Minjore je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:46 pmKoliko god da je imao, CV mu je to omogucavao. Stani je Zeljo vrhunac karijere pogotov sada kada mu je koljeno kao staklo.mavi je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:36 pmhttps://www.transfermarkt.ba/denis-pozd ... eler/72831
A zna li neko od ovih obaviještenih koliku je ovaj parmak imao platu? Neto? Pa da napravimo poređenje i da vidimo je li puno Stana traži.
Da se ne placaju doprinosi kao u vakat prethodnih uprava i to 70% plate, pristojna je plata od 5000.
Stana mi je drug i niko sretniji od mene kada bi on ostao, ali Zeljo je na prvom mjestu. Ispred svih uprava, igraca i svega ostalog.
Zbog takvog stava legenda ovo ono smo pogrijesili sa bekricem,jahicem,zeba itd... zar opet da grijesimo. Ne vrijedi tih para.mavi je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:54 pmStana je, volio ga neko ili ne, jedan od igrača koji je već postao legenda kluba. To je fakat i tako će ostati, ako ništa, barem na osnovu činjenice da je odigrao 250 uutakmica u plavom dresu i osvojiO veliki broj trofeja u svojoj karijeri. Bio nadomak reprezentacije igrajući na poziciji desnog beka, da bi u zadnjih par godina bio konstantno žrtvovan na poziciji lijevog beka. I gdje je, gledaj sad, bio ponovo bolji od skupo plaćenog Projića (usput, znamo dobro i za koliko para on igra) i ostalih levata koji su prodefilovali tom lijevom stranom. Da ih sad ne nabrajam. Tjeran, s ove distance to mogu slobodno reći, dva puta nepravedno iz kluba. I sad nam je puno što će njegova plata, s doprinosima, iznositi osam milja. Nevezano od toga da li ga neko voli ili ne, zaslužio je da ima, recimo, platu kao onaj nesretnik Projić. Mislim da ćemo se svi složiti da je to pošteno?damirfile je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:41 pmHoces da kazes kad se grijesilo sa njim daj i stani nema veze jel uredu i nema veze zasluzuje li ili ne nema veze sto ce klub kostati 117 000 prvu godinu.mavi je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:36 pmhttps://www.transfermarkt.ba/denis-pozd ... eler/72831
A zna li neko od ovih obaviještenih koliku je ovaj parmak imao platu? Neto? Pa da napravimo poređenje i da vidimo je li puno Stana traži.
Ma kakav Adzem, ljudi mu doveli bivseg reprezentativca da igra lijevog beka, njemu Papac vise na trEbinama nego na terenu...