Ovo je veliki rizik, ali i ja bi uradio isti potez. Amar je ovo uradio sa Svrakom, Adilovićem, Čolićem i Kvesom (i ja bi), pa nam se odbilo o glavu. Nadam se da ovaj potez neće. Svakako ne prodavati odmah oba mladića, ni za kakve pare.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri jan 03, 2018 11:38 amPametno urađeno.
Čuj 30% nekim lopovima menadžerskim
Pa kako ja to shvatam, oni mu nasli klub, taj klub dao ponudu i ovi zele tolki procenat odnosno proviziju od nasih od te ponude, neka me neko ispravi ako nije tako.
Jedino sto je Amar pogrijesio je transfer Svrake, kad su dolazile ponude za njega, on mu je jos vise pumpao cijenu, umjesto da ga je prodao. Ostalo su bili pehovi sa povredama(Colic, Zolotic,Kvesa), cak je bilo price da Kvesa treba da ide u Spaniju, da je cifra milionska..
Nisu toliko skocile cijene igracima, igraci iz prosjecnih evropskih liga se i dalje prodaju za iste cifre kao i prije 5 godina, skacu samo na ovom vrhunskom nivou gdje klubovi planiraju i zatvorenu ligu, bas neki dan sam gledao Khana dok je o tome pricao i o tim iznosima transfera..Brkoo je napisao/la: ↑sri jan 03, 2018 12:29 pmNe treba biti realan, **** ga realnost, dok cijene igraca skacu ko lude, dok se svakakvi panjevi prodaju za ogromne novce, mi treba da budemo kao realni, ne mogu da vjerujem. Ne prodajemo Dinu Hasanovica pa da znas da je panjina i da se udaras nogom u guzici sto neko za njega nudi takav novac, radi se o igracu koji je nebruseni dijamant..
Dobra je usporedba sa Amarom i tim navedenim igracima. Bas steta za Colica i Kvesica, bili su dobri i moderni bekovi. Tad su Colic i Kvesic igrali za u21 reprezentaciju, dok su Saban i Hajdar mladji u ovoj situaciji. To bi trebalo znaciti da imaju to extra vrijeme koje opravdava vecu cijenu. Barem bi to logika trebala da bude, ali eto nikad se nezna u fudbalu. U svakom slucaju ovo je jedinstvena prilika za nas klub, jer neznam kad cemo biti u slicnoj situaciji. U juniorima ima tu jos nekoliko igraca a u kadetima vidim Mujica kao bas perpektivnog igraca.ublehas je napisao/la: ↑sri jan 03, 2018 12:10 pmOvo je veliki rizik, ali i ja bi uradio isti potez. Amar je ovo uradio sa Svrakom, Adilovićem, Čolićem i Kvesom (i ja bi), pa nam se odbilo o glavu. Nadam se da ovaj potez neće. Svakako ne prodavati odmah oba mladića, ni za kakve pare.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri jan 03, 2018 11:38 amPametno urađeno.
Čuj 30% nekim lopovima menadžerskim
Agencija tvrdi da se za Anela moze uzeti 2mil €,e sad jel to fakat moguce? Ja sumnjam.
Treba isto gledati statisticki, nemozemo od toliko pokusaja biti pehovi, sto vise pokusaja vise sanse da dobijemo. Kao navedeno bila je povreda Colica cini mi se na utakmici protiv Plzena, Kvesic je isto imao dugu povredu kad je bio povezan sa Napolijem ako se sjecam, i normalno ona povreda Zole protiv Svinjskog. Sad je dosao momenat da se ovo sve naplati, tj da profitiramo sa ovim mladim igracima. Slazem se za Svraku trebao se on prodati, jeste dao 2 gola za reprezentaciju, ali meni nije bio toliki potencijal, slabo se meni barem pokazao u evropskim utakmicama.Brkoo je napisao/la: ↑sri jan 03, 2018 12:33 pmJedino sto je Amar pogrijesio je transfer Svrake, kad su dolazile ponude za njega, on mu je jos vise pumpao cijenu, umjesto da ga je prodao. Ostalo su bili pehovi sa povredama(Colic, Zolotic,Kvesa), cak je bilo price da Kvesa treba da ide u Spaniju, da je cifra milionska..