Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jan 05, 2018 1:39 pm

Da li se ovaj Renato za nas veze, da li je to taj sto @storm jucer napisao da nam se jedan pridruzuje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dr. Adzem
Kontakt:

pet jan 05, 2018 1:41 pm

Stana picko jedna!
Cuva Bog Zelju svog!

ublehas
Kontakt:

pet jan 05, 2018 1:43 pm

LeBlue je napisao/la:
pet jan 05, 2018 12:21 pm
Jedan od tanjih argumenata je taj sto Projic ima visoku platu da se i Stanicu treba dati zbog svojih 250 nastupa i sto trenutno igra na istom nivou. Pa ljudi kakav je to argument? Projic je dosao kao pojacanje, to sto mozda i nije ispunio ta velika ocekivanja to je druga stvar. Ali sad da svaki igraci trazi vecu platu bazirano na istom argumentu nema nigdje u svijetu smisla.
To mene najviše nervira. Ako neko ima veću platu nego zaslužuje, trebaš da vidiš šta možeš uraditi da smanjiš tu platu, a ne dati svima više nego što treba.

Što se tiče Stane, neka mu je sretno. Individualno momku želim sve najbolje. Klupski želim da nikad više ne osvoji ništa (bar dok je u našoj ligi). Malo je ružno što se pljuje momak. Isto tako je ružno što drugi pljuju Upravu. Jednostavno, nismo se dogovorili, mi smo nudili koliko mislimo da vrijedi, on je mislio da vrijedi više i to je to.
Ipak je Željo ispred Stanića, a i ispred Misimovića, Papca, Amara...

Brkoo
Kontakt:

pet jan 05, 2018 1:46 pm

Cuj malo je ruzno sto se pljuje a lik presao u konkurenta za titulu. Bas cudno sto ga raja pljuje. :roll: Feninga od fudbala vise ne zaradio Stanicu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Budi Željo
Kontakt:

pet jan 05, 2018 1:52 pm

Još jednom da mu spomenem sve na svijetu, smece ono lažljivo. Meni je ovo isto kao da je kod pitara presao. Ko je nama traku nosio jedno vrijeme. FUJ!!!
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet jan 05, 2018 1:53 pm

Budi Željo je napisao/la:
Još jednom da mu spomenem sve na svijetu, smece ono lažljivo. Meni je ovo isto kao da je kod pitara presao. Ko je nama traku nosio jedno vrijeme. FUJ!!!
a sta cemo onda sa bukijem, zebom, jamakom, tomicem itd?
100/94/37/34 - i to je to!

LARSSON
Kontakt:

pet jan 05, 2018 1:55 pm

Koliki ti je procenat od Stanića jovane ? :baklja:

stila
Kontakt:

pet jan 05, 2018 1:57 pm

I jos jedno da se zna, stana je trazo duzi ugovor, nego sto je sada potpisao za Zrinjski. Izvini stana sto ti nisu dali duzi ugovor jbg u cvijetu mladosti si.
Mrs

Budi Željo
Kontakt:

pet jan 05, 2018 1:58 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
pet jan 05, 2018 1:53 pm
Budi Željo je napisao/la:
a sta cemo onda sa bukijem, zebom, jamakom, tomicem itd?
I njima sam sve na svijetu osim jamaka za njega mi je bilo svejedno. Bukija ja ne mogu smisliti on i nejgove lažne suze
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

shzna
Kontakt:

pet jan 05, 2018 2:01 pm

Nogu slomio da Bog da Stanicu. Amin
1987

ponosannavas
Kontakt:

pet jan 05, 2018 2:02 pm

Rekao sam ranije da će vrijeme pokazati. I pokazalo je. Znači nije imao ponuda za vani. Možda i jeste ali bezze ponude čim nije otišao, nego otišao u Zrinju. Ne vezano za cifru koju je dole dobio i za uslove bilo kakve ovo mu je bezveze potez. Otići konkurentu za titulu nije ok. Opet ne treba pljuvati nego samo konstatovati i naučiti lekciju za ubuduće da se niko ne diže u zvijezde dok ne završi karijeru i dok se ne podvuče saldo. Ovako kad vidim ove psovke podsjećate me na pitare. Pogotovo što te frustracije trajeu evo već pet dana i to za igrača koji je prosječan igrač ekipe.

Samo da objasnim ovo da niisu bitni novci i da su duplo veći. Razlog je vrl jednostavan a to je dugoročno gledanje na stvari. Ti dugoročno bacaš mrlju na jednu lijepu karijeru u našim uslovima i basaš mrlju na sve što si pričao i radio. Ali jbg nismo svi isti. Zato je i cijenim Maldinije, TOtije i sl koji su karijere proveli u jednom klubu.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jan 05, 2018 2:02 pm

Eto vam vas vojnik Dani Alves.

Joj da hoce ko doc pa da o tome pricamo, dosta o Stani.
Evo jedna insajderska iz prve ruke, Zrinjski i Zeljo kontaktirali Kevina Kokorovica. Dal se pregovaralo ne znam. :D
Hajmo o Kevinu, **** ovog supljoglavca kad su ga levati nasavjetovali.

Dzezvar
Kontakt:

pet jan 05, 2018 2:06 pm

mirzza je napisao/la:
pet jan 05, 2018 1:33 pm
Sad kad je i zvanicno, Stanicu jesi nas, jesam te branio ovdje, ali si ispao fakat glup.
Jos ako je tacno ovo sto je neko napisao, nama trazio 6.000 a oni mu dali 6500, to je smijesno fakat, za manje od 10% si se prodao Stanicu.
Dodji nam na proslavu na Grbavicu i povedi Jamalu, on se svakako radovao kad smo dobili Zrinjski 2-1 u sahovskoj partiji permanentnog protiv kockara.
Sasvim nevjerovatno da covjek koji je radio i trenirao sam i nije srao po klubu ko Bogicevic kad ga je Kostic otpilio da se ovako promijeni, nevjerovatno kakva pamet i mozak i kakvo razmisljanje za buducnost. Nevjerovatno.
Cifra koju je trazio je manja.Trazio ju je i njima medjutim ni oni nisu htjeli da cuju.
Potpisao je za cifru koja je visine kao i nasa.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

mirzza
Kontakt:

pet jan 05, 2018 2:09 pm

DANAN je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Sad kad je i zvanicno, Stanicu jesi nas, jesam te branio ovdje, ali si ispao fakat glup.
Jos ako je tacno ovo sto je neko napisao, nama trazio 6.000 a oni mu dali 6500, to je smijesno fakat, za manje od 10% si se prodao Stanicu.
Dodji nam na proslavu na Grbavicu i povedi Jamalu, on se svakako radovao kad smo dobili Zrinjski 2-1 u sahovskoj partiji permanentnog protiv kockara.
Sasvim nevjerovatno da covjek koji je radio i trenirao sam i nije srao po klubu ko Bogicevic kad ga je Kostic otpilio da se ovako promijeni, nevjerovatno kakva pamet i mozak i kakvo razmisljanje za buducnost. Nevjerovatno.
Cifra koju je trazio je manja.Trazio ju je i njima medjutim ni oni nisu htjeli da cuju.
To je jos gore onda, fakat ne razumijem takvo razmisljanje. Hajde da su u pitanju 2 hiljade vise, pa zena pa eto dijete ide, al eto svako zna svoje. Samo mu mogu pozeliti da dodje na proslavu titule u dolinu i povede i druga Jamalu.

Dzezvar
Kontakt:

pet jan 05, 2018 2:12 pm

A neko ga je bas levatski naguzio sa savjetima....
Pokusano je i vani ali ni tamo ljudi nece da cuju za njegove uslove.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jan 05, 2018 2:17 pm

Pisao sam na deset dana pred novu da ce Stanic u Zrinjski i tako i bi. Neka je zabi mu ga. Da je otisao Blagi, Zaka, Ramovic, Saban, Hajdar, Veca i Graha bilo bi mi krivo. Za njega nije sekunde . Ja cu ga docekati zvizducima. Ciaoooo SS
Srcu draga, boja PLAVA !

Haklapuc
Kontakt:

pet jan 05, 2018 2:18 pm

Šta vam je ljudi, jeftiniji život u Mostaru pa to i izađe kao da mu je duplo veća plata :D

Jednostavno zabrinjava toliki manjak inteligencije koji Srđan pokazuje iz dana u dan.

Plava Porodica
Kontakt:

pet jan 05, 2018 2:21 pm

Hoće li ba neko doći ***** ti zvaničnu i prelazni rok
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Haklapuc
Kontakt:

pet jan 05, 2018 2:25 pm

Prodajte Bilbiju da proslavimo titulu u januaru.

teatrale36
Kontakt:

pet jan 05, 2018 2:26 pm

mirzza je napisao/la:
pet jan 05, 2018 2:09 pm
DANAN je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
To je jos gore onda, fakat ne razumijem takvo razmisljanje. Hajde da su u pitanju 2 hiljade vise, pa zena pa eto dijete ide, al eto svako zna svoje. Samo mu mogu pozeliti da dodje na proslavu titule u dolinu i povede i druga Jamalu.
Do kraja dana ce biti da je potpisao za manje nego sto su mu nasi nudili :r

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 30 gostiju.

Prijava