Nemoj da nam ovaj poraz pokvari sve ovo lijepo sto se desava u prolaz vjerujem sve dok u slijedecoj utakmici ne prodje onih 90 min
MI SMO ZELJO I MI NE ISPADAMO LAKO
Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
Ova mi je loziona najgora cuj mozemo proci samo mi je zao sto nam nisu i treci uvalili pa da odmorimo ekipu za derbi ovako cemo se sami bezveze potrositu ljudi su bolji od nas svaka cast slobodi jedino trebaju da izbace ono valjanje jer ispadaju seljacka ekipagodrina je napisao/la:Zasto mislite da necemo proci ? Vecina igraca je odigralo losu utakmicu i sumnjam da ce ponovo biti ovako losi. Protiv travnika mozda koga odmorit i onda zabit gol u prvom poluvremenu u tuzli.
Ja vjerujem da mozemo proci.
Nije im branio taj levat nego neko dijete, **** sve svoje.Plava Porodica je napisao/la:Ne bih našee lavove kudio,samo prvi komentar evo ovako:Je.bem mater komplet ekipi padavičara,a posebno Piriću koji je od 10-te minute počeo da odugovlači, i tako iznervira i Lendrića i cijjeli stadion.Ništa me živaca nije koštalo ko valjanje.Pu cigani
Slažem se za odugovlačenje, nervira me komplet naša liga u tom pogledu. I mi često ovo radimo i nervira me.Plava Porodica je napisao/la:Ne bih našee lavove kudio,samo prvi komentar evo ovako:Je.bem mater komplet ekipi padavičara,a posebno Piriću koji je od 10-te minute počeo da odugovlači, i tako iznervira i Lendrića i cijjeli stadion.Ništa me živaca nije koštalo ko valjanje.Pu cigani
Znaci po tebi mi nemamo sanse ? Jedan poraz i hajmo se ugasit. Nidje veze, rezultat je dostizan. Odigramo bolje u odbrani, ne pravimo glupe greske lendric ne fula 100% prilike i eto nam dobre sanse.CARSONIO je napisao/la:Ova mi je loziona najgora cuj mozemo proci samo mi je zao sto nam nisu i treci uvalili pa da odmorimo ekipu za derbi ovako cemo se sami bezveze potrositu ljudi su bolji od nas svaka cast slobodi jedino trebaju da izbace ono valjanje jer ispadaju seljackagodrina je napisao/la:Zasto mislite da necemo proci ? Vecina igraca je odigralo losu utakmicu i sumnjam da ce ponovo biti ovako losi. Protiv travnika mozda koga odmorit i onda zabit gol u prvom poluvremenu u tuzli.
Ja vjerujem da mozemo proci.
ekipa