To mene najviše nervira. Ako neko ima veću platu nego zaslužuje, trebaš da vidiš šta možeš uraditi da smanjiš tu platu, a ne dati svima više nego što treba.LeBlue je napisao/la: ↑pet jan 05, 2018 12:21 pmJedan od tanjih argumenata je taj sto Projic ima visoku platu da se i Stanicu treba dati zbog svojih 250 nastupa i sto trenutno igra na istom nivou. Pa ljudi kakav je to argument? Projic je dosao kao pojacanje, to sto mozda i nije ispunio ta velika ocekivanja to je druga stvar. Ali sad da svaki igraci trazi vecu platu bazirano na istom argumentu nema nigdje u svijetu smisla.
a sta cemo onda sa bukijem, zebom, jamakom, tomicem itd?Budi Željo je napisao/la: ↑pet jan 05, 2018 1:52 pmJoš jednom da mu spomenem sve na svijetu, smece ono lažljivo. Meni je ovo isto kao da je kod pitara presao. Ko je nama traku nosio jedno vrijeme. FUJ!!!
I njima sam sve na svijetu osim jamaka za njega mi je bilo svejedno. Bukija ja ne mogu smisliti on i nejgove lažne suzejovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet jan 05, 2018 1:53 pma sta cemo onda sa bukijem, zebom, jamakom, tomicem itd?Budi Željo je napisao/la: ↑pet jan 05, 2018 1:52 pmJoš jednom da mu spomenem sve na svijetu, smece ono lažljivo. Meni je ovo isto kao da je kod pitara presao. Ko je nama traku nosio jedno vrijeme. FUJ!!!
Cifra koju je trazio je manja.Trazio ju je i njima medjutim ni oni nisu htjeli da cuju.mirzza je napisao/la: ↑pet jan 05, 2018 1:33 pmSad kad je i zvanicno, Stanicu jesi nas, jesam te branio ovdje, ali si ispao fakat glup.
Jos ako je tacno ovo sto je neko napisao, nama trazio 6.000 a oni mu dali 6500, to je smijesno fakat, za manje od 10% si se prodao Stanicu.
Dodji nam na proslavu na Grbavicu i povedi Jamalu, on se svakako radovao kad smo dobili Zrinjski 2-1 u sahovskoj partiji permanentnog protiv kockara.
Sasvim nevjerovatno da covjek koji je radio i trenirao sam i nije srao po klubu ko Bogicevic kad ga je Kostic otpilio da se ovako promijeni, nevjerovatno kakva pamet i mozak i kakvo razmisljanje za buducnost. Nevjerovatno.
To je jos gore onda, fakat ne razumijem takvo razmisljanje. Hajde da su u pitanju 2 hiljade vise, pa zena pa eto dijete ide, al eto svako zna svoje. Samo mu mogu pozeliti da dodje na proslavu titule u dolinu i povede i druga Jamalu.DANAN je napisao/la: ↑pet jan 05, 2018 2:06 pmCifra koju je trazio je manja.Trazio ju je i njima medjutim ni oni nisu htjeli da cuju.mirzza je napisao/la: ↑pet jan 05, 2018 1:33 pmSad kad je i zvanicno, Stanicu jesi nas, jesam te branio ovdje, ali si ispao fakat glup.
Jos ako je tacno ovo sto je neko napisao, nama trazio 6.000 a oni mu dali 6500, to je smijesno fakat, za manje od 10% si se prodao Stanicu.
Dodji nam na proslavu na Grbavicu i povedi Jamalu, on se svakako radovao kad smo dobili Zrinjski 2-1 u sahovskoj partiji permanentnog protiv kockara.
Sasvim nevjerovatno da covjek koji je radio i trenirao sam i nije srao po klubu ko Bogicevic kad ga je Kostic otpilio da se ovako promijeni, nevjerovatno kakva pamet i mozak i kakvo razmisljanje za buducnost. Nevjerovatno.
Potpisao je za cifru koja je visine kao i nasa.
Do kraja dana ce biti da je potpisao za manje nego sto su mu nasi nudilimirzza je napisao/la: ↑pet jan 05, 2018 2:09 pmTo je jos gore onda, fakat ne razumijem takvo razmisljanje. Hajde da su u pitanju 2 hiljade vise, pa zena pa eto dijete ide, al eto svako zna svoje. Samo mu mogu pozeliti da dodje na proslavu titule u dolinu i povede i druga Jamalu.DANAN je napisao/la: ↑pet jan 05, 2018 2:06 pmCifra koju je trazio je manja.Trazio ju je i njima medjutim ni oni nisu htjeli da cuju.mirzza je napisao/la: ↑pet jan 05, 2018 1:33 pmSad kad je i zvanicno, Stanicu jesi nas, jesam te branio ovdje, ali si ispao fakat glup.
Potpisao je za cifru koja je visine kao i nasa.