Vasim glasovima, a Bogami i mojim, forumas @
arctg je pobjedio na izboru za najboljeg forumasa godine 2017, odrzanog na ovoj temi:
viewtopic.php?f=51&t=624&p=279092#p279092
Ovom pobjedom je osvojio kapu, sal i majicu sa motivima naseg kluba, a nagrade je sponzorisao Damir Sablja.
Hvala svima na glasovima, a @arctg - samo nastavi tako kako si i do sada pisao. Neobavezno, nekontrolisano i iskreno.
Na kraju ove godine cemo ako Bog da opet odrzati takmicenje, sa nesto izmjenjenim pravilima i sa nagradama naravno. Ovim vas zelimo potstaknuti da pisete kvalitetnije postove, da vasi postovi zavrsavaju u
Plavoj Sehari, jer je to siguran kriterij da udjete u takmicenje i da svi zajednickim snagama radimo na tome da ovaj forum bude istinski kutak za sve nas koji volimo Zelju. Ovdje je nas/vas dom i dobrodoslicu ce naci svi oni koje interesuje boljitak kluba. Oni koji imaju skrivene motive ce biti/vec su sami odstranjeni. Zdrav bioritam ovog foruma ih sam odbacuje.
Cuvajmo svoj dom, samo ga mi mozemo ocuvati, jer smo ga samo mi i izgradili. Kao i svaki put do sada i u ovu godinu koracajmo zajedno!
Volim te Zeljo!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/