@KrajPrice imal sta novog jesul ono danas dresovi prestavljanje ?KrajPrice je napisao/la:Sutra na zvanicnij samo refresh

@KrajPrice imal sta novog jesul ono danas dresovi prestavljanje ?KrajPrice je napisao/la:Sutra na zvanicnij samo refresh
zahtjev kostica, zeli mir i da procijeni igrace koji su na probi... mi cemo biti na tekmi i snimati ali samo on ce gledati materijalGrbavica je napisao/la:Što je zatvorena za javnost utakmica nabijem ih na mališu
Nastimano iz dvice u keca.Grbavica je napisao/la:Što je zatvorena za javnost utakmica nabijem ih na mališu
Pa vjerovatno jer ce tu testirati mnogr igrace, ako bude utakmica na kojoj ce navijaci prisustvovati i nedo Bog izgubimo ili pobjedimo sa losom igrom bice da imamo novog jesica bice da je uprava sranje da nam treba SD(treba SD al kad dodje na red, nije lahko naci takvog covjeka koji ce biti od povjerenja. Znate sta je bilo sa Ibrakovicem) i slicno. Svakako je situacija oko kluba turbulentna jer svi ocekujemo tipa salihovic na krilu a dosao anonimus gdje smo ga smjestili tamo gdje mu sigurno i nije mjesto (medju pocetnih 11, ako jeste nadam se da ce opravdati svoj dolazak)Grbavica je napisao/la:Što je zatvorena za javnost utakmica nabijem ih na mališu
Amaru se nije pisnulo zato sto je osvajao trofeje, a i on je znao itekako usrati sa igracima. Jebat ce mi sve na kamaru raja, ali usudit cu se i reci da je dao svoj doprinos situaciji kakvu je zatekla ova uprava. Ali opet, sve se guralo pod tepih jer je imao uspjeh u sportskom segmentu.pinki je napisao/la:slažem se ali imali su i prethodni, evo neko spomenu Amara i Svraku, Kvesu, Čolića i ostale fule koje je imao, ali svi su šutili jer je to Amar...Zvaka72 je napisao/la:Pinki niko nije rekao da ova uprava ne radi dobro ali u sportskom segmentu imaju dobrih fula kao što su: Tomić, Livaja i company, Odović, Memić, Čapljić pa i Edis( tu sam se i ja zeznuo), Kokot, Đelmić, Bogićević, Stana, Zaha, itd itd. a imamo iskustvo kona vidi pod Ješić i zbog toga ne možemo mirno spavati. Šta ako Miloš otjera još 7, 8 igrača i dovede nove kao što kažete da će se desiti pitam samo šta onda. a ne bude rezultata. nemojte se kockati sa Željom.pinki je napisao/la:ne kažem da podržava ovog ili onog, ali najlakše je pljuvati...
Haj da napravimo T račun šta ova Uprava dobro radi a šta loše pa da vidimo + i -
vjerujem da svaki normalan navijač Želje i onaj ko želi dobro ovom klubu podržava ovaj put i način rada Uprave...
Za ove što govore da je zrinjski puno jači od nas,(trenutno), nek mi nabroje igrače koje bi doveli iz Zrinjskog i mjenjali sa našim. Da vas čujem ?
ja ti samo govorim da Dejo i Senad vrše pregovore. Misliš da nije Senad do sada pregovarao u svojoj firmi sa razim hoštaplerima i sl? ja baš mislim da je kompetentniji od recimo Šabana za pregovore. Od Stanića, od bilo kojeg SD kojeg spominjemo. Ovdje oni samo pregovaraju o uslovima. Sve ostalo je na treneru i logično da je tako.Neandertalac je napisao/la:Fulas poentu. Kazem niko u pruvatnoj firmi ne bi tako nastupao.ponosannavas je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Manijak do kraja@
Nije u tome stvar. Pokusava objasniti da se nekompetentni ljudi bave tim stvarima.
Fino je napisao sinoc, da li bi iko iz uprave u svojim firmama na neko mjesto od vaznosti zaposlio amatera diletanta. To je sva poenta.
Kao onda kada sam ja pisao glede Tomica. Nasa strana pregovaraci se postave ultimativno i arogantno i sa tim stavom direktno ostete Zelju za nekih 250 milja maraka.
A u svojim firmama bi kumili, molili, lobirali, pregovarali, lizali guzice za te pare.
Pa i AMar nas je recimo, kojeg bi svi volili za SD, oštetio za milione ako tako gledaš. Da je na vrijeme prodavao SVrake i sl. Ne možeš reći da se nebi neki drugi SD npr Barbarez postavio isto tako autoritativno i zijanio istih tih 250 milja
Amar nas za milione ostetio, ako tako gledamo. Mislim da grijesis, zapravo ne slazem se. Mislim da je bas Amar jedan od najzasluznijih sto nam igraci vise ne idu za sicu nego mozemo razmisljati i o malo ozbiljnijim ciframa. Pogldaj retrospektivno pa ces vidjeti to.
Iako, shvatam poentu tog sto si rekao ali totalno su u drugacijim uslovima radili, poslovali.
Iznajmili smo minjore i ja dron, ne brinite kakav kostić :dGrbavica je napisao/la:Ma kontam ja sve to, ali sam poželio Želju na Grbavici. A ovo je idealna prlika bila da ih pogledam.
Larsone od tebe očekujem da sa krova sjevera ili iz lokomotive snimaš utakmicu![]()
@1921.ba snimate samo za šefa ili će biti izvještaj i slike nakon utakmice na stranici?
E taman da ga čujemo malo šta priča1921.ba je napisao/la:nisam stigao od pocetka, bio sam vec pred kraj, nsiam puno vidio... pomocni teren je takodjer podijeljen na zone, iscrtano... kostic se ne zajebava, pravi je gospodin i profesionalac, ide popodne intervju sa njimfk1921 je napisao/la:Kako prodje na treningu? Kakav je Hervas?1921.ba je napisao/la:danas bio trening, nema popodnevni... sutra odmor.. u subotu oko 6 utakmica na glavnom, zatvorena za javnost
snimamo ovu tekmu samo za sefa, a fotke ce biti...Grbavica je napisao/la:Ma kontam ja sve to, ali sam poželio Želju na Grbavici. A ovo je idealna prlika bila da ih pogledam.
Larsone od tebe očekujem da sa krova sjevera ili iz lokomotive snimaš utakmicu![]()
@1921.ba snimate samo za šefa ili će biti izvještaj i slike nakon utakmice na stranici?
Svraka do dolaska Amara svi mu psovali od do . Čolu koliko ja znam je amar stavio u prvi tim sa 18 godina, povreda na koševu Viktorija,ova uprava ga otpustila , Kvesa povreda sa pozivom za reprezentaciju koliko znam to nisu fule već peh sa povredama a i 90% nas je bilo protiv njihove prodaje za siću. Samo da dodam ne smatram da je Amar bezgrešen naprotiv, ima jako zeznutu osobinu a to je tvrdoglavost.pinki je napisao/la:slažem se ali imali su i prethodni, evo neko spomenu Amara i Svraku, Kvesu, Čolića i ostale fule koje je imao, ali svi su šutili jer je to Amar...Zvaka72 je napisao/la:Pinki niko nije rekao da ova uprava ne radi dobro ali u sportskom segmentu imaju dobrih fula kao što su: Tomić, Livaja i company, Odović, Memić, Čapljić pa i Edis( tu sam se i ja zeznuo), Kokot, Đelmić, Bogićević, Stana, Zaha, itd itd. a imamo iskustvo kona vidi pod Ješić i zbog toga ne možemo mirno spavati. Šta ako Miloš otjera još 7, 8 igrača i dovede nove kao što kažete da će se desiti pitam samo šta onda. a ne bude rezultata. nemojte se kockati sa Željom.pinki je napisao/la:ne kažem da podržava ovog ili onog, ali najlakše je pljuvati...
Haj da napravimo T račun šta ova Uprava dobro radi a šta loše pa da vidimo + i -
vjerujem da svaki normalan navijač Želje i onaj ko želi dobro ovom klubu podržava ovaj put i način rada Uprave...
Za ove što govore da je zrinjski puno jači od nas,(trenutno), nek mi nabroje igrače koje bi doveli iz Zrinjskog i mjenjali sa našim. Da vas čujem ?
Laže Zaha, napucali ga s noge na nogu...LARS1921 je napisao/la:Iznajmili smo minjore i ja dron, ne brinite kakav kostić :dGrbavica je napisao/la:Ma kontam ja sve to, ali sam poželio Želju na Grbavici. A ovo je idealna prlika bila da ih pogledam.
"Sa Željezničarom sam se rastao gospodski i bez problema. Stvarno o svom bivšem klubu ne mogu reći ništa loše, momci su bili super, atmosfera u timu također, tako da nosim lijepe uspomene. Šta je uzrokovalo tačno raskidom ugovora, ne znam niti želim ulaziti u to. Mi smo ljudski sjeli, dogovorili se i niko nije ni u plusu, ni u minusu",
fk1921 je napisao/la:Pa vjerovatno jer ce tu testirati mnogr igrace, ako bude utakmica na kojoj ce navijaci prisustvovati i nedo Bog izgubimo ili pobjedimo sa losom igrom bice da imamo novog jesica bice da je uprava sranje da nam treba SD(treba SD al kad dodje na red, nije lahko naci takvog covjeka koji ce biti od povjerenja. Znate sta je bilo sa Ibrakovicem) i slicno. Svakako je situacija oko kluba turbulentna jer svi ocekujemo tipa salihovic na krilu a dosao anonimus gdje smo ga smjestili tamo gdje mu sigurno i nije mjesto (medju pocetnih 11, ako jeste nadam se da ce opravdati svoj dolazak)Grbavica je napisao/la:Što je zatvorena za javnost utakmica nabijem ih na mališu
trebalo bi bitiDon Juan je napisao/la:@KrajPrice imal sta novog jesul ono danas dresovi prestavljanje ?KrajPrice je napisao/la:Sutra na zvanicnij samo refresh
Može jedna i protiv raje. Znam dobro odigrati na poziciji desetke i na lijevom krilu nisam lošKapiten je napisao/la:joj cuj zatvoreno, a tako smo se obradovali da cemo moci gledati Želju.
Recite mu nek organizuje i jednu tekmu za raju, egzibicija
Moze i ta. Evo ja mogu na stopera imam potrebnu visinuGrbavica je napisao/la:Može jedna i protiv raje. Znam dobro odigrati na poziciji desetke i na lijevom krilu nisam lošKapiten je napisao/la:joj cuj zatvoreno, a tako smo se obradovali da cemo moci gledati Želju.
Evo ja ču biti šefKapiten je napisao/la:Mogla bi vala. Evo ja mogu na stopera imam potrebnu visinuGrbavica je napisao/la:Može jedna i protiv raje. Znam dobro odigrati na poziciji desetke i na lijevom krilu nisam lošKapiten je napisao/la:joj cuj zatvoreno, a tako smo se obradovali da cemo moci gledati Želju.