Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

krajisnik87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 8:24 pm

Nemoj da nam ovaj poraz pokvari sve ovo lijepo sto se desava u prolaz vjerujem sve dok u slijedecoj utakmici ne prodje onih 90 min
MI SMO ZELJO I MI NE ISPADAMO LAKO

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

CARSONIO
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:26 pm

godrina je napisao/la:Zasto mislite da necemo proci ? Vecina igraca je odigralo losu utakmicu i sumnjam da ce ponovo biti ovako losi. Protiv travnika mozda koga odmorit i onda zabit gol u prvom poluvremenu u tuzli.
Ja vjerujem da mozemo proci.
Ova mi je loziona najgora cuj mozemo proci samo mi je zao sto nam nisu i treci uvalili pa da odmorimo ekipu za derbi ovako cemo se sami bezveze potrositu ljudi su bolji od nas svaka cast slobodi jedino trebaju da izbace ono valjanje jer ispadaju seljacka ekipa

miretm
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:27 pm

E moj Edise jedan Ibrahimovic nije mogao igrat krilo u barceloni a kamoli da Lendric to odradi a u spicu ostavis dijete da se hrva sa duplo jacim stoperima od sebe.Igra procitana Memija ako nema mjesta po desnoj strani nek sjedi na klupi,izmjena blagojevic-sadikovic kriminalna.Treba izvuc pouke,jos nista nije izgubljeno nadam se da Tiago bude spreman konacno on bi mogao promijenit neke stvari,i sa 2 napadaca odigrat ponekad nije zakonom zabranjeno.....
19TM87 ZAVIDOVICI

ChWilla
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:27 pm

svi sad pametni. eto pogledajte svoje komentare prije i poslije utakmice.

nismo ništa odigrali, nema se šta reći nego zasluženo. i odbrana u prekidima poklanja dva gola, a dosad je to bio jedan od jačih dijelova. napad ništa...tri šanse jednu pogodili, oni isto tri dvije pogodili, vratilo se iz prvenstva.

ne bi bio siguran da ne bismo bolje odigrali u pozorišnom ambijentu od prošle godine u ova doba...suludo zvuči, ali mislim da nije daleko od istine.
gradi željo boli te *****

hardwell
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:28 pm

Uprava kao što je uradila posao sa igračkim kadrom na ljeto mora uraditi isti posao i sa stručnim štabom. Mulalić nije kvalitet da vodi ove lavove. Elvis Karić (trener golmana Bog te..) nije dostojan da bude asistent. I..!? Kao što kaže ona pjesma "a onda deset mjesta prazno". Mi fakat imamo prazninu u stručnom štabu.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

voltron30
Kontakt:
Status: Online

sri apr 13, 2016 8:31 pm

Ne želim crnjačiti, ali relano, teško, teško mi možemo dobiti Slobodu u Tuzli 2-0. Husref je taktički pojeo Mulalića. Nismo mi bili bezidejni jer su igrači odjednom zaboravili igrati nogomet, nego što se protivnik tako postavio i nije nam dao disati. Mi nismo šanse pošteno stvorili. Treba iz ovog susreta izvući pouke. Glavu gore, svi kad tad izgube.

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:32 pm

Ne bih našee lavove kudio,samo prvi komentar evo ovako:Je.bem mater komplet ekipi padavičara,a posebno Piriću koji je od 10-te minute počeo da odugovlači, i tako iznervira i Lendrića i cijjeli stadion.Ništa me živaca nije koštalo ko valjanje.Pu cigani
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:33 pm

Sjeba mi slavljenicko vece da valja, nosi sve u qrc
Željezničar ante portas !

Tryg
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:34 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ne bih našee lavove kudio,samo prvi komentar evo ovako:Je.bem mater komplet ekipi padavičara,a posebno Piriću koji je od 10-te minute počeo da odugovlači, i tako iznervira i Lendrića i cijjeli stadion.Ništa me živaca nije koštalo ko valjanje.Pu cigani
Nije im branio taj levat nego neko dijete, **** sve svoje.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

hardwell
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:Ne bih našee lavove kudio,samo prvi komentar evo ovako:Je.bem mater komplet ekipi padavičara,a posebno Piriću koji je od 10-te minute počeo da odugovlači, i tako iznervira i Lendrića i cijjeli stadion.Ništa me živaca nije koštalo ko valjanje.Pu cigani
Slažem se za odugovlačenje, nervira me komplet naša liga u tom pogledu. I mi često ovo radimo i nervira me.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Razočaran jesam, ali što je najgore nisam iznenađen. Nema se vremena pisati šta je sve loše bilo i šta nam sve treba, a i oteglo bi se. Igre nije ni do sad bilo osim na mahove, ali hajd kažem opet zato nisam ni iznenađen, ali jedna stvar mi ne da mira. Znamo svi da Edis nije neki taktički znalac, ali sam zaprepašten činjenicom da je počeo kalkulisati sa igračima ko mu izgleda mora igrati i ko ga ne smije zamijeniti. Iz aviona je bilo jasno da je Zaha morao izaći pa čak i Bekrić, ali Blagoje nikako. Ako već nije smio to uraditi onda nije trebao ni mijenjati. Edise nemoj molim te to raditi, nemoj sam sebe demantovati jer ti si to stalno ponavljao da neće igrati imena već ko zaslužuje. Dalje, ako je zdrav (vjerovatno nije skroz) morao je ući Đermanović ali nikako ni Dado ni Mujaga.
O propustima i slabostima u igri, drugom prilikom, ali ovo se drastično mora mijenjati ako želimo iz tri ključne utakmice (pitari, Čelik i Zrinjski) izvući 7 bodova što je neophodno za Evropu. Tim više što je Kup nažalost za nas završen, ne toliko zbog rezultata koliko zbog činjenice da je Sloboda bolja ekipa, posložena, bolje vođena itd. Uglavnom, glavu gore, još je sve u našim nogama za Evropu, ali drastično se igra mora mijenjati. E sad da li to Edis može ne znam, odigrali smo već desetak utakmica, ali ja ne vidim šta je naša koncepcija igre. Vrlo sporo igramo, igrači se loše kreću bez lopte osim pojedinaca, nemamo rješenja kad se ljudi postave osim nabijanja na krila itd.
Na kraju samo Lendrića da pohvalim, momak izgide, ali ne može sam.

godrina
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:35 pm

CARSONIO je napisao/la:
godrina je napisao/la:Zasto mislite da necemo proci ? Vecina igraca je odigralo losu utakmicu i sumnjam da ce ponovo biti ovako losi. Protiv travnika mozda koga odmorit i onda zabit gol u prvom poluvremenu u tuzli.
Ja vjerujem da mozemo proci.
Ova mi je loziona najgora cuj mozemo proci samo mi je zao sto nam nisu i treci uvalili pa da odmorimo ekipu za derbi ovako cemo se sami bezveze potrositu ljudi su bolji od nas svaka cast slobodi jedino trebaju da izbace ono valjanje jer ispadaju seljacka
ekipa
Znaci po tebi mi nemamo sanse ? Jedan poraz i hajmo se ugasit. Nidje veze, rezultat je dostizan. Odigramo bolje u odbrani, ne pravimo glupe greske lendric ne fula 100% prilike i eto nam dobre sanse.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Hrasno1921'

sri apr 13, 2016 8:35 pm

Zasluzen poraz, ocajna igra, izgubljeni igraci ...

Mislim da nam je rani gol u drugoj minuti presudio, jednostavno igraci se nisu mogli vratiti psihicki kroz cijelu utakmicu, cijeli tim je je odigrao ispod svakog nivoa, pocev od odbrane do srednje linije, jedino bih tu izuzeo napad - Lendrica koji se max. trudio i pokusavao nesto da napravi.
Bekric, Kramaric i S. Stevanovic definitivno najgori ...
Sloboda kako god da je odigrala, racunajuci valjanje po terenu, odugovlacenje i cekanje na kontre, odigrali su onoliko koliko im je trebalo, znalacki pa kako god, na kraju im se i isplatilo.
Mulalic mi danas nikako nije bio jasan, njegova taktika ali i izmjene pogotovo izmjena Blagojevic - Sadikovic, stavljanje Lendrica na krilo i sl. :r

Realno po meni jeste da smo ispali iz KUP-a, nemoguce je, odnosno vise sam realan da u Tuzli ne mozemo dati dva gola a ne primiti ni jedan, ko god sta mislio ostaje nam liga, i utakmica protiv Travnika, gdje porazom Sirokog u Tuzli autom. preskacemo Siroki sa +3 boda i preskacemo na 4.poziciju.
Jedino sto nebih volio jeste da sva ova atmosfera sada splasne, kako u tako i oko kluba, sa ovom akcijom gradnje stadiona, posjetom na stadionu i sl.

Poslije tekme opsti belaj je bio na potezu Trga Heroja da i to dodam i to kod dezurnog marketa pa do parkinga kod pijace u Hrasnom, trka nasih, specijalci, gadjanje svim i svacim, bruku policijskih vozila, koliko sam shvatio par momaka koji su dosli iz Tuzle parkirali su auto iza ambulante na Trgu Heroja, a presreli ih nasi poslije tekme ... :r
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Veteran1965
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:38 pm

Taktički smo izgubili tekmu, a tada se zna ko je krivac. Loše izmjene, bez ideje i strategije šta promjeniti, kako unaprijediti igru...zatvorii nam desnu stranu..pa jbt izrotiraj Memiju i Stevanovića, zar je to tako teško, i koji je rizik. O igračima ne bi ali, vidjelo se ono o čemu se priča, gdje nam trebaju pojačanja za prvih 11.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Ajzea
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:39 pm

Biće gusto, biće 0:2. :lol:

Hrasno1921'

sri apr 13, 2016 8:40 pm

Eto dokaz da nam pod hitno Ibraimi fali :ganja:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Brkoo
Kontakt:

Karic je sve objasnio. Kod Karica mi se svidja sto je brutalno iskren u svakoj mogucoj situaciji. Ovo je Edisov poraz, sablonska igra vec par utakmica zaredom gdje stoperi kreiraju napade dugim loptama, zaustavis nam desnu stranu i to je to. Izmjene je smijesno i komentarisati, ocekivao sam ulazak i Enisa Sadikovica, Edisovog miljenika..
Naredna tekma je protiv Travnika i tu ne smijemo uci opusteno u utakmicu kao sto je to bio slucaj veceras, pobjeda je pod moranje..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

revolt
Kontakt:

Svaka čast na trudu pojedinaca prije svega. Zasto uvijek jedan od Sadikovica mora igrati, Bekric se ne smije izvesti, po cijenu i najboljeg igraca. Zasto šef ne smije pred kamere,i zasto uništava Memiju, bolje je da sjedi na klupi kad vec ne moze igrati svoju poziciju nego da ga unistava ovako. Nadam se da nas ovo nece poljuljati, sloboda umorna ulazi u revanš nadam se pobjedi uz par promjena.

Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
plavi su pravi crveni su drveni

fk1921

sri apr 13, 2016 8:41 pm

Ne znam dal se vi slazete ali ja mslm da trebamo bolju 10tku od bekrica, sebican, gubi lopte sve hoce nesto sam...ako nistq barem konkurenciju kako treba jer nakon sirokog je po meni sve gori i gori. Uzasno me nervira
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ChWilla
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:42 pm

ma svakoga je prije mogao izvaditi prije nego blagojevića. svakoga. i kjosevskog.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava