Jos nije kraj ima uzvratna ali koliko Zeljo moze ovakvom igrom bgm tesko
Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
hardwell je napisao/la:Prvo sebe nek pretuce zbog svojih gresakajovanmaksimovic je napisao/la:kakav ce biti tek revans u tuzli... ima da ih edis pretuce sviju pojedinacno zbog ovakve igre...On je najveci krivac za ovaj poraz
Ja sam se prekrstio kada je izašao Blagojević. Musliman sam.Format je napisao/la:Izmjena sadikovic-blagojevic je nesto najgluplje sto sam vidio u fudbalu
Stvarno je ne shvatljivo sta je on htjeo postici. Nije smjeo izvaditi Bekrica a htjeo je ostaviti pravog defanzivca u Zahirovicu pa kao zrtveno jagnje izvadio je Jovana. Eh sad sto je Damir kao i vecina bio katastrofalan a Blagojevic bio nas najbolji igrac sve govori o Edisovom propusto. Da nije bilo Jovana nebi dali ni gol, pogledajte reprizu i kako je se brzo snasao i dodao Ivanu.exbabilon je napisao/la:U trenutku kad je umjesto Blagojevica u igru usao Sadikovic mi smo ostali bez finala, a mozda i bez Evrope.
Apsolutno se slažem. Ovo mi jedno govori a to je da ili nemaš muda da izvedes nekog drugog(neću napisati koga) ili ne vidiš dobro stanje na terenu (teška je riječ da kazem, ne znaš).exbabilon je napisao/la:U trenutku kad je umjesto Blagojevica u igru usao Sadikovic mi smo ostali bez finala, a mozda i bez Evrope.
Edis, iako nije mogao uticati na dvije kriminalne greske pojedinaca u odbrani, itekako ima udjela u danasnjem porazu. Nemam sada zivaca za objasniti ali ova utakmica danas je razotkrila sve njegove mane kao trenera. Ukratko ogranicen.sajo10 je napisao/la:Ma hoce qurac.. ovo je njegov propust takodjer. Itekako. Husref ga je posramio..jovanmaksimovic je napisao/la:kakav ce biti tek revans u tuzli... ima da ih edis pretuce sviju pojedinacno zbog ovakve igre...
Nas je pobijedio husref musemic. Malo sam se iznenadio kako Edis gleda na utakmicu to jeste sta poduzima, a sta ne ali svejedno nema predaje idemo majstori istrcite na kosevu odigrajte utakmicu zivoza i zadrzite prednost i eto nam evropedamirfile je napisao/la:Definitivno greska trenera je ovaj poraz ali sta se moze ne moze se uvijek ni pobijediti, da je ostalo nerijeseno da se imamo cemu nadati u revansu ovako jako tesko pogotovo sto utakmica dolazi pred derbi.