Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

BlueSide
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 27, 2017 10:58 pm

mavi je napisao/la:
sri dec 27, 2017 10:27 pm
storm_raider je napisao/la:
sri dec 27, 2017 9:56 pm
Gadi mi se prica o platama. Uvijek i jeste. Odakle vi znate te cifre? Jos bolje, odakle vam pravo da mislite da trebate znati? Jos bolje, zasto vas to uopste interesuje? Je li ih vi placate? Za 5km/8km/10km/15km/... svaku drugu sedmicu mislite da imate pravo znati koje su plate igracima? Placate zabavu koja traje 2 puta po 45 minuta. Eto, toliko ste i platili. Pa da ste i vise, zar time kupujete ekskluzivno pravo da znate neciju platu? Ne daje nikome nista pravo da zna iciju platu. Ma niti treba ikoga interesovati. Ako volim nesto, nekoga, to mi ne daje pravo da posjedujem.

Uzgred te plate su poslovna tajna. Ako vam je igrac sa kojim 'pijete kafu' rekao svoju platu i vi je napisete, morate znati da po odredbama zastite poslovnih podataka i internog pravilnika kluba ce taj isti igrac biti zestoko kaznjen. Pa ne mogu vjerovati da se pise o tome, tj. da se laze svjesno o tome kolika je kome plata.

Stanic jeste poslijeratna legenda kluba. Ima 250+ utakmica. Ali je te sve utakmice naplatio, nije igrao na humanitarnoj osnovi za klub i lomio noge. Klub je u njega takodjer ulozio, placao lijecenja, operacije, fizikalne. Nije on to eto radio samo iz ljubavi, vec je to placeno. Ako je usput i volio klub, a jeste, to je odlicno, ali ga to nije sputalo da ne uzme platu kada je trebalo. Pa onda nemojte mijesati te dvije stvari. Placen je, dali smo 5km (8km/10km/15km...) i zonglirao je loptu pred nama 2 puta po 45 minuta. Mi sretni sto je Zeljo pobjedio, malo smo se i zabavili, on sretan sto je zaradio platu da moze priustiti sebi nesto i kraj price.

Sinisa je odlican bek i pozdravljam potez produzivanja ugovora sa njim. Nadam se da ce i Stanic. Imaju ljudi koji brinu o tome, moje je da dodjem i navijam i/ili na bilo koji nacin pokusam pomoci klubu (pa i ovim forumom). A ako ocekujete nesto (informacije o platama) zauzvrat te ljubavi, onda se zapitajte da li je ona bezuvjetna.
Nije problem, nećemo pričati o plati Stanića i o platama drugim igrača. Ali, zašto onda nisi dosljedan i kao moderator zaustavio hrakanje po Staniću (opet) svim sredstvima od strane dobro poznatih forumaša, a sve na osnovu polu/informacije da Stana neće da potpiše za toliko i toliko para. Ponavljam, nije to zaslužio igrač koji je odigrao 250 utakmica za naš voljeni klub. Pustimo klub i Stanića da to rješe. U redu, Stanić neće da potpiše, hvala mu i sretno mu. Ali, čemu pljuvanje?
Bravo. Ja bih dodao orkestrirano hrakanje
I koji je to jos igrac igrao iz ljubavi prem klubu bez plate..al eto Stana je valjda trebao..
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Velahalve
Kontakt:

sri dec 27, 2017 11:11 pm

Plate jesu dogovorene za sve igrače ali nije sve onako kako piše,moze biti i manje od dogovorenog a i vise, upućeniji znaju o čemu govorim...

Grbavica
Kontakt:

sri dec 27, 2017 11:16 pm

Al šta kaže "Stana dobar sa Amarom" i to kao nešto loše i zato neće da mu produže ugovor :rofl1: Uostalom ko kaže da on neće produžiti ugovor? Moža čovjek ganja nešto vani, ima dosta solucija.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

sri dec 27, 2017 11:17 pm

Godinama pisem, pa evo i ove godine. Ponuda na Marketu je porazna (opet). Molim vas, opet, poradite na tom fan shopu. Pa ima toliko talentovanih ljudi koji vole Zelju. Evo i Sablja koji sponzorise nagradu za forumasa godine ovdje. Odradite nesto na tom putu, strasno ce nam svima znaciti bolja ponuda, pogotovo preko ovih pauza. Vidite sa momcima sa 1921.ba, pokrenite neke nagradne igre, sponzorisite jedan event preko zime, napravite druzenje "Zeljovaca do 12 godina" (odmah ce i roditelji doci, a to znaci i clanske karte da mogu biti u opticaju), ... Druge stvari stvarno dobro izgledaju, ali godinama je taj fan shop stvarno los i generalno ponuda na Holiday Marketima. Doslovno covjek nema sta da kupi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

sri dec 27, 2017 11:19 pm

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/navi ... eni/105039
Na forumu našeg portala navijača FK Željezničar birali su najbolji gol jesenje polusezone, a najviše ih je impresionirao pogodak Gorana Zakarića postignut u prvom pretkolu Evropske lige protiv crnogorske Zete.

rodrigo87
Kontakt:

sri dec 27, 2017 11:29 pm

šta se sve neće napisati na ovom forumu..
doduše, nakon onoga "da li će istok biti u visini sa sjeverom" me i ne bi trebalo da čudi ništa

djoxxx1921
Kontakt:

sri dec 27, 2017 11:32 pm

Koji je razlog brisanja posta s kojim sam samo replicirao na nesto upuceno meni?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri dec 27, 2017 11:33 pm

Ma vi stvarno niste normalni, ovaj Željo sve će jebat.i
Željezničar ante portas !

MrkiMedo
Kontakt:

sri dec 27, 2017 11:37 pm

sri dec 27, 2017 11:17 pm
Godinama pisem, pa evo i ove godine. Ponuda na Marketu je porazna (opet). Molim vas, opet, poradite na tom fan shopu. Pa ima toliko talentovanih ljudi koji vole Zelju. Evo i Sablja koji sponzorise nagradu za forumasa godine ovdje. Odradite nesto na tom putu, strasno ce nam svima znaciti bolja ponuda, pogotovo preko ovih pauza. Vidite sa momcima sa 1921.ba, pokrenite neke nagradne igre, sponzorisite jedan event preko zime, napravite druzenje "Zeljovaca do 12 godina" (odmah ce i roditelji doci, a to znaci i clanske karte da mogu biti u opticaju), ... Druge stvari stvarno dobro izgledaju, ali godinama je taj fan shop stvarno los i generalno ponuda na Holiday Marketima. Doslovno covjek nema sta da kupi.
Sa Sabljom obavezno treba dogovoriti neku saradnju. Momak ima odlicne ideje, kvalitetnu robu i vjerovatno bi mogao odraditi puno bolje neke stvari kad bi imao klub iza sebe

storm_raider
Kontakt:

sri dec 27, 2017 11:52 pm

Da li je moguce da je Kerla ove sezone dao 10 golova u Litvanijskoj ligi???

Plava Porodica
Kontakt:

sri dec 27, 2017 11:54 pm

A nama Bogičević i dalje prvi štoper :kafa:

:D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

sri dec 27, 2017 11:59 pm

Lobotomija opet skrenula forumase sa najvaznije teme. Kako je to rezervni golman primao platu i na osnovu cega? Ko je dopustio takve stvari u nasem klubu?
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet dec 28, 2017 12:00 am, ukupno mijenjano 1 put.

Amar927
Kontakt:

čet dec 28, 2017 12:00 am

Nesto mislim da bi se Djelmic mogao vratiti kod nas.

Ajzea
Kontakt:

Ma hajmo mi odvojiti trenutak i nasmijati se clanku o propasti dinastije Misimovic HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAA

storm_raider
Kontakt:

čet dec 28, 2017 12:01 am

Ajzea je napisao/la:
sri dec 27, 2017 11:59 pm
Lobotomija opet skrenula forumase sa najvaznije teme. Kako je to rezervni golman primao platu i na osnovu cega? Ko je dopustio takve stvari u nasem klubu?
Sto ce nam ekonom? Frajer ima zavrsenu ekonomiju i skuplja lopte?

sajo10
Kontakt:

čet dec 28, 2017 12:08 am

Amar927 je napisao/la:
Nesto se nadam da ti je bilo dosadno pa si to napisao... Kakav crni Djelmic. Jesmo rekli NE povratnicima. Lahko zaboravljamo.

Plavi orkestar
Kontakt:

čet dec 28, 2017 12:41 am

Dugo godina Zeljo nema pravog vodje na terenu.Neko ko se pojavio i mogao to biti vrlo brzo bi zbog vece novcane ponude odlazio iz kluba.Stana sa 250 odigranih utakmica u dresu Zelje bi trebao biti to ali nje.Pitanje je jedno:Zašto?Odgovora je mnogo i u tim odgovorima se nalaze i razlozi zašto Stana nije napravio puno više.Mislim da nije u situaciji da odugovlaci.Meni trenutno od sadašnjih igraca Zakaric ide u tom smjeru da bi ako bi se sa njim napravio novi cetverogodišnji ugovor mogao biti neko ko bi bio taj vodja na terenu i zbog ljudskih a i fudbalskih kvaliteta.Ovi mladji ce sigurno put pod noge prvom prilikom tako da njih nisam ni uzimao u razmatranje iako bih volio da to bude i neko od njih.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet dec 28, 2017 12:54 am

Sasvim moguce. Trebao je biti kapitalac, bas je neko pisao o tome kako sada razvaljuje u Litvi, a kod nas uzas zivi...tako da imena ne moraju nekad nista znaciti. Skoro citav forum je bio ubijedjen da ce nam Jahic donijeti dimenziju vise, prvi ja.
Pod Adzemom kompletna ekipa igra puno bolje, tako da i prosjecni igraci daju vise individualno, samim tim i za ekipu. Sta da dovedemo par igraca takvog tipa kao sto se ovdje pise, nista nam ne bi garantovalo.
Jedan Kukoc u Zrinjskom nista ne pokaza, a sigurno je bio haos placen, ali o tome se ne prica. Ali zato kod nas je sve pod lupom, i sto je najgore, od strane nas samih. Treba nam strpljenja i povjerenja u Adzema, ako nista pokazao je da se itekako moze boriti sa ogromnim pritiskom i teskim izazovima. Zna covjek itekako sta radi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Brkoo
Kontakt:

čet dec 28, 2017 12:58 am

Amar927 je napisao/la:
Sto dalje od Zelje i on i takvi slicni. Nije htio potpisati ugovor gdje bi mu se plata povecala za 40%, glumio tad igracinu i zajebavao se po Americi sa zenom, otisao u Debrecen i tu bio na tribinama, sad ga i iz Vojvodine nogirali. Hvala lijepo, dovidjenja i prijatno..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

kvalitet
Kontakt:

čet dec 28, 2017 1:12 am

Omar500 je napisao/la:
čet dec 28, 2017 12:54 am
Sasvim moguce. Trebao je biti kapitalac, bas je neko pisao o tome kako sada razvaljuje u Litvi, a kod nas uzas zivi...tako da imena ne moraju nekad nista znaciti. Skoro citav forum je bio ubijedjen da ce nam Jahic donijeti dimenziju vise, prvi ja.
Pod Adzemom kompletna ekipa igra puno bolje, tako da i prosjecni igraci daju vise individualno, samim tim i za ekipu. Sta da dovedemo par igraca takvog tipa kao sto se ovdje pise, nista nam ne bi garantovalo.
Jedan Kukoc u Zrinjskom nista ne pokaza, a sigurno je bio haos placen, ali o tome se ne prica. Ali zato kod nas je sve pod lupom, i sto je najgore, od strane nas samih. Treba nam strpljenja i povjerenja u Adzema, ako nista pokazao je da se itekako moze boriti sa ogromnim pritiskom i teskim izazovima. Zna covjek itekako sta radi.
To je fudbal/nogomet. I mi ga baš i ne shvatamo u onoj mjeri u kojoj mislimo da shvatamo. Kad god su navijači dovodili igrače nije valjalo. Zato mi je drago da je sad 'neutralni' Papac tu gdje jeste. I ja mu apsolutno vjerujem.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava