ako jedan covjek napise ne mora znaciti da je to misljenje vecine,podrska Edisu i nadam se da ce uciti na svojim greskamaplavi kanarinac je napisao/la:PA HEBO GA TITO COVJEK UZME DEVET UTAKMICA JEDNU IZGUBI I DAJ MU OTKAZ ODMAH, PA STA TREBA ZIDANU DAT OTKAZ POSLIJE WOLSBURGA ODMAH A COVJEK IH OKRENU, HEBO TE TO RAZMISLJANJE I POLITIKA, NISMO MI PITARI NIKAD BILI NITI CEMO BITI, IZGUBIO IZGUBIO,STA NE MOZE SE SVE DOBITI... NAPRIJED MULALICU I EKIPA, DICI CEMO SE.. Čovjek je takav da uradis hiljadu dobrih dijela jedno lose osude te radi tog loseg dok recimo primjer jeste da nakon hiljadu losih uradis jedno dobro, treba ti čestitati na tom jednom dobrom....Nemojte biti takvi ba molim vas nismo mi oni sa lavora, daaaj ba..
Sta hoces da kazes? Da je Edis nakon jedne tekme, odjednom kurcev trener i strucnjak !?hardwell je napisao/la:Papagaj, jedina utakmica koju je Edis dobio je ona protiv Sarajeva gdje je postavio ekipu kako treba. Sve ostale smo dobijali na guzove jer su naši igrači pravili individualno razliku. (Bekrić, Lendrić, Stevanović, Stevanović 2, Blagojević, Tiago)
Upravo, ionako kako je tesko bilo organizovati nesto, Edis mjenja covjeka koji je do tad najvise pokazao i nesto organizovao. Cijelo vrijeme Bekric je igrao previse naprijed, odsjecen od vezne linije. Nije bio tu da poveze igru i da odigra nesto. Nakon izmjene katastrofa, Zaha jedini nesto pokusava a nije to Zahin posao. Dade nije bilo jednostavno, kao da smo s igracem manje igrali. Bas jedan trenutak, Aco ima loptu, niko ne prilazi a Dado trci u cosak, ne gleda nista, okrenut ledjima.ChWilla je napisao/la:reći da je neko pogriješio, ne znači da mu treba dati nogu. ali mislim da bi danas bolje odigrali sa blagojevićem, enisom i dinom nego sa ovim što je ostalo kad ga je izvadio...
Upravo tako, ovo treba uzeti kao pouku i nastaviti raditi. Ja ne mogu da prezalim jos uvijek sto smo Odu onako pustili lako, zato Edisu puna podrska!! Uci, glavu dolje, marljivo radi kao sto si radio i kao igrac i napreduj Edise! S tobom ce i ekipa rasti, a mi moramo imati strpljenja. Na stranu Bekriceva sebicnost i nespremnost, totalno neshvatljiva izmjena Blagojevic - Sadikovic, istina je da ova ekipa jos nije uigrana. Mnogo je tu igraca, vrijedi ih sacekati definitivno. Zeznuta situacicja za Memiju, ne mozes ga staviti umjesto Stevanovica nijednog, a nije vala ni za zamjene, pa mora na to lijevo krilo. A decko se definitivno vratio.Brkoo je napisao/la:Karic je sve objasnio. Kod Karica mi se svidja sto je brutalno iskren u svakoj mogucoj situaciji. Ovo je Edisov poraz, sablonska igra vec par utakmica zaredom gdje stoperi kreiraju napade dugim loptama, zaustavis nam desnu stranu i to je to. Izmjene je smijesno i komentarisati, ocekivao sam ulazak i Enisa Sadikovica, Edisovog miljenika..
Naredna tekma je protiv Travnika i tu ne smijemo uci opusteno u utakmicu kao sto je to bio slucaj veceras, pobjeda je pod moranje..
Virtu4L je napisao/la:Previše pametovanja, kao i uvijek nakon poraza.
Sad svi znaju da loše igramo, p agdje ste ranije stručnjaci.