Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Whisperer
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 15, 2016 2:40 pm

KrajPrice je napisao/la:Sutra na zvanicnij samo refresh :)
@KrajPrice imal sta novog jesul ono danas dresovi prestavljanje ? :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921.ba
Kontakt:

sri jun 15, 2016 2:40 pm

Grbavica je napisao/la:Što je zatvorena za javnost utakmica nabijem ih na mališu
zahtjev kostica, zeli mir i da procijeni igrace koji su na probi... mi cemo biti na tekmi i snimati ali samo on ce gledati materijal
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 15, 2016 2:41 pm

Grbavica je napisao/la:Što je zatvorena za javnost utakmica nabijem ih na mališu
Nastimano iz dvice u keca.

fk1921

sri jun 15, 2016 2:41 pm

Pa vjerovatno jer ce tu testirati mnogr igrace, ako bude utakmica na kojoj ce navijaci prisustvovati i nedo Bog izgubimo ili pobjedimo sa losom igrom bice da imamo novog jesica bice da je uprava sranje da nam treba SD(treba SD al kad dodje na red, nije lahko naci takvog covjeka koji ce biti od povjerenja. Znate sta je bilo sa Ibrakovicem) i slicno. Svakako je situacija oko kluba turbulentna jer svi ocekujemo tipa salihovic na krilu a dosao anonimus gdje smo ga smjestili tamo gdje mu sigurno i nije mjesto (medju pocetnih 11, ako jeste nadam se da ce opravdati svoj dolazak)
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

cala
Kontakt:

sri jun 15, 2016 2:42 pm

pinki je napisao/la:
Zvaka72 je napisao/la:
pinki je napisao/la:ne kažem da podržava ovog ili onog, ali najlakše je pljuvati...
Haj da napravimo T račun šta ova Uprava dobro radi a šta loše pa da vidimo + i -
vjerujem da svaki normalan navijač Želje i onaj ko želi dobro ovom klubu podržava ovaj put i način rada Uprave...
Pinki niko nije rekao da ova uprava ne radi dobro ali u sportskom segmentu imaju dobrih fula kao što su: Tomić, Livaja i company, Odović, Memić, Čapljić pa i Edis( tu sam se i ja zeznuo), Kokot, Đelmić, Bogićević, Stana, Zaha, itd itd. a imamo iskustvo kona vidi pod Ješić i zbog toga ne možemo mirno spavati. Šta ako Miloš otjera još 7, 8 igrača i dovede nove kao što kažete da će se desiti pitam samo šta onda. a ne bude rezultata. nemojte se kockati sa Željom.
Za ove što govore da je zrinjski puno jači od nas,(trenutno), nek mi nabroje igrače koje bi doveli iz Zrinjskog i mjenjali sa našim. Da vas čujem ?
slažem se ali imali su i prethodni, evo neko spomenu Amara i Svraku, Kvesu, Čolića i ostale fule koje je imao, ali svi su šutili jer je to Amar...
Amaru se nije pisnulo zato sto je osvajao trofeje, a i on je znao itekako usrati sa igracima. Jebat ce mi sve na kamaru raja, ali usudit cu se i reci da je dao svoj doprinos situaciji kakvu je zatekla ova uprava. Ali opet, sve se guralo pod tepih jer je imao uspjeh u sportskom segmentu.

ponosannavas
Kontakt:

sri jun 15, 2016 2:42 pm

Neandertalac je napisao/la:
ponosannavas je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Manijak do kraja@
Nije u tome stvar. Pokusava objasniti da se nekompetentni ljudi bave tim stvarima.
Fino je napisao sinoc, da li bi iko iz uprave u svojim firmama na neko mjesto od vaznosti zaposlio amatera diletanta. To je sva poenta.

Kao onda kada sam ja pisao glede Tomica. Nasa strana pregovaraci se postave ultimativno i arogantno i sa tim stavom direktno ostete Zelju za nekih 250 milja maraka.
A u svojim firmama bi kumili, molili, lobirali, pregovarali, lizali guzice za te pare.

Pa i AMar nas je recimo, kojeg bi svi volili za SD, oštetio za milione ako tako gledaš. Da je na vrijeme prodavao SVrake i sl. Ne možeš reći da se nebi neki drugi SD npr Barbarez postavio isto tako autoritativno i zijanio istih tih 250 milja
Fulas poentu. Kazem niko u pruvatnoj firmi ne bi tako nastupao.

Amar nas za milione ostetio, ako tako gledamo. Mislim da grijesis, zapravo ne slazem se. Mislim da je bas Amar jedan od najzasluznijih sto nam igraci vise ne idu za sicu nego mozemo razmisljati i o malo ozbiljnijim ciframa. Pogldaj retrospektivno pa ces vidjeti to.
Iako, shvatam poentu tog sto si rekao ali totalno su u drugacijim uslovima radili, poslovali.
ja ti samo govorim da Dejo i Senad vrše pregovore. Misliš da nije Senad do sada pregovarao u svojoj firmi sa razim hoštaplerima i sl? ja baš mislim da je kompetentniji od recimo Šabana za pregovore. Od Stanića, od bilo kojeg SD kojeg spominjemo. Ovdje oni samo pregovaraju o uslovima. Sve ostalo je na treneru i logično da je tako.

Ok Amar nas doveo to toga slažem se, ali je isto tkao zakerao mnogo puta i nabijao cijenu nekima kojima to i nije realno bilo. Ja volim Amara pravo, ali nema tog ko u tim stvarima ne griješi. Pa GOjak, pa Haajradinović itd. Otišli džaba. zar nas nije Amar oštetio? Ali ja sam ga tad pravdao jer je imao stav da smo mi Željo i da nema zezancije. Da ne smijemo pasti pod uticaj nekog oca od djeteta da nas ucjenjuje. Zbog tog smo izgubili lovu. Sad isto tako možemo reći da moramo imati stav u nekim stvarima. Shvatio sam ja tebe ali nadam se da shvataš ti mene.

Grbavica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 2:47 pm

Ma kontam ja sve to, ali sam poželio Želju na Grbavici. A ovo je idealna prlika bila da ih pogledam.
Larsone od tebe očekujem da sa krova sjevera ili iz lokomotive snimaš utakmicu ;)
@1921.ba snimate samo za šefa ili će biti izvještaj i slike nakon utakmice na stranici?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

sri jun 15, 2016 2:48 pm

Grbavica je napisao/la:Ma kontam ja sve to, ali sam poželio Želju na Grbavici. A ovo je idealna prlika bila da ih pogledam.
Larsone od tebe očekujem da sa krova sjevera ili iz lokomotive snimaš utakmicu ;)
@1921.ba snimate samo za šefa ili će biti izvještaj i slike nakon utakmice na stranici?
Iznajmili smo minjore i ja dron, ne brinite kakav kostić :d

"Sa Željezničarom sam se rastao gospodski i bez problema. Stvarno o svom bivšem klubu ne mogu reći ništa loše, momci su bili super, atmosfera u timu također, tako da nosim lijepe uspomene. Šta je uzrokovalo tačno raskidom ugovora, ne znam niti želim ulaziti u to. Mi smo ljudski sjeli, dogovorili se i niko nije ni u plusu, ni u minusu",

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 2:48 pm

1921.ba je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:danas bio trening, nema popodnevni... sutra odmor.. u subotu oko 6 utakmica na glavnom, zatvorena za javnost
Kako prodje na treningu? Kakav je Hervas?
nisam stigao od pocetka, bio sam vec pred kraj, nsiam puno vidio... pomocni teren je takodjer podijeljen na zone, iscrtano... kostic se ne zajebava, pravi je gospodin i profesionalac, ide popodne intervju sa njim :palacgore:
E taman da ga čujemo malo šta priča :D , te su zone iscrtali odmah nakon prozivke i prvog treninga :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921.ba
Kontakt:

sri jun 15, 2016 2:49 pm

Grbavica je napisao/la:Ma kontam ja sve to, ali sam poželio Želju na Grbavici. A ovo je idealna prlika bila da ih pogledam.
snimamo ovu tekmu samo za sefa, a fotke ce biti...
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Zvaka72
Kontakt:

sri jun 15, 2016 2:50 pm

pinki je napisao/la:
Zvaka72 je napisao/la:
pinki je napisao/la:ne kažem da podržava ovog ili onog, ali najlakše je pljuvati...
Haj da napravimo T račun šta ova Uprava dobro radi a šta loše pa da vidimo + i -
vjerujem da svaki normalan navijač Želje i onaj ko želi dobro ovom klubu podržava ovaj put i način rada Uprave...
Pinki niko nije rekao da ova uprava ne radi dobro ali u sportskom segmentu imaju dobrih fula kao što su: Tomić, Livaja i company, Odović, Memić, Čapljić pa i Edis( tu sam se i ja zeznuo), Kokot, Đelmić, Bogićević, Stana, Zaha, itd itd. a imamo iskustvo kona vidi pod Ješić i zbog toga ne možemo mirno spavati. Šta ako Miloš otjera još 7, 8 igrača i dovede nove kao što kažete da će se desiti pitam samo šta onda. a ne bude rezultata. nemojte se kockati sa Željom.
Za ove što govore da je zrinjski puno jači od nas,(trenutno), nek mi nabroje igrače koje bi doveli iz Zrinjskog i mjenjali sa našim. Da vas čujem ?
slažem se ali imali su i prethodni, evo neko spomenu Amara i Svraku, Kvesu, Čolića i ostale fule koje je imao, ali svi su šutili jer je to Amar...
Svraka do dolaska Amara svi mu psovali od do . Čolu koliko ja znam je amar stavio u prvi tim sa 18 godina, povreda na koševu Viktorija,ova uprava ga otpustila , Kvesa povreda sa pozivom za reprezentaciju koliko znam to nisu fule već peh sa povredama a i 90% nas je bilo protiv njihove prodaje za siću. Samo da dodam ne smatram da je Amar bezgrešen naprotiv, ima jako zeznutu osobinu a to je tvrdoglavost.
Opet da ponovim ova Uprava ima moju podršku zbog svega što je uradila ali nema bezrezervnu da bismo i loše stvari hvalili. Pa nisu SDA. hahahahahaha
Plava porodica me ubi u pojam.

teteac8684
Kontakt:

sri jun 15, 2016 2:50 pm

LARS1921 je napisao/la:
Iznajmili smo minjore i ja dron, ne brinite kakav kostić :d

"Sa Željezničarom sam se rastao gospodski i bez problema. Stvarno o svom bivšem klubu ne mogu reći ništa loše, momci su bili super, atmosfera u timu također, tako da nosim lijepe uspomene. Šta je uzrokovalo tačno raskidom ugovora, ne znam niti želim ulaziti u to. Mi smo ljudski sjeli, dogovorili se i niko nije ni u plusu, ni u minusu",
Laže Zaha, napucali ga s noge na nogu... :rofl: :rofl: :rofl:

Neandertalac

sri jun 15, 2016 2:52 pm

Ponosannavas@

Apsolutno te razumijem, cak ne mogu reci i da nisi u pravu, kada kroz tu prizmu, jednostranu gledas.
Samo si zaboravio nabrojati i njegove uspjesne transfere, i neke od njih koji su direktno ovoj upravi olaksali posao. Bilo bi moralno ispravno da si i to uradio, pa da izvagamo.
A trenutno, nasa djeca u drugom planu, ja ne vidim jos uvijek neke naznake zarade na sadasnjem igrackom kadru, bar onima koji su produkt sadasnjeg rada. Samo minuse.
Sta cemo za godinu, dvije ovim tempom?

Bocacio@ respect.
Željeznicar za život cijeli!

Model1964

sri jun 15, 2016 2:52 pm

fk1921 je napisao/la:
Pa vjerovatno jer ce tu testirati mnogr igrace, ako bude utakmica na kojoj ce navijaci prisustvovati i nedo Bog izgubimo ili pobjedimo sa losom igrom bice da imamo novog jesica bice da je uprava sranje da nam treba SD(treba SD al kad dodje na red, nije lahko naci takvog covjeka koji ce biti od povjerenja. Znate sta je bilo sa Ibrakovicem) i slicno. Svakako je situacija oko kluba turbulentna jer svi ocekujemo tipa salihovic na krilu a dosao anonimus gdje smo ga smjestili tamo gdje mu sigurno i nije mjesto (medju pocetnih 11, ako jeste nadam se da ce opravdati svoj dolazak)
:lol: to če biti vako ili nako
Znaš ti nas :lol:
Malo mačku teleča glava :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

KrajPrice
Kontakt:

sri jun 15, 2016 2:54 pm

Don Juan je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Sutra na zvanicnij samo refresh :)
@KrajPrice imal sta novog jesul ono danas dresovi prestavljanje ? :zeljeznicar1:
trebalo bi biti :zeljeznicar1:
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Kapiten
Kontakt:

sri jun 15, 2016 2:54 pm

joj cuj zatvoreno, a tako smo se obradovali da cemo moci gledati Želju.
Recite mu nek organizuje i jednu tekmu za raju, egzibicija :mrgreen:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Grbavica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 3:00 pm

Kapiten je napisao/la:joj cuj zatvoreno, a tako smo se obradovali da cemo moci gledati Želju.
Može jedna i protiv raje. Znam dobro odigrati na poziciji desetke i na lijevom krilu nisam loš :mrgreen:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Kapiten
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 15, 2016 3:02 pm

Grbavica je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:joj cuj zatvoreno, a tako smo se obradovali da cemo moci gledati Želju.
Može jedna i protiv raje. Znam dobro odigrati na poziciji desetke i na lijevom krilu nisam loš :mrgreen:
Moze i ta. Evo ja mogu na stopera imam potrebnu visinu :ganja:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Model1964

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 15, 2016 3:03 pm

Kapiten je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Mogla bi vala. Evo ja mogu na stopera imam potrebnu visinu :ganja:
Evo ja ču biti šef :) :)
imam dovoljno godina i Slovenac sam :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Veteran1965
Kontakt:

sri jun 15, 2016 3:15 pm

Malo smo kontradiktorni onako kolektivno. Svi, odnosno velika većina smo stavili imperativ titule, trofeja, vrijeme je nakon tri sezone, a nakon toga kažemo kako ne forsiramo našu djecu, kako smo izašli iz te priče. Meni se tu nekako stvari ne slažu. Zar mislite da sa Vecom, Memijom, Kemom, Žerom, Dženisom, Dadom, Mujagom, ili nekim od momaka koji su se vratili sa posudbe u ekipi možemo uzeti titulu? Plasirati se u Europu? Ja mislim da su nam šanse nikakve. Naravno neki od njih će biti u ekipi, neki na klupi, neki igrati u kupu, a neki opet na posudbu ili dobiti čiste papire. Ljudi ovo je posao. Ako sami sebi stavljamo imperative, sa našom djecom, bez i da znamo kako će konkurencija izgledati, onda nam priča i nije baš najrealnija. Letimo previsoko, i mislim da se trebamo spustiti i malo pametnije i hladne glave, bez euforije razmišljati.
Ovu upravu bi mnogi povalili, i jedva čekaju da kiksaju, a oni im nekada idu u susret. Mjenjamo i rotiramo mnogo igrača, da tačno je, ali razlog za to su česte promjene trenera, i to je najveći minus ove ekipe. Neiskustvo u sportskom segmentu. NE loša namjera, nego neznanje i neiskustvo. Sa druge strane, uvijek je i faktor sreće jako bitan. Sa Edisom je nismo imali, neka mi kaže ko je bio nezadovoljan kada smo njega imenovali? Ali jbg uz očigledno neznanje par stativa protiv Zrinjskog, Čelika su kumovale da ne vidimo Europe i da on dobije nogu.
Kostić? Ko zna? Ko može reći da će biti dobar, loš, odličan ili katastrofalan izbor? Niko. Uvodna dešavanja pokazuju da zna, ali i on nema iskustva, i sa njim je sve moguće. Šta ispušimo titulu? Europu? Otjeramo ga. Je li uprava nedodirljiva? Ja pokušavam ovdje govoriti o činjenicama i stvarima koje se realno mogu dogoditi. Mi sami sebi moramo postavljati ovakva pitanja, i davati odgovore, onda će nam biti lakše realno sagledati neke stvari i u oko Želje.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava