Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 15, 2016 1:36 pm

Prvo guzonja im jos nije dosao a i da dodje frajer je propao..Kvrcnes ga jednom u koljeno i cao na lijecenje i dobiju igraca koji puno para prima a lezi povrijedjen..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Brkoo
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:36 pm

mula je napisao/la:Svaka čast upravi na svemu sto je do sada uradila, ali po mom misljenju mi po trenutnoj kvaliteti igraca smo na 3 ili 4 poziciji.
Ako cemo realno sagledati stvari slagat cemo ako kazemo da Thiago, Zahirovic i Zolotic ne mogu biti u prvih 11. Gledajuci kako se ostali pojacavaju, najvise tu mislim na pitare, mislim da smo prenaglili u nekim izjavama da nam je titula primarni cilj.
Na osnovu cega si ovo zakljucio?
Zbog pojacanja iz Albanske lige iigracima Slobode oni su favoriti sa pocetnikom na klupi?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Neandertalac

sri jun 15, 2016 1:37 pm

Don Juan je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Daj Boze da vi budete a pravu, vi pravi istinski navijaci Zelje, a ne ja i jos par ljudi, pljuvaca i dusmana koji klubu zelimo zlo.
Pa svojim argumentima i comt na postove , dokazujes sve suprotno , ako istinski volis zelju podrzaces rad uprave i svega ostalog . Kraj price ;) ;)
Ma nikad u zivotu necu podrzat da neko ko pojma nema o sportskom segmentu bude za to zaduzen. Al` nikad. Po cijenu zivota.

Eki moderatora, oni su u pravu, vi niste. Digli sportski dio na noge. Hahahahahaahahhaha.
Strasno :-)
Banuj me moderatoru, neka se samo klima glavom. Zato i nemamo SD, nece ljudi svoju reputaciju na kocku da stavljaju dok im neko drugi vuce poteze.

Sreca upucen sam pa mi ne mozete muda pod bubrege prodavat.
Željeznicar za život cijeli!

rios
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:38 pm

Puno kvalitenih postova zaista,svaka cast svim sudionicima :palacgore:

Vratio se @neandertalac i drago mi je da jeste..On i @FKZ1921 su dva forumasa koji dodju kao neka vrsta protiv tega svima nama koji malo poletimo nakon dobrih vijesti,rezultata ili sta ti ja znam.Koliko god da mozda covjeka u trenutku to malo iznervira,vrlo brzo shvatis da ljudi pisu poprilicno realno neke stvari i pokusavaju ne ostrasceno pisati o nekoj temi.
Sto se tice sportskog segmenta jasno je vidjeljivo da tu fali jedan covjek koji bi preuzeo taj dio posla an sebe i tako rasteretio ljude koji se bave finansijskim u upravljackim dijelom kluba a koji bi opet racune polagao njima na kraju,a ne bio neki otrgnuti centar moci li sta ti ja znam..
Kad resenje tog pitanja ja vidim neka 3 modela po meni..
Prvi je sportski direktor ili sportski menadzer,nazovtite kako hocete..Pisali ste puno vec na tu temu,ja cu napisati samo da to mora bi neko ko se zaista razumije u sport i moderne tokove u sportu,ne samo da poznaje fudbal tj. da je bio fudbaler nekad dobar.Zahtjeva to,iako se radi o sportskom dijelu,i odredjene menadzerske sposobnosti ( dogovaranja plata,bonusa,raskidi ugovora,posudbe..),zatim pregovaracke i na kraju svakako skautske,odnosno da zna prepoznati pravog igraca.Ovaj model je najzastupljeniji u svijetu,i ne rijetko su oni upravo najjace karike jednog kluba.
Drugi model po meni bi bio model menadzera,po ugledu na mandzere u Engleskoj.Dakle jedan sirok strucni stab u kojem bi glavni trener bio ujedno i menadzer,vodio brigu o tom sportskog segmentu,odlascima,dolascima,platama,itd..Jedinim djelom,kako sam ja razumio,mi to i imamo sad jer trener je taj koji na ponudjenje liste dalje konacno misljenje i donosi odluke,imali smo nekad ranije to i u Osimu,ali se pokazalo kao zamorno jer taj jedan covjek bude razvucen na vise strana.Rjesenje bi bio taj sirok strucni stab koji bi bio popunjen sa nekoliko trenera,pa hajmo reci skoro pa jednakih kvaliteta kao taj menadzer,koji bi odradivali gro stvari sa prvom ekipom dok sef nije tu, odnosno u njegovo ime.Putovao bi taj trener da gleda uzivo ptencijalna pojacanja,prica sa njima,menadzerim,dogovarao uslove,itd..Znaci jedan siri krug obaveza od te trenutne da daje misljenjana ponudjene igrace ili da otpusta trenutne,bar kako sam ja shvatio da je trenutna praksa kod nas.
Treci model bi po meni bio mreza skauta ili skauting sluzba.Ne znam da i mi uopste u klubu imao skauting sluzbu!? To bi bila jedna grupa ljudi,2-3 cca. covjeka,koji bi pored zaduzenja da pripremaju analize buducih protivnika mogli dobiti i to zaduzenje pracenja eventualnih pojacanja,trazenja talenata,uspostavljanje inicijalnih kontakata,pracenja i naseg omladinskog pogona.Na kraju se sastavi izvjestaj sa video analizom tog xy igraca,njegove mane i prednosti,sta donosi novo klubu,koliko se uklapa u viziju postojeceg trenera,itd..Ne znam,po meni vjerovatno drugi najprihvatljiviji model za nas trenutno,mozda cak i naprihvatljiviji.
Sad,da li bi taj sportski direktor ili clan skauting sluzbe bio vec neko afirmisan na fudbalskoj sceni BiH ili neki mladji ljudi koji su u sportu i kroz naucni rad,ne znam..Dalo bi se o tome diskutovati..Npr. Konjic je navijac Zelje ako se na varam,tu je u Sarajevu,ima neke licence zavrsene,profesionalac bio dugo godina,sto d ne on npr. na jednoj od tih pozicija!? Lupam sad,nemojte se fatati za njega,poenta je druga..
Nama se,moramo to priznati sebi,desio prvi veliki transfer promasaj ili kiks,kako hocete..Doveli smo Zahirovica,bivseg A reprezentativca i to ne epizodnog nego jedno vrijeme standardnog,i nakon par mjeseci covjek ode za 0 km,a opet u tih par mjeseci je bio redovan clan prve postave..Pomalo kontradiktorno je ispalo na kraju.
Eto,napisah ja neko svoje vidjenje,pa kako se kome svidi,sta cu ja.. :palacgore:
Zadnja izmjena: rios, dana/u sri jun 15, 2016 1:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

nookey
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:38 pm

Neandertalac je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Daj Boze da vi budete a pravu, vi pravi istinski navijaci Zelje, a ne ja i jos par ljudi, pljuvaca i dusmana koji klubu zelimo zlo.
Pa svojim argumentima i comt na postove , dokazujes sve suprotno , ako istinski volis zelju podrzaces rad uprave i svega ostalog . Kraj price ;) ;)
Ma nikad u zivotu necu podrzat da neko ko pojma nema o sportskom segmentu bude za to zaduzen. Al` nikad. Po cijenu zivota.

Eki moderatora, oni su u pravu, vi niste. Digli sportski dio na noge. Hahahahahaahahhaha.
Banuj me moderatoru, neka se samo klima glavom. Zato i nemamo SD, nece ljudi svoju reputaciju na kocku da stavljaju dok im neko drugi vuce poteze.

Pa dobro šta je tvoj prijedlog, ja nisam vidio ništa konkretno, samo pljuvanje?

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:40 pm

Neandertalac svoje misljenje iskazuje dosta agresivno, u raspravu stupa ratoborno, pa se poslije osjeca ugrozeno, kao on ne zeli dobro klubu. Svako ima pravo na svoje misljenje, takodjer tvoje misljenje i prijedlog ima mjesta ali dosta ljepse se to moze napisati i predociti. Nemojmo ljudi da napadamo jedni druge samo zato jer nam se misljenja nepoklapaju, bilo bi glupo da svi mislimo isto.

Kostic ne bi ovdje dosao da se ne pita sve oko ekipe i to je rekao, tako da ne vjerujem u price da njemu Dejo i Miske dovode igrace i da on na treningu tek vidi ko je kakav. Spremao se za ovaj posao analizirajuci, logicno jer svaki profesionalac to radi, moras se pripremiti za posao, neces doci samo onako i reci na prvom treningu "hajde momci da se upoznamo, eto ja sam Milos Kostic. Vi recite ime i prezime i poziciju koju igrate a ja cu to zapisati u bolkić."

Ja vjerujem Kosticu, nadam se da ce nam vratiti titulu u Grbavicu. Do sad je bilo mnogo mjenjanja ekipe, ali mislim da dolaskom Kostica to ce se ispraviti i da vec sljedeci prelazni nece biti puno promjena, jer covjek pravi sebi ekipu koja moze iznijeti njegovu viziju i to je tako svugdje u svijetu.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:40 pm

kad vec imamo one koji bi nas rado podjelili na ove i one, zasto i ti to radis a vrlo dobro znas da bar ovdje nema takve podjele.
ovdje su samo misljenja drugacija ali ljubav je ista.

mrgud jedan kroz jedan!
slika
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Whisperer

sri jun 15, 2016 1:41 pm

pinki je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Don Juan je napisao/la: Pa svojim argumentima i comt na postove , dokazujes sve suprotno , ako istinski volis zelju podrzaces rad uprave i svega ostalog . Kraj price ;) ;)

Pa dobro šta je tvoj prijedlog, ja nisam vidio ništa konkretno, samo pljuvanje?
100% pljuvanje je njegovo , mozda je podrzava violinu i koldzu i dr :?:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:42 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
kad vec imamo one koji bi nas rado podjelili na ove i one, zasto i ti to radis a vrlo dobro znas da bar ovdje nema takve podjele.

mrgud jedan kroz jedan!
slika
znate onaj vic, ja mrzim štrumf gumice...
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u sri jun 15, 2016 1:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

DR.HOUSE
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:43 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:

mrgud jedan kroz jedan!
slika
haha mrgud :rofl: :rofl: :rofl: ja ne razumijem on kaze svoje misljenje neko drugi kaze svoje i onda kaze e ne moze tako ja znam pa pobogu ljudi sto ljudi sto misli svako ima svoje samo postuj drugog i onda ce i tebe ,a ne cim njemu neko odogovori napad ne moze tako ja znam da je ovako ,ali eto kako god
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

nookey
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:44 pm

ne kažem da podržava ovog ili onog, ali najlakše je pljuvati...
Haj da napravimo T račun šta ova Uprava dobro radi a šta loše pa da vidimo + i -
vjerujem da svaki normalan navijač Želje i onaj ko želi dobro ovom klubu podržava ovaj put i način rada Uprave...

mula
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:44 pm

Brkoo je napisao/la:
mula je napisao/la:Svaka čast upravi na svemu sto je do sada uradila, ali po mom misljenju mi po trenutnoj kvaliteti igraca smo na 3 ili 4 poziciji.
Ako cemo realno sagledati stvari slagat cemo ako kazemo da Thiago, Zahirovic i Zolotic ne mogu biti u prvih 11. Gledajuci kako se ostali pojacavaju, najvise tu mislim na pitare, mislim da smo prenaglili u nekim izjavama da nam je titula primarni cilj.
Na osnovu cega si ovo zakljucio?
Zbog pojacanja iz Albanske lige iigracima Slobode oni su favoriti sa pocetnikom na klupi?
Ne zelim da sada ovo pređe u pričanje o pojacanjima Sarajeva niti mi je cilj da ih na bilo koji način spominjem. Ova dva igraca iz Slobode sto su doveli su odlični igraci, a za Guzonju nema potreba pricati, covjek je institucija za nasu ligu(ne zelim sada da pretpostavljam, da li ce biti povrijeden ili nece, da li ce ga neko kucnuti itd), za ove ostale igrace ne mogu tvrditi kakvi su.
A sto se tice Zelje mislim da za razliku od prosle sezone ako uzmemo u obzir da smo u ekipi imali Tiaaga, Zolotica i Zahirovica, a umjesto njih sada su igraci iz Radnika i Borca, sa pravom mogu tvrditi da se nismo pojacali.
Ovo je prvi i posljedni put da u svojim postovima spominjem pitare(osim naravno kad ih dobijemo u derbiju aBd)!
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Ajzea
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:45 pm

Konstantno se u krug vrtimo, a neki bi se trebali maniti etiketiranja navijaca.
Pauza..

nookey
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:46 pm

na kraju krajeva, evo nek sad odu Miske i cijela Uprava, možemo komotno ključ u bravu staviti, to odgovorno tvrdim i nisam insajder, nisam ničiji...
ljudi rade transparentno po zakonu i stavili klub na svoje noge i ne valjaju ma daj...
@ajzea u pravu si...

mula
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:47 pm

arelinho je napisao/la:
mula je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Ako je Said sa jednom nogom pojačanje onda su se pojačali

Kakve veze zolotic ima kada je bio na posudbi ?
Ima zato sto pravim paralelu od prosle poslusezone i igraca koji su igrali i koji su na neki način dali doprinos u igri Zelje.
Zola nista nije pokazao u ovoj polusezoni sto je igrao kod nas. Sva njegova igra se svodila na to da doda prvom do sebe. Protiv Travnika je napravio nama kontri da sam ja bio na Edisovom mjestu rekao bi da cuvaju Zolu umjesto igraca Travnika. :)
To je tvoje misljenje, za razliku od tebe ja Mislim da je on jedan od najboljih zadnjih veznih u ligi. Vrijeme ce pokazati da sam bio upravu
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

ChWilla
Kontakt:

mula je napisao/la: Ne zelim da sada ovo pređe u pričanje o pojacanjima Sarajeva niti mi je cilj da ih na bilo koji način spominjem. Ova dva igraca iz Slobode sto su doveli su odlični igraci, a za Guzonju nema potreba pricati, covjek je institucija za nasu ligu(ne zelim sada da pretpostavljam, da li ce biti povrijeden ili nece, da li ce ga neko kucnuti itd), za ove ostale igrace ne mogu tvrditi kakvi su.
A sto se tice Zelje mislim da za razliku od prosle sezone ako uzmemo u obzir da smo u ekipi imali Tiaaga, Zolotica i Zahirovica, a umjesto njih sada su igraci iz Radnika i Borca, sa pravom mogu tvrditi da se nismo pojacali.
Ovo je prvi i posljedni put da u svojim postovima spominjem pitare(osim naravno kad ih dobijemo u derbiju aBd)!
tu zaboravljaš husića, pozdera i hervasa. zola nije ni bio naš igrač, zahirović je svoje pokazao bukvalno u jednoj utakmici i još nešto bljeskova. tiaga je jedinog i meni žao usprkos svim manama.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

Možeš biti u pravu samo ako pljuješ po svom.

Whisperer

sri jun 15, 2016 1:48 pm

pinki je napisao/la:ne kažem da podržava ovog ili onog, ali najlakše je pljuvati...
Haj da napravimo T račun šta ova Uprava dobro radi a šta loše pa da vidimo + i -
vjerujem da svaki normalan navijač Želje i onaj ko želi dobro ovom klubu podržava ovaj put i način rada Uprave...
Ja kazem u svoje ime , da mozda poslije rata nismo imali bolju upravu , pa za par mjeseci , ljudi su uradili predosta toga, od stadiona , od dovodjenja igraca , ima toga jos , zasto neko nebi podrzoo rad ove uprave ovih mladih ljudi koji su klubu, samo sljepac to moze da ne vidi . ;)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

nookey
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:49 pm

Don Juan je napisao/la:
pinki je napisao/la:ne kažem da podržava ovog ili onog, ali najlakše je pljuvati...
Ja kazem u svoje ime , da mozda poslije rata nismo imali bolju upravu , pa za par mjeseci , ljudi su uradili predosta toga, od stadiona , od dovodjenja igraca , ima toga jos , zasto neko nebi podrzoo rad ove uprave ovih mladih ljudi koji su klubu, samo sljepac to moze da ne vidi . ;)
da dodam, volonterski

sergejevic

sri jun 15, 2016 1:51 pm

Evidentno je da mnogo lutamo u zadnje vrijeme, a to nikako nije dobra stvar. Dosli su ljetos Mladenovic, Livaja, Dijata, Stokic, nesto ranije Kokot i Djelmic, a zimus su nas svi oni napustili. Treba tu dodati Kvesica, Bajica, Antolovica, Hadziahmetovica. Sigurno sam zaboravio nekoga, ali to je vec deset igraca za godinu dana koje smo promjenili. Ovu zimu je doslo mnogo igraca, a vec sada nas napustaju Zahirovic, Bogicevic, Mailson, Tiago, mozda Djermanovic i sigurno je jos nekoliko igraca. To je mnogo, mislim da je i previse. Nedopustivo za jedan ozbiljan tim. Moze se raspravljati da li je opravdano ili ne, ali to uopste nije poenta. Opet je promasaj i neko grijesi u kontinuitetu. Jos gora stvar jesu treneri. Mislim da smo i njih mnogo promjenili do odlaska Amara. Greske se desavaju, ali i sto se tice trenera to je stvarno previse. Dino, Adzem, Memic, Mulalic, Odovic, Capljic su imena koja su se smijenjivala na klupi u zadnje dvije-tri godine. Opet nedopustivo mnogo. Posebno kada se uzme u obzir da su svi ovi ljudi mnogo toga dali ovome klubu i da su ga zaduzili na mnoge nacine. Tek tako smo potrosli dobre ljude koji vole ovaj klub. Neki su i dalje tu, a neki vjerovatno vise nece imati veze s klubom. To je jako losa stvar za sve nas. Funkcija sportskog direktora je ukinuta, a znamo da je Hare bio na toj poziciji, on je ostao tu, ali u nekim drugacijim poslovima. Imao je promasaja, ali mi nije jasno zasto nije doveden adekvatan covjek na njegovo mjesto. Jasno mi je da nema dobrih ljudi opcenito u okruzenju, ali mi nije jasno kako je situacija ostala ista iako je "krivac" Alihodzic smijenjen s mjesta sportskog direktora. Iste greske se desavaju i namece se pitanje ko je kriv za sva ta lutanja u igrackom i strucnom kadru kluba.

Vizija kluba je promjenjena s dolaskom prvih ozbiljnih para. Odjednom se prestalo s pricom o Zeljinoj skoli fudbala, djeca koja su dominirala u svim uzrastima sada ne igraju neku bitnu ulogu. Juniori su daleko od prvog mjesta, kadeti su iskreno nesto blize vrhu, mladji kadeti dozivjeli debakl od djece svojih godina. Gdje je problem? Pa ja mislim da je to sto imamo u seniorima mnogo djecaka koji mogu igrati i za mladje kategorije, ali koliko je opravdan taj potez ako znamo da uopste ne dobijaju sansu da zaigraju za prvi tim. Nema Mujagica, Zerica, Osmankovica, Hasanovica ni blizu timu, a ovi sto su ranije dobili sansu sada su na margini osim Vedrana i Memije koji je opet ukopan da igra daleko od svoje pozicije. Mislim da je to katastrofalan potez koji moze imati velike posljedice. Rezultat niko ne moze garantovati, bez obzira koga da dovedemo i to smo jasno vidjeli ove sezone. Opet se prica o nekim velikim imenima za nase uslove, naravno samim tim i velikim platama za igrace poput Bekrica, Zahirovica, Stevanovica a ako izostane rezultat nazire se veliki minus. Pored tog minusa nestaje i vremena koje su mladji momci mogli iskoristiti da dobiju odredjenu rutinu, pa kasnije da naprave dobar transfer. Klub je dao veliku sansu mladim igracima, mada nije imao izbora, a oni su to vratili na najbolji moguci nacin. Napravili su veliki rezultat u Evropi, najveci zadnjih nekoliko godina, donjeli mnogo novca klubu kroz transfere da bi se na kraju vizija promjenila iako se pokazala veoma uspjesnom. Stvarno ne znam zasto.

Dosao je novi trener i jasno nove ideje. Neki igraci mu ne trebaju, a neke zeli dovesti. Obecana je titula i ako do nje ne dodje raja ce biti nezadovoljna, i logicno trener ce izgubiti svu podrsku. Doci ce za njim novi i samim tim nove idje i novi igraci. To je stvarno previse neozbiljno. Naravno ukoliko dodje do toga, a svi se nadamo da nece. Mnogo, mnogo se talasa oko kluba, a to nije dobro. Potreban je mir i stabilnost. Dosta je vise bumova, kocki, nekih losih vijesti i sta sve se ne koristi ovdje prilikom curenja informacija iz kluba. Ako je nesto dobro uopste ne znaci da je potrebno u datom trenutku. Sada smo najbolji, a vec sljedeci cas nista ne valja. Ima mnogo dobrih stvari oko kluba, ima i mnogo losih stvari oko sportskog segmenta i prava istina je dakako na sredini. Ne vjerujem da je potrebno neko ubjedjivanje, uglavnom svi mi vidimo kako stvari funkcionisu i prava je patnja gledati kako raja pokusava nesto istjerati na cistac. Totalno pogresne rasprave, zauzimaju se strane, kopa se dublje i trazi nesto dobro ili lose da se iskoristi kao argument u raspravi, a talasi nam uopste ne trebaju. Ako neko dovodi igrace da zadovolji raju uopste ih ne treba dovoditi. Nama imena nisu potrebna i tako se ne kupuje naklonost navijaca. Uvijek ce biti komentara, ali bitno je ono na terenu. Tome se treba i posvetiti i na tome raditi.

Uopste nije pametno postavljati stvari kako neki uporno cine. Lijepo je sve kada se pisu dobre stvari, a kada se spomene nesto je zaista lose, onda se ti ljudi smatraju pljuvacima, rusiteljima, ljudima koji zaboravljaju sve sto je dobro ucinjeno do tog trenutka. To nije tako. Stvari su jasne, a u sportu je rezultat bitan. Ima dobrih stvari, a ima i losih stvari, kada se postave jedne kontra drugih onda postane zanimljivo. Nekome je bitno sto se radi stadion, nekome je bitno kako ekipa igra, nekome dresovi, a nekome koga smo doveli i je li taj bolji od onoga koga su pitari doveli. Svi drugacije gledamo na stvari i one nisu savrsene, niti su ocajne. Ima ih svakavih i to niko ne moze osporiti. Na pocetku sam naveo stvari koje nisu dobre i to su cinjenice. Velike promjene u igrackom i strucnom kadru, zapostavljanje omladinskog pogona, ogromne turbulencije koje nisu dobre za sportski kolektiv. Mora se hitno smiriti situacija.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava