariceva izjava je objasnila sve.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 9:53 pm

Tryg je napisao/la:Ne moze vazda sablonski salji lopte na desnu stranu pa nek ona dvojica sta iskombinuju, pa nije Husref budala, vidio da ova dvojica na lijevoj pojma nemaju, pa je memija trcao bespotrebno tamo vamo, slomio se jadan, a Kramaric nije presao centar vise od 2 puta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Buraz mi znamo da smo najjaci po desnoj strani, a da to husref ne zna samo me cudi Edis koji nista nije uradio po tom pitanju i u tome je razlika kod Amara Osima koji kad ne ide ide odma druga solucija

Sent from my C5303 using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:54 pm

pričalo se to i tad za zebu i bekrića. kod nas u našoj državi se nije vidjelo ništa negativno, jer je kvaliteta bilo toliko da smo svejedno uzeli duplu krunu. ali već u evropi se vidjelo, kad je bekrić protiv maribora ušao u drugom na koševu kad je već sve bilo gotovo...

ne kažem da bi prošli jer su oni bili mnogo jači. ali nismo dali najbolje od sebe, između ostalog i radi toga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava