Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

krajisnik87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 7:51 pm

Jos nije kraj ima uzvratna ali koliko Zeljo moze ovakvom igrom bgm tesko

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Format
Kontakt:

sri apr 13, 2016 7:51 pm

Izmjena sadikovic-blagojevic je nesto najgluplje sto sam vidio u fudbalu

sajo10
Kontakt:

sri apr 13, 2016 7:52 pm

hardwell je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:kakav ce biti tek revans u tuzli... ima da ih edis pretuce sviju pojedinacno zbog ovakve igre... :psujem:
Prvo sebe nek pretuce zbog svojih gresaka :) On je najveci krivac za ovaj poraz
slika :mrgreen: :mrgreen:

Model1964

sri apr 13, 2016 7:53 pm

Kad smo malo stariji prigovarali na igi, govorili ste bitan je rezultat. Nismo mi kudili pojednince zato što nam je Željo mrzak nego zato jer želimo boljeg Želju.U ovakvim tekmama se vidi koliko može Bekrija, koliko je Bogi spor, Memija izgubljen.... Ako isapadnemo u kupu to nije kraj svijeta. Moramo biti još složniji i jači. Tek smo zakoračili na put koji nešto obečava. Nebi bilo uredu da nakon prve prepreke izgubimo entuzijazam.
Na sve treba gledati razumno bez okivanja u zvijezde ili bacanja u blato.
:zeljeznicar1:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

addyno1
Kontakt:

sri apr 13, 2016 7:53 pm

losa predstava kompletne ekipe....zasluzena pobjeda Slobode ma sta mi mislili. nasa providna igra, ko da smo barca toliko jaki pa trebaju drugi praviti taktike prema nama...posebno su podbacili vezni bekric i zahirovic, bogi los...ma generalno ocajna igra koja nas je vjerojatno kostala kupa. idemo dalje, treba osvjeziti ekipu i pobijediti travnik i pripremiti se za koseva gdje ce nam vjerojatno biti presudna utakmica za trece mjesto

damirfile
Kontakt:

sri apr 13, 2016 7:54 pm

Rani gol je sve unistio i ocigledno se enis nije mogao snaći u takvoj situaciji, zasluzena pobjeda slobode.
Sad u revans kako krenuti pitanje je. Mozda rani gol promijeni dosta toga kao i veceras :x

hardwell
Kontakt:

sri apr 13, 2016 7:54 pm

Format je napisao/la:Izmjena sadikovic-blagojevic je nesto najgluplje sto sam vidio u fudbalu
Ja sam se prekrstio kada je izašao Blagojević. Musliman sam.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

MrRiccoli
Kontakt:

sri apr 13, 2016 7:55 pm

Ma nista braco mora se nekad i izgubito jos uvijek je sve do nas sami sebi odredjujemo sudbinu pobijedimo na derbiju i ostanimo treci hajmo kad smo mangupi, a Bgm jesmo, zivimo san koji nismo dugo nedajmo da nam iko taj san srusi, zasto ne bismo dobili tamo i prosli, zasto za 7 dana ne bi mogao biti nas dan da odigramo najbolje do sada. Hajmo manijaci hajmo Zeljo dokazimo onu nasu SVE DO KRAJA NEMA PREDAJE

Sent from my C5303 using Tapatalk

exbabilon
Kontakt:

sri apr 13, 2016 7:57 pm

U trenutku kad je umjesto Blagojevica u igru usao Sadikovic mi smo ostali bez finala, a mozda i bez Evrope.

krajisnik87
Kontakt:

sri apr 13, 2016 7:59 pm

Losa predstava Zelje oba gola glupost izmjena Dado-Blagojevic jos gluplja al nadam se da Edis zna sto je izbacio Blagoju po meni umjesto Dade je trebao ici Zahirovic, treba ovo zaboraviti i okrenuti se sljedecim utakmicama, te spremno otici na revans pokazati pravog Želju i proci u finale :D

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

sajo10
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:00 pm

exbabilon je napisao/la:U trenutku kad je umjesto Blagojevica u igru usao Sadikovic mi smo ostali bez finala, a mozda i bez Evrope.
Stvarno je ne shvatljivo sta je on htjeo postici. Nije smjeo izvaditi Bekrica a htjeo je ostaviti pravog defanzivca u Zahirovicu pa kao zrtveno jagnje izvadio je Jovana. Eh sad sto je Damir kao i vecina bio katastrofalan a Blagojevic bio nas najbolji igrac sve govori o Edisovom propusto. Da nije bilo Jovana nebi dali ni gol, pogledajte reprizu i kako je se brzo snasao i dodao Ivanu.

Dokle vise ovo forsiranje Memije (na lijevom krilu)?.. :cry:

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 8:00 pm

exbabilon je napisao/la:U trenutku kad je umjesto Blagojevica u igru usao Sadikovic mi smo ostali bez finala, a mozda i bez Evrope.
Apsolutno se slažem. Ovo mi jedno govori a to je da ili nemaš muda da izvedes nekog drugog(neću napisati koga) ili ne vidiš dobro stanje na terenu (teška je riječ da kazem, ne znaš).

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

tm8782
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:01 pm

Ovaj gore moj post nije pljuvanje nego realan ostvrt na situaciju na terenu.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

hardwell
Kontakt:

Dvije greške odbrane i dva primljena gola. Ne krivim odbranu jer desi se i najboljima da pogriješe, manjak koncetracije, teške noge, umor. Desi se da koncentracija popusti onda kada su noge teške.

Prvi gol krivac Bogičević, brzo izveden prekid i odbrana se izgubi, Krpić iskoristi 0:1

Drugi gol lucidnost Blagojevića i Lendrića, ispada loše, ali onda Stevanović sjajno diže loptu a Bogi koristi visinu 1:1

Trećem golu prethodi ono ne izlaženje na Veselinovića, igračima u glavi ta prilika, a zaboravljaju da taj isti Veselinović upravo šutira ponovo sa ruba 16m 1:2

Mene najviše brine loša igra jer nismo ništa pokazali, kreativnost minus 1, borbe je bilo ne mogu da lažem.

Najveći krivac za poraz Edis Mulalić
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

nema mjesta pesimizmu... idemo naprijed... porazi se desavaju... vrlo lako utakmica moze ici u tom smjeru da mi njih ubijemo i prodjemo lakse nego sto ocekujemo... zato polako nema predaje... ja vjerujem u 0-2 tamo za nas...
100/94/37/34 - i to je to!

damirfile
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:02 pm

Definitivno greska trenera je ovaj poraz ali sta se moze ne moze se uvijek ni pobijediti, da je ostalo nerijeseno da se imamo cemu nadati u revansu ovako jako tesko pogotovo sto utakmica dolazi pred derbi.

storm_raider
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:02 pm

Morao se desiti i prekid tog niza. Sloboda stvarno dobra, odigrali zrelo i to je sve sto napisati o njima.
Sto se nas tice, Blagojevic i Stevanovic imaju jedini prolaznu ocjenu. Ostali daleko ispod mogucnosti. Bilo je tu zelje, trcali su, ali sredina zakazala. Bekric je prespor, nekada previse i sebican. Podhitno 5 kg mora izgubiti. Idemo u Tuzlu zabiti 2 gola i ne primiti nijedan, ne bi bilo prvi put. Podrska ovoj ekipi, samo neka nastave raditi. Hoce li biti stream konferencije nakon utakmice?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Neandertalac

sri apr 13, 2016 8:03 pm

sajo10 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:kakav ce biti tek revans u tuzli... ima da ih edis pretuce sviju pojedinacno zbog ovakve igre... :psujem:
Ma hoce qurac.. ovo je njegov propust takodjer. Itekako. Husref ga je posramio..
Edis, iako nije mogao uticati na dvije kriminalne greske pojedinaca u odbrani, itekako ima udjela u danasnjem porazu. Nemam sada zivaca za objasniti ali ova utakmica danas je razotkrila sve njegove mane kao trenera. Ukratko ogranicen.
Znaci kiksevi pojedinaca pa onda smijesna postavka bez imalo rokada i ideje.
Željeznicar za život cijeli!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 8:03 pm

damirfile je napisao/la:Definitivno greska trenera je ovaj poraz ali sta se moze ne moze se uvijek ni pobijediti, da je ostalo nerijeseno da se imamo cemu nadati u revansu ovako jako tesko pogotovo sto utakmica dolazi pred derbi.
Nas je pobijedio husref musemic. Malo sam se iznenadio kako Edis gleda na utakmicu to jeste sta poduzima, a sta ne ali svejedno nema predaje idemo majstori istrcite na kosevu odigrajte utakmicu zivoza i zadrzite prednost i eto nam evrope

Sent from my C5303 using Tapatalk

Format
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:04 pm

Nekad nije lose izgubit al ovo je los trenutak stvarno ali nije kraj,podrzimo ih do kraja .

Stvarno je igra bila providna ,na desno pa sta urade e danas bi ovaj Pozder valjao pa pametan potez uprave i da,Memija svaka cast za danas,onako se gine za dres .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava